Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Το  αγιάζι της  ενημέρωσης Πέμπτη  30  Μαΐου  2013  :
 

 ** ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ :ΚΡΙΣΣ ΚΡΑΣΣΑΣ :  
   https://www.youtube.com/watch?v=SdcWr20DSQQ&feature=player_embedded ,




*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  : https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias = facebook ΑΡΦΑΡΑ -ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  2013 .-
*** Κάθε επίσκεψη στο λιμάνι της Καλαμάτας αποφέρει κατά μ.ο. 99 ευρώ ανά επιβάτη  :
Διεθνές ενδιαφέρον για την κρουαζιέρα στην Καλαμάτα
                  «Η κινητοποίηση για την ανάπτυξή της καταγράφεται σε ανώτατο επίπεδο»
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Μεγάλη κινητικότητα καταγράφεται στο χώρο της κρουαζιέρας, όσον αφορά στην Καλαμάτα και το λιμάνι της. Ο δήμαρχος Παν. Νίκας σε δηλώσεις του χθες το μεσημέρι ανέφερε ότι «πολύ σύντομα θα έλθει στην Καλαμάτα η ηγεσία της διεθνούς κρουαζιέρας» και θα γίνουν σχετικές συνομιλίες.
Την ανάδειξη της Καλαμάτας σε πόλο έλξης όσον αφορά στην κρουαζιέρα επιβοηθούν η ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου, η ενδυνάμωση του αερολιμένα «Καπετάν – Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» με πολλές διεθνείς πτήσεις και η ύπαρξη της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας Costa Navarino.
Ο δήμαρχος επισήμανε, ακόμη, την αξία του έργου της Φαρών, που ξεκίνησε και θα αποδώσει ένα πλατύ πεζοδρόμιο, έργο κρίσιμο για την πεζοπορία των τουριστών κρουαζιέρας, μέσω του οποίου θα μπορούν άνετα, εύκολα και με ασφάλεια να ανεβαίνουν πεζή από την παραλία στο κέντρο.
Βέβαια, στο ερώτημα «ποια είναι η ηγεσία της διεθνούς κρουαζιέρας» δε θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
Εν τω μεταξύ, η κρουαζιέρα, το γιότινγκ, αλλά και η επιβατηγός ναυτιλία ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν κατά το 2ο Posidonia Sea Tourism Forum τις προηγούμενες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το ένα δισεκατομμύριο ευρώ ξεπερνούν τα έσοδα από την κρουαζιέρα και το γιότινγκ στις τοπικές οικονομίες της Ανατολικής Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. «Το ανατολικό τμήμα της περιοχής, που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κροατία, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και όλες τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας, προσελκύει επί του παρόντος το ένα τρίτο του συνολικού όγκου κρουαζιέρων που πραγματοποιούνται στη Μεσόγειο, με τουλάχιστον 2 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, ή 9,2 εκατομμύρια επισκέψεις σε λιμάνια» τόνισε ο project director των εκθέσεων Posidonia, Θεόδωρος Βώκος.
«Σε οικονομικούς όρους, κάθε επίσκεψη σε λιμάνι αποφέρει κατά μέσο όρο 99 ευρώ ανά επιβάτη, εκ των οποίων το 80% μεταβιβάζεται στην ευρύτερη τοπική οικονομία και το 20% στο λιμάνι» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Με έξι εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, η Μεσόγειος αποτελεί τη δεύτερη δημοφιλέστερη περιοχή κρουαζιέρας παγκοσμίως, καθώς και έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς γιότινγκ για εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο, καθιστώντας το θαλάσσιο τουρισμό σημαντικό όχημα οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή».

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
 Ο Παπα-Μιχάλης στον Ι.Ν. Ταξιαρχών Τρίπολης  σε τέλεση μυστηρίου  γάμου συμπατριώτη  μας από Αρφαρά  γιατρού
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2518  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =        949  video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =             940   video.-
                                                         Σύνολο  :  4407    βίντεο ανηρτημένα .-

***  Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» :
Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όπλο εκπυρσοκρότησε λίγο την επιβίβαση του βουλευτή σε αεροσκάφος, την ώρα που έβγαζε το γεμιστήρα για να το παραδώσει.
Ο ίδιος ο βουλευτής αρνείται ότι η εκπυσοκρότηση έγινε στα χέρια του και υποστηρίζει ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε στα χέρια υπαλλήλου, ωστόσο πηγή της ΕΛ.ΑΣ. διευκρίνισε ότι έγινε στα χέρια του βουλευτή, στον «νόμιμο κάτοχο του όπλου».
«Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους», σχολίασε με αφορμή το περιστατικό η Δημοκρατική Αριστερά.
«Τη μία είναι η προσπάθεια να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα, την άλλη είναι η επίθεση σε ανυπεράσπιστο οδηγό, την επόμενη είναι οι επιθέσεις κατά μεταναστών», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και με αφορμή το περιστατικό στο «Ελ. Βενιζέλος» καλεί την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας των βουλευτών, δεδομένου, όπως αναφέρει, ότι πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν την ίδια τη δικαιοσύνη.  naftemporiki.gr

*** Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου για την απαγωγή της 13χρονης
         
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Καβάλα για να εντοπιστεί η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή.
Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης.
Πρόκειται για τον Ajazi (επων.) Marjon (ον.) του Fatmir και της Razie, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικο Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.
Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook), ενέχεται στην αρπαγή της.
Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης 100 ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας, Αβραάμ Κοσκερίδη, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, στην έρευνα για τον εντοπισμό της 13χρονης συμμετέχει και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει σημάνει amber Alert» για την εξαφάνιση της Χριστίνας Κρασσά.
Η Χριστίνα έχει καστανά σγουρά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 44 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν σορτς, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε πράσινη τσάντα. tanea.gr

***  Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «δράκου των Πετραλώνων»
   Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του «δράκου» των Πετραλώνων, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σαββάτου, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.
Ο δράστης είναι ο Γεωργιάδης Στυλιανός του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.



 ***  Απορίες για την μητέρα που άφησε τα παιδιά της στην Αστυνομία και έφυγε
Παραθέτουμε τα παρακάτω απλώς ως απορίες και αφορούν στην υπόθεση της μητέρας που οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο, για έκθεση των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της σε κίνδυνο.
Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το μεσημέρι, τα τρία μικρότερα παιδιά οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και παραμένουν για φροντίδα από την εκεί κοινωνική υπηρεσία, ενώ η μητέρα, λίγες ώρες αργότερα, αφού εντοπίσθηκε από την Αστυνομία, καθώς αναζητήθηκε ο πατέρας και δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον, επέστρεψε και παρέλαβε το μεγάλο της γιο. Μαζί με το 13χρονο παιδί επέστρεψε στο σπίτι της κανονικά.
Την Τρίτη επισκέφθηκε τα τρία της παιδιά στο νοσοκομείο, όμως υπήρχε εντολή να παραμείνουν εκεί. Και πάλι μαζί με το μεγάλο της γιο επέστρεψε στο σπίτι.
Και χθες, Τετάρτη πρωί, κι ενώ πλέον το θέμα έχει πάρει δημοσιότητα, συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
Απλές απορίες λοιπόν:
-Ποιο ήταν το καινούργιο στοιχείο, ώστε να συλληφθεί δύο ημέρες μετά το περιστατικό και, φυσικά, λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του Αυτοφώρου και όχι από τη Δευτέρα που συνέβη το περιστατικό;
-Γιατί τα τρία παιδιά παρέμειναν στο νοσοκομείο, καθώς προφανώς, έστω και προσωρινά, κρίθηκε πως δεν είναι ασφαλή μαζί της, ενώ το τέταρτο επετράπη να το πάρει μαζί της;
-Και ένα τελευταίο, ειδοποιήθηκαν οι όποιες κοινωνικές υπηρεσίες και πρόνοιας υπάρχουν στο νομό μας, οι οποίες, μάλιστα, γνωρίζουν τη συγκεκριμένη οικογένεια;      Β.Β.

*** Πλεόνασμα 140 καθηγητών στη Μεσσηνία βγάζει ο νέος τρόπος υπολογισμού
          
Της Μαρίας Νίκα
 Πάνω από 140 καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων φαίνεται ότι πλεονάζουν στη Μεσσηνία, σύμφωνα με το νέο υπολογισμό του υπουργείου Παιδείας για τους εκπαιδευτικούς που απαιτούνται. Προχθές οι εκπρόσωποι των καθηγητών πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη σχετική συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας, αντιδρώντας στο νέο τρόπο υπολογισμού.
Ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, Βασίλης Γεωργιόπουλος, μιλώντας χθες στο «Θ», έκανε λόγο για έναν τρόπο υπολογισμού των καθηγητών που, πέρα από το δίωρο εργασίας το οποίο προσθέτει στον καθέναν, δίνει και πλασματικά στοιχεία, καθώς θέσεις που καλύπτονται οργανικά, λειτουργικά μένουν ακάλυπτες. Φαίνεται, δηλαδή, ότι έχουν καθηγητή, ενώ δεν έχουν. «Εμείς προειδοποιήσαμε ότι, αν γίνει ο καινούργιος υπολογισμός, το Σεπτέμβρη τα σχολεία δε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν» παρατήρησε ο κ. Γεωργιόπουλος.
Φέρνοντας ένα παράδειγμα από τη διαφορά που προκύπτει, ο πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ σημείωσε ότι ενώ μέχρι τώρα από τη Μεσσηνία έλειπαν 35 φιλόλογοι, ο καινούργιος υπολογισμός βγάζει ότι περισσεύουν από 5 έως 10. Περίσσευμα, όπως λέει, βγαίνει για όλες τις ειδικότητες και, κυρίως, για τους καθηγητές Πληροφορικής και τους γυμναστές.
Εν τω μεταξύ, χθες σε ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», με τίτλο «Κατασκευάζουν πλεονάζοντες», γινόταν λόγος για εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας με την οποία ζητείται από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να υπολογιστούν τα κενά και το πλεονάζον προσωπικό στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2013 - 2014. Στο ίδιο ρεπορτάζ υπήρχε αναφορά για 5.000 απολύσεις τα επόμενα δύο χρόνια, 12.000 μετακινήσεις από το Σεπτέμβρη και 10.000 αναπληρωτές που δε θα επαναπροσληφθούν.
 Συγκέντρωση της Α΄ ΕΛΜΕ
Για απόψε στις 8.00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει η ΟΛΜΕ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

***  «Ήθελα να τα συνετίσω, όχι να τα εγκαταλείψω» δήλωσε η μάνα που άφησε τα παιδιά της

Σε 12 μήνες φυλάκισης με 2ετή αναστολή για έκθεση τεσσάρων ανηλίκων σε κίνδυνο καταδικάσθηκε χθες αργά το μεσημέρι από το Μονομελές Αυτόφωρο η μητέρα που το μεσημέρι της Δευτέρας άφησε τα παιδιά της στην είσοδο της Αστυνομίας.
Η ίδια εξήγησε στο δικαστήριο πως κίνητρό της δεν ήταν σε καμία περίπτωση η εγκατάλειψή τους, αλλά πρωτίστως ο συνετισμός τους, καθώς νωρίτερα είχε ανακαλύψει πως τα τρία μικρότερα είχαν πάρει από την τσάντα φίλης της ένα κινητό τηλέφωνο, και δευτερευόντως για να αναγκάσει τον πατέρα τους που δεν έχει επαφή μαζί τους να αναλάβει τις ευθύνες του.
Χθες επανέλαβε ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε και πως αγαπάει τα παιδιά της.
 Τα άφησε
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ η μητέρα συνελήφθη χθες το πρωί. Τα τρία μικρότερα παιδιά 9, 11 και 12 ετών, παραμένουν στο νοσοκομείο από εκείνη την ημέρα για φροντίδα, ενώ το μεγαλύτερο, 13 ετών, έχει επιστρέψει στη μητέρα του.
Χθες το πρωί οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας, η οποία την παρέπεμψε στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, όπως τονίστηκε στο Αυτόφωρο, η μητέρα έφτασε με το αυτοκίνητό της έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, κατέβασε τα παιδιά και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μάλιστα, ανέφερε ότι η μητέρα τους φώναξε «εγώ τα εγκαταλείπω, πάρτε τον πατέρα τους».Στην απολογία της η μητέρα παραδέχθηκε πως ήταν λάθος αυτό που έκανε, πάνω σε μια στιγμή πανικού. Εξήγησε στο δικαστήριο πως φιλοξενούσε στο σπίτι φίλη. Αφού έφυγε τη Δευτέρα, τα μικρά παιδιά αποκάλυψαν πως από την τσάντα της είχαν πάρει το κινητό της τηλέφωνο.
 «Φοβήθηκα μη γίνουν κλέφτες»
«Δεν μπορούσα να το δεχτώ αυτό. Τα μεγαλώνω μόνη μου. Δεν ήθελα να τα εγκαταλείψω. Να τα συνετίσω και να τα φοβίσω ήθελα. Μια στιγμή τρέλας ήταν, γιατί φοβήθηκα μην το ξανακάνουν κάποια στιγμή και γίνουν κλέφτες. Ο πατέρας του είναι απών. Θα γυρνούσα. Πριν τα πάω, κάλεσα το 100 και τους είπα σας φέρνω τέσσερα παιδάκια. Όντως είπα τα εγκαταλείπω, να πάρουν τον πατέρα τους, μπας και νοιασθεί. Δεν το εννοούσα όμως. Αν ήταν έτσι δε θα ξαναγυρνούσα, θα είχα φύγει. Το ξέρω, έπρεπε να βρω άλλη λύση. Το ξέρω ότι ήταν λάθος, ήμουν απαράδεκτη. Και δεν έφυγα, ακριβώς πίσω από την Αστυνομία ήμουν, και κοιτούσα να δω τι θα κάνουν οι αστυνομικοί. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου, αλλά τα τρία μικρά είναι πολύ ζωηρά», τόνισε η μητέρα στην απολογία της.
Όταν, μάλιστα, η εισαγγελέας Έδρας τη ρώτησε τι θα γινόταν, αν την ώρα που άφησε τα παιδιά μπροστά στην Αστυνομία, κάποιο προσπαθούσε να την ακολουθήσει και το χτυπούσε με το αυτοκίνητό της ή πεταγόταν στο δρόμο, απάντησε: «Τότε δε θα ζούσα ούτε εγώ τώρα».
Στην αίθουσα του δικαστηρίου παρευρέθησαν και εκπρόσωποι κοινωνικών υπηρεσιών και οργάνων, οι οποίες διαβεβαίωναν πως πράγματι η μητέρα αγαπά και φροντίζει τα παιδιά της, αλλά έχει στιγμές έκρηξης που πρέπει να ελεγχθούν, καθώς τα μικρότερα είναι ιδιαίτερα ατίθασα.
Στην κατάθεση που έχει δώσει στην Αστυνομία ο μεγάλος γιος ανέφερε ότι η μητέρα τους τα φροντίζει και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο γι’ αυτά.
Τελικά, το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επιβάλλοντάς της συνολική ποινή 12 μηνών με αναστολή.Της Βίκυς Βετουλάκη

***   Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων από το ΣΔΟΕ μάρκας ΚΑΡΕΛΙΑ & EMBASSY
Σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν χθές υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ε΄Τελωνείου Πειραιά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο από την Κίνα κατασχέθηκαν 426.000 πακέτα τσιγάρα μάρκας ΚΑΡΕΛΙΑ & EMBASSY.
Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό του 1.427.000 ευρώ.
Ένας Κύπριος υπήκοος ο οποίος εμφανίζεται να δημιούργησε εταιρεία στην περιοχή του Κορωπίου Αττικής, αναζητείται σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ενώ παράλληλα ερευνάται η προέλευση του φορτίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για απομιμήσεις τσιγάρων της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια.

*** Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι!
  
Αφού είδε και αποείδε μια επαγγελματίας της οδού Σφακτηρίας, κι αφού ούτε οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά ούτε και ο Δήμος έδειχναν πρόθυμοι να φτιάξουν τις σπασμένες τζαμαρίες, αποφάσισε με δικά της χρήματα να λύσει το πρόβλημα.
Έτσι, λοιπόν, χθες το μεσημέρι είδαμε συνεργείο να αντικαθιστά τα σπασμένα τζάμια.
Όπως μας είπε η χορηγός, δεν άντεχε άλλο να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι με Άλφα κεφαλαίο!
Π.Μπ.

***Σαν σήμερα ...στις 30 Μαϊου                   
 Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
ΧΘΕΣ το απόγευμα ήρχισεν ενώπιον του ενταύθα Πλημμελειοδικείου η δίκη των πατατοπαραγωγών ανηκόντων εις τον Συνεταιρισμόν πωλήσεως λαχανικών, κατηγορουμένων επί αποκρύψει της πατάτας. Οι κατηγορούμενοι ανέρχονται εν συνόλω εις 27. Η δίκη διεκόπη την 9ην και 30΄ και επανελήφθη την 10ην και 30 μ.μ. συνεχισθείσα πέραν του μεσονυκτίου. Την 1ην μεταμεσονύκτιον ώραν διεκόπη η συνεδρίασις αναβληθείσης της δίκης δια την 14ην Ιουνίου.
-ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥΝ εκ Κυπαρισσίας, ότι άγνωστοι διαρρήξαντες την εν τω χωρίω Τρύπαις οικίαν του Χρ. Γιαννοπούλου αφήρεσαν εν κιβώτιον περιέχον δρχ. 3.500, εν ωρολόγιον, εν επανωφόριον και εν περίστροφον αξίας δραχ. 500.
-ΤΟ παρά τους Στρατώνας απερίφρακτον εκείνο γήπεδον της από ετών καείσης οικίας Πάστρα κατέστη η εστία πάσης βρωμερότητος απειλούσης την υγείαν των περιοίκων οι οποίοι τελευταίως, κατά παρασχεθείσαν ημών πληροφορίαν, έσπευσαν να διαμαρτυρηθώσι και προς την Νομαρχίαν δι’ αναφοράς των, ζητούντες, όπως ληφθή μέριμνα δια την περίφραξιν του εν λόγω γηπέδου.
πηγή: Αρχείο "Θάρρους"Γεγονότα
1917: Ο Αλέξανδρος Α' ανεβαίνει στο θρόνο του Βασιλείου της Ελλάδος, μετά την παραίτηση του πατέρα του Κωνσταντίνου.
1941: Δύο 19χρονοι φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, με μία παράτολμη ενέργειά τους, κατεβάζουν από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία και αναρτούν την ελληνική.
1941: Λήγει η Μάχη της Κρήτης, με την κατάληψη όλου του νησιού από τους Γερμανούς.
1962: Η Μικτή Θεσσαλονίκης νικά 2-1 την Μπαρτσελόνα σε φιλικό παιγνίδι. Το νικητήριο γκολ πετυχαίνει ο Λώλος Χασεκίδης του Ηρακλή.
1972: 25 άτομα σκοτώνονται και 72 τραυματίζονται στο διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Ιαπωνικός Κόκκινος Στρατός, που υποστηρίζουν την Παλαιστινιακή υπόθεση, βγαίνουν από αεροσκάφος της Air France και επιτίθενται σε πλήθος περίπου 300 ατόμων με χειροβομβίδες και αυτόματα πυροβόλα.
1990: Η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα γίνεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και διαρκεί 5,5 ώρες.
Γεννήσεις
1909: Μπένι Γκούντμαν, αμερικανός κλαρινετίστας, ο «βασιλιάς του σουίνγκ». (Θαν. 13/6/1986)
1926: Θανάσης Βέγγος, ηθοποιός. (Θαν. 3/5/2011)
1980: Στίβεν Τζέραρντ, διεθνής άγγλος ποδοσφαιριστής, σημαία της Λίβερπουλ, με την οποία αγωνίζεται από το 1987, όταν πήγε στα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Θάνατοι
1431: Ζαν Ντ’ Αρκ, (Ιωάννα της Λωραίνης), εθνική ηρωίδα της Γαλλίας και Αγία της καθολικής εκκλησίας. (Γεν. 6/1/1412)
1778: Βολτέρος, φιλολογικό ψευδώνυμο του Φρανσουά Μαρί Αρουέ, γάλλος συγγραφέας και διανοούμενος. (Γεν. 21/11/1694) [Αποφθέγματα]
1826: Παλαιών Πατρών Γερμανός, κατά κόσμον Γεώργιος Κόζης, ο μητροπολίτης που ύψωσε το λάβαρο της Ελληνικής Επανάστασης. (Γεν. 25/3/1771)
πηγή: www.sansimera.gr
'
***  Φόβος εμπρησμού για τις πυρκαγιές στην Κυπαρισσία - Ήρθε ειδικό κλιμάκιο
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Έγιναν στάχτη περισσότερα από 3.500 ελαιόδεντρα
 Κινδύνεψαν σπίτια και επιχειρήσεις
 Του Ηλία Γιαννόπουλου
 Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Τρίτης και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Κυπαρισσία από την πύρινη κόλαση που «χτύπησε» σε τρία - τέσσερα διαφορετικά σημεία.
Χθες, με το πρώτο φως της ημέρας, οι εικόνες των καμένων ελαιόδεντρων - τα περισσότερα από τα οποία υπεραιωνόβια, απείρου φυσικού κάλλους - και η κάπνα στην ατμόσφαιρα έκαναν την ψυχή των κατοίκων, όπως και των περαστικών, να ραγίζει. Βάλσαμο στην ψυχή τους είναι το γεγονός ότι δε θρηνήσαμε θύματα και δεν καταστράφηκαν σπίτια.
Οι πολλές και σε διαφορετικά σημεία της πόλης εστίες, μια νύχτα που έπνεαν στην περιοχή θυελλώδεις άνεμοι, προκαλούν έντονα ερωτηματικά και ήδη από χθες το πρωί βρίσκεται στην Κυπαρισσία κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, το οποίο ερευνά σχετικά.
Είναι εμπρησμοί; Είναι συνέπεια εγκληματικής αμέλειας; Το πόρισμα της έρευνας θα καταδείξει, όμως η ανησυχία στην περιοχή είναι διάχυτη και οι πολίτες είναι τρομοκρατημένοι από τον πύρινο εφιάλτη που έζησαν στα χωράφια τους, στις περιουσίες τους, στις αυλές των σπιτιών τους, δίπλα στις επιχειρήσεις τους.
Λίγο πριν από τις 10.30 το βράδυ της Τρίτης ξέσπασε η πρώτη φωτιά σε ελαιοπερίβολο, παρακείμενο στην εθνική οδό Κυπαρισσίας - Φιλιατρών, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου Γιαννίτσαινας. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα μια νέα εστία εμφανίστηκε στον Κάμπο της Κυπαρισσίας, στη θέση Παλιόμυλος και Φαρμάκα. Στη συνέχεια, κατά τις 11.00 το βράδυ, ξέσπασε φωτιά στον ελαιώνα κάτω από το γήπεδο, λίγα μέτρα από το νοσοκομείο και τα 1ο & 3ο Δημοτικά Σχολεία, ενώ ακολούθως ακόμα μία φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Πανηγυρίστρα, κάτω από την εθνική οδό Κυπαρισσίας - Φιλιατρών.
Για αρκετή, δε, ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στην εθνική οδό και έγινε εκτροπή της κίνησης των οχημάτων. Στη μάχη με τις φλόγες, υπό αντίξοες συνθήκες λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν και δυνάμωναν τις φωτιές, ρίχτηκαν 19 πυροσβεστικά οχήματα με 50 πυροσβέστες από ολόκληρη την Πελοπόννησο, οχήματα, μηχανήματα και υπάλληλοι του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και απλοί πολίτες.
Στην Κυπαρισσία έσπευσε και συντόνιζε τις επιχειρήσεις κατάσβεσης ο διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας, ενώ στα μέτωπα της φωτιάς βρέθηκε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κατσούλας.
Από την πύρινη λαίλαπα έγιναν στάχτη περισσότερα από 3.500 ελαιόδεντρα, ενώ η συνολική έκταση που κάηκε εκτιμάται σε εκατοντάδες στρέμματα.
Χθες νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, συνοδευόμενος από το διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, Αντώνη Παρασκευόπουλο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αλευράς αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην Κυπαρισσία και τα πολλά μέτωπα της φωτιάς, εξήρε τη συμβολή της Πυροσβεστικής, του Δήμου και των εθελοντών και σημείωσε την τεράστια καταστροφή των ελαιοδέντρων. Για τα αίτια των πυρκαγιών, είπε ότι ερευνώνται και ότι «πολλοί είπαν (σ.σ. και σε άλλες περιοχές) ότι είδαν σπινθήρες από κώλωνες της ΔΕΗ, αυτό όμως πρέπει να εξακριβωθεί».
Ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας, Κυριακούλης Κυριακουλέας, χθες το πρωί επισήμανε: «Οι άνεμοι το βράδυ ήταν σίγουρα πάνω από έξι μποφόρ», ενώ για τα αίτια: «Ερευνώνται». Ερωτηθείς για τα καλώδια της ΔΕΗ, σημείωσε επίσης πως «ερευνάται».
Ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έκανε λόγο για «εφιαλτική νύχτα που, ουσιαστικά, η πόλη της Κυπαρισσίας ήταν σχεδόν περικυκλωμένη από μεγάλες φωτιές, σε σημεία τέτοια που ήταν άκρως επικίνδυνες και για τη ζωή των συμπολιτών μας και για την περιουσία τους αλλά και για τα σπίτια».
Χθες το μεσημέρι, λίγο πριν από τις 4, ξέσπασε μια νέα φωτιά στο Σανί Κυπαρισσίας, η οποία χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων δεν επεκτάθηκε.

***  Μετρά τις πληγές της η Κυπαρισσία
 

 

 

 Με το πρώτο φως της ημέρας το Θάρρος βρέθηκε στα σημεία των φωτιών που κυριολεκτικά κατέκαψαν ότι βρήκαν στο δρόμο τους.
Η Κυπαρισσία πέρασε εφιαλτικές στιγμές εχθές το βράδυ και από θαύμα και, βεβαίως, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, υπό δραματικά αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην Κυπαρισσία, και με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών με ιδιωτικά οχήματα και μηχανήματα και προσωπικού του δήμου Τριφυλίας, με υδροφόρες και μηχανήματα, γλίτωσαν από την πύρινη λαίλαπα σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ δεν κινδύνεψαν άμεσα ανθρώπινες ζωές.


***«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» από το ΜΕΘ      
        
Μαρίας Νίκα
Το έργο των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» πρόκειται να ανεβάσει το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο. Οι πρόβες ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ η πρεμιέρα υπολογίζεται για τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Για μια κωμωδία υψηλού επιπέδου έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΜΕΘ, Γιώργος Παντελόπουλος, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ενώ παρουσίασε το σκηνοθέτη της παραγωγής, Γιάννη Καλαντζόπουλο. Μετά από δύο χρόνια στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ο Γιάννης Καλαντζόπουλος επιστρέφει στο ΜΕΘ για την έβδομη συνεργασία του με το τοπικό θεατρικό σχήμα. Έχουν προηγηθεί η «Λοκαντιέρα», το «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι», οι «Θεσμοφοριάζουσες» κ.ά.
«Το έργο έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μια μεγάλη παραγωγή» πρόσθεσε ο κ. Παντελόπουλος, εννοώντας τον Γιάννη Καλαντζόπουλο, αλλά και τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που πλαισιώνουν το ΜΕΘ.
Τιμητική χαρακτήρισε την πρόσκληση από το Μεσσηνιακό Θέατρο, για να δουλέψει ξανά μαζί του, ο Γιάννης Καλαντζόπουλος, ενώ μιλώντας για το έργο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», γνωστό από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, όπου πρωταγωνιστούσε ο Βασίλης Λογοθετίδης, σημείωσε ότι από τους συγγραφείς έχει χαρακτηριστεί ως «σατιρικός εφιάλτης». Όλα ξεκινούν σε μια αυλή των πρώτων μετακατοχικών χρόνων, όπου ένας από τους ενοίκους βλέπει τον τρομαχτικό εφιάλτη ότι οι Γερμανοί ξανάρχονται…
Ο κ. Καλαντζόπουλος πρόσθεσε ότι και μόνο ο τίτλος του έργου θα προκαλέσει συνειρμούς με σημερινές καταστάσεις, ενώ προέβλεψε ότι οι θεατές θα φύγουν από την παράσταση γελώντας, αλλά και με μια πικρή γεύση, ένα ερέθισμα για να σκεφτούν και να κουβεντιάσουν.
 Για τα Χωριά SOS
Ένα μέρος των εσόδων από τις παραστάσεις του έργου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Παντελόπουλος. Επίσης, στα θεατροπαιχνίδια που διοργανώνει το ΜΕΘ μπορούν να πάρουν μέρος όσα παιδιά θέλουν από τα Χωριά SOS εντελώς δωρεάν. Στα ίδια παιδιά θα δοθεί το έργο για να το διαβάσουν και να ζωγραφίσουν στον καμβά ό,τι εμπνευστούν από αυτό, ώστε τα έργα τους να χρησιμοποιηθούν για την αφίσα της παράστασης. Μπορούν ακόμη να πάρουν μέρος στη δημιουργία των σκηνικών ή σε άλλες εργασίες που θα γίνουν για το ανέβασμα του έργου.
 =Θεατροπαιχνίδια
Εν τω μεταξύ, το Σάββατο στις 6.30 και 7.30 το απόγευμα ξεκινούν τα θεατροπαιχνίδια που διοργανώνει το ΜΕΘ, με υπεύθυνους εμψυχωτές τον Γιάννη Καλαντζόπουλο και την Άντζυ Μπούρα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 695 999 22 85.
 
***  «Kαι ποιος δεν θα ήθελε να είναι ο Κωνσταντακόπουλος» αναρωτιέται η γαλλική "Le Monde"

Χρήστος Κωνσταντακόπουλος: Από το Costa Navarino κατακτά το παγκόσμιο σινεμά – Ολοι θέλουν να τον γνωρίσουνO λόγος για τον 38χρονο Χρήστο Κωνσταντακόπουλο, γιος του κορυφαίου εφοπλιστή Καπετάν Βασίλη, που πέρα από την ενασχόληση με την γιγανταία οικογενειακή επιχείρηση, έχει δημιουργήσει μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που κατακτά την παγκόσμια σκηνή, έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάνες και φέρνει στην Ελλάδα σημαντικές παραγωγές και σταρ όπως ο Ιθαν Χωκ.
Αυτές τις μέρες στις Κάνες, με τον ταινία του Τζιμ Τζάρμους «Only Lovers Left Alive» να κλέβει τις εντυπώσεις, όλοι μιλούσαν για τον εφοπλιστή γόνο που ήταν συμπαραγωγός της ταινίας. Η Μοnde σε ένα άρθρο διθυραμβικό γράφει «Είναι ευζωιστής, κινηματογραφόφιλος, μαικήνας, το καλό παιδί μιας οικογένειας Ελλήνων εφοπλιστών που χρησιμοποιεί τα χρηματά του για να κάνει παραγωγή ανεξάρτητων ταινιών. Ετσι τον περιγράφουν όσοι γνώρισαν αυτόν τον μεγάλο ταξιδιώτη»
Το 2008 ίδρυσε την εταιρεία Faliro House Productions και έγινε η κινητήρια δύναμη πίσω από μερικές από τις ελληνικές ταινίες που κατόρθωσαν τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσουν τα σύνορα της χώρας και να ξεχωρίσουν σε μερικά από τα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ: Οι «Αλπεις» του Λάνθιμου και το «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Στον καιρό της κρίσης επιμένει να στηρίξει τον απολύτως εγκαταλελειμμένο ελληνικό κινηματογράφο.
Με την συμπαραγωγή της διεθνούς επιτυχίας «Πριν τα Μεσάνυχτα» όπου πρωταγωνιστούν οι Ιθαν Χωκ και Ζιλί Ντελπί κατόρθωσε ταυτόχρονα να φέρει την Ελλάδα στο διεθνές προσκήνιο, αφού τα γυρίσματα έγιναν στην πανέμορφη Μεσσηνία. Στο Costa Navarino είχε γυριστεί και μέρος της ταινίας «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή. Εξαιρετικά χαμηλού προφίλ, διακριτικός, αλλά αποφασιστικός στο σχεδιασμό των παραγωγών, θα συμμετάσχει ως παραγωγός και σε μια νέα ταινία άκρως υποσχόμενης με πρωταγωνιστές τους σούπερ σταρ Νάταλι Πόρτμαν, τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ.
Δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία του, δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις. Ούτε καν στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα Le Monde που τον αναζήτησε λίγο πριν το φεστιβάλ των Κανών «Δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις... Εχει σε εξέλιξη 25 διαφορετικά project που βρίσκονται σε διάφορες φάσεις, από το σχεδιασμό μέχρι το γύρισμα και το postproduction. Οποιος κατορθώνει να του μιλήσει διαπιστώνει πως είναι εξαιρετικά απλός και φιλικός με γνήσιο ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο».Πηγή
iefimerida.gr
 ***   Αγρυπνία μνήμης για την άλωση της «Πόλης» τελέστηκε στους Αγ. Αποστόλους στην Καλαμάτα
Με κατάνυξη και σε πνεύμα συγκίνησης τιμήθηκε στην Καλαμάτα η θλιβερή επέτειος της Αλώσεως της Βασιλίδος των πόλεων. Στον Προσκυνηματικό Ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Καλαμάτας, εκεί από όπου ξεκίνησε η Επανάσταση του σκλαβωμένου γένους στις 23 Μαρτίου του 1821, τελέσθηκε την Τρίτη 28 Μαϊου 2013 Ιερά Αγρυπνία. Τους ύμνους απέδωσε η Βυζαντινή Χορωδία «Αινούντες» υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Κυριάκου Κισκηρέα.
Στο τέλος τελέσθηκε Μνημόσυνο για τον τελευταίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους συν αυτώ τελειωθέντες.   πηγή: amen.gr

***    Εκδήλωση για τον Παναγιώτη Φωτέα το Σάββατο στην Καλαμάτα

Με τη συμπλήρωση 15 ετών από την εκδημία
του αείμνηστου νομάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Φωτέα, o Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Στη διάρκειά της θα απονεμηθούν οι υποτροφίες καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα και το ετήσιο Βραβείο Κοινωνικού & Πολιτικού Δοκιμίου.


***  Καλαματιανός κεραμίστας στην 58η Μπιενάλε της Φαέντζα στην Ιταλία
Στην 58η Μπιενάλε Κεραμικής που λαμβάνει χώρα στη Φαέντζα της Ιταλίας παίρνει μέρος ο Καλαματιανός κεραμίστας Ηλίας Χριστόπουλος, με το έργο του «Σπόνδυλοι». Πρόκειται για πηλό υψηλής θερμοκρασίας, ψημένο στους 1260 βαθμούς.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Κυριακή, ενώ θα συνεχιστεί μέχρι και το Σεπτέμβριο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ηλίας Χριστόπουλος συμμετέχει στην Μπιενάλε της Φαέντζα και η όγδοη διεθνής έκθεση κεραμικής στη σειρά στην οποία παίρνει μέρος.
Η Φαέντζα έχει μακρά ιστορία στην κεραμική, με πάνω από 50 εργαστήρια και αρκετά μουσεία. Η 58η Μπιενάλε διεξάγεται στο Διεθνές Μουσείο Κεραμικής της πόλης, ένα χώρο με εκθέματα μόνιμα περουβιανά, ετρουσκικά, αρχαία ελληνικά, πορσελάνες κ.λπ., αλλά και με σύγχρονα έργα από όλο τον κόσμο.
Στην έκθεση συμμετέχουν 37 κεραμίστες από 13 χώρες ανά τον κόσμο. Από την Ελλάδα επιλέχθηκε το έργο του Ηλία Χριστόπουλου, ο οποίος και εκπροσωπεί τη χώρα σε αυτόν το διαγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν υποβληθεί 1.249 έργα από 51 χώρες και 548 καλλιτέχνες. Τελικά επιλέχθηκαν 13 χώρες, 37 καλλιτέχνες και περίπου 80 έργα. Μ.Ν,

***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συμφωνία για το «Απήλιον»

Ιστορική ημέρα είναι η Πέμπτη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, υπέγραψε τη σχετική συμφωνία με τον πρώην ιδιοκτήτη των «κυανέρυθρων».
Με την ανακοίνωση αυτή μπαίνει ένα τέλος στα 31 χρόνια παρουσίας του «τριφυλλιού» στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και ταυτόχρονα κόβει τους δεσμούς με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον». Το νέο προπονητικό κέντρο, το οποίο θα αποτελεί στο εξής πυρήνα των δραστηριοτήτων τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής, είναι εξ ολοκλήρου ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το προπονητικό κέντρο «Απήλιον» εκτείνεται σε 50 στρέμματα και περιλαμβάνει υποδομές επαρκείς για τις ανάγκες της ομάδας μας. Αποκτήθηκαν ωστόσο, στο πλαίσιο της ίδιας συμφωνίας, επιπλέον 50 στρέμματα με στόχο την επέκταση εγκαταστάσεων και υποδομών που θα αναδείξουν το νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού σε ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια στην Ευρώπη.
Από την 1η Ιουλίου ο Παναθηναϊκός αφήνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Το κόστος εκμίσθωσής τους ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ενώ η συνολική τους έκταση είναι μικρότερη και οι εγκαταστάσεις παλαιότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες του νέου προπονητικού κέντρου.
Ο Παναθηναϊκός που ανήκει στους οπαδούς του θέτει στέρεες βάσεις για το μέλλον του και κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία στηριζόμενος στις δυνάμεις του, στη δουλειά και το όραμα των ανθρώπων του και την αγάπη και τη στήριξη των φιλάθλων του.»
 Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

*** Εννέα σενάρια κορυφής στην τελευταία «στροφή» των πλέι οφ...
         ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  Αθηνών 1-2 .-  
Τα  γκόλ : 33΄Σαλπιγκίδης , 47΄ καί  94΄ Ναπολεόνι .-^
καί
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΔΙΑΝΝΙΝΑ  2-1 .-^
Τα  γκόλ : 6΄ Κάφα , 16΄Τσαμπούρης , 23΄ πεν.  Κοροβέσης .- ^
«Φωτιά» πήραν τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του «μίνι πρωταθλήματος» και μία «στροφή» πριν από την αυλαία της Κυριακής. Η νίκη του Ατρομήτου στην Τούμπα με 2-1 επί του ΠΑΟΚ, δίνει πλέον τον πρώτο λόγο για το Champions League στους Περιστεριώτες, ενώ και ο Αστέρας που επιβλήθηκε επί του ΠΑΣ Γιάννινα, άφησε ελπίδες στους Τριπολιτσιώτες.
Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής με την βαθμολογία να έχει διαμορφωθεί με τον Ατρόμητο πρώτο με 10 βαθμούς, δεύτερο τον ΠΑΟΚ στην ισοβαθμία με 10, τρίτο τον Αστέρα με 8 βαθμούς και τέταρτο τον ΠΑΣ Γιάννινα με 7, έχουν ως εξής:
1. Νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα, νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Η βαθμολογία θα γίνει: Ατρόμητος 13, ΠΑΟΚ 13, Αστέρας 8 και ΠΑΣ 7.
2. Ισοπαλία στο Ατρόμητος – Αστέρας, νίκη του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, η βαθμολογία θα γίνει: ΠΑΟΚ 13, Ατρόμητος 11, Αστέρας 9 και ΠΑΣ 7.
3. Ήττα του Ατρόμητου από τον Αστέρα, νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, η βαθμολογία θα γίνει: ΠΑΟΚ 13, Αστέρας 11, Ατρόμητος 10 και ΠΑΣ 7.
4. Ισοπαλία στο Ατρόμητος - Αστέρας, ισοπαλία στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ, η βαθμολογία θα γίνει: Ατρόμητος 11, ΠΑΟΚ 11, Αστέρας 9 και ΠΑΣ 8.
5. Νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα, ισοπαλία του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, η βαθμολογία θα γίνει: Ατρόμητος, 13, ΠΑΟΚ 11, Αστέρας 8 και ΠΑΣ 8.
6. Νίκη του Αστέρα επί του Ατρόμητου, ισοπαλία του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, η βαθμολογία θα γίνει ΠΑΟΚ 11, Αστέρας 11, Ατρόμητος 10 και ΠΑΣ 8.
7. Ισοπαλία στο Ατρόμητος – Αστέρας, ήττα του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, η βαθμολογία θα γίνει Ατρόμητος 11, ΠΑΣ 10, ΠΑΟΚ 10 και Αστέρας 9.
8. Νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα, ήττα του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, η βαθμολογία θα γίνει: Ατρόμητος 13, ΠΑΣ 10, ΠΑΟΚ 10 και Αστέρας 8.
9. Νίκη του Αστέρα επί του Ατρόμητου, ήττα του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα, η βαθμολογία θα γίνει: Αστέρας 11, Ατρόμητος 10, ΠΑΣ 10, ΠΑΟΚ 10.

Newsroom ΔΟΛ

***   Στα Ημιτελικα πλέϊ οφ στην Α1 του Ελληνικού  μπάσκετ :
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   84-61 .- ^
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ    77-62 . ^

***    ANAΡΤΗΣΕΙΣ   ΜΑΪΟΥ 2013 :


~*  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/01-2013.html , ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ το αγιάζι της ενημέρωσης 01 ΜΑΪΟΣ 2013 .-
~* http://snsarfara.blogspot.gr/2013/05/1-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Τετάρτη 1η Μάη 2013.-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/05/m-02-2013.html , M. ΠΕΜΠΤΗ το αγιάζιθ της ενημέρωσης 02- Μαϊου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/03-2013.html ,  ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο αγιάζι της ενημέρωσης 03- Μαϊου 2013 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/05/04-2013.html  , ΜΕΓΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΪΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/05-2013.html , ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ στο αγιάζι της ενημέρωσης 05 ΜΑΪΟΥ 2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/06-2013.html, Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 06 Μαΐου 2013 .-
~
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/05/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 07-Μαΐου 2013.-
~
http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/05/08-2013.html, Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 08 Μαΐου 2013.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/09-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 09 Μαϊου 2013 .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/05/10-2013.html , , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 10 -Μαΐου 2013.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/11-2013.html , Το αγιάζι του Σαββάτου στην ενημέρωση 11 Μαΐου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/05/11-2013.html , ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ γιά την Υγεία του Στόματος Σάββατο 11 Μαΐου 2013
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/12-2013.html , Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 12 Μαΐου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/05/13-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 13 Μαΐου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/05/14-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 14 Μαΐου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/15-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/15-2013.html, ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ιατρικά Θέματα Τετάρτη 15 Μαΐου 2013.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 16 Μαΐου 2013.
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
 
  ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
 ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/05/12013.html , Το Σαββατιάτικο αγιάζι .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/2013-18-05-19-2013.html , ΓΙΟΡΟΒΙΖΙΟΝ 2013 Σάββατο18-05 ..Το αγιάζι της ..Κυριακή 19 Μαΐου 2013
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/20-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/05/21-2013.html, Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 21 Μαΐου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/05/22-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 22Μαΐου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
~ ~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 .-
~http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/25-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 25 Μαΐου 2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 26 Μαΐου2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/05/27-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 27Μαΐου 2013.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/05/28-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 28 Μαΐου 2013 ,.-
 ~
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/05/30-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 30 Μαΐου 2013.-
~

**
** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  


~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
 
  ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-

**

 Εισβολή οπαδών του ΠΑΟ στα γραφεία της ΕΠΟ :    Αρνητική εισήγηση για την άδεια του Παναθηναϊκού


* Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη διαδικασία αδειοδότησης του Παναθηναϊκού όσο και του ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με δηλώσεις δικηγόρου των «πρασίνων» ο διευθυντής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου εισηγήθηκε αρνητικά εισηγήθηκε για την άδεια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν είναι αυτός που αποφασίζει. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι υποθέσεις ΟΦΗ και Πανθρακικού θα συζητηθούν τελικά την επόμενη εβδομάδα.

Στο «τριφύλλι» ελπίζουν πάντως σε θετική εξέλιξη, καθώς η πενταμελής Δευτεροβάθμια Επιτροπή είναι αυτή που θα αποφασίσει, σήμερα Πέμπτη.
Ως γνωστόν ο διευθυντής Αδειοδότησης μόνο εισηγείται και δεν έχει δικαίωμα ψήφου, ωστόσο η εισήγησή του λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
Συγκεκριμένα η η δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Αθ. Μπαλωμένου δήλωσε: «Προσκομίσαμε τα απαραίτητα έγγραφα. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Ο κ. Δημητρίου ήταν αρκετά αρνητικός. Έμεινε στο τυπικό της υπόθεσης».
Παρών σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.
Οπαδοί του ΠΑΟ στα γραφεία της ΕΠΟ
Μόλις έγινε γνωστή η αρνητική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου για την αδειοδότηση περίπου 70 οπαδοί του «τριφυλλιού» εισέβαλαν στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, ωστόσο, με την επέμβαση μια διμοιρίας των ΜΑΤ και χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα, οδηγήθηκαν έξω από αυτά και σε απόσταση ασφαλείας.  Newsroom ΔΟΛ

 
 **

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ