ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ... ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ! σήμερα ΤΣΙΚΝΟ-ΠΕΜΠΤΗ 04-02-2010:



** Να hamomilaki - Save Childre ν μας

· Ας πούμε καληνύχτα με ένα νοσταλγικό τραγούδι ...

· 3 Φεβρουαρίου του 1959: Η "μέρα που πέθανε η μουσική"



· Ο πολύτιμος φίλος του παιδιού: Γιαούρτι το θαυματουργό! Σπιτικό γιαουρτάκι!
Ας πούμε καληνύχτα με ένα νοσταλγικό τραγούδι ...
Posted: 03 Feb 2010 11:54 AM PST

Μπαμπά μην τρέχεις - Γιάννης Μηλιώκας
Στίχοι: Γιάννης ΜηλιώκαςΜουσική: Γιάννης ΜηλιώκαςΠρώτη εκτέλεση: Γιάννης Μηλιώκας



Θαρρώ πως ήταν χθές, θαρρώ πως ήταν χθες, που παίζαμε σπιτάκια, που πετάγαμε μπαλόνια, σχολειό δημοτικό, κοπάνα και κρυφτόκούρεμα γλόμπος και κοντά τα παντελόνια .. Θαρρώ πως ήταν χθες, θαρρώ πως ήταν χθες, που λέγαμε τα κάλαντα και τρέχαμε στα χιόνια, κρυμμένο το γλυκό, ο νους μας στο κακόκι ούτε κατάλαβα πως πέρασαν τα χρόνια ...
Ακόμα σαν ν'ακούω τη μαμά μου "ρθεις νωρίς να" "μην πας μακρυά" και "να προσέχεις" ... Έξω απ'την πόρτα τώρα γράφει τ'όνομά μουκαι στο ταμπλό του αμαξιού "μπαμπά μην τρέχεις" Θαρρώ πως ήταν χθεςΘαρρώ πως ήταν χθες ... Θαρρώ πως ήταν χθες, θαρρώ πως ήταν χθεςπου βγαίναμε τις νύχτες και ρημάζαμε τα φρούταστα χέρια γρατζουνιές, στα πόδια μελανιέςκι όταν αργούσα μου τις βρέχαν με τη σκούπα .. Θαρρώ πως ήταν χθες, θαρρώ πως ήταν χθεςπου μάθαινα ποδήλατο , που κράταγα σφεντόνα, αγάπες παιδικές στις πέρα γειτονιέςκι ένα σημάδι στο κεφάλι από κοτρώνα ...

Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
3 Φεβρουαρίου του 1959: Η "μέρα που πέθανε η μουσική"
Posted: 03 Feb 2010 09:08 AM PST
Για εκείνον το μαύρο Φεβρουάριο που χάθηκαν για πάντα οι Richie Valens, Buddy Holly και Big Bopper, από εμάς ένα βιντεάκι και ας είναι καλά εκεί ψηλά στα σύννεφα που ακόμα πετάνε στη καρδιά μας ... από gkilotina


Buddy Holly: Ο άνθρωπος που με ενάμιση χρόνο καριέρα άλλαξε τη μουσική. Βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Clear Lake της Iowa στις 3 Φεβρουαρίου του 1959. Μαζί του έφυγαν ο Ritchie Valens, ο JP Richardson, γνωστός ως "The Big Bopper" καθώς και ο πιλότος Roger Peterson.
Ήταν η "μέρα που πέθανε η μουσική"
Οι ηλικίες τους? Κάντε μόνοι τους υπολογισμούς.

από Τίποτα δεν τρέχει προς

Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / αρχείο πολυμέσων φωτογραφία: Λήψη τώρα
Ο πολύτιμος φίλος του παιδιού: Γιαούρτι το θαυματουργό! Σπιτικό γιαουρτάκι!
Posted: 03 Feb 2010 09:28 AM PST
Και έτσι για την ιστορία ...... το γιαουρτάκι είναι ο Υγείαρτος των προγόνων μας! Το γιαούρτι είναι πολύ θρεπτικό και αποτελεί μια από τις αγαπημένες τροφές των παιδιών. Μάθετε όλα τα μυστικά αυτής της τόσο σημαντικής τροφής και διαλέξτε σωστά το καλύτερο για το παιδί σας.
Το γιαούρτι είναι απαραίτητο στο καθημερινό διαιτολόγιο των παιδιών κάθε ηλικίας, αφού ως τροφή φημίζεται για την υψηλή βιολογική της αξία. Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος και μπορεί να αποτελέσει μια από τις πρώτες ημι-στερεές τροφές του βρέφους, από τον 6ο μήνα. Μετά το 12ο μήνα, μπορεί θαυμάσια να καταναλώνεται ανάμεσα στο πρωινό και στο μεσημεριανό γεύμα ή ως απογευματινό, μόνο του ή σε συνδυασμό με φρούτα, μέλι, δημητριακά κ.λπ. Ειδικά οι συσκευασίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε παιδιά, περιέχουν όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την υγεία τους. Συνδυασμένο με φρούτα δημητριακά και (αλεσμένα ή μη), το γιαούρτι μπορεί να αποτελέσει ένα πλήρες ενδιάμεσο γεύμα, υψηλής θρεπτικής αξίας, με περιορισμένη ποσότητα θερμίδων.
Διατροφική άξια
Το γιαούρτι είναι μια πολύ θρεπτική και εύπεπτη τροφή, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και φυσικά για όλες τις φάσεις της ανάπτυξης. Ας δούμε γιατί:
περισσότερα εδώ
Σπιτικό γιαουρτάκι!
Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να έχετε πάντα στο σπίτι, μια από τις πιο υγιεινές τροφές στην ποσότητα που θέλετε.
Συστατικά

· 1 λίτρο φρέσκο γάλα
· Μισό κεσεδάκι πρόβειο παραδοσιακό γιαούρτι για πυτιά (περίπου 2 γεμάτες κ.σ.)
Οδηγίες
1. Βράζετε όλο το γάλα ώσπου να φουσκώσει εκτός από περίπου 1 κ.σ. που το κρατάτε χωριστά
2. Σε ένα μπωλάκι, ανακατεύετε καλά την πυτιά του γιαούρτιού μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη υδαρή μάζα, χωρίς σβωλάκια. Προσθέτετε το κρύο γάλα που κρατήσατε (περίπου μια κ.σ.) και ανακατεύεται μέχρι το μείγμα γίνει ομοιόμορφο.
3. Όταν το γάλα κρυώσει και φτάσει σε θερμοκρασία 38-42 βαθμούς Κελσίου με μια κουτάλα σούπας, ρίχνεται σιγά σιγά γάλα στο μείγμα της πυτιάς, ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να αποκτήσει και η πυτιά σας την ίδια θερμοκρασία με το γάλα.
4. Ρίχνετε την πυτιά στο γάλα και ανακατεύετε καλά.
5. Βάζετε σε σκεύος της αρεσκείας σας το οποίο τυλίγετε με μια κουβέρτα και το αφήνετε μέχρι να πήξει. ΠΡΟΣΟΧΗ: από εδώ και στο εξής το γιαούρτι δεν πρέπει να κουνηθεί ΚΑΘΟΛΟΥ, γιατί δεν πρόκειται να πήξει.
6. Αφού πήξει, βάζετε το γιαούρτι στο ψυγείο και σερβίρετε όταν κρυώσει κάπως.

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή γιαουρτιού το γάλα της αρεσκείας σας. Γίνεται και με πλήρες γάλα αλλά και με ελαφρύ επίσης έχω δοκιμάσει και με γάλα μακράς διαρκείας και το γιαούρτι πήζει κανονικά. Αν έχετε πρόσβαση σε φρέσκο γάλα πρόβειο ή αγελαδινό, προτιμήστε αυτό, αρκεί να το βράσετε πάρα πολύ καλά αφού δεν είναι παστεριωμένο. Αν χρησιμοποιήσετε γάλα του εμπορίου, δεν θα σχηματιστεί πέτσα στο γιαούρτι σας λόγω του ότι είναι ομογενοποιημένο.Μπορείτε αντί για πρόβειο να χρησιμοποιήσετε αγελαδινό γιαούρτι για πυτιά, αλλά είναι πιο νερουλό. Ένα κόλπο για να διαπιστώσετε αν το γάλα έχει την σωστή θερμοκρασία (εφόσον δεν έχετε θερμόμετρο) είναι να δοκιμάζετε με το μικρό σας δαχτυλάκι. η θερμοκρασία είναι σωστή αν μπορείτε να μετρήσετε μέχρι το δέκα πριν νιώσετε ότι καίγεται το δάχτυλό σας. Αν το γάλα κρυώσει λίγο παραπάνω, απλά μπορείτε να το ξαναζεστάνετε. Αν περάσετε τα όρια της θερμοκρασίας προς τα κάτω, το γιαούρτι σας δεν θα πήξει γιατί δεν θα έχουν ενεργοποιηθεί οι ζυμομύκητες αν είναι πιο ζεστό θα καταστραφούν από την υπερβολική θερμοκρασία.Καλύτερα είναι να διατηρείτε το γιαούρτι σε ένα γυάλινο τάπερ με καπάκι, έτσι είσαστε σίγουροι πως διατηρείται πάντα καθαρό και δεν απορροφά μυρωδιές από το ψυγείο. Στην περίπτωση που βάζετε το γιαούρτι σε ένα σκεύος, μόλις το κόψετε αυτό βγάζει σιγά σιγά το τυρόγαλό του. Αφαιρώντας το, έχετε πιο στραγγιστό γιαούρτι, που σερβίρεται καλύτερα με μέλι και φρούτα.Μπορείτε να μοιράσετε το γάλα σε ατομικά μικρά σκεύη (π.χ. κούπες ή μπωλάκια) και να προσθέσετε εκεί από λίγη πυτιά για μεγαλύτερη ευκολία στο σερβίρισμα. Με αυτόν τον τρόπο, είσαστε σίγουροι πως καταναλώνετε το γιαούρτι με το τυρόγαλό του που είναι το πιο πλούσιο σε συστατικά.Ένα άλλο κόλπο για να είστε σίγουροι πως το γιαούρτι σας πήζει σε ζεστό περιβάλλον, είναι να το βάζετε σε μια ισοθερμική τσάντα (αυτές που δίνουν τα σούπερ μάρκετ για να διατηρούνται δροσερά τα τρόφιμα) και να το τυλίγετε μαζί με αυτήν σε μια κουβέρτα.Για την επόμενη σοδειά γιαουρτιού, κρατάτε σε ένα μπωλάκι 2 κ.σ. από το γιαούρτι που φτιάξατε. Η πυτιά (αλλά και το γιαούρτι) διατηρείται αρκετόν καιρό στο ψυγείο, αλλά όσο περισσότερο μένει, τόσο περισσότερο ξυνίζει στη γεύση.
πηγή ...



** Φώτης έγινε οπαδός του Φωτάκης Skorpideas FUN CLUB! Μόνο για Kapsourides !!!!!!!!! σε Facebook και πρότεινε να γίνει ένας ανεμιστήρας πάρα πολύ.
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσει αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τις παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?pages%2FFotakis-Skorpideas-FuN-ClubMono-Gia-Kapsourides%2F326394209988&mid=1d41f7bG3dd6e022G1000a8bG4c
Ευχαριστώ,
Το Facebook Team




** ** Ο Αντώνιος σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Ανοχτή Ενημέρωση" την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στις 6:45 μ.μ.
Εκδήλωση: Ανοχτή Ενημέρωση
Τύπος: Ενημερωτική Συνάντηση
'Ωρα Έναρξης: Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στις 6:45 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στις 9:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=312132214539&mid=1d4a003G3dd6e022G1004a73G7
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook


** Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Eisvoleas".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=49319827000&mid=1d47defG3dd6e022G1003b79G6
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook


** [Crystalclearforum] UNCOLLEGE
Από:
crystalclearforum@yahoogroups.com εκ μέρους crystalclearmemo (crystalclearmemo@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010 2:11:35 μμ
Προς:
crystalclearforum@yahoogroups.com

Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει uncollege είναι πολύ καλύτερο από το κολλέγιο! Δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschooling είναι πολύ καλύτερη από τη σχολική εκπαίδευση. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και postoffice.We ζουν σε έναν κόσμο όπου η πληροφορία μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο για σχεδόν οτιδήποτε. Αυτό που δεν μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο μπορεί να βρεθεί σε βιβλία, και τι δεν μπορεί να βρεθεί σε βιβλία μπορεί να βρεθεί μέσω της πρακτικής άσκησης, θέσεις εργασίας, και σύμβουλοι. Μη χάνετε χρόνο σας με κολέγια. Υπάρχει πλεόνασμα των αποφοίτων κολεγίου στην αγορά εργασίας. Πολλοί από αυτούς κινούνται πίσω σπίτι με τους γονείς τους και να λάβουν θέσεις εργασίας που δεν απαιτούν πτυχίο κολεγίου. Venitis σημειώνει ότι πολλά κολλέγια προσφέρουν online διδασκαλία. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κολεγίων, όπως το MIT, Yale, Stanford, UC-Berkley, Οξφόρδη, και του Cambridge, έχουν τη διάθεση του περιεχομένου των μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένης διαλέξεις και εκπαιδευτικά μέσα, online δωρεάν. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που επιτρέπουν στους μαθητές να κερδίζουν πιστώσεις κολέγιο με τη μελέτη και την ολοκλήρωση εξετάσεις εξ αποστάσεως. Μέσα από αυτά τα είδη των προγραμμάτων, ένας φοιτητής μπορεί να κερδίσει πίστωση κολέγιο με αυτοδιδασκαλία σε ένα κλάσμα του κόστους ενός παραδοσιακού course.College κολλέγιο είναι πολύ ακριβό. Συνολικός μέσος δίδακτρα, και αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου για το πτυχίο πανεπιστημίου είναι περίπου $ 100.000. 80% του συνόλου των μεταπτυχιακών φοιτητών με περισσότερα από 30.000 δολάρια το χρέος, και το 40% δηλώνει ότι θα τις λάβει δέκα χρόνια για να εξοφλήσει το χρέος τους. Περισσότεροι από τους μισούς φοιτητές απαιτούν από έξι ή περισσότερα έτη για να τελειώσει το πτυχίο τους. Πηγαίνοντας στο κολέγιο απαιτεί δέσμευση και αφοσίωση, και θα πρέπει να είναι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να αποφοιτήσουν, θα πρέπει να λάβουν κάποια μαθήματα που δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα και το πάθος σας. Η μέση freshman κολέγιο ξοδεύει δέκα ώρες την εβδομάδα πάρτι, οκτώ ώρες την ημέρα που ασχολούνται με τα μέσα ενημέρωσης και την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση, και τα κοινωνικά δίκτυα, και μόνο δέκα ώρες την εβδομάδα στην πραγματικότητα studying.Most κορυφή προέδρους και αυτοσχέδιες δισεκατομμυριούχοι έπεσε από το γυμνάσιο ή το κολλέγιο! Ο κατάλογος περιλαμβάνει τον Bill Gates (Microsoft), ο Larry Page (Google), Michael Dell (Dell), David Geffen (Geffen Records), ο Steve Jobs (της Apple), Richard Branson (Virgin), Ralph Lauren (Ralph Lauren), Jerry Yang ( yahoo) και Zuckerberg (Facebook). Zuckerberg και Gates πήγε στο Χάρβαρντ. Σελίδα και Yang δύο συμμετείχαν Στάνφορντ. Εργασία ολοκληρωθεί μόνο ένα εξάμηνο στο Reed College στο Portland, Oregon. Dell εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο 19. Geffen μειώθηκε από τα τρία πανεπιστήμια πριν από την έναρξη του δισκογραφική εταιρία. Lauren πήγε στο Baruch College της Νέας Υόρκης, αλλά εγκατέλειψε μετά από δύο χρόνια. Branson, μια ήπια δυσλεκτικός, ποτέ δεν θα γίνει από το γυμνάσιο. Ιδρυτής της Ford Motors, Henry Ford, δεν είχε ποτέ καμία επίσημη εκπαίδευση, εκτός της κατάρτισης του ως machinist.LIST των διάσημων DROPOUTSA Bryan Adams Γούντι Αλεν Andre το Giant (Ζ) Dame Julie Andrews Χριστίνα Applegate Billie Joe ArmstrongB Η Notorious BIG Lucille Ball Roseanne Barr-Arnold Ντρου Μπάριμορ Σον Μπιν Μέγιστος Μπίμις Jack Benny Humphrey Bogart Marc Bolan John Boorman Πήτερ Μπογκντάνοβιτς Μάρλον Μπράντο Ρίτσαρντ Μπράνσον Τσαρλς Μπρόνσον Pierce Brosnan Aaron Brown, Raymond Burr C Neve Campbell George Carlin Jim Carrey Erika Christensen (Ζ) Kurt Cobain Joe Cocker Billy Connelly Simon Cowell Joan Crawford Ράσελ Κρόου Τομ Κρουζ Δ Beverly D'Angelo Steve Dahl Ντάνι! Michael Dell Robert DeNiro Johnny Depp Leonardo DiCaprio Ματ Ντίλον Ami Dolenz Patty Duke Astin E-Steve Earle Eric "Eazy-E" Wright Larry Ellison Eminem Rupert Everett F WC Πεδία (Ζ) Ella Fitzgerald Errol Flynn, Dave Foley Harrison Ford Henry Ford (Ζ) G Clark Gable Eva Gabor Γκρέτα Γκάρμπο Jennie Garth-Facinelli Bill Gates Νόνα GayeDavid Geffen Andy Gibb (Ζ) Euell Gibbons Jackie Gleason Γούπι Γκόλντμπεργκ Cuba Gooding, Jr Ryan Γκόσλινγκ DW Griffith Dave Grohl Woody Guthrie H Pete Hamill Τομ Χανκς Sean Hannity George Harrison Tony Hawk (Ζ) Margaux Hemingway Lance Henriksen (Ζ) Benny Hill Πάρις Χίλτον Judd Holdren John Huston J Peter Jackson Peter Jennings ο Steve Jobs David Cay Johnston K Alicia Keys Nicole Κίντμαν Evel Knievel Kiera Knightly Suvi Koponen Yaphet Kotto L Jack Lalanne (Ζ) Lady Allison Joy Langer-CourtenayRalph Lauren Jude LawMike Λαζαρίδης Χιθ Λέτζερ LeeTommy Brandon Lee Jennifer Jason Leigh John Lennon Jared Leto Rush Limbaugh Τρέισι LordsM Demetri Martin Steve Martin Groucho Marx Ewan McGregor Rod McKuen (Ζ) Herman Melville Alyssa Μιλάνο Marilyn Monroe Demi Moore Βικ Μόροου Matt Mullenweg Madman Muntz P, Larry Page Trey Parker, Joe Pesci Χοακίν Φίνιξ, γνωστός και ως Leaf Φοίνιξ Sidney Poitier (G) R Michael Rapaport Κιάνου Ριβς Leah Remini Trent ReznorNicole Ρίτσι Κρις Ροκ Ιωάννης Δ . Rockefeller Will Rogers Rene RussoS Charlie Sheen Alicia Silverstone Dave Sim Russell Simmons Jessica Simpson Nikki Sixx Kevin Smith Thomas J. Smrt Norman Solomon Στίβεν Σπίλμπεργκ Terence Stamp Patrick Stewart Alan Sugar Kiefer Sutherland Hilary Swank Τ Κουέντιν Ταραντίνο Avey Tare Dave Thomas Ούμα Θέρμαν Τζον Τραβόλτα Tre cool V Βίνσεντ Βαν Γκογκ Stevie Ray Vaughan W Leeanna Walsman Kanye West Barry White Barry Williams (Ζ) Brian Williams Gretchen Wilson Κέιτ Γουίνσλετ John Woo Elijah Wood Steve Wozniak Wright Brothers YJerry Yang Αδάμ YauchZ Αχμέτ, Diva, Dweezil, Λάλα και Moon Unit Zappa Mark Zuckerberg G: γραμματική πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου? δεν το έκανε ποτέ στο γυμνάσιο. ** Ο Ηλίας έγινε θαυμαστής της σελίδας Η αγάπη είναι μικρή ....... όταν τα λάθη είναι μεγάλα!! στο και σας προτείνει να γίνετε και εσείς Facebook.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?pages%2FE-agape-einai-mikr-otan-ta-lathe-einai-megala%2F334672964688&mid=1d4716aG56358b7cG17ad1fbG4c
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook


** [Globaltaxrevolt] φορολογικές αυξήσεις
Από:
globaltaxrevolt (globaltaxrevolt@yahoo.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010 6:48:38 πμ
Προς:
globaltaxrevolt@yahoogroups.com

Planetarch Ομπάμα έχει δηλώσει τον αριθμό του, ένας στόχος για το 2010 είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά η πληθώρα των φορολογικών αυξήσεων σε πρόσφατα κυκλοφόρησε τον προϋπολογισμό του 2011 σε αντίθεση με το στόχο αυτό. Βασίλης Venitis έχει αποδείξει ότι για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξηθούν οι δαπάνες, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού! Υψηλότερους φόρους για τις επιχειρήσεις, πάνω-εισόδημα των φορολογουμένων, και τα ορυκτά καύσιμα? Αυξημένο φόρο θανάτου? Και νέους φόρους για να πληρώσουν για την υγειονομική περίθαλψη θα κατέστρεφε την απασχόληση και την αργή οικονομική ανάκαμψη. Venitist Curtis Dubay ισχυρίζεται ότι το Κογκρέσο θα πρέπει να απορρίψει αυτές τις υψηλότερων φόρων και το υπόλοιπο των δραστηριοτήτων της-θανάτωση ημερήσια διάταξη για την επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης και την ενθάρρυνση της απασχόλησης creation.Venitis ισχυρίζεται ότι η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης των διαφθορά και την τυραννία. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες benefactors.Obama 's προϋπολογισμό του 2011 ζητεί για 2 τρισεκατομμύρια δολάρια το υψηλότερους φόρους πάνω από 10 χρόνια, αφού ληφθούν υπόψη και τα 154 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικές περικοπές ζήτησε στον προϋπολογισμό. Αυτό θα ήταν ένα 17.000 δολάρια αύξηση της φορολογίας για κάθε αμερικανικό νοικοκυριό κατά τη διάρκεια της βαθμονόμησης. Στο ποσό αυτό δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνουν τα έσοδα από το καπάκι-και-εμπορική νομοθεσία επί του παρόντος ενώπιον του προϋπολογισμού Congress.The ισχυρίζεται επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις, όπως η ένταξη των πιστωτικών ανταμοιβή της εργασίας για το 2011 και 2012, την έρευνα και τον πειραματισμό πίστωσης, και αποσβέσεων μπόνους για ορισμένα στοιχεία του ενεργητικού . Καθεμία από τις διατάξεις αυτές είναι η επέκταση της τρέχουσας πολιτικής και δεν θα πρέπει να συνυπολογίζεται ως πρόσθετο φόρο cut.Dubay σημειώνει τις φορολογικές αυξήσεις προτείνονται στον προϋπολογισμό κατανέμονται σε έξι μεγάλες κατηγορίες: 1. Υψηλότερους φόρους για τις επιχειρήσεις. Η αύξηση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις περιλαμβάνεται στην πρόσφατη πρόταση φόρου τράπεζα που υποτίθεται ότι θα ανακτήσει τα χρήματα που δάνεισε για μεγάλες τράπεζες στο πλαίσιο του προγράμματος TARP - αν και οι περισσότερες από τις τράπεζες που έχουν πληγεί από τον φόρο έχει ήδη επιστραφεί τα κεφάλαια που έλαβαν. Ο προϋπολογισμός Ομπάμα θα καταργηθεί επίσης η τελευταία στην πρώτη από λογιστική μέθοδος απογραφής που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκπέσει πιο δαπανηρή από την απογραφή τους εισόδημα πρώτο. Αυτό θα αυξήσει τους φόρους για πολλά businesses.The πιο επιζήμια αύξηση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις, ωστόσο, θα είναι η υψηλότερη των εισφορών για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν διεθνώς. Ο προϋπολογισμός θα περιορίζουν τη δυνατότητά τους να αφαιρέσει τα έξοδα καταβολής τόκων που συνδέονται με την εξωτερική εισοδήματος μέχρι την επιχείρηση αναγνωρίζει στις ΗΠΑ Ο προϋπολογισμός θα καταστήσει δυσκολότερη για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν σε διεθνές επίπεδο να διεκδικήσει μια πίστωση για τους φόρους που καταβάλλονται σε ξένες χώρες, αυξάνοντας την πιθανότητα διπλής taxation.The ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που οι φόροι εισοδήματος των υπερπόντιων των επιχειρήσεών της. Όλες οι άλλες χώρες μόνο φόρος εισοδήματος που αποκτήθηκε εντός των συνόρων τους. Για την εξάλειψη των πεδίο ανταγωνισμού, το φορολογικό κώδικα επιτρέπει στις επιχειρήσεις με ξένο εισόδημα για να πληρώσει φόρο μόνο όταν οι επιχειρήσεις θέτουν τα έσοδα πίσω στις ΗΠΑ Αυτή η έκπτωση φόρου που τους αποτρέπει από την καταβολή φόρου εισοδήματος που έχουν ήδη φορολογηθεί με άλλους countries.Changing οι διατάξεις αυτές θα αυξηθούν σημαντικά φόρους επί των ΗΠΑ, οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στο εξωτερικό και, με αυτόν τον τρόπο, έβλαψε τη δημιουργία θέσεων εργασίας στο σπίτι. Υψηλότερους φόρους θα ενθαρρύνει περαιτέρω αυτές τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν το εισόδημά τους κέρδισε στο εξωτερικό σε αυτές τις ξένες χώρες και να επενδύσουν εκεί. Θα προχωρήσουμε θέσεις εργασίας που θα έχουν δημιουργηθεί στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Δεν είναι μόνο αυτό θα μειώσει την απασχόληση στις ΗΠΑ, θα οδηγήσει σε μείωση μισθών για τους υφιστάμενους workers.Going μετά από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο είναι μια καθυστερημένη μέθοδος δημιουργίας θέσεων εργασίας που προσιδιάζει με το εμπόριο προστατευτισμό. Οι ΗΠΑ έχουν ήδη το δεύτερο υψηλότερο φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων στον κόσμο, σύροντας μόνο Ιαπωνία. Εφαρμογή αυτών των διατάξεων θα ήταν μόνο την περαιτέρω μείωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της Αμερικής και αποθαρρύνουν τις επιχειρήσεις από το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων στην US2. Υψηλότερους φόρους για τα Ανώτατα εισοδήματος μισθωτοί. 2011 προϋπολογισμού Πρόεδρος του Ομπάμα θα επιτρέψει τη 2001 και 2003 των φορολογικών ελαφρύνσεων για να λήξει για οικογένειες αποφάσεων για 250.000 δολάρια το χρόνο και αύξηση πάνω δύο οριακών συντελεστών φορολογίας από 33 και 35 τοις εκατό σε 36 και 39,6 τοις εκατό, αντίστοιχα. Ο προϋπολογισμός θα περιορίσει επίσης το ποσό αυτών των οικογενειών θα μπορούσε να εκπέσει από το εισόδημά τους και να μειώσουν την προσωπική εξαιρέσεις τους. Πρόεδρος Ομπάμα προτείνει επίσης την αύξηση των φορολογικών συντελεστών επί των μερισμάτων και των κεφαλαιακών κερδών από 15 τοις εκατό σε 20 τοις εκατό για τους φορολογούμενους με εισοδήματα άνω των 250.000 δολαρίων ένα year.Each των διατάξεων αυτών θα βλάψει την οικονομική ανάπτυξη και να οδηγήσει σε βραδύτερη θέσεων εργασίας και την αύξηση των μισθών. Υψηλότερους φόρους εισοδήματος στην υψηλή μισθωτοί θα μειώσει τις επενδύσεις, η οποία θα οδηγήσει σε λιγότερες άνοιγμα νέων επιχειρήσεων και αποθαρρύνουν τις υπάρχουσες επιχειρήσεις από την επέκταση επιχειρήσεων. Υψηλότερους φόρους επί των μερισμάτων και των υπεραξιών θα οδηγεί το κόστος του κεφαλαίου υψηλότερος, η οποία θα επιτείνουν τη problem.Obama θα σφυρί επίσης φορολογούμενους ότι τα έσοδα κινούνται ανοικτής θάλασσας με υψηλότερους φόρους. Στο βαθμό που οι φορολογούμενοι έχουν εμπλακεί σε παράνομη δραστηριότητα, θα πρέπει να διωχθούν. Αλλά στα στοιχεία των φορολογουμένων που το εισόδημά τους κίνηση ανοικτής θάλασσας κάνουν νόμιμα, λόγω των υψηλών φόρων κεφαλαίου στις ΗΠΑ Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα δεν είναι να καταστήσει τις ΗΠΑ, ακόμη λιγότερο για την υποβολή επενδυτικών κεφαλαίων, αλλά για τη μείωση των φόρων επί του κεφαλαίου για να κρατήσει τα χρήματα εδώ, ώστε να να υποστηρίξει creation.3 εγχώριων θέσεων εργασίας. Θάνατος φορολογική αύξηση. Το περίφημο φόρο περιουσίας, περισσότερο γνωστή ως ο φόρος θανάτου, έληξε την 1η Ιανουαρίου. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας δεκαετίας-μακροπρόθεσμη πολιτική που μείωσε το φόρο και τελικά να καταργηθεί για το 2010. Αλλά λόγω της ιδιορρυθμίες του προϋπολογισμού, ο φόρος έρχεται πίσω στη ζωή το 2011. Ο προϋπολογισμός Obama αυξήσεις που ύπουλα από την παραδοχή στην αρχική του ότι το Κογκρέσο θα ψηφίσει για να συνεχίσει ο φόρος θανάτου σε επίπεδα 2009 (ποσοστό 45 τοις εκατό και 3,5 εκατομμύρια δολάρια απαλλαγή) από το 2011 και πέρα. Εάν το Κογκρέσο συνεχίζει το φόρο, θα ήταν η αύξηση των φόρων, και ο προϋπολογισμός θα πρέπει να συνυπολογίζεται ρητά στο such.The προϋπολογισμός θα φόροι ολοένα στις οικογενειακές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις. Όταν ο φόρος θανάτου ήταν ενεργή, οικογενειακές εκμεταλλεύσεις και οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν έκπτωση των αξιών του ενεργητικού στο λογαριασμό για το γεγονός ότι είναι δύσκολο να τα πουλήσουν για να πληρώσουν το φόρο θανάτου. Ο Ομπάμα Διοίκηση δύναται να απαγορεύσει την έκπτωση αυτή ισχύει και των οικογενειών να καταβάλει τον φόρο θανάτου για το σύνολο της αξίας των περιουσιακών στοιχείων, έστω και αν δεν θα υπάρξουν νέες ροές που προέκυψαν να πληρώσει τον φόρο. Ο προϋπολογισμός θα καταστήσει, επίσης, πιο δύσκολη για τις οικογενειακές επιχειρήσεις για να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους από το φόρο θανάτου, καθώς grows.Repealing ο φόρος θανάτου μόνιμα θα μπορούσε να δημιουργήσει 170.000 με 250.000 θέσεις εργασίας κάθε year.4. Υψηλότερους φόρους Ενέργειας. Ο προϋπολογισμός αυξάνει τους φόρους στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο, και των εταιρειών εξόρυξης άνθρακα από την κατάργηση πολλών φορολογικές εκπτώσεις σε αυτά τα businesses.These εταιρείες ενέργειας θα περάσει σίγουρα αυτές τις αυξήσεις των φόρων στους καταναλωτές με τη μορφή υψηλότερων τιμών, η οποία θα αυξήσει το κόστος σε ολόκληρη την οικονομία. Και υψηλότερους φόρους για την ενέργεια θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα ακόμη αποτρεπτικό παράγοντα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, δεδομένου ότι αυξάνουν το κόστος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, η οποία περιλαμβάνει την πρόσληψη νέων εργαζομένων και τη διασφάλιση υφιστάμενων ones.5. Φόροι Φροντίδα Υγείας. Ο προϋπολογισμός δημιουργεί ένα επίδομα για τα έσοδα που προκύπτουν, λόγω της μεταρρύθμισης της φροντίδας υγείας. Δεδομένου ότι ένα τελικό νομοσχέδιο δεν είναι πλήρης, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ποια συγκεκριμένη φόρους που θα πλήρωναν για τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης αν περάσει Congress.The φόρους που περιλαμβάνονται στην ξεχωριστή Βουλή και Γερουσία λογαριασμούς, καθώς και μια σειρά άλλων φόρων που προτείνει, αλλά δεν περιλαμβάνονται στο είτε νομοσχέδιο, είναι ο καλύτερος οδηγός στη διάθεση των φόρων που θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά. Καθένας από αυτούς τους φόρους θα έχουν τη δική τιμωρητική επιπτώσεις τους στην οικονομία και κάθε θα εμπόδιζαν τη δημιουργία θέσεων εργασίας στη δική του way.6. Άλλους φόρους. Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει διάφορες άλλες αυξήσεις των φόρων, συμπεριλαμβανομένης της φορολόγησης των τόκων που ως κανονικό εισόδημα, κλείνοντας το χάσμα φόρου μέσω της αυστηρότερης επιβολής του νόμου, περισσότερους φόρους για τις επιχειρήσεις, και να καταστεί η ασφάλιση κατά της ανεργίας πρόσθετος φόρος permanent.This μακρύ κατάλογο των φορολογικών αυξήσεων δείχνει ότι η διοίκηση είναι απελπιστική για εσόδων και ψάχνουν κάτω από κάθε πέτρα να αποσπάσουν όλο και περισσότερα χρήματα από ιδιώτες και businesses.Obama έχει πει επανειλημμένως ότι η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι ο αριθμός ένα προτεραιότητα για το 2010. Αλλά αν το Κογκρέσο περάσει την αύξηση των φορολογικών περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του σε νόμο, αμέτρητες θέσεις εργασίας θα destroyed.Congress θα πρέπει να δώσετε σε αυτές τις αυξήσεις των φόρων και μείωση της νομοθεσίας κατά των επιχειρήσεων που εξετάζει επί του παρόντος. Η νομοθεσία, όπως η μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας, καπάκι και το εμπόριο, ελέγχει την κάρτα, και άλλες ρυθμίσεις που μαστίζει τις επιχειρήσεις με την αβεβαιότητα που τους εμποδίζει να επεκτείνεται, με τη λήψη νέων κινδύνων, καθώς και την προσθήκη νέων εργαζομένων. Δυστυχώς, το σύνολο των νέων φόρων που προτείνει στον προϋπολογισμό του Ομπάμα θα προσθέσει worries.Venitis τους, twitter.com / Venitis, ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές. Είναι venitist καθήκον σας για να αποφευχθούν και να αποφύγουν τους φόρους σε όλη τη διαδρομή! Venitis επισημαίνει ότι ο φορολογικός ανταγωνισμός μεταξύ των δικαιοδοσιών κατέχει κάτω του καρκίνου της κυβέρνησης, και όλοι οι άνθρωποι εμπειρία περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο πλούτο. Εάν οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες να αποθαρρύνονται από το να επενδύουν εκτός της δικαιοδοσίας τους, απλώς θα επιλέξουν να εργάζονται λιγότερο και δεν λαμβάνουν μεγάλους κινδύνους των επιχειρήσεων. Όλες οι κυβερνήσεις antivenitist είναι διεφθαρμένοι, και δεν τα τελευταία προπύργια της ελευθερίας, taxhavens γνωστός, επιβολή δημοσιονομικής προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι πολίτες δεν θα είχε καμία θέση για την προστασία των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων τους από κλεπτών, απαγωγείς, extortionists, εκβιαστές και κακοποιοί. Διαφεύγουν φόρους τώρα όσο μπορείτε! Allons enfants de la Patrie!


** Ιωαννης Μιχαηλ Λαγωνικος έστειλε ένα μήνυμα προς τα μέλη της ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ .... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Θέμα: ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΞΗΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τις παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1328372898715&mid=1d40208G56358b7cG17a73c1G0 .- ** Λύκων 7 σας έχει κληθεί να παίξει Ο Θρύλος του Spirehold. .-
Ξεκινήστε ένα στρατού με τους φίλους σας, κάντε Αναζητήσεις για ρουπίες και σπάνια αντικείμενα, και η μάχη κατά των αντιπάλων Arena για Φήμη! Κάνε κλίκ εδώ για να παίξεις τώρα:http://www.hi5.com/friend/games/displayGame.do?gameid=2465&sourceId=17&smid=T0xEX1NNSUQ9MjAxMDAyMDNfMTYwMDFfMGV5WDZCTmZwcnhYak1pQU81aVUtMTc3NjMxMTg3OSZWRVJTSU9OPTEmQ09OVEFJTlNfQUQ9ZmFsc2UmVE9fSUQ9MzU2MDM2NTE5JkRBVEVfU0VOVD0yMDEwMDIwMzAzJlNVQlRZUEU9Jk1JRD0wZXlYNkJOZnByeFhqTWlBTzVpVS0xNzc2MzExODc5JlRZUEU9MTYwMDE.&loginToken=-8865224245782732308&email=stamoskal@windowslive.com


** Τζίνα θα κληθούν να "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ" αύριο.
Εκδήλωση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ
Τι: Λιανική
Ώρα έναρξης: Αύριο, 04 Φεβρουαρίου στις 4.50 π.μ.
Λήξης Χρόνος: Πέμπτη, 4, Μάρτη στις 7.50 π.μ.
Όπου: facebook
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και Π.Α., ακολουθήστε τις παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=285308646330&mid=1d3fbf1G3dd6e022GffedecG7
Ευχαριστώ,
Το Facebook Team


** Ο / Η Αναστασία Παυλίδου σχολίασε τη δημοσίευση σου:
«Καλησπέρα Σταμάτη ... ευχαριστώ .....»
Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&story_fbid=104547289565486&id=100000306461120&mid=1d3f397G3dd6e022Gffe77eG36
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook


** «Skorpideas Φώτης έστειλε ένα μήνυμα προς τα μέλη του συλλόγου Skorpideas Φώτης Fun.
--------------------
Θέμα: 2 tragoudakia ειδική!! Me baggelaki kai Δημητρούλα!!
Duo ntuetakia elpizw na sas aresoun!
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ baggelaki me ton
(σέξι ΦΟΡΕΜΑ, mes να mualo mou eisai zali,
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ arketh ήταν, αρκετά me thn agaph σου κλπ)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1346413307497&ref=mf
Kai to allo me thn Δημητρούλα
pou leei thn γυναικεία apanthsh sto sexy ΦΟΡΕΜΑ!
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1260658443679
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τις παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1204956006296&mid=1d3f0fcG3dd6e022Gffe521G0 .-


** ส่งต่อแล้วจะโชดีด ... จิงจินะง (พระพิฆเนศร์) ลองมาแล้ววันรุ่งขึ้นก็ได้รับข่าวดีเลย ..
ดูส่วนอื่นๆของ Windows Live ™ มากกว่าเมล-Windows Live ™ เป็นยิ่งกว่ากล่องรับอีเมลของคุณ มากกว่าข้อความ
เพิ่มแผนที่และทิศทางไปสู่งานปาร์ตี้ของคุณ แสดงเส้นทาง!
โหลดฟรี! โปรแกรม Windows Live ครบชุด Windows Live Services
Προσκαλέστε επαφές mail σας για να συμμετάσχετε λίστα των φίλων σας με το Windows Live Spaces. Είναι εύκολο! Δοκιμάστε το!
Τι μπορείτε να κάνετε με το νέο Windows Live? Ανακαλύψτε
แชตออนไลน์ทันใจกับเพื่อนและครอบครัวของคุณ! Windows Live Messenger
แชตออนไลน์ทันใจกับเพื่อนและครอบครัวของคุณ! Windows Live Messenger
โหลดฟรี! โปรแกรม Windows Live ครบชุด Windows Live Services
แชตออนไลน์ทันใจกับเพื่อนและครอบครัวของคุณ! Windows Live Messenger
Hotmail: Δωρεάν, αξιόπιστο και πλούσιο υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Get it now.
แชตออนไลน์ทันใจกับเพื่อนและครอบครัวของคุณ! Windows Live Messenger
Windows 7: ช่วยให้สิ่งที่คุณทำอยู่ทุกวันง่ายขึ้น ค้นหาพีซีที่เหมาะสมกับคุณ
Windows 7 ใหม่: ค้นหาพีซีที่เหมาะสมกับคุณ เรียนรู้เพิ่มเติม
Windows 7: ช่วยให้สิ่งที่คุณทำอยู่ทุกวันง่ายขึ้น ค้นหาพีซีที่เหมาะสมกับคุณ

Windows 7 ใหม่: ค้นหาพีซีที่เหมาะสมกับคุณ เรียนรู้เพิ่มเติม
อีเมลของคุณและบริการอื่นๆที่พร้อมใช้งานรับ Windows Live Hotmail ฟรี ลงทะเบียนเดี๋ยวนี้
Hotmail: อีเมลฟรีประสิทธิภาพสูงที่มีการรักษาความปลอดภัยโดย Microsoft รับทันที
Hotmail: Ισχυρό Δωρεάν e-mail με ασφάλεια από τη Microsoft. Get it now.--

** Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολίασε τη δημοσίευση σου.‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010 2:34:24 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολίασε τη δημοσίευση σου:«σ' ευχαριστώ Σταμάτη...Καλησπέρα..επίσης!!!»
Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&story_fbid=104547289565486&id=100000306461120&mid=1d4bbfaG3dd6e022G10059b0G36
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

** Tom has something to tell you

Subject: Thanks in advance for your response, Mr. Skoulikas

Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

** Θέμα:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας, κ. Skoulikas
Εστάλη:
4/2/2010 2:55:34 μμ
Αγαπητέ Κύριε,

Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να είναι λίγο έκπληκτος από την πρότασή μου, δεδομένου ότι δεν έχουμε είναι γνωστό πριν από κάθε άλλο, αλλά ελπίζω ότι μπορείτε να δείτε ότι σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση, απλά πρέπει να λαμβάνουν αυτό το μικρό κίνδυνο και κάποιος εμπιστοσύνη. Πολύ σημαντικό, θα ήθελα να πω ότι η έμπνευση για να επικοινωνήσουμε μαζί σας είναι από θεία πρόνοια που έχει λάβει πολύ θάρρος. Το όνομά μου είναι ο Tom Taylor, γιος του πρώην Προέδρου της Λιβερίας Charles Taylor McArthur Ghankay. Εάν έχετε με την τρέχουσα πολιτική στην Αφρική, θα ήθελα οπωσδήποτε να γνωρίζει δίκη του πατέρα μου για τα εγκλήματα πολέμου στη Χάγη από τον Ιούνιο του 2007.

Για να είναι απλή, πριν παραιτηθεί από την εξουσία και πήγε μαζί μας για την εξορία στη Νιγηρία, όπου είχε δοθεί μέχρι τον ΟΗΕ το Μάρτιο του 2006, έχει ανατεθεί πολλά κεφάλαια στη φροντίδα μου, εκτός από την παρτίδα απέκτησα όταν ήμουν υπεύθυνος εξόρυξη διαμαντιών στη Μονρόβια.

Είμαι σήμερα στην Γκάνα, μια γειτονική χώρα στη Δυτική Αφρική, και εγώ αποφασίσαμε να προχωρήσουμε από εδώ σε ένα πολιτικά και οικονομικά προηγμένη χώρα όπως η δική σας να διαμένουν και να επενδύσουν κεφάλαια μου. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε αυτό. Δεν αγνοεί το γεγονός ότι ισχυρίστηκαν πολλοί άνθρωποι να είναι από την οικογένειά μου να διαπράξουν πράξεις αμφίβολη. Για τον λόγο αυτό, είμαι διατεθειμένος να σας αποδείξουμε πέρα από κάθε λογική αμφιβολία ότι δεν είμαι ένας από εκείνους κακό αυγά, αν μου δώσετε την ευκαιρία. Όλοι γνωρίζουμε πως ό, τι έχει ψεύτικο έχει πρωτότυπο. Υπόσχομαι ότι δεν θα μετανιώσετε που έρχονται σε επαφή μαζί μου, αλλά μάλλον, θα χαρούμε να μου όσα εκεί θα είναι σημαντικά οφέλη σε αυτό, για εσάς.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να με βοηθήσει, αφού ακούσει από εσάς, αναγνωρίζοντας την παραλαβή του μηνύματος μου. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας με email. Καλή σας μέρα στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.
Χαιρετισμοί,
Tom Taylor.

** Μήνυμα:
ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ 2010 EMAIL / ΟΜΑΔΑ / TAGGED ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΑ::: πινακίδα id σας και τον κωδικό επιβεβαίωσης έχουν κερδίσει το ποσό των ($ 1.2Million μαζί μας στα συστήματα πληρωμών κάρτα ATM), μέσω των Ηνωμένων Εθνών Org Βραβείο το οποίο υποστηρίζεται από εταιρείες της Ασίας Ειρηνικού. Με την παρούσα σας συμβουλεύσει να πάρετε πίσω σε μας με τα προσωπικά σας στοιχεία. για λόγους ασφαλείας E.mail.Address σας: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση: Τηλέφωνο Ηλικία: Επάγγελμα: Χώρα: Δελτίο Ταυτότητας εφόσον υπάρχουν. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος για αυτή την είδηση που μόλις λάβει από εμάς και η αλήθεια είναι ότι το κάνουμε αυτό για να θέσει τα χαμόγελα στα σπίτια και τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ειδική χαιρετισμοί από το σύνολο Staffs των Ηνωμένων Εθνών Trust ταμεία ανά τον κόσμο. Συντονιστής των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), παγκόσμια γραφείο του κ. DJENEBA ABDUL. U Ν. http://www.un.org/sg/ υπογεγραμμένη από τον κ. Sidibe Momoh. Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών του Office. RE: (Αντιστάθμιση της Επιτροπής του ΟΗΕ) $ 1.2Million δολαρίων κάρτα ATM Payment System (κάρτα ATM), επικοινωνήστε μαζί μου για αυτή τη διεύθυνση (united_nations.o @ sify.com)

**

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_18.html ,
~* http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,
~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/video.html ,
~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/video_20.html ,
~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html ,
~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/25-25-posted-20-jan-2010-1134-am-pst.html ,
~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,
~* ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_17.html ,
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html ,
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/2009-130-1879-2009.html ,
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html ,
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/14.html ,
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html ,
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html ,
~* http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html ,
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.html ,
~* http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.html ,
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/mas-grafoun-kai-emeis-ta-grafoume.html ,
~*~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_7921.html ,

*** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/ta-nea.html ,

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/ta-nea-mas.html ,

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/25-25-posted-20-jan-2010-1134-am-pst.html ,

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/mas-grafoun-kai-emeis-ta-grafoume.html ,

*** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html ,

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_332.html ,

*** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html ,

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/arfara-messinias.html ,

** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/14.html ,

** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html ,

** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/blog-post.html . http://www.google.com/ig ,

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html ,

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_332.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/02/blog-post.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html ,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html .,

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_6116.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/20.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_9349.html ,

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html ,

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html ,

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_30.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/01/blog-post_23.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/02/blog-post.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html ,

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/01/14.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/ta-nea.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/ta-nea-mas.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_22.html ,

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post.html ,

&**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/02/blog-post_02.html ,

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html , arfara messinias !!

&** Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολίασε την φωτογραφία σας.

«σ' ευχαριστω Σταμάτη!! επίσης!»

Νέα δυνατότητα: Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτή τη φωτογραφία.

Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30638233&id=1037492258&mid=1d4c925G3dd6e022G1006325G9

Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅