Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 13  Ιανουαρίου  2017 :
~ Στο αγιάζι της ενημέρωσής  μας
 
ΣΑΝ  ΣΗΜΕΡΑ  13  Ιανουαρίου 2015  .....  Αγιοποιήθηκε ο Όσιος -Άγιος Παϊσιος  ο Αγειορίτης μοναχός της Παναγούδας  ...
*  13  Ιανουαρίου 2015  Αγιοποιήθηκε από Ι.Σ. Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως  υπό Πατριάρχου Βαρθολομαίου , ο Αγιορείτης μοναχός Παϊσιος .- {Ο Άγιος Παΐσιος o Αγιορείτης . {  (κατά κόσμο Αρσένιος Εζνεπίδης . Γεννήθηκε 25 Ιουλίου 1924  και κοιμήθηκε 12 Ιουλίου 1994 , σε ηλικία 70  ετών .} .-  Η μνήμη του εορτάζεται από Ο.Ε. 12  Ιουλίου κάθε έτος .- Γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας .- Ο πατέρας του Πρόδρομος (πρόεδρος Φαράσων) και η μητέρα του Ευλαμπία , είχαν οκτώ -8-  παιδιά .- Βαπτίστηκε  7 Αυγούστου 1924 από ιερέα ενορίας Φασάρων  Αρσένιο .-  Το 1988 ο ιερέας Αρσένιος ανακηρύσσεται  Άγιος από  Ι.Σ. Πατριαρχείου Ορθόδοξης Εκκλησίας μας .    ~ 4  Φεβρουαρίου 1994 χειρουργήθηκε στο Θεογένειο Θεσσαλονίκη για όγκο στο παχύ έντερο . Τελικά απεβίωσε την Τρίτη 12 Ιουλίου 1994 και ώρα 11:00 και ενταφιάστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.   Η Αγιοποίηση του ιερομονάχου Παϊσίου της Ιεράς Συνόδου έχει ως εξής:                                                
«Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.
Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος: ὁμοφώνως ἀποδεχθεῖσα εἰσήγησιν τῆς Κανονικῆς Ἐπιτροπῆς ἀνέγραψεν εἰς τό Ἁγιολόγιον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τόν μοναχόν Παΐσιον Ἁγιορείτην [..]
Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 13ῃ Ἰανουαρίου 2015
Ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου»                                            

  • ~*** Ο Γέροντας Παΐσιος συνέγραψε 4 βιβλία, τα οποία έχουν εκδοθεί από το Ιερόν Ησυχαστήριον «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» (Σουρωτή Θεσσαλονίκης). Τα βιβλία αυτά τιτλοφορούνται:[                    Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης (1991)
  • Ο Γέρων Χατζη-Γεώργης ο Αθωνίτης, 1809-1886 (1986)
  • Αγιορείται Πατέρες και Αγιορείτικα (1993)
  • Επιστολές (1994)                                                                                                                 -----------------------------------------------------
  • «Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου», †Ιερομονάχου Ισαάκ, Άγιον Όρος 2004
  • «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης (1924-1994) - Μαρτυρίες Προσκυνητών», Νικόλαος Α. Ζουρνατζόγλου, Εκδόσεις «Αγιοτόκος Καππαδοκία», 2007
  • «Ο Γέρων Παΐσιος», Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Εκδόσεις «Η Παναγία, Η φοβερά προστασία», Θεσσαλονίκη, 2000
  • «Γέρων Παΐσιος - Η παιδαγωγική σκέψη του», Γεωργίου Κόλιου, Εκδόσεις «Εν Πλω», 2009
  • «Ο Ασκητής της Παναγούδας», πρεσβ. Διονύσιος Τάτσης, 1998
  • «Ο Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης (Μαρτυρία)», †Μοναχού Θεοκλήτου Διονυσιάτου, Εκδόσεις «Μεταμόρφωσις του Σωτήρος», 2008
  • «Ο πατήρ Παΐσιος μου είπε...», Αθανάσιος Ρακοβαλής, Θεσσαλονίκη, 1999
  • «Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης (1924-1994) - Ο Ασυρματιστής του Στρατού και του Θεού», Δημήτριος Καραΐσκος, Εκδόσεις Γενικού Επιτελείου Στρατού, 2005

Μας συμφέρει σαν ζητιάνοι να ζούμε, αρκεί μόνο να είμαστε μαζί με τον Ιησούν, διότι όποιος είναι με τον Ιησού, είναι πλούσιος και αν ακόμη υλικά είναι πτωχός. Αυτός που προτιμά τα γήινα από τα πνευματικά, θα χάση και τα δύο, ενώ εκείνος που επιθυμεί τα ουράνια, θα βρη οπωσδήποτε και επίγεια αγαθά (Οσία Ευγενία).Γεροντικόν

~ Για τρίτη ημέρα προβλήματα με το I NTERNET   και τον ΟΤΕ τηλέφωνα , στον πρώην Δήμο Αρφαρών Ν. Μεσσηνίας .-
~ 13 Ιανουαρίου
Μαρτύρων Ερμύλου και Στρατονίκου (1) (†315). Αθανασίου. Παχωμίου και Παπυρίνου. Οσίων Ιακώβου του από της Νισίβεως και Μαξίμου του Καυσοκαλυβίτου (2).
(1)Έζησαν στα χρόνια του αυτοκράτορα Λικινίου. Όταν ο αυτοκράτορας για να ευχαριστήσει τους ειδωλολάτρες αντιπάλους του Μ. Κωνσταντίνου διέταξε διωγμούς κατά των χριστιανών και έλαβε σκληρά μέτρα εναντίον τους, ο διάκονος Ερμύλος τόλμησε να διαμαρτυρηθεί φανερά και να ομολογήσει την πίστη του. Ο αυτοκράτορας οργίσθηκε και διέταξε το βασανισμό του. Ωστόσο ο Ερμύλος δεν αρνήθηκε την πίστη του και βασανίστηκε με τον φρικτότερο τρόπο μπροστά στον επιστήθιο φίλο του Στρατόνικο, ο οποίος δεν κρατήθηκε και αναλύθηκε σε δάκρυα τα οποία για τους διώκτες του ήταν δηλωτικά της πίστης του. Ο Στρατόνικος συνελήφθη κι έτσι και οι δύο φίλοι υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια. Στο τέλος τους έρριψαν στα νερά του ποταμού Δούναβη λαμβάνοντας έτσι από κοινού το στέφανο του μαρτυρίου.
(2) Κατά κόσμο Μανουήλ, γεννήθηκε στην πόλη Λάμψακο από ευσεβείς γονείς οι οποίοι τον ανέθρεψαν με παιδεία και νουθεσία Κυρίου. Εκάρη μοναχός σε μοναστήρι του όρους Γάνου και μετά από σύντομη παραμονή σε Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη, κατέληξε στην Μονή της Λαύρας στο Άγιο Όρος. Λόγω των συχνών μετακινήσεων του έκαιγε την καλύβα του για να ασκείται στην πλήρη ακτημοσύνη. Γι αυτό το λόγο ονομάσθηκε Καυσοκαλύβης. Εκοιμήθη ειρηνικά το 1320 σε ηλικία 95 ετών.
Σήμερα 13/01/2017 εορτάζουν:
Άγιοι Έρμυλος και Στρατόνικος, Όσιος Μάξιμος ο Καυσοκαλυβίτης
~ Ἦχος γ’. Θείας πίστεως.
~  Δυὰς ἔνθεος, ὁμολογοῦντες, τὴν Ὑπέρθεον, πιστῶς Τριάδα, ἀνεδείχθητε πανεύφημοι Μάρτυρες, ὁ εὐκλεὴς καὶ ἀήττητος Ἔρμυλος, καὶ ὁ στερρὸς καὶ θεόφρων Στρατόνικος. Ἀλλ' ὡς σύμμορφοι, ἐν δόξῃ τὴ ὑπὲρ ἔννοιαν, αἰτήσασθε ἤμιν τὸ μέγα ἔλεος.
~** Απολυτίκιο Αγ. Ερμύλου και Στρατονίκου - 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ : https://youtu.be/rE4FWaFr_7w  .-

Άγιος Γρηγόριος Επίσκοπος Νύσσης

Άγιος Γρηγόριος Επίσκοπος Νύσσης
 
Άγιος Πολύευκτος

Άγιος Πολύευκτος
 
Όσιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης

Όσιος Γεώργιος ο Χοζεβίτης
 
Σύναξη του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού

Σύναξη του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βα....
 
Αγία Θεοφάνεια

Αγία Θεοφάνεια
 
Άγιοι Θεόπεμπτος και Θεωνάς

Άγιοι Θεόπεμπτος και Θεωνάς
 
Παραμονή των Φώτων

Παραμονή των Φώτων
 
Προφήτης Μαλαχίας

Προφήτης Μαλαχίας
 
Άγιος Θεαγένης ιερομάρτυρας

Άγιος Θεαγένης ιερομάρτυρας
 
Άγιος Σίλβεστρος Πάπας Ρώμης
~** Η  Ελλάδα στην κατάψυξη και στον χιονιά 5-11/01/2017 ~Η κακοκαιρία πλήττει την Ελλάδα αλλά κι΄ ολοκληρη την Ευρώπη ...
Βίντεο :
~* Στα  χιόνια η ΛΑΡΙΣΣΑ 10 και 11/01/2017:
 https://youtu.be/rUomYqOneFo .- 
~* Κύμη Ευβοίας χιονιάς διάσωση 5 ημέρες 10/01/2017:
https://youtu.be/g2SMe83-PQY .-
~* ΚΥΜΗ Ευβοίας  2 μέτρα χίονια  4 μέρες χωρίς ΔΕΗ ,Ύδρευση 10/01/2017: https://youtu.be/qSyB_jJW010  .-
~*Η παγωμένη Θεσσαλονίκη από χιονιά 10/01/2017!
https://youtu.be/tdFFeXrMtd4 .-
~*Ακρόπολη Πλάκα Σύνταγμα   10/01/2017:
 https://youtu.be/3-a0z45cgbg .-
~*  Η Χιονισμένη Λάρισα και η παγωμένη Κύμη  11/01/2017:
https://youtu.be/-tHnhmNtqI8   .-

***  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΟΚ! ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

~ Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή δημοσκόπηση του logiastarata.gr σχετικά με την πρόθεση ψήφου των πολιτών, της οποίας τα ευρήματα προκαλούν ΔΕΟΣ!
Την μεγάλη έκπληξη έκανε φυσικά το ποσοστό που εμφανίζει  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ που άγγιξε το 5,6% αφήνοντας πίσω της και μάλιστα με διαφορά πολλά άλλα κόμματα!
Πολλοί θα ψάχνουν προφανώς να δικαιολογήσουν με διάφορους τρόπους το ποσοστό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αλλά το σίγουρο είναι ένα… Στην επόμενη βουλή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα έχει ΘΕΣΗ και ΦΩΝΗ προκειμένου να δώσει την ΛΥΣΗ σε όλους τους Έλληνες.
Μπορείτε να δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης : 

Σε άλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη από το pame.gr τα ευρήματα είναι εξίσου ικανοποιητικά και τα ποσοστά αρκετά υψηλά.
Παρόλα αυτά η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διατηρεί χαμηλό προφίλ με συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά τα αποτελέσματα αυτών των δημοσκοπήσεων, καθώς ο μόνος που έχει την ΔΥΝΑΜΗ να αποφασίσει είναι ο λαός και κάθε του επιλογή θα φανεί στις κάλπες των επόμενων  εκλογών.

***  Παράταση των προσφορών για τη μαρίνα της Πύλου λόγω εμφάνισης και άλλων επενδυτών 
Έως τις 12 Μαρτίου 
 Μία ακόμη παράταση για την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών για τη μαρίνα της Πύλου αναμενόταν να αποφασίσει, χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ. Η σχετική προθεσμία του διαγωνισμού για την παραχώρησή της για 40 έτη έληγε χθες, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να ικανοποιηθούν αιτήματα δυνητικών επενδυτών για παράταση και έτσι η νέα προθεσμία προσδιορίζεται για τις 12 Μαρτίου, σύμφωνα και με δημοσίευμα στην εφημερίδα "Καθημερινή".
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό και αρχικά είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, τόσο από την TEMES του Ομίλου Κωνσταντακόπουλου όσο και από την εταιρεία ΑΚΤΩΡ.
Με δεδομένη την παρουσία στην περιοχή του τουριστικού συγκροτήματος Costa Navarino, συμφερόντων του Ομίλου Κωνσταντακόπουλου, πηγές της αγοράς εκτιμούν ως πιθανή την υποβολή προσφοράς από την TEMES, ειδικά «εάν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον επενδυτή».
Η μαρίνα βρίσκεται στο κεντρικό και βορειοανατολικό τμήμα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Πύλου και με βάση το νέο Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο θα έχει δυνατότητα ελλιμενισμού 129 σκαφών με μήκος από 8 μ. έως 30 μ. Η χερσαία ζώνη είναι έκτασης 32 στρεμμάτων και βάσει του Σχεδίου, ο προτεινόμενος συντελεστής δόμησης ανέρχεται στο 20% και κάλυψης στο 30%.
Ορισμένοι κύκλοι συνδέουν την παράταση για την Πύλο με τον επικείμενο νέο διαγωνισμό για τη μαρίνα του Αλίμου, όπου το ενδιαφέρον είναι πολύ ευρύτερο, όπως άλλωστε μεγαλύτερης αξίας και προοπτικών είναι και το περιουσιακό αυτό στοιχείο (είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων με 1.100 θέσεις ελλιμενισμού).
Θεωρούν, δηλαδή, πως πρέπει να προταχθεί αυτός ο διαγωνισμός για να αναζωπυρωθεί το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον και να ακολουθήσουν η Πύλος αλλά και η Χίος.
Για την ώρα, η νέα διεθνής πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση της μαρίνας του Αλίμου έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 3 Φεβρουαρίου.
Ο προηγούμενος διαγωνισμός απέβη άκαρπος, επειδή μαζί με τον Αλιμο περιλήφθησαν «πακέτο» και οι παραχωρήσεις μικρότερων μαρινών στον Σαρωνικό, για τις οποίες όχι μόνον δεν υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά υπήρξαν και σημαντικότατες αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες.
Όμως, για τον Άλιμο 11 επιχειρηματικά σχήματα είχαν εκδηλώσει μη δεσμευτικό ενδιαφέρον, μεταξύ των οποίων εκείνο της Dogus με τη Lamda Development, η κοινοπραξία Azimut - Benetti, η Global Liman Isltemeleri, η Ατεσε, η J&P Άβαξ, η Πόρτο Καρράς, η Envitec, η Archirodon και ο Άκτωρ.

***  Σήμερα αναρτάται επίσημα ο Δασικός Χάρτης της Μεσσηνίας 
Η δημόσια ανάρτηση των δασικών χαρτών της Μεσσηνίας θα γίνει σήμερα στο ίντερνετ και στη Διεύθυνση Δασών, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος
Ειδικότερα, σήμερα θα αναρτηθούν οι δασικοί χάρτες της Μεσσηνίας, της Ηλείας, της Πιερίας και της Καβάλας, ενώ συνολικά μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν δασικοί χάρτες σε 33 περιοχές.
  Ενστάσεις
Η υποβολή αντιρρήσεων από όσους πολίτες ενδιαφέρονται δε θα ξεκινήσει αμέσως, αλλά ένα δεκαήμερο μετά την ανάρτηση των χαρτών και θα διαρκέσει δύο μήνες (80 ημέρες για τους κατοίκους εξωτερικού).
Η ημερομηνία  έναρξης υποβολής αντιρρήσεων κατά των αναρτημένων δασικών χαρτών θα οριστεί με δημόσια ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δασών Μεσσηνίας μετά την ανάρτηση του δασικού χάρτη και εκτιμάται ότι θα είναι περί τις 23 του μήνα.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων ο χάρτης θα κυρωθεί στο υπόλοιπο μέρος του. Οι αντιρρήσεις που θα υποβληθούν θα εξεταστούν από τις Επιτροπές Εξέτασης Αντιρρήσεων του Δασικού Χάρτη, αφού προσκομιστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αντιρρήσεων θα υπολογίζεται το τέλος που αντιστοιχεί και θα εκδίδεται το έντυπο πληρωμής του σε τράπεζα. Το τέλος αυτό ξεκινά από τα 20 ευρώ (για έκταση έως 100 τ.μ.) και αυξάνεται κλιμακωτά, μέχρι τα 3.600 ευρώ (για εκτάσεις άνω των 300 στρεμμάτων).
  Περιοχές
Η πιστοποίηση του χαρακτήρα των εκτάσεων μετά την κύρωση του δασικού χάρτη θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με βάση το θεματικό περιεχόμενο του δασικού χάρτη κάθε Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας. Σημειώνεται ότι η ανάρτηση των δασικών χαρτών περιλαμβάνει το σύνολο  των Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων (274 ΟΤΑ συνολικά) του Νομού Μεσσηνίας, εξαιρουμένων της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης και των Τοπικών Κοινοτήτων Αντικαλάμου, Ασπροχώματος, Θουρίας και Σπερχογείας, των οποίων ο δασικός χάρτης έχει ήδη κυρωθεί οριστικά από το Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίου (ΦΕΚ 214 τ. Δ΄/10-8-2016).
Η σημερινή ανάρτηση των δασικών χαρτών αφορά στο σύνολο των καλλικράτειων Δήμων (Καλαμάτας, Μεσσήνης, Δυτικής Μάνης, Οιχαλίας, Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας) του Νομού Μεσσηνίας (Π.Ε. Μεσσηνίας).  Της Βίκυς Βετουλάκη 

*** Τα περίεργα μιας δίκης 
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στον άδικο θάνατο ενός 8χρονου αγοριού το 2011 στην Καλαμάτα.
Εύστοχα αναγνώστες παρατήρησαν από τα όσα έγιναν γνωστά χθες από την ακροαματική διαδικασία και το δικαστικό ρεπορτάζ που βασίσθηκε στις καταθέσεις μαρτύρων και το κατηγορητήριο: πώς γίνεται - πέραν του ζητήματος με τους παιδιάτρους -, αφού το παιδί υπέστη εγκεφαλικό οίδημα, να κατηγορούνται καρδιολόγος και αναισθησιολόγος του νοσοκομείου.
Και οι δύο γιατροί πράγματι είναι κατηγορούμενοι και το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι, βάσει του κατηγορητηρίου που έχει συνταχθεί, κάθονται στο εδώλιο επειδή δεν εφάρμοσαν σωστό πρωτόκολλο θεραπείας, όχι για καρδιολογικό ζήτημα, αλλά για το εγκεφαλικό οίδημα, δηλαδή για άλλη ειδικότητα.
Μάλιστα, χθες, σε νέες καταθέσεις μαρτύρων ιατρών επισημάνθηκε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, ο 8χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, ο καρδιολόγος επανέφερε το παιδί στη ζωή, η αναισθησιολόγος το διασωλήνωσε, ώστε να γίνει η διακομιδή του στην Αθήνα, και εκεί ο ρόλος τους ολοκληρώθηκε.
Κι αυτό δεν είναι το μόνο παράδοξο του κατηγορητηρίου… Είναι και σε ό,τι αφορά το διοικητή του νοσοκομείου, καθώς αυτός που κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, είχε αντικατασταθεί.   Β.Β. 

*** Και τυπικά αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες - Δημοσιεύθηκε η απόφαση του ΣτΕ 
Δημοσιεύθηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου κ. Νίκο Σακελλαρίου, η απόφαση του Δικαστηρίου με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος που έδωσε στον υπουργό Επικρατείας την αρμοδιότητα να διενεργήσει διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η δημοσιοποίηση της απόφασης που έγινε τυπικά από τον κ. Σακελλαρίου, αφορούσε στις προσφυγές τηλεοπτικών σταθμών ( Αντέννα και λοιπών)  κατά του νόμου της κυβέρνησης 4339 του 2015  και όπως ανακοινώθηκε "εκρίθη ότι αντίκεινται στο σύνταγμα, άρθρο 15, οι διατάξεις του εν λόγω νόμου (4339 του 2015 άρθρο 2 παράγραφος 2) με τις οποίες ανατέθηκαν στον υπουργό οι αρμοδιότητες για τη διαγωνιστική διαδικασία".
Επίσης ακυρώθηκε η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για την σύσταση πενταμελούς επιτροπής για τη διενέργεια του διαγωνισμού.
Η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου οδήγησε σε κατεδάφιση τον νόμο της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες και σε πλήρη ακύρωση των αποτελεσμάτων της διαγωνιστικής διαδικασίας καθώς οι άδειες που δόθηκαν δεν έχουν πλέον καμία ισχύ ενώ δεν έκλεισαν μετά την έκδοση της τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν είχαν ανακηρυχθεί υπερθεματιστές η δεν έλαβαν μέρος στη διαγωνιστική διαδικασία.
Η  απόφαση που είχε κριθεί ως εξαιρετικά σημαντική, ελήφθη με πλειοψηφία 14 έναντι 11 δικαστών, 14 ετάχθησαν υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου ενώ 11 ψήφισαν το αντίθετο, είχε προκαλέσει την αντίδραση της τότε κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγα Γεροβασίλη, ενώ η κυοφορία της κράτησε τρεις τουλάχιστον μήνες  από τότε που δικάστηκαν οι προσφυγές των καναλιών.
Κατά το χρονικό αυτό διάστημα προκλήθηκαν εσωτερικές συγκρούσεις στο ανώτατο δικαστήριο εξαιτίας χειρισμών του Προέδρου του Δικαστηρίου σχετικά με τον χρόνο των διασκέψεων.
Εντός της ημέρας, πιθανότητα, θα γίνει γνωστό το πλήρες σκεπτικό της απόφασης σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του νόμου της κυβέρνησης που έδωσε την αρμοδιότητα στον υπουργό για τις τηλεοπτικές άδειες και όχι στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο όπως προβλέπει το σύνταγμα.   kathimerini.gr

***  Έτος αλληλεγγύης το 2017 στο Δήμο Τριφυλίας 
Σε έτος αλληλεγγύης ανακήρυξε το 2017 ο δήμαρχος Τριφυλίας προ ημερών, στη διάρκεια μουσικής εκδήλωσης του Δήμου, όπου τιμήθηκαν εθελόντριες και εθελοντές του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ στο «Θ».
Σε δελτίο Τύπου, δε, του Δήμου που εκδόθηκε χθες αναφέρεται: «Στις 26 Δεκεμβρίου 2016 ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά το τέλος της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας, ανακήρυξε το έτος 2017 ως Έτος Αλληλεγγύης για το Δήμο μας. Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου με τη συνδρομή χορηγών και εθελοντών επισφράγισε την απόφαση αυτή, με την τελευταία διανομή του έτους 2016, ειδών καθαριότητας, τροφίμων και εορταστικών γευμάτων σε 400 οικογένειες του Δήμου Τριφυλίας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. 300 οικογένειες συμμετείχαν στη διανομή ειδών καθαριότητας και τροφίμων (μακαρόνια, γάλα, φέτα, φασόλια, ζάχαρη, πελτέ, βρεφικές κρέμες, πάνες, υγρό πιάτων κ.α.) του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)”. 20 καλάθια, με όλα τα προϊόντα ενός πλήρους εορταστικού γεύματος (κρέας, πατάτες, φρούτα κ.ά.), μοιράστηκαν σε ισάριθμες οικογένειες με 4 μέλη και άνω, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μπορούμε” και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος. 80 πακέτα με προϊόντα του παραδοσιακού πρωτοχρονιάτικου γεύματος (κοτόπουλο, λουκάνικο, μακαρόνια, μυζήθρα, φέτα, βασιλόπιτα, κρασί, λάδι κ.ά.) προσέφερε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, για να στρωθεί το πρώτο εορταστικό τραπέζι του 2017 με κέφι και χαμόγελα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας όλους τους χορηγούς που μας τίμησαν συνδέοντας το περίσσευμα της αγάπης τους με τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου: Για το κρασί τους κ.κ. Βαγενά Κων/νο & Δημήτριο Στασινόπουλο. Για το λάδι τον ελαιοτριβέα Χριστιανούπολης κ. Αλεβιζόπουλο Ιωάννη, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χριστιανούπολης κ. Χαράλαμπο Αλεξόπουλο και τον κ. Κω/νο Βαγενά. Για τα κηπευτικά και τη χρήση καταψύκτη τους κ.κ. Γεώργιο και Δημήτριο Μιχαλακόπουλο. Για την αποθήκευση των ειδών παντοπωλείου και τη χρήση ψυγείου τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιλιατρών. Για τις εκτυπώσεις των καταστάσεων του Επισιτιστικού Προγράμματος το τυπογραφείο Αντ. Μπίτσικας – Κ. Παπαδόπουλος. Για τη φιάλη υγραερίου (εστίας μαγειρέματος) το παντοπωλείο του κ. Σωτ. Λύκου. Ευχαριστούμε τους εθελοντές από το Μορφωτικό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, που μας βοήθησαν στη διανομή με προθυμία και πολλή αγάπη. Οι καλές ιδέες και πράξεις εμπνέουν πάντα και άλλους να συνεχίσουν και με δικές τους καλές πράξεις να χαρίσουν ελπίδα.
Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δωρητές και εθελοντές υπόσχονται το 2017 να παραμείνουν στο πλευρό των συνανθρώπων μας, μεγαλώνοντας την αλυσίδα αγάπης και προσφοράς… γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

*** Οκτώ θάνατοι από επιπλοκές της γρίπης την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 
Σε ανοδική φάση βρίσκεται η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά έχουν καταγραφεί οκτώ θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη, όλοι με νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων μόνο οι 2 (25%) ήταν εμβολιασμένοι.
Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της γρίπης και οι ειδικοί αποδίδουν την αύξηση της θνησιμότητας στη μεγάλη δραστηριότητα της γρίπης και στο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα. Πρόκειται για 7 άνδρες και 1 γυναίκα, με εύρος ηλικιών από 58 έως 86 έτη, και μέση ηλικία τα 74 έτη. Και από τα 8 κρούσματα απομονώθηκε ιός γρίπης τύπου Α. Τα 7 στελέχη γρίπης τύπου Α υποτυποποιήθηκαν και όλα βρέθηκαν να ανήκουν στον υπότυπο Α(Η3Ν2). Και τα οκτώ προαναφερθέντα κρούσματα ανήκαν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου, για την οποία συστήνεται εμβολιασμός για την εποχική γρίπη.
Συνολικά έχουν καταγραφεί 39 σοβαρά κρούσματα γρίπης, με νοσηλεία σε ΜΕΘ. Πρόκειται για 28 άνδρες και 11 γυναίκες, με εύρος ηλικιών από 3 έως 89 έτη. Το σύνολο των κρουσμάτων οφείλονταν στον ιό γρίπης τύπου Α. Τα 29 από τα στελέχη τύπου Α που απομονώθηκαν από τα ανωτέρω κρούσματα, υποτυποποιήθηκαν και εξ αυτών το σύνολο βρέθηκε να ανήκει στον υπότυπο Α(Η3Ν2). Τα 36 (92,3%) από τα 39 προαναφερόμενα σοβαρά κρούσματα, με νοσηλεία σε ΜΕΘ, ανήκουν σε κλινική ομάδα υψηλού κινδύνου, για την οποία συστήνεται εμβολιασμός για την εποχική γρίπη και εξ αυτών εμβολιασμένοι ήταν οι 6 (16,7%).
Το ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει τη σημασία του αντιγριπικού εμβολιασμού ως τον καλύτερο τρόπο προφύλαξης από τη γρίπη.

*** XANOYME την ΚΥΠΡΟ!ΣΧΙΣΜΑ ΑΘΗΝΑΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ! Κυριαρχεί ο Ερντογάν...

~ Σχίσμα μεταξύ της Ελληνικής και της Ελληνοκυπριακής πλευράς, φαίνεται πως υπάρχει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για άγριο τσακωμό μεταξύ του Έλληνα ΥΠ.ΕΞ και του Κύπριου Προέδρου, κου Αναστασιάδη και την Τουρκία να αναλαμβάνει δράση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που επικαλείται το newsit.gr «η διάσταση απόψεων μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας πήρε σάρκα και οστά πριν από λίγο στην Γενεύη όταν έγινε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη και του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Κοτζιά». Οι δυο άνδρες τσακώθηκαν άγρια στο λόμπι του ξενοδοχείου και οι φωνές ήταν τόσο δυνατές που ακούστηκαν σχεδόν σε όλο το κτίριο! Η διάσταση απόψεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά ο οποίος είχε δηλώσει με νόημα ότι "όλοι έχουμε ιστορικές ευθύνες για το Κυπριακό". Η Αθήνα επιμένει στο θέμα των εγγυήσεων και της αποχώρησης των κατοχικών στρατευμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδεικτικό της κρίσης που υπάρχει ανάμεσα σε Αθήνα και Λευκωσία είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της κυπριακής εφημερίδας "Πολίτης" που πρόσκειται στο Νίκο Αναστασιάδη με τίτλο «Συνέχεια ήθελε ο γ.γ. όχι όμως ο Κοτζιάς» και υπότιτλο: «Σύγχιση από εσπευσμένες ανακοινώσεις του Έλληνα υπεξ».

*** ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ας Παγώσουν...

~ Με αίτημα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθεί άμεσα μεγάλη ποσότητα πετρελαίου, από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, λόγω των αυξημένων αναγκών θέρμανσης που προέκυψαν λόγω του χιονιά.
Το θέμα απασχόλησε τη συνάντηση που είχαν το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο ο πρόεδρος της Ελληνικά Πετρέλαια Στάθης Τσοτσορός και ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Στεργιούλης, με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα.
Η παροχή δωρεάν πετρελαίου στοχεύει στην κάλυψη άμεσων αναγκών θέρμανσης των μεταναστών και προσφύγων που διαβιούν σε συνολικά δεκατρείς καταυλισμούς υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας. Στον πίνακα που ακολουθεί θα δείτε τις δομές που θα λάβουν το πετρέλαιο.

Θέλουμε τώρα να σκεφτείτε το εξής. Οι Έλληνες δεν κρυώνουν; οι Έλληνες δεν έχουν αυξημένες ανάγκες θέρμανσης; To επίδομα θέρμανσης πότε θα δοθεί;
Μισούν τους Έλληνες; επιτέλους ας ξυπνήσουν…

*** ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΕΙ το ΜΗΝΥΜΑ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!Στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ η ΛΥΣΗ...

~ Η ενημέρωση των Ελλήνων συνεχίζεται και το νέο έτος.
Ακούραστος ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, συνεχίζει τις περιοδείες του στην Ελλάδα με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για τη ΛΥΣΗ που προτείνει στα προβλήματα της χώρας.
Ο Κ. Βελόπουλος στις 20 Ιανουαρίου θα μιλήσει, στις 5,30 μμ στον Ασπρόπυργο, στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου (Αλέκου Παναγούλη 13).
Στην ομιλία του ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, θα μιλήσει για την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα, την αύξηση του πλούτου, τα Εθνικά Θέματα, την απεμπλοκή από το άρμα της Δύσης, που δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στην Ελλάδα. Θα μιλήσει επίσης για τη φοροκαταιγίδα που έχει πλήξει τους Έλληνες. Οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών προσπαθούν να αυξήσουν τα κρατικά έσοδα με τον παράλογο και εκ προοιμίου αποτυχημένο τρόπο της υπερφορολόγησης των πολιτών και της επιβολής φόρων στους ήδη υπάρχοντες φόρους! Η υπερφορολόγηση, η διόγκωση των οφειλών των πολιτών στο κράτος, τα μηδενικά έσοδα στα κρατικά ταμεία και η επιβολή νέων φόρων, οδηγούν την ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση! Παράλληλα, οι πολίτες γίνονται κάθε χρόνο όλο και πιο φτωχοί και ο ιδιωτικός τομέας που ήταν η «ατμομηχανή» της οικονομίας και τροφοδοτούσε τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία, έχει πλέον διαλυθεί! Το άδικο φορολογικό σύστημα και η επιβολή στους πολίτες φόρων που δεν μπορούν να αποδώσουν, οδηγεί αναπόφευκτα στη φοροδιαφυγή.
O ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ όμως δε σταματά εδώ.
Στις 22 Ιανουαρίου θα μιλήσει στο Πολύκαστρο Κιλκίς στις 11,00 π.μ στην  αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πολυκάστρου.
Στις 22 Ιανουαρίου θα μιλήσει στο Κιλκίς στις 6,00 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς (Γ. Καπέτα και Μοσκώφ).
Στις 27 Ιανουαρίου θα μιλήσει στο Άργος στις 5,30 μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος (Αγ. Κωνσταντίνου 29).
Τέλος στις 29 Ιανουαρίου θα μιλήσει στη Λάρισα στο ξενοδοχείο Μetropol ( Ρούσβελτ 14) στις 6,00 μμ.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ θα παρουσιάσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, την απάντηση στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε…
Να είστε ΟΛΟΙ εκεί...

*** Ραγδαία ΕΞΕΛΙΞΗ!Νέα ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ οδηγεί σε αλλαγή!Στήνουν ΚΑΛΠΕΣ...

~ Την αποχώρηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Ιλχάν.

Με δήλωση προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ενημέρωσε πως ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του. «Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις τις ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτικής μας ιστορίας» τονίζει ο Ιλχάν Αχμέτ. Συνεχίζει μάλιστα και λέει πως «για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται άθροιση δυνάμεων, κοινό προγραμματικό πλαίσιο, παραμερισμός προσωπικών εγωισμών και παραλυτικών ισορροπιών στην λογική μιας ξεπερασμένης πολιτικής επετηρίδας, που απογοητεύουν τους πολίτες, παγιώνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει προοπτική για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά οικονομική και κοινωνικής της κρίσης. Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθώ και οι αρχές που θα υπαγορεύσουν τις επόμενες κινήσεις μου».
Τίθεται το θέμα των συμπράξεων. Αν ο κος Ιλχάν και ο κος Γρηγοράκος ενταχθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ (συνυπολογίστε και τους Μάρκου και Καρρά) τότε η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα αναδειχθεί τρίτη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη. Το Ποτάμι απομένει με επτά έδρες στη Βουλή.

*** Η ΒΟΜΒΑ του Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ τους ΑΝΟΙΞΕ τα ΜΑΤΙΑ! «ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ γίνουν όταν...»

~  20λεπτη συνέντευξη σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Μεσσηνίας, έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος απάντησε για ΟΛΑ σε ΟΛΟΥΣ.
Η πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν τι βλέπει για το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας. Η απάντηση του Κ.Βελόπουλου ήταν σαφής. «Βλέπω Γκρεμό». Συνέχισε εξηγώντας πως «τα κόμματα δεν έχουν πρόγραμμα και έχουν το μνημόνιο ως άλλοθι αποτυχίας. Η εφαρμοσμένη πολιτική, ειδικά στον πρωτογενή τομέα, έχει αποτύχει πλήρως».
Στη συνέχεια ερωτήθηκε, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, αν θα συμπράξει με κάποιο κόμμα στη Βουλή, θεωρώντας αξίωμα την είσοδο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο νέο Κοινοβούλιο.  Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα καθώς όπως τόνισε «κανένα από τα υφιστάμενα κόμματα δεν έχει πρόγραμμα. Άλλα λένε, άλλα πιστεύουν, άλλα κάνουν ενώ υπάρχει έλλειψη εφαρμοσμένης πολιτικής, ειδικά στον πρωτογενή τομέα. Όχι αφηρημένα και γενικόλογα πράγματα». Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στο εξής: «ζουν στην Αθήνα κλεισμένοι στον κόσμο τους. Το μόνο που ονειρεύονται είναι η εξουσία». Έδωσε όμως στη συνέχεια το μήνυμα και το σύνθημα της αλλαγής της χώρας μας. «με δουλειά μπορεί η Ελλάδα να αλλάξει, με δουλειά όπως παλιά».
Έπειτα ο δημοσιογράφος ρώτησε πως βλέπει την υφιστάμενη πολιτική των κομμάτων. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν κρύφτηκε και μίλησε έξω από τα δόντια. «ο Έλληνας έχει έσοδα 500 ευρώ και έξοδα 800. Η Νέα Δημοκρατία θέλει να περικόψει 300 ευρώ από τις δαπάνες και ο ΣΥΡΙΖΑ φορολογεί εισπράττει 300 ευρώ φόρους, από τα 500. Γι αυτό δε θα συμπράξω με κάποιο κόμμα, ούτε με τη Νέα Δημοκρατία. Δε μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που παίρνουν εντολές από τις Βρυξέλλες, δηλαδή από το Βερολίνο. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι ελληνικό κόμμα που κοιτάζει βορειοανατολικά».
Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει πρόωρες εκλογές είπε πως ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές υπό την εξής συνθήκη. «θα υπογράψει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Αν όμως χρειαστεί να υπογράψει 4ο μνημόνιο θα πάει σε εκλογές. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να παράγουμε πλούτο.
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για θέματα που αφορούν την ελληνική περιφέρεια. Ζήτησε από τον Κ. Βελόπουλο να σχολιάσει την άρση της επιδότησης του αγροτικού πετρελαίου, ώστε να δοθεί το ποσό για τη θέρμανση των λαθρομεταναστών (όπως τους χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος).
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πως συμπεριφέρονται «σα να έχουν κάποιο σύμπλεγμα, κάποιο απωθημένο που είναι Έλληνες. Όσον αφορά τη λύση του λαθρομεταναστευτικού η λύση είναι απλή. Βγαίνω από τη Σένγκεν άμεσα. Έτσι και οι λαθρομετανάστες θα πάψουν να έρχονται και θα πηγαίνουν Ιταλία. Παράλληλα κόβω την εκροή συναλλάγματος στους λαθρομετανάστες. Κι αυτό είναι εύκολο και νόμιμο καθώς βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.
Τέλος ο δημοσιογράφος εστίασε στην αδράνεια δημάρχων και αστυνομίας απέναντι στους λαθρομετανάστες. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ τόνισε πως «οι αστυνομικοί δε φταίνε. Υπακούουν στις εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Πρέπει οι αστυνομία να λάβει την εντολή να δράσει απέναντι στους λαθρομετανάστες. Όχι με βία, αλλά με αυστηρότητα απέναντι στους παραβάτες. Όσον αφορά τους δημάρχους, έχουν εκλεγεί με κάποιο κόμμα. Πολλοί από αυτούς γλείφουν τον Πρόεδρο ή τον Υπουργό για να πάρουν κάποια επιχορήγηση, κάποια κονδύλια. Έτσι δε γίνεται δουλειά».
Σε αυτό το σημείο έκλεισε η εκπομπή με το δημοσιογράφο να σχολιάζει πως ήταν μεγάλη ευχαρίστησή του να έχει τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗ, Κ Βελόπουλο στον αέρα καθώς ήταν πάρα πολλοί οι ακροατές που το ζητούσαν.

***  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!ΑΟΖ και ΠΛΟΥΤΟΣ στα χέρια ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

~  Σιγά σιγά αποκαλύπτονται τα σκοτεινά σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν και ο λόγος που προκαλεί συνεχώς εμπλοκή στο Κυπριακό, αλλά και προβλήματα στο Αιγαίο. Το πρώτο σχέδιο είναι απλό. Η είσοδος, από την πίσω πόρτα, στην Ευρώπη και να επιβάλει την πολιτική της χωρίς να δεσμεύεται από τους όρους και τους κανόνες της Ε.Ε.

Το δεύτερο σκέλος αποσκοπεί στην οριοθέτηση της ΑΟΖ με δεδομένα προς όφελός της. Το σκέλος αυτό αφορά άμεσα και την Ελλάδα καθώς δημιουργεί εμπλοκή στην οριοθέτηση των ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου.
Μάλιστα οι ίδιοι οι Τούρκοι (χαρακτηριστικό το άρθρο του Fikret Bila στην «Χουριέτ») θυμίζουν το παράδειγμα του Τάσου Παπαδόπουλου να υπογράψει συμφωνίες με Αίγυπτο και Ισραήλ «βιάζοντας τα τουρκικά συμφέροντα». Εφιστούν οι Τούρκοι την προσοχή και λένε πως το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί.
Αναφέρουν μάλιστα ότι τα τουρκικά στρατεύματα πρέπει να παραμείνουν στο νησί για να υποστηρίξουν τα οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα της Τουρκίας (δηλαδή θα εκβιάζουν τους Ελληνοκυπρίους για να συμμορφώνονται σε κάθε παράλογη απαίτηση της Άγκυρας).
Την ίδια στιγμή η Die Welt αναφέρει πως «το νότιο τμήμα πάλι τα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ καλά και χωρίς τον Βορρά, βγαίνει μάλιστα από την δημοσιονομική κρίση στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Υπολογίζεται ότι το 70% των Ελληνοκυπρίων δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο βόρειο τμήμα, παρά το ότι μπορούν να περάσουν άνετα τη διαχωριστική γραμμή. Αυτή η άρνηση οφείλεται εν μέρει στην περιφρόνησή τους για τον Βορρά που παριστάνει το κράτος.»
«Ακόμα και αν τα σχέδια της Γενεύης εφαρμοστούν, δεν μπορεί να γίνει λόγος για μια πραγματική κοινή πορεία προς το μέλλον».
Για να ξέρουμε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες…

***  Είναι ΕΜΕΤΙΚΟ και προκαλεί ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ!ΒΙΑΣΜΟΙ και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ στο ΙΣΛΑΜ...

~ Το Πακιστάν είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσουλμανικά κράτη του κόσμου. Η κουλτούρα της χώρας δεν είναι απλά διαφορετική από τη Χριστιανική. Είναι μία κουλτούρα εμετική που προκαλεί αποτροπιασμό. Βιασμοί και παιδοφιλία στην καθημερινότητα. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.  video : Ισλαμική κουλτούρα - Σεξ με μικρά αγόρια , https://youtu.be/5rqNUTl4-9M  .- {Δείτε τι συμβαίνει στο Πακιστάν και όχι μόνο,είναι οι άνθρωποι που μπαίνουν καθημερινά στην χώρα μας έχοντας τον βιασμό,την παιδοφιλία και την διαστροφή στην κουλτούρα τους.Δείτε επίσης πως οι ναρκομανείς εκεί έφτασαν το ένα εκατομμύριο.} .-

*** Αθλητική ενημέρωση :
 ***  Κύπελλο Ελλάδας  Πέμπτη 12-01-2017 :
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ  3-0  , (0-0) .- ^
Τα  γκολ : 50' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό! Πολύ ωραίο σουτ του Βλαχοδήμου στην κίνηση, ο Μπεργκ κάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Λαζαρίδη. «Ξεκλειδώνει» την άμυνα του Κισσαμικού με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός. , 75΄ Λέτο  , 74' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό! Ο Βιγιαφάνιες με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Λέτο μέσα στην περιοχή, με τον Αργεντινό επιθετικό να κάνει εκπληκτική κεφαλιά στην απέναντι γωνιά και να νικάει τον Λαζαρίδη. , 90' ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ , Ο Σεμπαστιάν  Λέτο ,
Διαιτητής του ματς είναι ο Νικόλαος Πουλημάς από την Κέρκυρα
Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Χουχούμης, Μπουμάλ, Μπεργκ, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Τελάντερ, Μέστο, Ευαγγέλου, Βλαχοδήμος
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Κοτσόλης, Ρέις, Λέτο, Ρινάλντι, Χουλτ, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης
Η 11άδα του Κισσαμικού: Λαζαρίδης, Γκούμας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Μίλιτς, Μαρτίνεθ, Κίκε, Τσοντάκης, Σίλβα, Μούσα
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Πολίτης, Θέος, Καυράκης, Μαντζής, Λουβιτάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας
~*  16' Κίτρινη στον Τσερκέζο για φάουλ στον Βιγιαφάνιες , 73' Κίτρινη κάρτα στον Παντελάκη για τράβηγμα στον Λέτο. , 84' Κίτρινη κάρτα στον Χατζηγιοβάννη. ,
~**  59' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Λέτο αντί Μπουμάλ. , 63' Αλλαγή για τον Κισσαμικό. Μάντζης αντί Κίκε. , 72' Αλλαγή για τον Κισσαμικό. Θέος αντί Ποκόνγκ. , 76' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Χατζηγιοβάννης αντί Βιγιαφάνιες. , 79' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ρινάλντι αντί Μπεργκ. Αποθέωση για τον Σουηδό επιθετικό.,
VIDEOhttp://www.sport-fm.gr/videos/24083582  .-
~*ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ  1ο  γκολ  1-0  12/1/2017: https://youtu.be/PVuY5bGzf3o  .-
~*ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ  3-0   κύπελο  τα γκολ  12/1/2017: https://youtu.be/optbYwkytz0 .-

~** Οι αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής της Euroleague,
Πέμπτη 12/01/2017

 ~ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   67-69 .- ^
Τα  δεκάλεπτα  : 20-17 , (33-29) , 54-56 , 67-69 .-
VIDEO :
~* Μπαρτσελονα - ΟΣΦΠ 67-69  δ΄ περίοδος 12-01-2017:
~*ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   67-69  δ΄περίοδος 12-1-2017 : https://youtu.be/SKqI21Wf5Qw .-
~*Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός   67-69  ημίχρονο 33-29  12-1-2017: https://youtu.be/zsiHJxqWI-Q .-
~*Μπαρτσελόνα-ΟΣΦΠ  67-69  γ΄ περίοδος 54-56  12-01-2017  :
 https://youtu.be/nxlw8JN9jYI .-

Ούνικς Καζάν - Μπάμπεργκ    63-58  .- ^
Τα δεκάλεπτα: 13-20, 30-36, 46-47, 63-58.Ούνιξ Καζάν (Εβγκένι Πασούτιν): Τζόνσον 3 (1), Αντίποβ 5, Κλαρκ, Λάνγκφορντ 27 (3), Στολ 7 (1), Παρακχούσκι 8, Κλιμένκο, Μπάνιτς, Πανίν, Καϊμακόγλου, Ουίλιαμς 13.Μπάμπεργκ (Αντρέα Τρινκιέρι): Κοζέρ 6, Μέλι 4, Ζήσης 4, Στάιγκερ 3 (1), Τάις 6, Στρέλνιεκς 13 (2), Βερεμένκο 2, Μίλερ 12 (1), ΜακΝίλ 2, Χίκμαν, Ραντόσεβιτς 6.

Νταρουσάφακα - Μπασκόνια  96-89  .- ^

Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε  75-73 .- ^

Παρασκευή 13/01/2017


~* ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ κ.α. 70-70 παράταση:92-81 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 38-32, 50-50, 70-70κ.α., 92-81 παρ.
VIDEO
~*ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ  κ α  70-70  παρατ   92-81  17η αγων  13/01/2017: https://youtu.be/M4ls-0P8yV0 .-
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρόκα (Πορτογαλία), Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ρομάνο (Ισραήλ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 2, Νίκολς 3 (1), Ρίβερς 23 (5), Τζέιμς 14, Φώτσης 5 (1), Φελντέιν, Γκάμπριελ 10 (3), Τζεντίλε 15 (1), Μπουρούσης 14, Καλάθης 6.
ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Βέλιμιρ Περάσοβιτς): Τόμας 11 (3), Χάνεϊκατ 11, Μπαλμπάι, Μπράουν 12, Οσμάν 9, Γκρέιντζερ 14 (2), Όμιτς 2, Ερτέλ 15 (2), Πολ, Ντάνστον 7.

~Το πάνω χέρι ο Παναθηναϊκός 
Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα της Εφές μετρώντας 13 νίκες σε 22 αναμετρήσεις, ενώ την είχε νικήσει δύο φορές και σε Final Four, το 2000 στη Θεσσαλονίκη και το 2001 στο Παρίσι. Ως γηπεδούχος μετρά επτά νίκες σε εννιά αγώνες. Αναλυτικά:
25/11/1993: Παναθηναϊκός-Εφές 67-82 (Ημιτελικός γύρος)
27/01/1994: Εφές-Παναθηναϊκός 68-59 (Ημιτελικός γύρος)
22/10/1998: Παναθηναϊκός-Εφές 77-63 (Πρώτη φάση)
16/12/1998: Εφές-Παναθηναϊκός 53-80 (Πρώτη φάση)
18/04/2000: Παναθηναϊκός-Εφές 81-71 (Ημιτελικός Final 4 Θεσσαλονίκης)
11/05/2001: Παναθηναϊκός-Εφές 74-66 (Ημιτελικός Final 4 Παρισιού)
06/04/2005: Παναθηναϊκός-Εφές 102-96 (Play offs)
08/04/2005: Εφές-Παναθηναϊκός 75-63 (Play offs)
14/04/2005: Παναθηναϊκός-Εφές 84-76 (Play offs)
08/03/2006: Παναθηναϊκός-Εφές 73-76 (Top 16)
22/03/2006: Εφές-Παναθηναϊκός 56-66 (Top 16)
15/02/2007: Παναθηναϊκός-Εφές 84-57 (Top 16)
08/03/2007: Εφές-Παναθηναϊκός 65-79 (Top 16)
13/02/2008: Εφές-Παναθηναϊκός 74-64 (Top 16)
06/03/2008: Παναθηναϊκός-Εφές 74-65 (Top 16)
11/11/2010: Παναθηναϊκός-Εφές 84-61 (Κανονική Περίοδος)
15/12/2010: Εφές-Παναθηναϊκός 79-78 (Κανονική Περίοδος)
03/01/2013: Εφές-Παναθηναϊκός 78-64 (Top 16)
14/03/2014 Εφές-Παναθηναϊκός 60-65 (Top 16)
12/02/2016 Παναθηναϊκός-Εφές 83-78 (Top 16)
07/04/2016 Εφές-Παναθηναϊκός 91-86 (Top 16)
04/11/2016 Εφές-Παναθηναϊκός 91-83 πρτ. (Κανονική Περίοδος)

~ ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο  101-64 .- ^

~ Γαλατάσαραϊ - Ζάλγκιρις   87-79 .- ^

~  Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ  80-75 .- ^

***  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   σε 17  αγωνιστικές
Ν-Η Β.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 13-4 30
Ολυμπιακός 12-5 29
Ρεάλ Μαδρίτης 12-5 29
Μπασκόνια 11-6 28
---------------------
Φενερμπαχτσέ 10-7 27
Παναθηναϊκός 10-7 27
Νταρουσάφακα 9-8 26
Ερυθρός Αστέρας 9-8 26
-------------------------
Αναντολού Εφές 8-9 25
Ούνιξ Καζάν 7-10 24
Μπάμπεργκ 7-10 24
Μπαρτσελόνα 7-10 24
Ζαλγκίρις 6-11 23
Μακάμπι Τελ Αβίβ 6-11 23
Γαλατασαράι 5-12 22
Αρμάνι Μιλάνο 4-13 21
***  Προσεχή αγωνιστικές για ελληνικές ομάδες :
~ 18η  αγωνιστική 19  και 20 -01-2017 :
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκος
Ολυμπιακός-Μπασκόνια
~ 19η  αγωνιστική  24  και 25-01-2017 :
Παναθηναϊκό; -Μπαρτσελόνα
Μιλάνο -Ολυμπιακός
~ 20η  αγωνιστική  26 και27-01-2017  :
Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Μπάμπεργκ

* ** Σύλλογος του Λονδίνου «έκλεισε» ήδη τρία καμπ στο Κalamata Beach Volley! 
Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά η δράση στο KBV δεν σταματάει ποτέ… Οι πρότυπες εγκαταστάσεις μπητς βόλεϊ και μπητς τένις στην οδό Ναυαρίνου που λειτουργούν υπό τη σίγουρη καθοδήγηση των Γιώργου Κουλιέρη, Μάνου Ξενάκη και Κώστα Κουτράκη έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη καταξίωση και αποτελούν ιδανικό προορισμό για τους φίλους των συγκεκριμένων αθλημάτων από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και του κόσμου. Ήδη υπάρχει ένας πρώτος σχεδιασμός για διοργανώσεις που θα φιλοξενηθεί εκεί, ενώ έχουν «κλείσει» τα πρώτα καμπ, όπως οι τρεις περίοδοι που ανακοίνωσε στα μέλη και τους φίλους του το London Beach Volleyball Club. Το πρώτο 11-18 Μαΐου και τα υπόλοιπα τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο –ημερομηνίες που αποδεικνύουν ότι το …καλοκαίρι στην Καλαμάτα και το KBV είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Κάθε περίοδος θα φέρει στην πόλη περισσότερα από 25 άτομα, διαφημίζοντας την περιοχή μας και προσφέροντας άμεσα αθλοτουριστικά οφέλη. 
 
*** ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΒΙΝΤΕΟ  :
~* Μουσική με φύλλο δένδρου Χορός  μίμηση κ.α.   10/01/2017:  https://youtu.be/G1egws9Z6hQ .-
~ * ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 10/01/2017:
https://youtu.be/gxlp1UX-5TU .-
~*Τραγούδι και μουσική με όργανο φύλλο δένδρου  2017:
https://youtu.be/O8QmRotZbA0 .-

*** ~ Μεγαλώνει και έκοψε την πρώτη πίτα του ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ Διαφοροζώ
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε «στο Κύμα» ο μοναδικός μεσσηνιακός αθλητικός σύλλογος για άτομα με ειδικές ανάγκες Διαφοροζώ. Ήταν μια ζεστή συνάντηση που έδωσε κουράγιο και δύναμη στους αθλητές του για να συνεχίζουν, ακολουθώντας το παράδειγμα του προέδρου και εμπνευστή του συλλόγου Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο, κι εκείνοι με τη σειρά τους με «χρέος» να φέρουν περισσότερα ΑμΕΑ στα γήπεδα και τη χαρά του αθλητισμού…
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και πήρε ένα συμβολικό δώρο, ενώ δώρα για όλους πρόσφεραν οι χορηγοί Bread Bakery & Deli, COSMOS Καλαμάτας, το Ρόδι δημιουργίες, το καφέ στο κύμα.
«Στόχος μας την νέα χρονιά, να γίνουμε περισσότεροι, ενθαρρύνοντας ΑμεΑ να ασχοληθούν με τον αθλητισμό» τονίζει ο Γιώργος Λαζαρίδης που βλέπει την προσπάθειά του να καρποφορεί. Ήδη στο σύλλογο υπάρχουν 7 αθλητές με δελτίο που προπονούνται συστηματικά στο στίβο, τον πινγκ πονγκ, την τοξοβολία και το τένις με αμαξίδιο, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που ασχολούνται πιο χαλαρά –πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων και υπεύθυνων προπονητών.

*** ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ  ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ  :
NOVASPORTS 3
Euroleague ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αρμάνι Μιλάνο
19:00
NOVASPORTS 1
Α1 Πόλο Βουλιαγμένη - Παναθηναϊκός
19:00
NOVASPORTS 2
Euroleague Γαλατάσαραϊ - Ζάλγκιρις
19:00
NOVASPORTS 4
Γαλλικό Πρωτάθλημα Λιλ - Σεντ Ετιέν
21:45
NOVASPORTS 2
Euroleague Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές
21:45
NOVASPORTS 3
Euroleague Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
22:00
NOVASPORTS 1
Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Αρόουκα - Εστορίλ
22:30

*** ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΥΣ  :
μέσα από μερικά Βίντεο ---παρουσιάσεων ...
~  Θεοδωρόπουλος  Ελλήνων Συνέλευσης  Γραμματέας  2017:
~ Αρτέμιος   ΣΩΡΟΣ  από 2009 – 2016 :
 https://youtu.be/oi9kGEEItD4 .-
~ Άρτεμις   Σώρος :
 https://youtu.be/pZuukvJnWgc .-
~ Aρτέμις ΣΩΡΟΣ 2017 :
https://youtu.be/h2lT2GwSrtM .-
~*''Ελλήνων Συνέλευση '' του Α Σώρα και Θεοδορόπουλου 2016: https://youtu.be/QjYuBCreMEU  .-  
~* Αρτέμης Σώρας ΄'Ελλήνων Συνέλευση'' και ιερέας 2017:
 https://youtu.be/DEdXvQ2TDSk .-
~*  Αρτεμης   Σώρρας ρετσιστικές δηλώσεις  2016 :
 https://youtu.be/Woq65S-6fpY  .-


~   ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ :
~*  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS ΆΒΒΑΤΟ 31 Δεκεμβρίου 2016 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/12/arfara-news-31-2016.html .- 
 ~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  31 Δεκεμβρίου 2016-01 Ιανουαρίου 2017 :   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/12/31-2016-01-2017-2016-15-28122016-78-80.html  .-  
***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ  2017 :
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS Κυριακή 01  Ιανουαρίου  2017 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-01-2017.html .- 
~*  ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ Κυριακή 01 Ιανουαρίου  2017  :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2017/01/01-2017.html .-                        
~ * Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Δευτέρα  02  Ιανουαρίου  2017  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2017/01/news-02-2017-2.html .-  
~* ΥΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας  Δευτέρα  02  Ιανουαρίου  2017  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2017/01/02-2017.html  .- 
~ * Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  Τρίτη  03 Ιανουαρίου  2017
:  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-03-2017.html  .-    

~ Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη  04 Ιανουαρίου  2017  *:    http://stamos-dynami.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-04-2017-4.html .-  
~* Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Πέμπτη  05  Ιανουαρίου  2017 :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/01/news-05-2017.html  .-
~  Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2017  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-06-2017.html .-
 
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS Σάββατο 07 Ιανουαρίου  2017  : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-07-2017.html .-
~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 07  και 08 Ιανουαρίου 2017 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2017/01/07-08-2017-2-super-league-712017-1-0.html .-   
~ Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Κυριακή 08  Ιανουαρίου 2017:  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-08-2017.html .-               
 ~   Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS 2 στο αγιάζει της ενημέρωσης .Κυριακή  08  Ιανουαρίου  2017 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-2.html .- 
 ~  Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Τετάρτη 11 Ιανουαρίου  2017 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2017/01/arfara-news-11-2017-5-10012017.html  .-
~ Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  Πέμπτη 12 Ιανουαρίου  2017 :Στο αγιάζι της ενημέρωσης Στο αγιάζι της ενημέρωσης  μας ...
 :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2017/01/news-12-2017.html  .-
~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS Παρασκευή 13  Ιανουαρίου  2017  :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2017/01/news-13-2017-12.html .- 
 ***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:   1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   5101   video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3336   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =    3339  video. - https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                  11.776  βίντεο   .-  
~ https://www.facebook.com/groups/1758656167707813/1761788260727937/?notif_t=like&notif_id=1476255372769279  ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ 
 ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 1206/. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1.206 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.617   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  55 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-

https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         *** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-    ~**   https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen    ,  ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ                                                 
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .-  .- www.erroso.gr , .-  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
   STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010 .--
~  
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ