Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη 17 Ιανουαρίου  2013   :

Το  ποντικάκι  κοντά μας  στην ενημέρωση  !  :
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα :
   ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  στούς  εορτάζοντες  ΑΝΤΩΝΙΟΣ  καί  ΑΝΤΩΝΙΑ !!!!! .....

*** 242 εκ.ευρώ από το Δημόσιο για την Ολυμπία Οδό, ενώ δεν έχει παραδοθεί ούτε ένα τμήμα της! :
* Λεόντειες συμβάσεις για τους αυτοκινητόδρομους
Επιμέλεια: Αντώνης Πετρόγιαννης
Μπορεί τα έργα στους περισσότερους αυτοκινητόδρομους να έχουν μείνει στη μέση, όμως οι εργολάβοι έχουν ήδη εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής συμμετοχής. Από το 1,6 δισ. ευρώ που με βάση τις συμβάσεις του 2007 δικαιούνται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, οι κοινοπραξίες έχουν λάβει περίπου 950 εκατ. ευρώ.
 Αυτό αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός, Σταύρος Καλογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Αν, μάλιστα, συνυπολογιστούν τα έσοδα που έχουν εισπράξει από τα διόδια, τα οποία ως τώρα ξεπερνούν τα 850 εκατ. ευρώ, οι αυτοκινητόδρομοι αποδεικνύονται επικερδής υπόθεση.
 Η χρηματοδότηση των έργων προβλέπεται να εξασφαλιστεί από τη δημόσια συμμετοχή, τα έσοδα από τα διόδια για 32 χρόνια, ίδια κεφάλαια και δάνεια που θα εξασφαλίσουν οι ανάδοχοι. Από τα στοιχεία του αρμόδιου υπουργείου προκύπτει ότι «λεφτά υπάρχουν» για τους εργολάβους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στα έργα που μας ενδιαφέρουν: Στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα το Δημόσιο έχει καταβάλει 242 εκατ. ευρώ, κάτι παραπάνω από το 30% του συνόλου, όταν δεν έχει παραδοθεί ούτε ένα νέο τμήμα. Επιπλέον, έχει πληρώσει 9,13 εκατ. για συμπληρωματικές εργασίες και άλλα 12 για πρόσθετες αρχαιολογικές ανασκαφές.
Έχει, επίσης, πληρώσει 74,8 εκατ. για… καθυστερήσεις, ενώ το σύνολο των απαιτήσεων για το συγκεκριμένο λόγο ανέρχεται σε 91,1 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα από τα διόδια ανέρχονται σε 366,89 εκατ. ευρώ.
 Στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, που έχει υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, έχουν δοθεί 271,7 εκατ. ευρώ, σχεδόν το σύνολο της δημόσιας συμμετοχής. Δόθηκαν 58,26 εκατ. για συμπληρωματικές εργασίες και 13 για αρχαιολογικά. Τα έσοδα από τα διόδια ανέρχονται σε 114,57 εκατ. ευρώ.
 Ειδικότερα, στην επίκαιρη ερώτηση για την «Υλοποίηση των 5 μεγάλων οδικών αξόνων που εκτελούνται με Συμβάσεις Παραχώρησης», την οποία κατέθεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, τονίζεται μεταξύ άλλων: «Ο κ. Καλογιάννης δεν απάντησε γιατί περικόπηκαν σημαντικά τμήματα των έργων, όπως το έργο της Ολυμπίας Οδού, για το οποίο είναι γνωστή η άποψη όλων των φορέων Μεσσηνίας, Ηλείας και Αχαΐας, οι οποίοι ζητούν την ολοκλήρωση όλου του φυσικού αντικειμένου της.
 Δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση για την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου της Ολυμπίας Οδού, γιατί έγινε άρση των απαλλοτριώσεων στο τμήμα Καλό Νερό-Τσακώνα και γιατί δεν εγκάλεσε η κυβέρνηση τον παραχωρησιούχο, παρότι για την Ολυμπία Οδό η συμμετοχή του Δημοσίου, συν τα χρήματα που έχουν εισπραχθεί από τα διόδια, είναι 625 εκατομμύρια, οι εκτελεσμένες εργασίες του παραχωρησιούχου ήταν 617 εκατομμύρια και ο παραχωρησιούχος διέκοψε τις εργασίες αναιτιολόγητα.
 (…) Παρά το λεόντειο μέγεθος των συμβάσεων, η σύμβαση έχει και κάτι το οποίο είναι υπέρ του Δημοσίου. Λέει ότι “είναι υποχρέωση του παραχωρησιούχου να χρηματοδοτεί το έργο με ίδια και δάνεια κεφάλαια, ενώ ορίζει ότι ο παραχωρησιούχος είναι υπεύθυνος να διασφαλίζει ότι θα υπάρχει ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη χρηματοδότηση για την πλήρη και προσήκουσα εκτέλεση του έργου. Σε αντίθετη δε περίπτωση, συντρέχει γεγονός αθέτησης παραχωρησιούχου”».

*** «Πόρτα» από Δένδια για την παραβατικότητα των τσιγγάνων  :
Στο διευθυντή του γραφείου κι όχι στον υπουργό τα αιτήματα της Μεσσηνίας
 Με το διευθυντή του γραφείου του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δημ. Περδίκη, κι όχι με τον υπουργό, λόγω εκτάκτου κωλύματος, συναντήθηκε χθες στην Αθήνα η αντιπροσωπεία από τη Μεσσηνία, την οποία αποτελούσαν οι βουλευτές Ι. Λαμπρόπουλος, Δημ. Σαμπαζιώτης και Δημ. Κουκούτσης, οι δήμαρχοι Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και Πύλου – Νέστορος Δημ. Καφαντάρης, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, Νικ. Τζώρτζης, Κων. Σπυρόπουλος και Κων. Αποστολόπουλος.
 Θέμα της συζήτησης η αύξηση της παραβατικότητας στη Μεσσηνία και, κυρίως, στο Δήμο της Μεσσήνης, ενώ τόσο ο κ. Αναστασόπουλος όσο και οι βουλευτές, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων, κατέθεσαν τις απόψεις τους.
 Ο δήμαρχος Μεσσήνης επισήμανε την ανάγκη λήψης μέτρων εκτόνωσης της εκρηκτικής κατάστασης που υπάρχει στη Μεσσήνη, ενώ κατέθεσε και σχετικό υπόμνημα. Πρότεινε, δε, τη δημιουργία Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων ανεξαρτήτου σύνθεσης (ειδικοί φρουροί, αστυνομικοί ή ό,τι άλλο επιλέξει το υπουργείο), ώστε να υπάρχει μόνιμη δύναμη με έδρα τη Μεσσήνη και δράση σε ολόκληρη τη Μεσσηνία, με ταυτόχρονη αύξηση του προσωπικού και εκσυγχρονισμό των μέσων των αστυνομικών τμημάτων.
 Κατατέθηκαν ακόμη σχετικά έγγραφα των δημάρχων της Μεσσηνίας για τη δημιουργία ΤΑΕ, καθώς και η επιστολή του προέδρου της Διαδημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Μεσσηνίας, Αθαν.Ψαρούλη, ως προς τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια κατάσταση για την τουριστική ανάπτυξη.
Ο κ. Περδίκης από την πλευρά του δεσμεύθηκε πως θα μεταφέρει στον υπουργό τα αιτήματα και ανέφερε πως στο επικείμενο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ θα ληφθούν υπόψη τόσο οι απόψεις του Δήμου όσο και αυτές της ηγεσίας της Αστυνομίας.
 Μιλώντας στο «Θ» ο δήμαρχος Μεσσήνης ανέφερε πως θα προτιμούσε να είναι παρών και ο υπουργός στη συνάντηση, ενώ πρόσθεσε πως τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας όσο και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεργάζονται άριστα με το Δήμο Μεσσήνης. Σημείωσε δε, ότι η έντονη παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή και το αίτημα παραμονής της μπορεί να συμβάλλουν στην οριστική λύση του προβλήματος.
Ταυτόχρονα, βρίσκονται, όπως είπε, σε εξέλιξη συζητήσεις για τα προγράμματα κοινωνικής ένταξης των αθίγγανων. -  X.X ..-       

 ***  Ντόπιοι καλλιτέχνες πωλούν τα έργα τους για το Δημοτικό Παντοπωλείο :
 * ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Έκθεση με τίτλο «Η τέχνη της αγάπης»
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας για το έργο που προσφέρεται σε εκατοντάδες οικογένειες της πόλης, χθες ήρθε στο φως μία ακόμη πρωτοβουλία που δείχνει ότι η αλληλεγγύη αρχίζει και πιάνει δυνατές ρίζες στην περιοχή μας.
Έτσι, όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος Καλαμάτας, η κοινωφελής επιχείρηση «Φάρις» και οι εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου οργανώνουν έκθεση με εικαστικά έργα, προσφορά καλλιτεχνών με ιδιαίτερη ευαισθησία και αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο.
Η έκθεση, με τίτλο «Η τέχνη της αγάπης», θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 11 μέχρι Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου θα εκτεθούν και θα πωλούνται εικαστικά έργα τα οποία έχουν παραχωρηθεί δωρεάν από τους δημιουργούς, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για το Δημοτικό Παντοπωλείο.
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο, ο πρόεδρος της «Φάρις», Νίκος Μπασακίδης και η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Θεμάτων, Μαρία Οικονομάκου, έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στους καλλιτέχνες όσο και στους εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου, ως ελάχιστο δείγμα τιμής, ώστε να συνεχίσουν με ψυχή και καρδιά το κοινωνικό τους έργο.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο επικεφαλής των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου, Αλέκος Παπαδάτος, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις και τους στόχους του Παντοπωλείου και προσκάλεσε όλους τους δημότες να δώσουν το «παρών» στην έκθεση, αφού «η τέχνη δεν είναι για τους λίγους, αλλά για κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, εραστή της τέχνης, που ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να σταθεί αλληλέγγυος στον αδύνατο συνάνθρωπό του».
Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους δωρητές και τον εθελοντή του Δημοτικού Παντοπωλείου, Γιώργο Λουμάκη, στον οποίο ανήκει η σύλληψη της συγκεκριμένης ιδέας, αλλά και η ευθύνη της διοργάνωσης, ενώ κάλεσε και άλλους καλλιτέχνες με ευαισθησίες, αν θέλουν, να προσφέρουν έργα.
Τέλος, η Όλγα Καλογεροπούλου, εθελόντρια του Δημοτικού Παντοπωλείου, ανέφερε τα ονόματα των καλλιτεχνών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών που έως τώρα έχουν προσφέρει έργα τους για την συγκεκριμένη έκθεση. Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και οι εθελόντριες του Δημοτικού Παντοπωλείου, Δήμητρα Σιγαλού και Φωτεινή Καραμήτσου.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι μέχρι στιγμής οι εξής: Φωτόπουλος Βασίλης, Δημητρέας Βαγγέλης, Κατσουλίδης Τάκης, Αριδάς Τάσος, Μακρής Θανάσης, Παναγιωτόπουλος Νίκος, Ριγανάς Χρήστος, Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος, Γκούζος Γιάννης, Καγιάς Τριαντάφυλλος, Λάμπρου Χρήστος, Ζαφειρόπουλος Κώστας, Φωτέα Μαρία, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Ζούπα Μάρθα, Δεμπεγιώτης Αντώνης, Τσακιριάν Μαριάμ, Τζαμουράνης Σωτήρης, Καλαποθαρέας Γιώργος, Καριζώνης Βασίλης, Καράγιωργα Νίκη, Μανωλακάκης Μιχάλης, Δημητρούλη Σοφία, Βραχνός Γιώργης, Αναστασιάδου Καίτη, Θωμόπουλος Αποστόλης, Παπαδόπουλος Κωστής, Μακρής Ηλίας, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Κατέρη Βασιλική, Δούσης Κώστας, Ζωγοπούλου Μαρία, Σημαντηράκης Γιάννης, Καλλικούνη Μαρία, Καλογεροπούλου Άννα, Μαυροειδής Κώστας, Κούτρου Ελένη.
Όπως ανακοινώθηκε, εάν ενδιαφέρεται κάποιος καλλιτέχνης να προσφέρει έργο του, μπορεί να επικοινωνήσει με την κοινωφελή επιχείρηση «Φάρις» στο τηλέφωνο 27210.95611. Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των έργων είναι η Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

***  Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Εφορίας Κυπαρισσίας! :
*  Συνεχίστηκε και σήμερα ο αποκλεισμός της Εφορίας Κυπαρισσίας, αντιδρώντας στην κατάργησή της! Σύλλογοι και φορείς της Τριφυλίας διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και της Κυβέρνησης, συνολικότερα, για το «λουκέτο» που αντί να μειώσει τα προβλήματα των πολιτών, αντιθέτως θα τα αυξήσει πολλαπλασιάζοντας τα έξοδά τους για την εξυπηρέτηση υποθέσεων και υποχρεώσεών του προς τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Οι πολίτες της Τριφυλίας είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι από την απόφαση για «λουκέτο» και την άκαμπτη και προκλητική στάση που επέδειξαν, με θρασύτητα, ο Υφυπουργός Οικονομικών και ο σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με αντιπροσωπεία της Τριφυλίας. Σύλλογοι, φορείς και πολίτες δείχνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη μεταφορά και μετεγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας στη Δ.Ο.Υ. της Καλαμάτας, συνεχίζοντας και σήμερα τον αποκλεισμό της Εφορίας Κυπαρισσίας!
Του Ηλία Γιαννόπουλου .-

***  «Στικάκι» πρόδωσε Ιρανό που διέρρηξε αυτοκίνητο  :
 *  Μπορεί στα χέρια του 29χρονου Ιρανού που συνελήφθη χθες το μεσημέρι να μην υπήρχε η λίστα… Λαγκάρντ, όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έφτασαν στα ίχνη του, όταν στο αυτοκίνητο που διέρρηξε του έπεσε ένα ηλεκτρονικό στικάκι (usb)!
 Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τρίτης έως και χθες το πρωί, ο 29χρονος Ιρανός διέρρηξε αυτοκίνητο στην Καλαμάτα, στην οδό Λακωνικής, απ’ όπου αφαίρεσε ένα ηχείο και τσάντες με προσωπικά αντικείμενα και ρούχα.
 Όμως, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο και έκλεβε, του έπεσαν από την τσέπη ένα ηλεκτρονικό στικάκι και κλειδιά.
 Εξετάζοντας κυρίως το στικάκι, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Ιρανού, ο οποίος και συνελήφθη, χθες το μεσημέρι. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τα αντικείμενα που είχε κλέψει.    Β.Β.

***  Τσακωμός τσιγγάνων έξω από τα Δικαστήρια!  :
   *   Ένταση επικράτησε πριν λίγη ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας , όταν δυο (αδέλφια) τσιγγάνοι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Το συμβάν, λόγω και των άλλων τσιγγάνων που έτρεξαν στο σημείο, "αναστάτωσε" ολόκληρη τη γειτονιά που βγήκε να δει τι συμβαίνει.
 Στο σημείο έφτασε άμεσα η ασφάλεια και προσήγαγε τους δυο τσιγγάνους στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας

***  Μικρογεύματα σε 250.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων από το τέλος Φεβρουαρίου
 *  Από το τέλος Φεβρουαρίου θα διατίθεται καθημερινά σε 250.000 μαθητές δημοτικών σχολείων σε όλη την επικράτεια μικρό γεύμα ενός φρούτου, ενός γάλακτος και ενός τοστ, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
 Μιλώντας στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο κ. Αρβανιτόπουλος ενημέρωσε ότι εξασφαλίστηκαν από κοινοτικούς πόρους 60 εκατ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στα σχολεία.
 «Είχα δεσμευτεί ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στο θέμα του υποσιτισμού με έναν τρόπο που να μη δημιουργεί κοινωνικές διακρίσεις» ανέφερε.

*** Στ. Στασινόπουλος: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  :

*  Τη συνέχιση των ελέγχων επί προσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβεβαίωσε χθες, με ανακοίνωσή του, ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), Στ. Στασινόπουλος. Ωστόσο, τάσσεται υπέρ της μη δημοσιοποίησης των ονομάτων των ελεγχομένων.
 Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από πρόσφατη συνάντησή του με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, «σεβόμενος τη νομιμότητα και την αρχή του τεκμηρίου της αθωότητας, έχω να αναφέρω ότι με βρίσκουν σύμφωνο τα όσα μου εκθέσατε κατά τη συνάντησή μας στις 15-01-2013 ως προεδρείο της ΚΕΔΕ, ότι είδηση αποτελεί το αποτέλεσμα του ελέγχου για τους ασκούντες δημόσιο λειτούργημα και όχι ο έλεγχος που, όταν δημοσιοποιείται, δημιουργεί προβλήματα για τους θεσμούς, τις αξίες, τα πρόσωπα και τη Δημοκρατία μας. Από τη στιγμή την οποία ανέλαβα ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, οι οδηγίες μου είναι σαφείς και συγκεκριμένες περί μη δημοσιοποίησης των ελέγχων».

***  "Με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο"




  • "Είναι φανερό ότι κάποιοι με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο- ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσουν όλες τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης. Την οργή του κόσμου για τις δυσκολίες που περνάει" τόνισε, μιλώντας στη Βουλή, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.-

  • ***    AΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ~**  Οι καλύτερες φάσεις του Χανιά-Καλαμάτα  1-1 :





    Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις του χθεσινού αγώνα της Μαύρης Θύελλας στα Χανιά ... 
     Η Καλαμάτα αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το βράδυ από τα Χανιά ενώ η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τα Χανιά για τη φιλοξενία τους κάτι που πρόκειται να κάνει γνωστό και με επίσημη ανακοίνωση της τις επόμενες ημέρες. -
    Σχετικό  Βίντεο  ακολουθεί
    http://youtu.be/1zUEHq0mELo   , Πηγή βίντεο: www.Athlitiko.gr   ,
       

    *** Εκπληκτικό ντοκουμέντο από την ιστορία της Μαύρης Θύελλας με επίκαιρα μηνύματα(βίντεο):
      Aκολουθεί  το  σχετικό  Βίντεο :
    ΠΗΓΗ : www.livestream.com/studiokalamata  , .-
    http://youtu.be/Sz-FGwQ6TVI  ,  .-



    *** Συνάντηση Παπαδόπουλου - Ράλλη απόψε το βράδυ!  :
    * Επίσκεψη στην οικία του Σταύρου Παπαδόπουλου , ο οποίος βρίσκεται στην Καλαμάτα, πραγματοποίησε ο Γιώργος Ράλλης απόψε το βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες του "Θάρρους".
     Ο Πρόεδρος της Καλαμάτας επισκέφθηκε τον Σταύρο Παπαδόπουλο αργά απόψε το βράδυ ,με σκοπό να τον πείσει να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για άνοδο στη Β εθνική. Μάλιστα ήταν πιθανό να επισκεφτούν τον Παπαδόπουλο στη βίλλα στα "Κατσέικα" και οπαδοί ώστε να τον πείσουν να ασχοληθεί και πάλι με τη Μαύρη Θύελλα...

    ***   Γιά  το  Κύπελλο  Ελλάδας  στο ποδόσφαιρο :

    * Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου:
    Τετάρτη, 16/1
    Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός 1-1 .- ^
    Ολυμπιακός - Καβάλα 2-0 .- ^
    Πέμπτη, 17/1

    Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-1 .- ^
    Βέροια - SKODA Ξάνθη  2-1 .-^

    Το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων:
    Τετάρτη, 23/1
    Πλατανιάς - Παναθηναϊκός (17:00)
    Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός Βόλου (20:00)
     Πέμπτη, 24/1Φωστήρας - ΠΑΣ Γιάννινα (17:00)
    ΠΑΟΚ - Καλλιθέα (20:00)
    Τετάρτη, 30/1Σκόντα Ξάνθη - Βέροια (17:00)
    Καβάλα - Ολυμπιακός (20:00)
     Πέμπτη, 31/1Κέρκυρα - Λεβαδειακός (14:00)
    Πανθρακικός - Απόλλων Σμύρνης (20:00)
    *** Γιά  την Ευρωλίγκα στο  Ευρωμπάσκετ : στην 4η  αγωνιστική ,
    16/01/2013Αλμπα ΒερολίνουΠαναθηναϊκός73 -79 .-^
    17/01/2013ΜπάμπεργκΑναντολού Εφές        76 -94 .-^
    17/01/2013ΖαλγκίριςΤΣΣΚΑ Μόσχας73-87.-^
    17/01/2013Ουνικάχα ΜάλαγαΡεάλ Μαδρίτης64-72 .-^       
    17/01/2013ΜπεσίκταςΜπαρτσελόνα59-73 .-^ 
    18/01/2013ΚίμκιΜακάμπι-
    18/01/2013Φενέρμπαχτσε ΟύλκερΚάχα Λαμποράλ-
    18/01/2013ΟλυμπιακόςΣιένα-

    ***  Μια βραδιά γεμάτη ροκ  ¨: Ακολουθούν σχετικά  Βίντεο :
    *    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην Αίγλη το αφιέρωμα που διοργάνωσε το Θάρρος στο Μάνο Ξυδούς και τους Πυξ-Λαξ.
    Τα ροκ ακούσματα κατάφεραν να μας γ υρίσουν χρόνια πίσω, στις μεγάλες εποχές του μοναδικού αυτού συγκροτήματ
    ος αλλά και του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς .-
    http://youtu.be/JK7Qiz1pGCc  , ΠΗΓΗ  Εφημερίδα  "Θάρρος" Καλαμάτας  2013 .-



    http://youtu.be/FG3B294XRqI  ,



    ***

    *

    AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   2013   :
      ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/h-1-2013.html , H Αρχή του χρόνου στην ενημέρωση ,Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013.-
    ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/02-2012.html , Αγιάζι ενημέρωσης Τετάρτη 02 Ιανουαρίου 2012 .-
    ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/03-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 03 Ιανουαρίου 2012 .
    ~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/t-03-2013.html , Tο αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~**   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/o-04-2012.html ,, Τo αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2012.-
     ~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/01/t-05-2013.html , Tο αγιάζι του Σαββάτου 05 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
    ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/a-6-7-2013.html , Aθλητικό Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/16.html , Βίντεο 16ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 07 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/07-2013.html , Δευτέρα 07 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
    ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2013 .-~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/09-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/10-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/11-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013  .-
    ~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/02-2013.html , Διαδρομές μέσα από Βίντεο Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 .-  
    ~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιαανουαρίου 2013 .-
    ~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/01/12-13-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββατοκύριακο 12 καί 13 Ιανουαρίου 2013  
    ~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/14-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 .-
    ***  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/15-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 .-
    *** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 .-
    *** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/01/17-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 .-
    ~**

     ~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :

    ~  http://www.youtube.com/stamos01 ,   =2202  video.-

    ~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =595  video.-

    ~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      602  video.-

                                                 ***Σύνολο  :  3399  βίντεο ανηρτημένα .-

    ~** ΑΡΦΑΡΑ - Α.Π.Σ.ΑΣΤΕΡΑΣ  : http://youtu.be/PtT6ufNj-Uw  , ~** ΕΡEΤΡΙΑ Χαλκίδας  : http://youtu.be/H45_pV98Kx4  , ~** Ζήρεια Κορινθίας   : http://youtu.be/Fr8BdxEFUmY  , ~** Πλατανόδασος Κατερίνης ποδήλατο   : http://youtu.be/gpyIbpenyg0  ,


    ~** Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής   : http://youtu.be/YQJIVhbsixE  , ~** Ποτιδαία Α. Μάμα Χαλκιδικής   : http://youtu.be/hGX9ZQ4ugyo  ,


    ~** KARDITSA ARGIUEA   : http://www.youtube.com/watch?v=CzYF fwiQ0A0&feature=share&list=UUIX9lXDf9rfsOug7WebSe9w , ~** Γρεβενά Μανιτάρια   : http://youtu.be/5NvHGm2nWIQ  , ~** Διπόταμος Ευρυτανίας   : http://youtu.be/X2FT_O7Qby , http://youtu.be/X2FT_O7QbyA  , ~** Φτερόλακας Παρνασσου  : http://youtu.be/sVVM2_MZJvs  , ~** Αθανάσιος Διάκος Φωκίδας   : http://youtu.be/ARYte-O7XxE  ,


    *** 398 ΚΑΡΥΣΤΟΣ χταπόδες : http://youtu.be/7k3-koiM38U  , *** 396 Καταστροφή σκάφους : http://youtu.be/qFwOnrgy3Uk  , *** Άγιος Παύλος Ρόδου   : http://youtu.be/iL5BhWV4C7U  , ~*** Δυοπρίδα Κύθνου  : http://youtu.be/6iSzkP7sJ-g  , ~*** Εθνικός Δρυμός Παρνασσού   : http://youtu.be/B0xrCz1oz2E  , *~** Κούκα Κατερίνα "Λέν ...ε"   : http://youtu.be/qatVcAeSll8  , *~** Κατερίνα Κούκα "δεν με πηράζει"   : http://youtu.be/Q9IY6lU0ZCM  , *


    **

    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

    ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅