Τα Νέα μας σήμερα ...κ.α. ...Αυτοί που μας γράφουν .. 15/10/2010 *

Τα Νέα μας σήμερα ...κ.α. ...Αυτοί που μας γράφουν .. 15/10/2010 : «Τα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του» Ludwig Wittgenstein .-



ΩΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ –ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …ΤΩΡΑ!

** ΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ .- ΔΩΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΓΑΛΑ .- ΔΩΣΕ ΘΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΑ .- ΛΥΤΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ .- { Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος }.-

** ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ( Τούρκοι) ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΘΑ΄ ΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ , ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ (την Μέκκα ).- Είναι από τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού , προφητεία για την ολική αποχώρηση των Τούρκων από την ...Πόλη (Κωνσταντινούπολη) .!!!

** Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ .-{ Ισαάκ ο Σύρος }.-












ΜουσικήPlaylistRingtones
Δημιουργία playlist σε MixPod.com

*** ΕΙΔΗΣΕΙς ....ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ σήμερα :

** Σύγκρουση στη Βουλή για την Ακρόπολη
«Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει λουκέτο στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς» τόνισε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός. Απαντώντας η Α. Παπαρήγα επισήμανε ότι στην Ακρόπολη το μόνο που προσέβαλε το χώρο, ήταν η επίθεση των ΜΑΤ.
Φωτιές άναψε στη Βουλή το θέμα των συμβασιούχων στην Ακρόπολη και τα επεισόδια που σημειώθηκαν με τα ΜΑΤ την Πέμπτη.«Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει λουκέτο στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, δείχνοντας ότι πίσω από τα επεισόδια που συνέβησαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης υπήρξε κομματική υποκίνηση του ΚΚΕ.Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι τα όσα συνέβησαν αμαύρωσαν τη διεθνή εικόνα της χώρας και γίνονται βούτυρο στο ψωμί, όπως είπε, όσων ποντάρουν στην ήττα της Ελλάδας.«Στην Ακρόπολη, το μόνο πρόβλημα είναι ότι άλλαξαν το λουκέτο. Το μεγάλο όμως πρόβλημα ήταν τα ΜΑΤ του κ. Παπουτσή. Από εκεί εκτίθεται ο τουρισμός και όχι από τους εκατό που διαδηλώνουν», αντέτεινε η κα Παπαρήγα.Ανταπαντώντας ο πρωθυπουργός, κάλεσε την κα Παπαρήγα να συμβάλλει στις αλλαγές που προωθούνται για την αναμόρφωση της χώρας, όπως είπε, και όχι να στηρίζει όσους θέλουν να βάλουν λουκέτο στον Ακρόπολη και να διασύρουν παγκοσμίως τη χώρα.Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στα όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά φέρει η ολοκλήρωση και παράδοση του Μουσείου της Ακρόπολης, έργου παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό κληροδότησε, μεταξύ των άλλων, ως υπουργός Πολιτισμού, στους συμπολίτες μας και στην παρούσα κυβέρνηση, έχοντας παράλληλα διευθετήσει, με τη γνωστή τροπολογία, και το ευαίσθητο θέμα των συμβασιούχων. Τροπολογία, της οποίας την επέκταση ζητούν και οι ίδιοι οι συμβασιούχοι, σήμερα.«Από τη μια, λοιπόν, έχουμε το Μουσείο της Ακρόπολης με τη σφραγίδα Σαμαρά και από την άλλη τη χαώδη κατάσταση με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα στον Ιερό Βράχο με τη σφραγίδα Παπανδρέου, που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς. Ο λαός μας έχει βγάλει, ήδη, τα συμπεράσματά του». Σχετικά άρθρα Ανοιχτή για το κοινό η Ακρόπολη Ένταση στην Ακρόπολη .-

~** Συμβολική κατασκήνωση πυροσβεστών στο Σύνταγμα
Στην πλατεία Συντάγματος κατασκήνωσαν μέλη του Σωματείου Πυροσβεστών, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα. Οι ίδιοι ζητούν, μεταξύ άλλων, να λαμβάνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και να θεσπιστούν μέτρα για την ασφάλειά τους.
Συμβολική κατασκήνωση στην πλατεία Συντάγματος έκαναν, το πρωί της Παρασκευής, μέλη του Σωματείου Πυροσβεστών, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.Οι ίδιοι ζητούν να λαμβάνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας, να εξομοιωθούν οι μισθοί τους με εκείνους που ισχύουν στα υπόλοιπα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να θεσπιστούν μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία τους κατά την υπηρεσία.Τα μέλη του Σωματείου Πυροσβεστών δηλώνουν αποφασισμένα να παραμείνουν στις σκηνές μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ενώ φορώντας τις στολές τους ανάρτησαν και αφίσες με συνθήματα όπως «Όχι άλλον εξευτελισμό» και «Δεν τα φάγαμε μαζί».

~**Έρευνα για φοροδιαφυγή εις βάρος του Μπερλουσκόνι
Έρευνα για φοροδιαφυγή εις βάρος του προέδρου της ιταλικής κυβέρνησης Σίλβιο Μπερλουσκόνι, του γιου του Πιερσίλβιο και πολλών διευθυντών του τηλεοπτικού ομίλου Mediaset άνοιξε η εισαγγελία της Ρώμης
.
Η εισαγγελία της Ρώμης άνοιξε έρευνα για φοροδιαφυγή εις βάρος του προέδρου της ιταλικής κυβέρνησης Σίλβιο Μπερλουσκόνι, του γιου του Πιερσίλβιο και πολλών διευθυντών του τηλεοπτικού ομίλου Mediaset, μετέδωσαν την Παρασκευή, τα ιταλικά πρακτορεία ειδήσεων.Η εισαγγελία άνοιξε την έρευνα αυτή στο πλαίσιο της δίκης που διεξάγεται στο Μιλάνο για την αγοραπωλησία των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης μεταξύ τριών σταθμών (Italia Uno, Rete Quattro, Canale Cinque) του ομίλου Mediaset. Οι εισαγγελείς ενδιαφέρονται ειδικά για τις χρήσεις 2003 και 2004, κατά τη διάρκεια των οποίων η Rti (Reti televisive italiane), 100% θυγατρική της Mediaset, είχε την έδρα της και υπαγόταν φορολογικά στη Ρώμη.Οι εργασίες της δίκης του Μιλάνου έχουν διακοπεί εν αναμονή απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου, η οποία έχει προβλεφθεί για τα μέσα Δεκεμβρίου, επί νόμου που θεσπίστηκε τον περασμένο Μάρτιο ο οποίος χορηγεί ποινική αμνηστία σε ανώτατους κυβερνητικούς λειτουργούς κατά τη διάρκεια της θητείας τους, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της κυβέρνησης.Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο όμιλος του Μπερλουσκόνι «φούσκωνε» την τιμή των δικαιωμάτων προβολής των ταινιών, τα οποία είχαν αγοραστεί από επίσης δικές του εταιρείες-βιτρίνες, πριν τα μεταπωλήσει στη Mediaset. Με τον τρόπο αυτό, ο όμιλος κατάφερε να δημιουργήσει «μαύρα ταμεία» στο εξωτερικό και να εμφανίζει μειωμένα κέρδη στην Ιταλία προκειμένου να πληρώνει λιγότερους φόρους. Το αδίκημα αυτό τιμωρείται με φυλάκιση 18 μηνών έως 6 ετών.Στη δίκη του Μιλάνου, κατηγορούμενοι είναι άλλα 11 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Mediaset Φεντέλε Κονφαλονιέρι και ο βρετανός πρώην νομικός σύμβουλος του Μπερλουσκόνι Ντέιβιντ Μιλς. Η Mediaset, ιδιοκτησία της Fininvest του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατέγραψε αύξηση 33,7% στα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο του 2010, τα οποία ανήλθαν σε 241,6 εκατομμύρια ευρώ.-

~** «Ας ξαποστάσει η Ελλάδα»
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Πληθαίνει ο κατάλογος των θετικών σχολίων που δέχεται η ελληνική προσπάθεια για την έξοδο από το τέλμα του δημοσιονομικού εκτροχιασμού.
Στον μακρύ κατάλογο αυτών που βλέπουν θετικά τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Ελλάδα, προκειμένου να ψαλιδίσει την απόσταση που τη χωρίζει από τους δημοσιονομικούς όρους που θέτει η τρόικα των δανειστών, προστίθεται η μέχρι χθες πιο αρνητική φωνή της ευρωζώνης.
Το «γεράκι» της γερμανικής οικονομικής πολιτικής, μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιούργκεν Σταρκ, βλέπει με συμπάθεια τις ηράκλειες προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση.
Σύμφωνα με ομιλία που αναμένεται να κάνει σε συνέδριο στη Στουτγάρδη, ο Γερμανός τραπεζίτης θα αναφέρει ότι οι προσπάθειες της Ελλάδας για μείωση του ελλείμματος και του χρέους είναι σε απολύτως καλό δρόμο και ότι τώρα «η χώρα πρέπει να ξαποστάσει».
«Η ΕΚΤ θα παραμείνει προσηλωμένη στην πολιτική της σταδιακής και προσεκτικής απόσυρσης των μη συμβατικών μέτρων. Σε καμία περίπτωση, τα μέτρα που βρίσκονται ακόμη σε εφαρμογή δεν θα διατηρηθούν περισσότερο από όσο χρειάζεται για τη διασφάλιση της σταθερότητας των τιμών στην ευρωζώνη» θα αναφέρει επίσης ο Γερμανός τραπεζίτης στη ομιλία του.
Το «γεράκι» της ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής, που στην αρχή της ελληνικής κρίσης είχε επιτεθεί με σφοδρότητα στη χώρα, αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, αν και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει πιθανή απόκλιση από τις διαδικασίες μετρίασης του ελλείμματος και του δημοσίου χρέους.
Ο κ. Σταρκ θα προειδοποιεί ότι η διατήρηση των επιτοκίων σε πολύ χαμηλά επίπεδα ενέχει κινδύνους για τις αγορές χρήματος και θα μπορούσε να αποθαρρύνει τη μείωση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους.
Την ώρα, πάντως, που οι εκτιμήσεις του Γερμανού μεγαλοτραπεζίτη είναι θετικές, οι αγορές συμπεριφέρονται κατά το δοκούν.
Οι ρευστοποιήσεις κερδών από τους διεθνείς επενδυτές οδηγούν υψηλότερα το κόστος κρατικού δανεισμού.
Η διαφορά απόδοσης στο 10ετές ομόλογο αναφοράς έναντι του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου έφθασε έως τις 691 μονάδες, ενώ άνοιξε στις 656.
Το επιτόκιο του 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται σε 9,12%.
Πάντως, δεν αποκλείεται οι θετικές εκτιμήσεις του κ. Σταρκ να έρχονται ως «δεκανίκι» στην κάθετη άρνηση της Γερμανίας να δεχθεί επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείων από την Ελλάδα.
Είναι κάτι που δέχεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που είναι και ο βασικός δανειστής της χώρας.-

** TA XΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ , ΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ .- { Ισαάκ ο Σύρος }.-

** ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ , ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ .- { Προφητείες του Πάτερ Κοσμά για την Πόλη }.-

** Η Ρωσία παραμένει δύσπιστη απέναντι στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Ο Ρώσος πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ, Dmitry Rogozin, εξέφρασε σήμερα την επίμονη δυσπιστία της Μόσχας σχετικά με το σχέδιο της αντιπυραυλικής ασπίδας της Συμμαχίας, η οποία έχει καλέσει εκ νέου την Ρωσία να συνεργαστεί μαζί της.«Γιατί θα πρέπει να συνεργαστούμε στην αντιπυραυλική ασπίδα;», διερωτήθηκε ο πρεσβευτής.«Όταν ρωτάμε το ΝΑΤΟ για την ζώνη που θα καλύπτει η ασπίδα, για την ταυτότητα του εχθρού ή για την προέλευση της απειλής, δεν παίρνουμε καμία απάντηση», πρόσθεσε ο Rogozin.Ο πρεσβευτής της Ρωσίας υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο της κοινής αξιολόγησης των απειλών στην οποία το ΝΑΤΟ και η Ρωσία προχωρούν μαζί, είναι σαφές ότι το Ιράν δεν είναι η μοναδική χώρα που αναπτύσσει ένα βαλλιστικό πρόγραμμα.-

** Θερίζει η λύσσα στο Μπαλί
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από το 2008 στο Μπαλί της Ινδονησίας εξαιτίας μιας επιδημίας λύσσας που πλήττει το νησί.Για το λόγο αυτό οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν μια ευρεία εκστρατεία για τον εμβολιασμό των σκύλων. «Ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 100 μετά το θάνατο δύο θυμάτων την Τετάρτη», δήλωσε υπεύθυνος νοσοκομείου στη Ντενπασάρ, πρωτεύουσα του τουριστικού νησιού.Οι αρχές, οι οποίες έχουν δεχθεί επικρίσεις για την αναποτελεσματικότητα των προσπαθειών τους για τον περιορισμό της επιδημίας, ξεκίνησαν στα τέλη Σεπτεμβρίου μια εκστρατεία για τον εμβολιασμό 400.000 σκύλων.Προηγουμένως είχαν θανατώσει δεκάδες χιλιάδες σκύλους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να περιορίσουν την επιδημία, η οποία επεκτάθηκε και σε νέες περιοχές από τις αρχές του έτους.Στο Μπαλί υπάρχουν περισσότεροι από 400.000 σκύλοι, το 30% από τους οποίους είναι αδέσποτοι.-

** Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ , Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ .- { Γρηγόριος Θεολόγος }.-

** Συμφωνία Ρωσίας - Βενεζουέλας για τη δημιουργία πυρηνικού σταθμού
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Η Ρωσία συμφώνησε σήμερα να κατασκευάσει τον πρώτο πυρηνικό σταθμό της Βενεζουέλας μετά τις συνομιλίες στο Κρεμλίνο μεταξύ του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ και του ομολόγου του Ούγκο Τσάβες. Ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας ατομικής ενέργειας Σεργκέι Κιριγένκο και ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο υπέγραψαν τη συμφωνία για την κατασκευή και λειτουργία ενός πυρηνικού σταθμού στο έδαφος της Βενεζουέλας. Ο Μεντβέντεφ σε δήλωσή του άφησε να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ μπορεί να μην χαρούν με αυτή τη συμφωνία, υπογράμμισε όμως ότι είναι ειρηνική. Νωρίτερα ο Τσάβες είχε δηλώσει πως η Ρωσία, όπως έκανε και η πρώην ΕΣΣΔ, «εργάζεται μαζί με τη Βενεζουέλα για ένα κόσμο χωρίς "ιμπεριαλισμό" τοποθετώντας τον πρώτο λίθο μνημείου στη Μόσχα αφιερωμένου στον εθνικό ήρωα της χώρας του Σιμόν Μπολίβαρ», όπως μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. «Ο Σιμόν Μπολίβαρ, ο στρατηγός που ήταν ηγέτης πολλών κινημάτων ανεξαρτησίας τόσο στη Βενεζουέλα όσο και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, ενσάρκωνε ένα μεγάλο όνειρο, ένα σχέδιο ελευθερίας», πρόσθεσε ο Τσάβες. -

** ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ :
** Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Η Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών γιορτάζεται σήμερα και πάνω από 200 εκατομμύρια μαθητές σχολείων, γονείς, δάσκαλοι, διασημότητες και κυβερνητικοί υπάλληλοι σε όλο τον κόσμο θα σηκώσουν τα μανίκια τους. Γιατί άλλο; Μα, για να πλύνουν τα χέρια τους.Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Πλυσίματος των Χεριών έχει στόχο να καταστήσει την απλή πρακτική του πλυσίματος των χεριών μια τακτική συνήθεια που δεν θα σταματήσει μόλις περάσει η αυριανή γιορτή. Η επέτειος αυτή επιδιώκει να τονίσει πως το πλύσιμο με σαπούνι και νερό είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές παρεμβάσεις υγείας και γιορτάζεται με ειδικές εκδηλώσεις σε 80 χώρες ανά τον κόσμο. Κάθε χρόνο, οι διαρροϊκές ασθένειες και οι οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις γίνονται αιτία για τον θάνατο πάνω από 3,5 εκατομμυρίων παιδιών κάτω των 5 ετών. Το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό, κυρίως μετά τη χρήση της τουαλέτας και πριν από το φαγητό, βοηθά να μειωθούν τα κρούσματα διάρροιας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 40%.-

** Γεννητούρια με μια νέα επαναστική μέθοδο χρωμοσωμικού ελέγχου
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Δύο γυναίκες έφεραν στον κόσμο τρία υγιέστατα μωρά, τα πρώτα που γεννιούνται στο πλαίσιο της πιλοτικής δοκιμής μιας νέας τεχνικής προδιαγνωστικού ελέγχου, κατά την οποία τα ωάρια ελέγχονται για γενετικά ελαττώματα προτού εμφυτευθούν στη μήτρα και η οποία μπορεί να βελτιώσει τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης.Τα πρώτα μωρά που ήρθαν στον κόσμο στο πλαίσιο της πιλοτικής δοκιμής αυτής της τεχνικής που ονομάζεται συστοιχία Συγκριτικού Γονιδιωματικού Υβριδισμού (CGH) είναι δίδυμα κοριτσάκια στη Γερμανία και ένα αγόρι στην Ιταλία, ανακοίνωσαν σήμερα ευρωπαίοι επιστήμονες.Η τεχνική αυτή αποτελεί μια νέα μέθοδο προδιαγνωστικού ελέγχου των ωαρίων και των εμβρύων για γενετικά ελαττώματα ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες μια γυναίκα να έχει μια υγιή εγκυμοσύνη μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF).Οι γεννήσεις αυτές των διδύμων τον Ιούνιο στη Γερμανία και του αγοριού το Σεπτέμβριο στην Ιταλία αποτελούν μια κατ' αρχήν απόδειξη της ανάλυσης που έχει γίνει για το αν η μέθοδος αυτή ελέγχου των ωοκυττάρων και των εμβρύων πριν από την τεχνητή γονιμοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των ποσοστών γεννήσεων.«Η εμπειρία μας για περισσότερα από 30 χρόνια στην εξωσωματική γονιμοποίηση μας έχει μάθει ότι πολλά από τα έμβρυα που εμφυτεύουμε έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες», δήλωσε ο Λούκα Τζιαναρόλι, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE) και ένας από τους επιστήμονες που εργάστηκαν στην έρευνα.«Οι δύο στις τρεις εμφυτεύσεις εμβρύων δεν καταλήγουν σε κύηση, συχνά λόγω των ανωμαλιών αυτών», προσέθεσε. «Όλος ο κόσμος της εξωσωματικής γονιμοποίησης προσπαθούσε να βρει μια αποτελεσματική μέθοδο ελέγχου αυτών των ανωμαλιών για περισσότερο από μία δεκαετία», σημείωσε ο Τζιαναρόλι.«Τώρα έχουμε μια νέα τεχνολογία (...) και οι ελπίδες μας είναι ότι αυτή θα μας δώσει μια αξιόπιστη μέθοδο για την αξιολόγηση της χρωμοσωμικής κατάστασης των εμβρύων που εμφυτεύουμε», κατέληξε ο ίδιος.Οι επιστήμονες σημείωσαν ότι το επόμενο βήμα είναι η πιλοτική αυτή έρευνα να αναβαθμιστεί σε μια ευρείας κλίμακας διεθνή κλινική δοκιμή, η οποία αναμένεται να αρχίσει το 2011.-

** Μειώνει τον διαβήτη η μεσογειακή διατροφή
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή, πλούσια σε ελαιόλαδο και λαχανικά, μπορεί να βοηθήσει τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, ακόμα και χωρίς θερμιδομέτρηση και χωρίς να χρειαστεί να χάσουν βάρος.Ισπανοί ερευνητές μελετώντας, διαπίστωσαν ότι όσοι ακολουθούσαν την παραδοσιακή δίαιτα ήταν λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν διαβήτη μέσα σε τέσσερα χρόνια σε σχέση με εκείνους που κλήθηκαν να ακολουθήσουν μία δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά.Η παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή περιλαμβάνει γενικώς μεγάλες ποσότητες λαχανικών, τροφές ολικής αλέσεως, όσπρια, ψάρι, φυτικές τροφές, κυρίως ελαιόλαδο και καρύδια, ενώ περιέχει μικρές ποσότητες κόκκινου κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων πλούσιων σε λιπαρά.Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες υπό τον Ζόρντι Σάλας-Σαλβάδο του πανεπιστημίου Rovira i Virgili στο Ρέους της Ισπανίας, παρακολούθησαν τις διατροφικές συνήθειες 418 ενηλίκων, ηλικίας 55 ως 80, ο καθένας εκ των οποίων είχε τουλάχιστον τρεις παράγοντες κινδύνου για καρδιοπάθεια, όπως υψηλή πίεση ή κάπνισμα.Οι εθελοντές κλήθηκαν τυχαία να επιλέξουν μία από τρεις δίαιτες: μεσογειακή δίαιτα με έμφαση στην κατανάλωση ελαιολάδου, η ίδια δίαιτα αλλά επικεντρωμένη στην πρόσληψη ακόρεστου λίπους από καρύδια και μία δίαιτα χωρίς καθόλου λίπη.Καμία από τις ομάδες δεν κλήθηκε να περιορίσει την πρόσληψη θερμίδων ή να αθλείται περισσότερο. Μετά από τέσσερα χρόνια, 10% με 11% των εθελοντών που ανήκαν στις δύο ομάδες που ακολουθούσαν μεσογειακή διατροφή είχαν εμφανίσει διαβήτη, σε σύγκριση με 18% εκείνων που ανήκαν στην ομάδα που ακολούθησε δίαιτα χαμηλή σε λιπαρά.Όταν οι ερευνητές υπολόγισαν μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως το βάρος των εθελοντών, το ιστορικό καπνίσματος και τα αναφερθέντα επίπεδα άσκησης, η μεσογειακή διατροφή διαπιστώθηκε ότι συνδέεται με τη μείωση κατά 52% του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη σε σύγκριση με τη δίαιτα χαμηλών λιπαρών.Τα ευρήματα της έρευνας επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες συμβουλές προς τους διαβητικούς και εκείνους που κινδυνεύουν να εμφανίσουν διαβήτη, δήλωσε η Κοστάνς Μπράουν-Ριγκς, εκπρόσωπος της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτητικής, προσθέτοντας ότι η μεσογειακή διατροφή είναι υγιεινή επιλογή για όλους.Η ίδια είπε στο Reuters Health ότι η έρευνα «με κανένα τρόπο δεν υπαινίσσεται ότι δεν χρειάζεται να αθλείται κάποιος» προειδοποιώντας ότι δεν πρέπει να θεωρούμε το ελαιόλαδο «μαγικό ραβδί» κατά του διαβήτη. -

** Ψηλότερα τα «παιδιά του σωλήνα»
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Σύμφωνα με τα στοιχεία μιας νέας νεοζηλανδικής επιστημονικής έρευνας, τα παιδιά που συλλαμβάνονται με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι πιθανότερο να γίνουν ψηλότερα από αυτά που συλλαμβάνονται με φυσικό τρόπο.Η μελέτη από ερευνητές του Ινστιτούτου Λίγκινς του Πανεπιστημίου του Όκλαντ, υπό τον διευθυντή Γουέιν Κάτφιλντ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφέρει ότι τα παιδιά που συλλαμβάνονται με εξωσωματική (και από φρέσκα και όχι από κατεψυγμένα ωάρια) είναι μέχρι την ηλικία των έξι ετών περίπου 2,6 εκατοστά ψηλότερα, σε σχέση με τα παιδιά που έχουν συλληφθεί φυσιολογικά. Η έρευνα, που μελέτησε περίπου 200 παιδιά, βρήκε ότι η διαφορά ύψους δεν μπορεί να εξηγηθεί από άλλους παράγοντες, όπως η διαφορά ύψους των γονέων. Οι ερευνητές δηλώνουν, προς το παρόν, αδυναμία να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, υποψιάζονται όμως ότι έχει να κάνει με το διαφορετικό ορμονικό «προφίλ» των «παιδιών του σωλήνα», πράγμα που βοηθάει την ανάπτυξή τους. Οι διαφορετικές ορμόνες, πιθανώς οφείλονται στα φάρμακα που οι μητέρες πήραν στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ή μπορεί να έχουν σχέση με την εργαστηριακή καλλιέργεια μέσα στην οποία αναπτύχθηκαν τα έμβρυα της εξωσωματικής κατά τις 36 πρώτες ώρες μετά τη γονιμοποίηση και πριν μεταφερθούν στη μήτρα.Μια άλλη πιθανότητα, σύμφωνα με τον Κάτφιλντ, είναι απλώς ότι οι γιατροί επιλέγουν τα μεγαλύτερα και πιο ανεπτυγμένα γονιμοποιημένα ωάρια, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας της τεχνικής αναπαραγωγής. Αυτό ενδεχομένως να οδηγεί τελικά στη γέννηση μεγαλόσωμων παιδιών. Οι ερευνητές τόνισαν ότι αρκετά πράγματα δεν είναι ακόμα γνωστά για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, με συνέπεια να πρέπει, όπως είπαν, να γίνουν περισσότερες μελέτες για τα παιδιά της εξωσωματικής. Οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν εστιάσει κυρίως στη νοημοσύνη και έχουν δείξει ότι τα «παιδιά του σωλήνα» δεν υστερούν σε γνωστικές λειτουργίες. Σημειώνεται, ότι η νέα αυτή μελέτη είναι η πρώτη διεθνώς που ασχολήθηκε αποκλειστικά με το θέμα της ανάπτυξης και του μεταβολισμού αυτών των παιδιών.-

* * Καταπολεμούν τις πέτρες των νεφρών
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα τεχνική, η οποία μπορεί να καταπολεμήσει την ανάπτυξη κρυστάλλων σε ορισμένες πέτρες των νεφρών, προσφέροντας ελπίδες για μελλοντική παρεμπόδιση στη δημιουργία αυτών των «λίθων», που μερικές φορές προκαλούν τρομερό πόνο.Οι ερευνητές του Τμήματος Χημείας και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (N.Y.U.), σε συνεργασία με επιστήμονες του Ιατρικού Κολεγίου του Ουισκόνσιν, σε εργασία που παρουσίασαν στο περιοδικό «Science», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφέρουν ότι κατάφεραν να καταπολεμήσουν σε μοριακό επίπεδο το σχηματισμό της πέτρας, μελετώντας τους κρυστάλλους από τους οποίους δημιουργούνται αυτές οι πέτρες στα νεφρά.Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα ατομικά μικροσκόπια, που επιτρέπουν την παρατήρηση αντικειμένων με διαστάσεις, μόλις ενός νανομέτρου (ενός δισεκατομμυριοστού του μέτρου), ανέλυσαν την ανάπτυξη των κρυστάλλων Λ-κυστίνης, που σχηματίζουν ένα τύπο πέτρας των νεφρών. Οι επιστήμονες, γνωρίζοντας με ποιο τρόπο αυτοί οι κρύσταλλοι δημιουργούνται και αναπτύσσονται, ήταν σε θέση πλέον να εμποδίσουν την αύξησή τους με μια χημική ουσία.Οι πέτρες που δημιουργούνται από Λ-κυστίνη είναι συνήθως μεγαλύτερες από τις πέτρες άλλων ειδών. Επανέρχονται συχνότερα μετά την αρχική διάλυσή τους και μπορούν να προκαλέσουν χρόνια ζημιά στα νεφρά, ενώ οι τρέχουσες φαρμακευτικές θεραπείες για τις συγκεκριμένες πέτρες μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως ναυτία, κόπωση, δερματικές αλλεργίες κ.ά..«Η ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα προσέγγιση παρεμπόδισης των πετρών στα νεφρά απλώς με το σταμάτημα της κρυσταλλοποίησης» δήλωσε ο ερευνητής Μάικλ Γουόρντ, πρόεδρος του τμήματος Χημείας του N.Y.U..

** Το άγχος «σκοτώνει» τους νέους
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, σχεδόν ένας στους τέσσερις εφήβους παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς, διάθεσης ή άγχους, και μάλιστα τόσο σοβαρό που μπορεί να διαταράσσει την καθημερινότητά του.Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, που διεξήχθη από την Καθλίν Μερικάνγκας του Εθνικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (NIMH) και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδικής και Εφηβικής Ψυχιατρικής, το 22,2% των εφήβων αντιμετωπίζει προβλήματα που επηρεάζουν τις καθημερινές δραστηριότητές τους, γεγονός που γεννά ακόμη μεγαλύτερη απελπισία. Ενώ τουλάχιστον το 51% των αγοριών και το 49% των κοριτσιών ηλικίας 13-19 ετών παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς, διάθεσης, άγχους ή ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι τα συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα είναι πιο διαδεδομένα από ασθένειες, όπως το άσθμα ή ο διαβήτης. Στην έρευνα συμμετείχαν 10.000 έφηβοι.Το συχνότερο πρόβλημα που ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί έφηβοι είναι το άγχος που μπορεί να συνοδεύεται από κρίσεις πανικού καθώς και από κοινωνικές φοβίες. Το δεύτερο σε συχνότητα πρόβλημα είναι η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με ταυτόχρονη υπερκινητικότητα που φαίνεται ότι πλήττει το 19,1% των εφήβων, ενώ η κατάθλιψη και οι διαταραχές διάθεσης αφορούν στο 14,3%. Τα προβλήματα αυτά επηρεάζουν την καθημερινότητα του 11% των εφήβων που πάσχουν από διαταραχές διάθεσης, του 10% όσων έχουν προβλήματα συμπεριφοράς και του 8% όσων υποφέρουν από άγχος.Πηγή: http://www.newsbeast.gr/ .-

** Μυστικά για καθαρή αναπνοή
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Πολλές φορές, η κακή αναπνοή μάς φέρνει σε δύσκολη θέση, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή. Τα οδοντικά προβλήματα, η κακή στοματική υγιεινή, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, οι «κακές» διατροφικές συνήθειες και η ξηροστομία είναι μερικά από τα αίτια που προκαλούν την κακοσμία του στόματος. Η δύσοσμη αναπνοή είναι πλέον σύνηθες πρόβλημα. Στις Η.Π.Α. 60 εκατομμύρια άνθρωποι τον χρόνο απευθύνονται στους ειδικούς για την αντιμετώπισή του, ενώ 10 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται για προϊόντα όπως καραμέλες, τσίχλες, στοματικά διαλύματα, σπρέι αναπνοής κ.τ.λ..Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις:- Προσπαθήστε να πίνετε φρέσκο χυμό λεμονιού σε καθημερινή βάση.- Μασήστε τσίχλες ή ζαχαρωτά σε περίπτωση που έχετε προβλήματα ξηροστομίας ή παίρνετε κάποια φάρμακα που προκαλούν ξηροστομία.- Ωμά φρούτα και λαχανικά, όπως μήλα και καρότα, βοηθούν να κρατήσετε το στόμα σας καθαρό μεταξύ των βουρτσισμάτων.- Πίνετε νερό μετά το φαγητό για να απομακρύνετε υπολείμματα τροφών και ξεπλύνετε το στόμα σας στη συνέχεια.- Αποφύγετε πικάντικες τροφές, των οποίων οι οσμές διαρκούν για ώρες. Τρόφιμα, όπως αντζούγιες, μπλε τυρί, σκόρδα, κρεμμύδια, καπνιστό βοδινό κρέας, πεπερόνι, τυρί ροκφόρ, σαλάμι και τόνος, αφήνουν στο στόμα έλαια που απελευθερώνουν δυσάρεστες οσμές μέχρι και εικοσιτέσσερις ώρες μετά την κατανάλωσή τους, άσχετα από το πόσο πολύ μπορεί να βουρτσίσετε τα δόντια σας, ακόμα και αν χρησιμοποιήσατε κάποιο στοματικό διάλυμα.- Η μπίρα, ο καφές, το ουίσκι και το κρασί αφήνουν κατάλοιπα που προσκολλώνται στη μαλακή, κολλώδη πλάκα των δοντιών και έτσι εισχωρούν στο πεπτικό σύστημα. Με κάθε εκπνοή απελευθερώνονται οι δυσάρεστες οσμές τους στον αέρα.- Αποφεύγετε τροφές που μπορεί να «κολλήσουν» μεταξύ των δοντιών εύκολα ή μπορεί να προκαλέσουν φθορά των δοντιών, όπως το κρέας, τα ινώδη λαχανικά, και τα γλυκά (ιδιαίτερα τα πολύ κολλώδη γλυκά).Φροντίστε τα δόντια σαςΒουρτσίζετε τα δόντια σας, καθώς επίσης και τη γλώσσα σας, μετά από κάθε γεύμα. Χρησιμοποιείτε καθημερινά οδοντικό νήμα. Kάνετε μασάζ προσεκτικά στα ούλα γύρω από τα δόντια σας, με μαλακές οδοντόβουρτσες. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με περιστρεφόμενη κίνηση που δεν τραυματίζουν τα ούλα σας. Αντικαταστήστε την οδοντόβουρτσά σας κάθε δύο ή τρεις μήνες, καθώς και μετά από οποιαδήποτε μολυσματική ασθένεια, για την αποφυγή συσσώρευσης βακτηρίων. Κλείστε ραντεβού για επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών σας τουλάχιστον δύο φορές ετησίως.-

** AΘΛHTIKA :
Στο βόλεϋ για το πρωτάθλημα 15/10/2010 : Ολυμπιακός Πειραιώς - Παναθηναϊκός σετ: 1-1
Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της φετινής χρονιάς είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Στη Σαντορίνη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται για τον τίτλο του Σούπερ Καπ στο βόλεϊ ανδρών.- Η αναμέτρηση μεταδίδεται από το Novasports 3.
Σετ: 1-1 (18-25 ) , (25-15),


** Υπέρ του ΠΣΑΚ και οι βολεϊμπολίστες
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Μετά το σύνδεσμο των προπονητών και ο σύνδεσμος των παικτών του βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τον ΠΣΑΚ. Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:«Αγαπητοί συνάδελφοι,Θα θέλαμε να δηλώσουμε εκ των προτέρων την συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα σας. Αντιμετωπίζοντας καθημερινά τα ίδια προβλήματα κι εμείς στο άθλημά μας, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως την αγανάκτηση σας για την μη επίλυση χρόνιων και δίκαιων αιτημάτων σας. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε δίπλα σας αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνας σας. Η τήρηση των συμφωνηθέντων με την Πολιτεία είναι εκ των ων ουκ άνευ και αποτελεί οδηγό επίλυσης και των δικών μας προβλημάτων. Οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για τη δημιουργία ενιαίου συνδικαλιστικού φορέα όλων των αθλητών. Καλή επιτυχία στον αγώνας σας». -

** «Το μπάσκετ είμαι εγώ
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Τη δική του απάντηση στα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος απείλησε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίζει από τη νέα σεζόν σε άλλη λίγκα. «Έχετε δίκιο σε κάποια πράγματα. Εγώ από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι από τη νέα περίοδο οι αριθμό ο αριθμός των ξένων παικτών θα μειωθεί στους πέντε ή ακόμη και στους τέσσερις. Γι’ αυτό που σου λέω ορκίζομαι στον λόγο της ανδρικής μου τιμής», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΣΑΚ, Λάζαρο Παπαδόπουλο, στη συνάντηση των μελών του ΕΣΑΚΕ με αντιπροσωπεία των παικτών και πρόσθεσε: «Το μπάσκετ δεν είστε εσείς, είμαι εγώ που επί 15 χρόνια δίνω εκατομμύρια. Αν θέλετε να το διαλύσετε, διαλύστε το, να πάμε κι εμείς σπίτια μας, να βάλουμε και κανένα φράγκο στην τσέπη. Πρώτοι εμείς θα φύγουμε. Θα πάρω την ομάδα και θα την πάω σε άλλη λίγκα του χρόνου». -

** Στηρίζουν τον ΠΣΑΚ οι προπονητές
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010,
Ανακοίνωση στήριξης προς το Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ). Η ανακοίνωση αναφέρει: «O ΣΕΠΚ για μία ακόμη φορά δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στην δυναμική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του ΠΣΑΚ, τα οποία από κοινού έχουν διατυπωθεί και κοινοποιηθεί στους αρμόδιους φορείς από ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ, σε συνέχεια προσπάθειας που έχει ξεκινήσει, καθώς κοινός στόχος αθλητών και προπονητών είναι η προστασία και πρόοδος του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, με τη διασφάλιση, προάσπιση και κατοχύρωση θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.Υπενθυμίζουμε ότι πλην των κοινών αιτημάτων μας με τον ΠΣΑΚ έχουμε κατ' επανάληψη υποβάλει στην Πολιτεία το αίτημά μας για:1.την ανάγκη επέκτασης της κάρτας προπονητή σε όλες τις κατηγορίες και σε όλες τις βαθμίδες των πρωταθλημάτων, θέμα πολύ σημαντικό για την ορθή εκμάθηση του αθλήματος αλλά και την προστασία του από φερόμενους "προπονητές" οι οποίοι δεν έχουν διδαχθεί και δεν έχουν καμία σχέση με την προπονητική και τις ευθύνες που φέρει η θέση του προπονητή2.την ανάγκη δημιουργίας σχολών προπονητών οι οποίες δεν έχουν λειτουργήσει τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός υποψήφιων προπονητών να μην έχει αποκτήσει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή να μην μπορεί να αποκτήσει άδεια μεγαλύτερης κατηγορίας. 3.Την ανάγκη τήρηση των διατάξεων που προβλέπουν υπογραφή συμβολαίων μεταξύ σωματείων ή ΑΑΕ και προπονητών καθώς έως σήμερα τα σωματεία και οι ΚΑΕ αποφεύγουν να συνάπτουν έγγραφες συμβάσεις με τους προπονητές που απασχολούν και παρ' όλα αυτά επιχορηγούνται από την πολιτεία καθώς δεν ελέγχεται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς η τήρηση των ανωτέρω διατάξεων.Τέλος είναι επιτακτική ανάγκη να ενεργοποιηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς (Πολιτεία, διοργανώτρια αρχή, ομάδες κλπ) προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο της βίας, και σ' αυτή την κινητοποίηση αθλητές και προπονητές, οι οποίοι είναι οι άμεσα θιγόμενοι και δέκτες των ακραίων φαινόμενων που εκδηλώνονται εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, είναι έτοιμοι να προστατεύσουν το άθλημα, τον υγιή αθλητισμό και το φίλαθλο πνεύμα.Ο ΣΕΠΚ καλεί όλα τα μέλη του να διευκολύνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές των ομάδων τους, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση του ΠΣΑΚ». -

**


~ **Γονείς, χαλαρώστε!
Ένα παραδοσιακό παραμύθι από την Πάνδροσο Ροδόπης
Όταν ένα παιδάκι χτυπάει τα άλλα

Γονείς, χαλαρώστε!
Καταχωρήθηκε: 14 Οκτωβρίου 2010 12:25 PDT μμ
Χαλαρούς και καθόλου υπερπροστατευτικούς μπαμπάδες και μαμάδες θέλει η νέα τάση Η εποχή που αγχωμένοι και υπερπροστατευτικοί γονείς υποχρέωναν τα παιδιά τους να ακούνε Μπετόβεν πριν καν ...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Ένα παραδοσιακό παραμύθι από την Πάνδροσο Ροδόπης
Καταχωρήθηκε: 14 Οκτωβρίου 2010 12:22 PDT μμ
Όπως ακριβώς το κατέγραψε η κ. Ρούλα Κοντοπούλου, πρόεδρος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο "Ερανίσματα από την Πάνδροσο", στο οποίο είμαι ευτυχής που είχα την...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Όταν ένα παιδάκι χτυπάει τα άλλα
Καταχωρήθηκε: 14 Οκτωβρίου 2010 6:59 π.μ. PDT
Ερώτηση: Στην τάξη της μικρής μου, στο προνήπιο, υπάρχει ένα παιδάκι πολύ βίαιο που κτυπάει όλα τα παιδάκια. Έχω μιλήσει στη δασκάλα, η οποία το είχε ήδη εντοπίσει, και έχει μιλήσει πολλές φορές...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

** ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

~ ** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/10/blog-post.html , Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 Προφητείες Αγίων ..... Οκτώβριος 2010 .-
~ ** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/10/13-10-2010.html , Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 Ψάχνω,,, Βρίσκω ... Διαλέγω .... Γράφω ... Αντιγράφω ... κ. π.α. Τεταρτη, 13-10-2010
~ ** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/10/o-14102010.html , Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 O Τίμιος Σταυρός .... κάνοντας τον Σαυρό μας ,,, 14/10/2010
~ ** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/10/14102010.html , Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 Ειδήσεις ....Αυτοί που μας γράφουν ...14/10/2010 .-

** Ο/Η Νίκος Πουλής έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Νίκος Πουλής15 Οκτωβρίου, 2010 στις 2:15 μ.μ.
Θέμα: Εκπομπή με ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ σήμερα στις 6μ.μ. στο http://www.facebook.com/l/1417cKqBCk8xtow1HGuS-T71KSg;www.elpar.gr
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ http://www.facebook.com/l/1417crWDgY1AABX_4ufbqgktEMQ;www.elpar.gr , ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...!! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Ν.ΠΟΥΛΗΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ http://www.facebook.com/l/1417cEuoF6roZ8CcxahrJIAzawA;www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=533 http://www.facebook.com/l/1417cw8NujELzuM6wv8gMeXFmvA;listen.onestreaming....com/asx/elpar.asx http://24radio.gr/code/station.php?station_id=315http%3A%2F%2Fwww.mediabox.gr%2Flive-radio-station%2Felliniko-paradosiako%2F .-

** ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ..... :
** Ο/Η Georgios Farfaras έστειλε μήνυμα στα μέλη του SAFE ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ.

Georgios Farfaras15 Οκτωβρίου, 2010 στις 2:44 μ.μ.
Θέμα: ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΡΟΖ ΚΟΡΔΕΛΕΣThink Before You Pink » Cosmetics: Philanthropy or Hypocrisy? http://www.facebook.com/l/1417c9a_moySbR8AFZQ6W8JqGgQ;thinkbeforeyoupink.org/?page_id=15 .-

** Γεια σου Stamatios,
Η Aggelikoula σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Aggelikoula Tsiligiri
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Aggelikoula που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Σοφία BasaniotiΠροσθήκη στους Φίλους

Νίκος ΚωστούροςΠροσθήκη στους Φίλους

Σταύρος MpekiarisΠροσθήκη στους Φίλους

Golfina ManaviΠροσθήκη στους Φίλους

TsirikOu έρχονται FaiOulaΠροσθήκη στους Φίλους

Ιωάννης ΒαφειάδηςΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

*** ~ ~ Κανένας μας δεν πρέπει , να αμφισβητεί τη θρησκευτική ελευθερία του οποιουδήποτε .- Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος λογικός ή άλογος , που να θέλει να επιβάλλει στον άλλον τις δικές του θρησκευτικές ή άλλες απόψεις .- Η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα , απόλυτα σεβαστό σε μια δημοκρατική κοινωνία .- Η Πίστης , η ή απιστία , δεν παύει να είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση του καθενός .- Είναι όμως αδιανόητο να φτάνουμε στο άλλο άκρο κι έτσι να φαλκιδεύουμε αντιθέτως τη θρησκευτική ελευθερία των άλλων πολιτών .- ( Ευάγγελος Κρουσταλάκης ) .-

**Γεια σου Stamatios,
Ο / Η σας προσκάλεσε τον Θανάση στο ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟ ΣΠΙΤΑΛΑ και λέει "Στο Δήμο Δράμας, μία είναι η λύση: 'ΠΟΛΗ+ΖΩΗ' ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΣΠΙΤΑΛΑΣ"

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟ ΣΠΙΤΑΛΑΚυριακή, 7 Νοεμβρίου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
Θα παρευρεθείτε? Ναι - Όχι - Ίσως
Διαγραφή από τις Εκδηλώσεις μου

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια This email was sent by Zoosk.

Γεια σου, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. Πνευματικά δικαιώματα © 2007-2010 Zoosk, 475 Στ. Sansom, San Francisco, CA 94111 ΗΠΑ. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

** Γεια σου Stamatios,
Ο Stavros σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Σταύρος Mpekiaris
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Stavros που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Σοφία BasaniotiΠροσθήκη στους Φίλους

TsirikOu έρχονται FaiOulaΠροσθήκη στους Φίλους

Μαρία GianniΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώτα PapoytsiΠροσθήκη στους Φίλους

Χρήστος ΠαπαϊωάννουΠροσθήκη στους Φίλους

Spyros BakopanosΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η Δημήτρης σας έστειλε ένα μήνυμα.

Δημήτρης Τσαμπάς15 Οκτωβρίου 2010 στις 8:15 μ.μ.
Σε ευχαριστώ Σταμάτη για την αποδοχή του προφίλ μου.-

** Ο/Η Χρήστος Καραγκιόζης έστειλε μήνυμα στα μέλη του i zwi thelei trela... ki emeis tin exoume!!!

Χρήστος Καραγκιόζης15 Οκτωβρίου, 2010 στις 2:42 π.μ.
Θέμα: i trela εκλογές ΠΑΕΙ!
http://www.facebook.com/group.php?gid=134340596614890 .-

**Γεια σου Stamatios,
Ο Ntinos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Ντίνος Λαμπρόπουλος
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Ntinos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Golfina ManaviΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΛάτσηΠροσθήκη στους Φίλους

Karamelofudukenia TcixlitcaΠροσθήκη στους Φίλους

Μαρία έρχεται VourvopoulouΠροσθήκη στους Φίλους

Aivalis ΔημήτρηςΠροσθήκη στους Φίλους

Καπετάνος XrhstosΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Γεια σου Stamatios,
Η Dhmhtra σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Δήμητρα Κανέλλου
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Dhmhtra που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Golfina ManaviΠροσθήκη στους Φίλους

Αγγελική TarnaraΠροσθήκη στους Φίλους

Παναγιώτης ΑθανασίουΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΛάτσηΠροσθήκη στους Φίλους

Karamelofudukenia TcixlitcaΠροσθήκη στους Φίλους

Giorgos SkazasΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**
Γεια σου Stamatios,
Η Fяosy σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Fяosy Bakaseta
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Fяosy που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Golfina ManaviΠροσθήκη στους Φίλους

Αγγελική TarnaraΠροσθήκη στους Φίλους

Παναγιώτης ΑθανασίουΠροσθήκη στους Φίλους

Γιώργος ΛάτσηΠροσθήκη στους Φίλους

Karamelofudukenia TcixlitcaΠροσθήκη στους Φίλους

Μαρία έρχεται VourvopoulouΠροσθήκη στους Φίλους

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Συγχαρητήρια! αιτία σας, Dolphin δολοφόνοι στις Φερόες Νήσους της Ευρώπης - Είναι εξωφρενικό! STOP!, Κέρδισε ένα νέο pixel πλήθος, Κολοσσαίο, με την επίτευξη 250.000 μέλη.

Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς εσάς και τα άλλα μέλη της αιτίας που προσκάλεσε τους φίλους τους, έτσι σας ευχαριστώ.
Συγχαρώ την αιτία
Για να φτάσετε στο επόμενο pixel πλήθος, Woodstock, χρειαζόμαστε 500.000 μέλη.
Σας ευχαριστώ και να διατηρήσουν το! Η Ομάδα Αιτίες
Υ.Γ. Μην ξεχάσετε να Συγχαίρω την αιτία!

** Γεια σου αγαπητέ, Το όνομά μου είναι Anita εγώ το προφίλ σας e-mail σήμερα αναζητούν μέσω των σε απευθείας σύνδεση έρευνά μου, ελπίζω να μη σε πειράζει αν έχω περισσότερα γνωρίζετε για. Παρακαλούμε, αν δεν σας πειράζει να πάρει φιλική, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail μου έτσι ώστε να γνωριστούν καλύτερα lernen.Ich θα στείλει φωτογραφία μου όταν erhaltenBox.Hinweis καλή ανταπόκριση σας στο e-mail μου : απόσταση, την ηλικία, τη φυλή ή τη θρησκεία δεν αποτελεί εμπόδιο για την αληθινή αγάπη θα undFreundschaft.Ich περιμένουμε να ακούσουμε από εσάς bald.Anita.__________________________________________________________Hello Κύριοι, Το όνομά μου είναι Anita Είδα το προφίλ e-mail σας σήμερα μέσω της online έρευνας μου, ελπίζω να κάνω δεν με πειράζει αν μπορώ να γνωρίσουν περισσότερα για εσάς. Παρακαλούμε, εάν δεν θα με πείραζε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μένα να πάρει την αλληλογραφία μου μέσω sothat μπορούμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον better.I πρέπει να στείλει φωτογραφία μου για να σας όταν λαμβάνω καλή απάντησή σας στην emailbox.Note μου: απόσταση, ηλικία, φυλή ή θρησκεία δεν παρεμποδίζεται αληθινή αγάπη andfriendship.I θα περιμένουμε να ακούσουμε από εσάς soonest.Anita .-

** Δείτε την νέα παιχνίδιαΠαίξτε τώρα δωρεάν!













BloonsΠαζλ













Ultimate Μπιλιάρδο BlastΑθλητισμός













Blazing SquadΔράση













Bubble ShooterΣτρατηγική και Δεξιότητες













Twin Shot 2Δράση













Happy HarvestΕφαρμογές













Πόκερ Texas Hold'emAppications













Μαγική ΠόληΕφαρμογές













Εμπόλεμη ΖώνηΣτρατηγική και Δεξιότητες













Έρημος BlitzΕφαρμογές

*** ~** http://www.sonico.com/album.php?u=60333557&a=889692 , ~ *** http://www.sonico.com/welcome.php

** Crystalclearforum] ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Αυτό τον μήνα γιορτάζουμε αυτό που επιτεύχθηκε πριν από είκοσι χρόνια: την ενότητα και το δικαίωμα και την ελευθερία για τη γερμανική πατρίδα μας. Υπενθυμίζουμε ότι βαρυσήμαντη ημέρα, μια ημέρα όπως είναι λίγα έθνη δείτε ποτέ. Όλες αυτές οι εικόνες του Βερολίνου, την παραμονή της 3ης Οκτωβρίου από τις πλημμύρες από το μυαλό μου: οι άνθρωποι που στάθηκε μπροστά από το κτίριο Reichstag? Τις στιγμές του τσούξιμο αγωνίας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα? Τον ήχο της Ελευθερίας Bell ήχο? Τη στιγμή που η σημαία της ενότητας υψώθηκε? άνθρωποι τραγουδούν τον εθνικό ύμνο μας? τη χαρά? τα δάκρυα? της συνοχής σε ότι καθοριστική στιγμή στην ιστορία μας. Είκοσι χρόνια μετά, αυτό το γεμίζει με ακόμα με τη μεγαλύτερη gratitude.We έχουν μια κοινή ιστορία στην οποία να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να αποτίσω φόρο τιμής σε όλους εκείνους που έκαναν αυτή την ενότητα είναι δυνατόν. Για να τα πολιτικά δικαιώματα ακτιβιστές που στάθηκε αποφασιστικά το έδαφός τους εναντίον μιας δικτατορίας. Ο αείμνηστος Baerbel Bohley ήταν ένας από αυτούς. Έδειξε ότι το θάρρος μπορεί να κινήσει βουνά και έτσι έδωσε πολλά άλλα θάρρος ανθρώπους. "Τίποτα δεν ήταν πολύ μεγάλο για μας να αντιμετωπίσουμε, τίποτα δεν υπερβολικά μικρά για να φροντίσετε για." Αυτό ήταν ένα από τα λόγια της. Κινείται μου ακόμα και σήμερα. Υποκλίνομαι ενώπιον Bärbel Bohley και όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για εκκλησίες freedom.Our προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο για αυτή την πρωτόγνωρη θάρρος. Πολλοί άνθρωποι ένιωσαν κάτι έπρεπε να αλλάξει - αλλά την αίσθηση και μόνο τίποτα δεν αλλάζει. Εγώ ο ίδιος πρέπει να δράσουν για να αλλάξει τα πράγματα. Και άρχισαν - με τις προσευχές Δευτέρα και τις διαδηλώσεις τη Δευτέρα. Πρώτα ήταν λίγα, τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρήκαν το θάρρος να βγουν στους δρόμους σε όλη την Ανατολική Γερμανία. Είναι χτισμένη μέχρι το θαύμα της Λειψίας. Ο τρόπος που συνδυάζονται ηθική δύναμη με τη μη βίαιη συμπεριφορά ήταν πραγματικά ένα θαύμα - μια κρίσιμη καμπή. Επιφέρει από τους ανθρώπους. Η απελευθέρωση τους από τη δικτατορία - χωρίς αιματοχυσία. Η επιθυμία των ανθρώπων για ελευθερία ήταν πάντα εκεί, αδυσώπητη. Αλλά τώρα είχε έρθει η ώρα. Και το πνεύμα που είχαν συνθλιβεί από τις δεξαμενές του 1953 δεν μπορούσε πλέον να περιοριστεί το 1989. Αυτό είναι αλήθεια ιστορικό επίτευγμα του λαού. θάρρος τους εντυπωσίασε το σύνολο world.Without το απελευθερωτικό κίνημα που εκδηλώνεται σε όλη την Ευρώπη, την ενοποίηση της Γερμανίας θα ήταν αδιανόητο. Θα ήταν αδιανόητη χωρίς την Πολωνών εργαζομένων, που υποστηρίζεται από την πολωνική Πάπα Ιωάννη Παύλου Β ', που ο ίδιος ταξίδεψε στην Πολωνία για να τους πω: ". Μη φοβάστε" "Αλληλεγγύη" εξασφάλισε σταδιακά την ελευθερία τους και, τελικά, και δικός μας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να το πω αυτό εδώ στη Βρέμη, το οποίο έχει αδελφοποιηθεί με Γκντανσκ. Επίσης, δεν θα ενοποίηση ήταν δυνατή χωρίς τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος εγκατέλειψε το αίτημα της Σοβιετικής Ένωσης το δικαίωμα να αποφανθεί σε σχέση με άλλες χώρες, όπως Glasnost και περεστρόικα έπιασε και έτσι επέτρεψε τον λαό της Γερμανίας για να ασκήσουν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ουγγρική κυβέρνηση ότι ήταν η πρώτη για να ανοίξει τα σύνορά της. Λάβαμε τόση βοήθεια από τους Ρώσους, τους Πολωνούς και τους Ούγγρους - φίλους από τους οποίους δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πραγματικά αυτή την υποστήριξη, λαμβανομένης υπόψη της τα γεγονότα του πρώτου μισού του περασμένου century.We υπενθυμιστούν οι μήνες κατά τους οποίους τα μέλη της Volkskammer και Bundestag επάλεψε πάνω τα πολλά μικρά βήματα που θα οδηγήσουν στην γερμανική ενοποίηση. Ποιες οι πολιτικοί και οι διοικήσεις και στα δύο τμήματα της χώρας είχε επιτευχθεί με 3 του Οκτώβρη 1990 αντιπροσωπεύει μια άνευ προηγουμένου achievement.There οι άλλοι με τις ανησυχίες που ήταν ανθεκτικά στην αλλαγή. Στο εξωτερικό, κυρίως, πολλοί ρώτησε αν θα ήταν καλό εάν η Γερμανία ήταν να ευημερήσει ξανά. Ποιος θα μπορούσε να τους κατηγορήσει, μετά τον τρόμο και τον όλεθρο που προκλήθηκε από τη Γερμανία κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα, μετά από όλα λάθος μετατρέπει took.Farsighted πολιτικοί βοήθησαν να ξεπεράσει την αντίσταση και τους ενδοιασμούς - Χέλμουτ Κολ και ο Hans Dietrich Genscher, μαζί με Lothar de MAIZIÈRE. Konrad Adenauer, Willy Brandt και ο Helmut Schmidt είχε προετοιμάσει το έδαφος. Αύξησαν συνεχώς την εμπιστοσύνη των άλλων στη χώρα μας, στους ανθρώπους μας. Χωρίς αυτή την εμπιστοσύνη, την επανένωση όπως την ξέρουμε δεν θα είχε συμβεί. Αυτό ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα της πολιτικοί και διπλωμάτες στο παρελθόν λίγες δεκαετίες. Η επανένωση θα Ομοίως δεν θα ήταν δυνατή με τη μορφή που έλαβε χωρίς τους φίλους μας στη διατλαντική συμμαχία, η οποία εγγυάται την ελευθερία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας και του Δυτικού Βερολίνου για σαράντα χρόνια. Εμείς δεν θα ξεχάσω την υποστήριξη για την ενοποίηση της Γερμανίας φαίνεται από Τζωρτζ Μπους του πρεσβύτερου. Για όλα αυτά είμαστε απείρως grateful.Germany κατάφερε για άλλη μια φορά, ως μια ενωμένη χώρα, για να γίνει ισότιμο μέλος της διεθνούς κοινότητας. Είμαστε περιβάλλεται από φίλους. Τι ένα μεγάλο δώρο για τη χώρα μας και για όλους τους ανθρώπους στην Europe.Two χώρες έγιναν ένα. Αυτό δεν ήταν χωρίς δυσκολίες. Αλλά υπήρχε ένα τεράστιο ποσό της αλληλεγγύης - Δυτικογερμανοί ανασκουμπώθηκαν για να βοηθήσει την Ανατολή, προσφέροντας την εμπειρία τους, την επιχειρηματικότητα και την πολιτική εμπειρία. Αλλά ήταν η Ανατολή Γερμανούς που επωμίζεται με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο βάρος της αλλαγής, έτσι ώστε η χώρα μας θα μπορούσε να έρθει και πάλι μαζί. Κατά μία έννοια, έπρεπε να ξεκινήσετε πάλι τη ζωή τους από το μηδέν, να αναδιοργανώσουν την καθημερινή ζωή τους, να αξιοποιήσουν στο έπακρο με νέες ευκαιρίες - και το έκαναν, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη του ανοίγματος στην αλλαγή. Μέχρι σήμερα, αυτό δεν έχει δοθεί η αναγνώριση που της deserves.Many μπόρεσαν επιτέλους να εκπληρώσουν τις ελπίδες και τα όνειρά τους - θα μπορούσαν να ταξιδεύουν όπου θέλουν, διαβάσει και να μελετήσει το επέλεξαν, ανεξάρτητα από τη συζήτηση θεμάτων που ήθελαν με όποιον επέλεξαν . Θα μπορούσαν να ακολουθήσει μια σταδιοδρομία της επιλογής τους ή τη σειρά τους τις δικές τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε πραγματικότητα. Για πολλούς άλλους ήταν μια μακρά, σκληρή μάχη για να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή. Για κάποιους is.Without ακόμη αμφιβολίες, τα πράγματα χάθηκαν που αξίζει τη διατήρηση. Αλλά κάτι του άπειρου αξία που έχει αποκτηθεί: συνειδητοποίηση των πολιτών ότι - Χάρη στο θάρρος τους να αλλάξουν - ήταν σε θέση να διαμορφώνουμε οι ίδιοι τη ζωή τους στην ελευθερία. Πρόσθεσαν ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη γερμανική ιστορία μας. Γύρισαν την ενιαία Γερμανία σε μια νέα και διαφορετική Γερμανία. Μας έχουν δείξει το καλό παράδειγμα πώς να κυριαρχήσει ριζική αλλαγή, να φέρει την ευτυχία τόσο σε ατομικό όσο και της συνοχής σε εμάς όλους / όλες πλέον αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει το κοινοβούλιο, και αδύναμος απειροελάχιστος κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τα πιο γενναιόδωρα benefactors.Venitists γνωρίζουμε ότι όταν οι άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη ελευθερία και περιορίζεται κυβέρνησης με τις πιο βασικές λειτουργίες, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις των πιο αρνητικές πτυχές του ανθρώπου και ότι η κοινωνία και τα άτομα σε αυτό φθάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Με άλλα λόγια, Venitists επιδιώξει να απελευθερώσει τον άνθρωπο και κολεκτιβιστές επιδιώκουν να ελέγξουν τον άνθρωπο. Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ότι κολεκτιβισμό είναι ο καρκίνος. Κολεκτιβισμός θεωρεί ότι όλη η δύναμη και τα χρήματα που θα τεθούν στα χέρια των λίγων αλαζονική, ελίτ ανθρώπων και εκείνων των λίγων αλαζονική elitists θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο, μέσω κεντρικού οικονομικού σχεδιασμού. Venitism υποστηρίζει ότι είστε υπεύθυνοι για τη ζωή και η κυβέρνησή σας θα πρέπει να βγούμε από το δρόμο έτσι ώστε να μπορεί να φέρει πραγματική ευημερία για την κοινωνία. Κολεκτιβιστές λένε ότι θα σας πει πώς μπορείτε ή δεν μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματά σας, τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε και τι επάγγελμα που μπορεί ή δεν μπορεί να έχει. Venitists δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που ποτέ δεν υπήρχε πριν. Κολεκτιβιστές αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει τον τερματισμό της φτώχειας, κάνοντας όλους μας φτωχούς μέσω καταναγκαστικών λεηλασία του πλούτου. Venitists θα επιδιώξει τον τερματισμό της φτώχειας με τη δημιουργία πλούτου και η αυξανόμενη φιλανθρωπικές οργανώσεις για την εθελοντική συμμετοχή και δράση. Venitists δεν παίρνουν από τους αδελφούς τους: κερδίζουν τον πλούτο τους! Venitists είναι υπεύθυνοι για τη ζωή τους και δεν θα ήταν πιο πουν την κυβέρνησή του να πάρει από τους αδελφούς τους για να δώσουν σε αυτά από ό, τι θα τα πόδια στο σπίτι τους και να κλέψουν τις περιουσίες τους από τους!
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω ταχυδρομείου Ιστού

**] ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ fireflyflash ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ

Η Γερμανία έχει το καλύτερο εθνικό χαρακτήρα στη Γη. Βασίλειος Venitis επισημαίνει ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης υποστήριξε ότι τα διαφορετικά καθεστώτα που παράγουν διαφορετικά είδη ανθρώπων, και των καθεστώτων πρέπει να κριθεί από το χαρακτήρα των πολιτών τους. Στην Ευρώπη, η αύξηση των παρεμβατικό κράτος πρόνοιας έχει καταστρέψει την προσωπική ευθύνη και την ακεραιότητα, προώθησε την εξάρτηση, υπονόμευσε τις οικογένειες, απέρριψε venitism, και να προωθηθεί η διαφθορά. Ειδικά στην Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, Graecokleptocracy είναι αποδεκτή ως φυσιολογικό πράγμα, και οι περισσότεροι Έλληνες στηρίζονται σε μόσχευμα, sinecures, εξαπάτηση, αγένεια, cacodemony, ο καρκίνος του σοσιαλισμού, σοβινισμού, θρησκομανία, ψέματα, και ανταποδόσεις. Ο χαρακτήρας της σύγχρονης Ελλάδα από τις 300 Graecokleptocrats είναι το αντίθετο του χαρακτήρα της την αρχαία Ελλάδα από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα. Αλλά οι σύγχρονες Γερμανία έχει το χαρακτήρα της Αρχαίας Greece.Germany αποτελεί πλέον μία πατρίδα. Τι σημαίνει αυτό σήμερα; Είκοσι χρόνια μετά την ενοποίηση, αντιμετωπίζουμε το σημαντικό έργο της εξεύρεσης νέων θάρρος να αλλάξουμε, την προώθηση νέων συνοχής σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Για σε αυτόν τον κόσμο παλιές βεβαιότητες είναι φυσικά δημοφιλείς, αλλά είναι συχνά unreliable.Our χώρα έχει γίνει πιο ανοιχτή, πιο εξωστρεφής, πιο διαφοροποιημένη - και μεγαλύτερες διαφορές. Οι ζωές μας και τις επιλογές της ζωής μας έχουν αλλάξει. Ξέρετε όλους τους λόγους: παγκόσμιων εμπορικών δρόμων και τον ανταγωνισμό? Νέες τεχνολογίες και το άπειρον μέσα επικοινωνίας? Δημογραφικής αλλαγής και της μετανάστευσης - καθώς και νέες απειλές από το εξωτερικό. Σε διαφορές μεταξύ των χωρών μας, μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων είναι στο σύνολό τους αυξάνεται - μεταξύ των παλαιότερων και τη νεότερη γενιά, μεταξύ των μεγάλων εισοδημάτων και σε όσους ζουν σε επίπεδο διαβίωσης, μεταξύ αυτών με ασφαλείς θέσεις εργασίας και εκείνων που δεν έχουν, μεταξύ των ανθρώπων και των εκπροσώπων τους, μεταξύ των ανθρώπων από διαφορετικές θρησκείες και cultures.Some διαφορές οδηγούν σε φόβο. Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτούς τους φόβους. Παρ 'όλα αυτά, δεν μπορεί να πει αρκετά συχνά ότι μια ελεύθερη χώρα όπως η δική μας ζει από την πολυμορφία, την ποικιλία τρόπων ζωής, για να είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες. Ειδάλλως, θα αποτύχει. Πάρα πολύ ομοιομορφία πνίγει τη δημιουργικότητά των ανθρώπων και μπορεί τελικά να αποκτηθεί μόνο σε βάρος της ελευθερίας. Η χώρα μας πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει την πολυμορφία. Πρέπει να το θέλω ενεργά. Ωστόσο, οι διαφορές που είναι πάρα πολύ μεγάλη απειλούν cohesion.Valuing ποικιλομορφία και το κλείσιμο των χασμάτων της κοινωνίας μας - αυτό είναι που μας διασφαλίζει από την ψευδαίσθηση και προωθεί την πραγματική συνοχή. Αυτό είναι το καθήκον του σήμερα για τη γερμανική ενοποίηση. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει Βουλή, και μια αδύναμη κυβέρνηση απειροελάχιστο επιλέγεται και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τα πιο γενναιόδωρα benefactors.In 1989, η Ανατολή Γερμανοί φώναζαν "Είμαστε ο λαός, είμαστε ένας λαός." Αυτό προκλητών μια αίσθηση της εθνικής ταυτότητας που είχαν καιρό θαφτεί - για ευνόητους λόγους. Τώρα, είκοσι χρόνια μετά, μια νέα αυτοπεποίθηση έχει επικρατήσει σε όλη τη Γερμανία, μια χαλαρή μάρκα του πατριωτισμού, μια ειλικρινή ισχυρισμό της πίστης στη χώρα μας - μια χώρα που έχει επίγνωση της μεγάλης ευθύνης της για το παρελθόν και ότι διαμορφώνει το μέλλον αναλόγως. Αυτή η αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία είναι καλό για εμάς. Και είναι επίσης καλή για τις εξωτερικές μας σχέσεις, για ανθρώπους που αγαπούν και να σέβονται τη χώρα τους είναι σε καλύτερη θέση να πλησιάσει τους άλλους. "Είμαστε ένας λαός!" Αυτή η κραυγή για την ενότητα, πρέπει σήμερα να είναι μία εισαγωγή σε όσους ζουν εδώ. Μια πρόσκληση που δεν έχει εκδοθεί σε μια ιδιοτροπία, αλλά βασίζεται σε αξίες που έχουν κάνει τη χώρα μας ισχυρή. Συνοχής, θα πρέπει να επιτευχθεί, εάν αυτό το «εμείς» θεωρείται ότι περιλαμβάνει όλους εκείνους που ζουν εδώ - εκείνους που έχουν μόλις πρόσφατα έφτασε και όσοι έχουν ζήσει εδώ τόσο καιρό έχουν ξεχάσει ότι οι πρόγονοί τους, επίσης, μπορεί να έχει προέλθει από abroad.When γερμανική μουσουλμάνους γράφουν για μένα, λέγοντας "είστε ο Πρόεδρός μας" - τότε θα απαντήσω από τα βάθη της καρδιάς μου ότι, ναι, βέβαια είμαι. Με το ίδιο πάθος και την πεποίθηση, καθώς είμαι ο πρόεδρος όλων των ανθρώπων που ζουν εδώ στην Germany.I ήταν το ίδιο ευχάριστη θέση να λάβει μια ανοιχτή επιστολή από μια ομάδα μαθητών των οποίων οι οικογένειες προέρχονται από 70 διαφορετικές χώρες. Κρατούν όλα υποτροφίες από ένα ίδρυμα που υποστηρίζει αφιερωμένη στους νέους στη Γερμανία. Έγραψαν: «... Δεν είναι σημαντικό για μας όταν κάποιος προέρχεται από, αλλά πού θέλουν να πάνε Πιστεύουμε ότι θα βρούμε το δρόμο μας μαζί Θέλουμε να ζήσουμε εδώ, γιατί είμαστε στη Γερμανία" Φυσικά, αυτό παίζει ένα ρόλο όπου κάποιος προέρχεται. Θα ήταν κρίμα αν αυτό δεν συνέβαινε. Αλλά το βασικό μήνυμα που περιέχεται στην επιστολή αυτή, είναι «Είμαστε η Γερμανία!" Είμαστε Γερμανία. Ναι, είμαστε ένας λαός. Και επειδή αυτοί οι άνθρωποι με ξένες ρίζες είναι σημαντικό για μένα, δεν θέλω να πληγωθείς σε συζητήσεις ότι έχουμε πάρα πολύ ανάγκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε μύθους που θα δημιουργηθούν, δεν πρέπει να επιτρέψουμε την παγίωση της προκατάληψης και του αποκλεισμού. Είναι προς το εθνικό συμφέρον μας να μην αφήσουμε αυτό το happen.For, όπως είμαι βαθύτατα πεπεισμένος, το μέλλον ανήκει στις χώρες εκείνες που είναι ανοικτές στην πολιτιστική πολυμορφία, με νέες ιδέες, με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και στο άγνωστο. Η Γερμανία, με τους κόσμο-που εκτείνονται σε συνδέσμους, πρέπει να είναι ανοικτή προς εκείνους που επέλεξαν να έρθουν εδώ από άλλα μέρη του κόσμου. Γερμανία τα χρειάζεται. Σε ανταγωνισμό με άλλες χώρες για να φέρει τα καλύτερα μυαλά στη Γερμανία, πρέπει να προσελκύσει τους καλύτερους και να παραμείνουν ελκυστικά, έτσι ώστε το καλύτερο παραμένουν. Σας προειδοποιεί όλους: ας μην επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να εξαναγκάζονται σε ψευδείς αντιπαραθέσεις. Δέκα ολόκληρα χρόνια πριν, Γιοχάνες Ράου πιο έξυπνα και σοφά κάλεσε όλους μας να ζήσουν μαζί στη Γερμανία "χωρίς φόβο και χωρίς αυταπάτες».
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω ταχυδρομείου Ιστού Ξεκίνησε ένα νέο θέμα Τα μηνύματα σε αυτό το θέμα (1) .-

** Kitchencabinetforum] ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Πρέπει να δείτε την εθνική ταυτότητα ως κάτι το οποίο δεν καθορίζεται μόνο από τα διαβατήρια των ανθρώπων, οικογενειακό υπόβαθρο και την πίστη, αλλά είναι κάτι ευρύτερο. Ο Χριστιανισμός είναι χωρίς αμφιβολία ένα μέρος της γερμανικής ταυτότητας. Ιουδαϊσμός είναι χωρίς αμφιβολία ένα μέρος της γερμανικής ταυτότητας. Αυτή είναι η ιουδαιο-χριστιανική κληρονομιά μας. Αλλά το Ισλάμ έχει πλέον γίνει μέρος της γερμανικής ταυτότητας. Όπως Johann Wolfgang von Goethe έθεσε σχεδόν δύο αιώνες πριν στο έργο του "Ποιήματα της Ανατολής και Δύσης": "Αυτός που γνωρίζει τον εαυτό του και τους άλλους, εδώ θα δείτε επίσης, ότι η Ανατολή και η Δύση, σαν αδέρφια, χώρισαν άχρηστος πρέπει να είναι . "Πώς οι μαθητές να το θέσω; Είναι το μέρος όπου θέλετε να πάτε αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύουν ότι θα βρούμε μια κοινή πορεία. Όμως, ένας συνηθισμένος τρόπος απαιτεί επίσης συμφωνία για μια κοινή goal.Basil Venitis ισχυρίζεται ο πατριωτισμός είναι μια αφηρημένη έννοια που δεν διαθέτουν πραγματική ουσία. Αυτό σημαίνει τίποτα? Είναι ακριβώς μια πρόσοψη, ένα ψεύτικο, φανταστικό κόλλα που κρατά έναν λαό αφελώς αφιερωμένο στις αιτίες, τις χώρες, οι κυβερνήσεις, και οι γείτονες οι οποίοι συνήθως θέτουν τους προκαλέσει βλάβη. Τα εθνικά σύνορα δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν θα υπήρχε χωρίς δύναμη της κυβέρνησης, και συνήθως που ορίζονται για λόγους πολιτικής και της εξουσίας, δεν είναι σύμφωνη με τις ταυτότητες, του πολιτισμού, ή τις προτιμήσεις του ατόμου. "Γερμανία, μια πατρίδα" σημαίνει σεβασμό και την προστασία Σύνταγμά μας και τις αξίες κατοχυρώνεται σε αυτό. Πάνω απ 'όλα, την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου, αλλά και της ελευθερίας της γνώμης, της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελευθερίας της συνείδησης, της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών. Σεβόμενοι τους κοινούς κανόνες μας και την αποδοχή του τρόπου ζωής μας. Όποιος δεν, ο οποίος κατέχει τη χώρα μας και τις αξίες της στην περιφρόνηση, πρέπει να περιμένουμε για να συναντηθεί με πρύμνη αντίσταση από όλους μας - είτε αυτές είναι φονταμενταλιστική, δεξιά ή αριστερά extremists.We δικαίως αναμένουν όλοι να συνεισφέρουν ό, τι μπορούν για να την κοινότητά μας . Δεν κλείνουμε τα μάτια σε αυτούς που λαμβάνουν αδικαιολόγητο πλεονέκτημα από το πνεύμα μας της αλληλεγγύης. «Κοινωνικό κράτος μας δεν είναι ένα κατάστημα όπου μπορείτε βοηθήσετε τον εαυτό σας να τα πάντα χωρίς δίνει τίποτε σε αντάλλαγμα." Αυτή η απλή μεταφορά επιλεγεί από δικαστή Kirsten Heisig από το Βερολίνο δικαστήριο ανηλίκων είναι εξαιρετικά ικανή. "Αν οι άνθρωποι που υποστηρίζονται από το κράτος», έγραψε στο βιβλίο της, «η κοινότητα μπορεί, τουλάχιστον, αναμένουν ότι τα παιδιά τους θα σταλούν στο σχολείο, έτσι ώστε να μπορεί να το πατήσει μια διαφορετική πορεία από εκείνη που λαμβάνονται από τους γονείς τους και στέκονται στο πόδια τους όταν μεγαλώσουν. "Είμαστε όλοι σεβασμό που συνεισφέρει κάτι στη χώρα μας και τον πολιτισμό της. Είτε πρόκειται ως γιατρός, ένας Γερμανός καθηγητής, ένας οδηγός ταξί, μια τηλεοπτική παρουσιάστρια, ένα μανάβη, ένας ποδοσφαιριστής, ένας σκηνοθέτης, ένας υπουργός. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα της επιτυχούς ενσωμάτωσης, από άνδρες και από γυναίκες. Θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε αυτά τα θετικά παραδείγματα πιο συχνά, και να λάβει το θάρρος από τις σημειώσεις them.Venitis τότε και πάλι, δέκα χρόνια μετά τα σύνορα δεκαετία, η αλλαγή του. Οι άνθρωποι σε κάθε πλευρά του νέου συνόρων υποτίθεται ότι είναι πιστοί σε ανθρώπους εντός των συνόρων τους νέους, καθώς και προς τη νέα κυβέρνηση τους επιβάλλεται. Συχνά αντιστέκονται και θέλουν προηγούμενη ταυτότητά τους πίσω. Είναι για το λόγο αυτό, και για λόγους της ελευθερίας και της αυτονομίας, ότι περιοχές όπως η Τσετσενία, την Παλαιστίνη, το Κεμπέκ, το Θιβέτ, την Ταϊβάν, και το Κοσσυφοπέδιο, μεταξύ πολλών άλλων, συχνά αγώνα για την ανεξαρτησία. Τις περισσότερες φορές δεν, εκείνους που αγωνίζονται για την ελευθερία ονομάζονται αγωνιστές της ελευθερίας, αλλά είναι χαρακτηρισμένα τρομοκράτες από όσους αντιτίθενται separation.We τους μπορεί να είναι περήφανη για την πολιτιστική, επιστημονική και οικονομική επιτεύγματά μας. Μπορούμε πάνω απ 'όλα να είμαστε υπερήφανοι για το κοινωνικό κλίμα στη χώρα μας - της ανοχής, η ικανότητα για συμβιβασμό και την αλληλεγγύη. Παρεμπιπτόντως, αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοήθησε, επίσης, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Συνδικαλιστές, οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι όλων έδειξε ότι η δύναμη για την επίτευξη ισορροπίας, να διαπραγματευθεί, να βρουν δημιουργικές λύσεις, να μείνουμε ενωμένοι, να επιτύχουμε συναίνεση! - Αυτό είναι που κάνει τη Γερμανία ποια είναι η νέα συνοχή της κοινωνίας είναι δυνατή μόνον εφόσον κανένας από τους ισχυρότερα μέλη της να αποσύρει και εφόσον κανένας από ασθενέστερα μέλη της αποκλείονται. Όταν ο καθένας έχει παραδοθεί η ευθύνη και ο καθένας μπορεί να responsible.Anyone που έχει μάταια αναζήτηση εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οποίος πρέπει να συγχύζομαι, μέσω από μια επισφαλή θέση εργασίας στην άλλη, όποιος έχει την αίσθηση ότι δεν είναι αναγκαία και δεν είναι δεδομένη μια προοπτική θα είναι κατανοητό να απομακρυνθούμε από αυτή την κοινωνία σε disappointment.And όσους εξ αυτών συγκαταλέγονται μεταξύ των ελίτ, οι φορείς λήψης αποφάσεων και φορείς της ευθύνης, που ανακαλούν στη δική παράλληλο κόσμο τους - αυτοί, επίσης, γυρίζουν την πλάτη τους στην κοινωνία. Δυστυχώς, αυτό ακριβώς είναι που βιώσαμε κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάμε τι οφείλουν να την πιθανότητα της γέννησης τους και στη χώρα μας - και θα πρέπει να το θεωρούν ως καθήκον να δώσει κάτι πίσω στην κοινωνία.Το μας συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ηλικιωμένων στην κοινωνία μας έχει ήδη συμβάλει τόσο μεγάλο μέρος της αξίας . Πολλοί από αυτούς θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται μετά από την ηλικία συνταξιοδότησης, αν και μειώνοντας τις ώρες εργασίας τους. Πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Άλλοι κάνουν εθελοντική εργασία, μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους?; Γιατί δεν πρέπει να υπάρχει μια εθελοντική κοινωνική Έτος για τους ηλικιωμένους, καθώς και για τους νέους Τι κάνει μια κοινωνία στην οποία κανείς δεν αισθάνεται περιττός και κανείς δεν έχει καταστεί περιττή μοιάζει; Πώς μπορούν αυτοί που δεν έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια να ενταχθούν; Πώς μπορούν αυτοί που εξακολουθούν να μην έχουν τις ίδιες δυνατότητες που τους προσφέρονται και άλλοι λόγω της αναπηρίας συμμετάσχετε; Ο πιο επιτυχημένος τρόπος για την ενίσχυση της συνοχής είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη στους άλλους. Οι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν τόσο πολύ αν κάποιος πιστεύει και υποστηρίζει. Έχω, επίσης, έχουν δει αυτό ξανά και ξανά. Στο βρεφονηπιακό σταθμό του γιου μας, όπου τα άτομα με αναπηρία και τα αρτιμελή παιδιά φρόντιζαν μαζί, υπάρχει ένα μικρό αγόρι. Οι γονείς του είχαν πει ότι λόγω της αναπηρίας του, έπαιρνα μόνο πάντα να είναι σε θέση να ανιχνεύσουμε. Τώρα είναι τρεις και μπορούν να περπατήσουν. Αυτό χάρη στις σύγχρονες διορθωτικά φροντίδα και θεραπεία, και επειδή οι γονείς του και το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού είχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και του συμπαραστέκεται, και ήταν σε θέση να μάθει από άλλα παιδιά με έχουν για να ξεκινήσετε με τα παιδιά. Ακριβώς όπως πολλοί άνθρωποι κάποτε πίστευαν στην ενοποίηση, αν και ήταν πολύ μακριά, τώρα πρέπει να θέσουμε τους στόχους που φαίνεται πολύ μακριά, αλλά είναι εφικτό. Κανένα παιδί δεν μπορεί πλέον να σταλούν στο σχολείο χωρίς καλή γνώση των γερμανικών. Κανένα παιδί δεν πρέπει να εγκαταλείπουν το σχολείο χωρίς τίτλους σπουδών. Κανένα παιδί δεν πρέπει να αφεθεί χωρίς καμία ελπίδα για την απασχόληση. Είναι τα παιδιά μας και τους νέους που βρίσκονται σε κίνδυνο εδώ. Πρόκειται για το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε, αν μη τι άλλο υπό το φως της δημογραφικής αλλαγής στην κοινωνία μας είναι undergoing.Some πράγματα δεν κοστίζουν ούτε ένα λεπτό, μόλις χρόνο και προσοχή: ο ελεύθερος χρόνος ποιότητας με τα παιδιά - και όχι μόνο ένα δικό του - ανάγνωση τους, ακούγοντας τους. Χρειαζόμαστε τους γονείς που λένε στα παιδιά τους: κάνουν μια προσπάθεια. Χρειαζόμαστε τον έπαινο και υποστήριξη για τους καθηγητές που λένε πως ποτέ δεν θα υποχωρήσει στις προσπάθειές μας να ενθαρρύνουμε κάθε παιδί και να καθορίσει το κάθε παιδί στο δρόμο του. Χρειαζόμαστε περισσότερα αφεντικά, άνδρες και γυναίκες, που λένε ότι θα δώσουν τους πολλούς ανθρώπους που έχουν κερδίσει μια ευκαιρία - ανεξάρτητα από το αν είστε ονομάζεται Schulze ή Γιλμάζ, έστω και αν δεν έχουν παιδιά, είτε αυτές θεωρούνται πολύ νέοι ή πολύ old.Many που έχουν δημιουργήσει μια ευημερούσα μέλλον παρά τις αντιξοότητες οφείλουν την επιτυχία τους σε ανθρώπους που τους βοήθησαν σε κρίσιμες στιγμές - έτσι απλά. Εγώ ο ίδιος είχα εκπαιδευτικών και των γειτόνων που με βοήθησε όταν η μητέρα μου αρρώστησε - έτσι απλά. Hermann Gmeiner, του ιδρυτή της Χωριά SOS για παιδιά, το θέσω ως εξής: «Κάθε μεγάλο πράγμα στον κόσμο μας έρχεται μόνο αλήθεια, όταν κάποιος κάνει κάτι περισσότερο από ό, τι έχει να." "Είμαστε οι άνθρωποι": με αυτά τα τέσσερα λόγια οι άνθρωποι που κολλήσει μεταξύ τους μονοκοντυλιά συνολικά καθεστώς. Ο καθένας που φώναζαν το σύνθημα αυτό είχε πετάξει μακριά το συναίσθημα της αδυναμίας, αποφάσισε είχαν κληθεί να ενεργήσει, και επωμίστηκαν την ευθύνη. Τα παιδιά μας πρέπει να κατανοήσουν την ιστορία της χώρας μας και η ανυπολόγιστη αξία της ελευθερίας, της υπευθυνότητας, της δικαιοσύνης, την προβολή τους σε αυτό το context.They θα πρέπει να μάθουν πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος, δίπλα-δίπλα με τους άλλους. Δεν έχει να κάνει το φως τους φόβους για το άγνωστο, του νέου, του ανταγωνισμού, αλλά και να προσεγγίσει το μέλλον ακόμη πιο spiritedly και θάρρος, για το φόβο, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι μια φτωχή σύμμαχος indeed.The Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα θαυμάσιο μοντέλο της επιτυχημένης συνεργασίας. Χαίρομαι που τόσο πολλοί εκπρόσωποι της Ευρώπης είναι εδώ. «Ενωμένοι στην πολυμορφία» είναι πολύ τοποθέτηση σύνθημα της Ευρώπης, σύμφωνα με την οποία έχουμε επιτύχει ένα απαράμιλλο ένταξη των εθνικών κρατών. Δείχνει όλο τον κόσμο ότι εμείς οι Ευρωπαίοι έχουμε μάθει από την πικρή παρελθόν. Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα πιεστικά παγκόσμια ζητήματα για το μέλλον - όπως είναι η προστασία του κλίματος, η καταπολέμηση της φτώχειας, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, την αναδιοργάνωση των χρηματοπιστωτικών αγορών - μαζί ως Ευρωπαίοι. Ο κόσμος αλλάζει. Οι αναδυόμενες χώρες αυτές λαμβάνουν τη νόμιμη θέση τους, είτε πρόκειται για την Ινδονησία, τη Βραζιλία, την Κίνα, τη Ρωσία ή η Ινδία. Εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει τώρα να βοηθήσει στη διαμόρφωση μιας παγκόσμιας τάξης στην οποία αισθανόμαστε άνετα ακόμα κι αν σχετική μείωση του βάρους μας. Η Ευρώπη επικρίνεται συχνά αυτή τη στιγμή. Αλλά εγώ δεν θα σταματήσει ποτέ υπερασπιζόμενοι την Ευρώπη, για την Ευρώπη είναι το μέλλον μας και εμείς οι Γερμανοί θα πρέπει να παραμείνει engine.On της 3ης Οκτωβρίου 1990, πριν από είκοσι χρόνια σήμερα, οι ελπίδες της χώρας μας εκπληρώθηκαν. Είκοσι χρόνια αργότερα, μας δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή. Κάναμε καλή χρήση της δυνατότητας αυτής. Ας πάρουμε από κοινού υπερήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει - σήμερα και κάθε μέρα. Δεν έχουμε τελειώσει όμως το έργο μας. Ένα κράτος, ένα έθνος, δεν είναι ποτέ ένα τελειωμένο έργο. Έχουμε να εξασφαλίζεται η ελευθερία, να αναζητήσουν και να δημιουργήσουν χρόνο ενότητα και πάλι. Έχουμε να κάνουν όλοι αισθάνονται σαν στο σπίτι στη χώρα και το έργο μας για την κοινωνική δικαιοσύνη - για όλους. Αυτή η χώρα ανήκει σε όλους μας, από την Ανατολή ή Δύση, Βορρά και Νότου, ανεξάρτητα ιστορία μας. Ζούμε εδώ, μας αρέσει να ζούμε εδώ, εδώ ζούμε μαζί σε συνθήκες ειρήνης - εδώ έχουμε διατηρήσει την ενότητα και το δικαίωμα και freedom.We προχωρήσουμε με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχουν δείξει τι μπορεί να επιτευχθεί όταν εργάζονται από κοινού και, επομένως, αυτό που θα είμαστε σε θέση να επιτύχει στο μέλλον, πάρα πολύ. Έχουμε - με τις δύο έννοιες - που έχουν αναπτυχθεί μαζί και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ο Θεός προστατεύει τη Γερμανία.
Απάντηση μέσω ταχυδρομείου Ιστού Ξεκίνησε ένα νέο θέμα Τα μηνύματα σε αυτό το θέμα (1) .-

** ΟΡΑΜΑ] υποστροφή μιας πιο ισχυρούς ανθρώπους

Mine δεν είναι απλά ένα όραμα για μια πιο ισχυρή χώρα. Είναι ένα όραμα για ένα πιο ισχυρούς ανθρώπους. Η γνώση στην καρδιά της όλους ότι δεν είναι δέσμια των περιστάσεων της γέννησής τους, δεν είναι επιπλέοντα εμπορεύματα και jetsam στο μεγάλο ρεύματα του πλούτου και της εξουσίας, δεν είναι μικρές οι άνθρωποι, αλλά μεγάλο πολίτες. Οι άνθρωποι που πιστεύουν στον εαυτό τους. Μια Μεγάλη Βρετανία που πιστεύει στον εαυτό της. Δεν είναι η υπόσχεση για ένα τέλειο χώρας. Απλά ένας εφικτός μέλλον μια ζωή πιο ολοκληρωμένη και ικανοποιητική για everyone.At αυτή τη στιγμή της μεγάλης εθνικής πρόκλησης, δύο μέρη, Συντηρητικούς και Libdems, έχουν έρθει μαζί για να βοηθήσει να γίνει αυτό να συμβεί. Ναι, αυτό είναι ένα νέο είδος της κυβέρνησης, αλλά όχι, δεν είναι μόνο επειδή είναι ένα συνασπισμό. Είναι ένα νέο είδος κυβέρνησης, επειδή είναι ρεαλιστές για το τι μπορεί να επιτύχει μόνη της, αλλά και φιλόδοξη για το τι μπορούμε όλοι να υλοποιήσουμε μαζί. Μια κυβέρνηση η οποία πιστεύει στο ανθρώπινο δυναμικό, που εμπιστεύεται τους ανθρώπους, που ξέρει τελικός ρόλος της δεν είναι να πάρουμε από τους ανθρώπους, αλλά να δώσει, να δώσει δύναμη, να δώσουμε τον έλεγχο, για να δοθεί σε όλους η ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δική τους ζωή και να γίνει καλύτερη τις ζωές των others.Yes, εμείς θα παίξουμε το ρόλο μας - αλλά το μέρος που παίζετε θα σημάνει ακόμη πιο ουσιαστική. τη χώρα σου σε χρειάζεται. Και Χρειάζονται δύο. Χρειάζονται δύο για να χτίσει ότι η ισχυρή οικονομία. Θα ισοσκελισθεί ο προϋπολογισμός, θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, αλλά θα αρχίσει τις επιχειρήσεις οι οποίες μας οδηγούν σε ανάπτυξη. Χρειάζονται δύο για την κατασκευή ll μεταρρύθμιση που μεγάλες society.We «οι δημόσιες υπηρεσίες, θα μεταβιβάσει εξουσία, αλλά βήμα προς τα εμπρός και να αδράξει αυτή την ευκαιρία. Μην αφήνετε τους κυνικούς λένε ότι αυτό είναι κάποια ακατόρθωτο, αδύνατο όνειρο που δεν θα ασχοληθούν με την εγωιστική του 21ου αιώνα - πείτε τους οι άνθρωποι είναι πεινασμένοι για it.Basil Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει ότι υπάρχει μια χρυσή βρετανικό περιστρεφόμενη πόρτα για την κυκλοφορία των Anglokleptocrats μεταξύ των ρόλων, όπως νομοθετικές και ρυθμιστικές αρχές και τις βιομηχανίες που επηρεάζονται από τη νομοθεσία και τις κανονιστικές ρυθμίσεις και pullpeddlers. Μια ανθυγιεινή σχέση αναπτύσσεται μεταξύ του ιδιωτικού τομέα και τη βρετανική κυβέρνηση, με βάση σχετικά με τη χορήγηση ανταπέδωσε προνομίων εις βάρος των Βρετανών, που οδηγεί στη βρετανική ρυθμιστική συλλάβει. Venitis επισημαίνει ο Τόνι Μπλερ παίρνει € 10,000,000 ετησίως από την JPMorgan, ακριβώς για να pullpeddle Ελληνικά-Αμερικανό πρόεδρο της, Jamie Dimon εκτός των ελληνικών φυλακών για αναδεύσει τα αυγά φωλιά των φτωχών Ελλήνων εργαζομένων! πρώην υπουργοί του δεν είναι πολύ πίσω. Steven Byers, πρώην υπουργός μεταφορών, ο ίδιος περιγράφεται ως ένα αμάξι-για-μίσθωσης όπως ο ίδιος ζήτησε £ 5000 (€ 5500, $ 7.500) κάθε μέρα σε αντάλλαγμα για τη χρήση της επιρροής του με την κυβέρνηση. Geoff Hoon, πρώην υπουργός Αμυνας, και αριστοκράτης Hewitt, πρώην υπουργός Υγείας, ζήτησε £ 3,000 κάθε μέρα. Venitis σημειώνει η βρετανική αμυντική γίγαντα BAE Systems που καταβάλλονται € 4,000,000,000 στις μίζες στον πρίγκιπα Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν της Σαουδικής Αραβίας για € 80000000000 British-Σαουδικής Αραβίας συμφωνία όπλων. Η βρετανική κυβέρνηση τελείωσε απότομα Σοβαρές της Απάτης έρευνα BAE. Σοβαρές του Ηνωμένου Βασιλείου της Απάτης έχει κατηγορήσει τις υπάρχουσες πληροφορίες BAE της δωροδοκίας σε έξι χώρες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετή για να παροτρύνει την εξέταση του αν η BAE αποτελεί παραβίαση των Πρακτικών Διαφθοράς στην Αλλοδαπή νόμο, ένα νόμο που απαγορεύει τις εταιρείες που δωροδοκούν. Υπουργικού Συμβουλίου ο υπουργός David Νόμοι παραιτήθηκε από υψηλά ιστάμενους θέση του στο οικονομικό υπουργείο της Βρετανίας μετά από μόνο 18 ημέρες στο γραφείο, μετά από τις αποκαλύψεις που είχε στοιχίσει περισσότερες από 40.000 λίρες (€ 47,100, $ 57.800), των χρημάτων των φορολογουμένων στα έξοδα να πληρώνουν ενοίκιο για να του gay εταίρο. Οι νόμοι ήταν αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Γιώργος Osborne.I γνωρίζουν τον βρετανικό λαό και δεν είναι επιβάτες - είναι οδηγοί. Έχω δει το θάρρος των στρατιωτών μας, το πνεύμα των επιχειρηματιών μας, η υπομονή των καθηγητών μας, η αφοσίωση των γιατρών μας, η συμπόνια της περίθαλψης των εργαζομένων μας, η σοφία των ηλικιωμένων μας, την αγάπη των γονιών μας, τις ελπίδες της τα παιδιά μας. Έτσι ελάτε επάνω: ας ενώσουν τις προσπάθειές τους. Ας έρθουν μαζί. Ας το έργο, από κοινού, προς το εθνικό συμφέρον.
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω ταχυδρομείου Ιστού Ξεκίνησε ένα νέο θέμα Τα μηνύματα σε αυτό το θέμα (1) .-

**] Speakoutforum Trojan PASOKLEPTOCRAT-ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Pasokleptocrats παρουσίασαν μόλις το 2011 πριν από τον προϋπολογισμό, ένα Trojan Horse που στο πλαίσιο της 3-χρόνια της οικονομικής πολιτικής του προγράμματος των οποίων οι στόχοι είναι να μειωθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού σε κάτω από το 3% του ΑΕΠ έως το 2014, αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σαρωτικές που θα βοηθήσουν την επιστροφή της χώρας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από τα τέλη του 2011, και τη διασφάλιση της σταθερότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα. Αλλά Βασίλειος Venitis επισημαίνει Graecokleptocrats συνεχίζουν να ξοδεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Premier Γιώργος Παπανδρέου είναι ο neplusultra των δαπανών! Είναι τζάνκετ πρεζάκιας, την διαμονή τους σε προεδρικές σουίτες, από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία που το κόστος 10.000 ευρώ την ημέρα. Έχει ένα υπουργικό συμβούλιο πενήντα υπουργών, και έχει τριάντα προσωπικούς συμβούλους. Για μια τόσο μικρή χώρα, ο κ. Παπανδρέου δεν χρειάζεται περισσότερο από πέντε υπουργούς και έναν προσωπικό σύμβουλο. Αυτός σίγουρα δεν νοιάζονται για τους φορολογούμενους "hard-earned money.The έργα προ του προϋπολογισμού για το 2010, ποσοστό 7,8% του ελλείμματος ως ποσοστού του ΑΕΠ, κάτω από το 8,1% στόχος της οικονομικής πολιτικής του προγράμματος και σχεδόν 6 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερο από το 2009 σχήμα. Για το 2011, η κυβέρνηση στοχεύει σε έλλειμμα 7%, χαμηλότερο από το 7,6% που προβλέπει το programme.Venitis μούσες ότι το ελληνικό υπουργείο Οικονομίας είναι Υπουργείου Γιώργος Orwells »της αφθονίας ή Miniplenty στη Newspeak. Miniplenty επιβάλλει βαριά φορολογία, ιδίως ο ΦΠΑ, overregualtion, βαριά αντιμονοπωλιακή νομοθεσία, και οι έλεγχοι των τιμών, μισθών και της εγχώριας παραγωγής. Miniplenty δημοσιεύει ψευδείς ισχυρισμούς του έθεσαν το βιοτικό επίπεδο στην δυστοπία, όταν έχει, στην πραγματικότητα, μείωση της παραγωγής και την αύξηση της δυστυχίας. εποίησαν-Miniplenty είναι στατιστικά δούρειους ίππους αποστέλλονται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να πάρει bailouts και την αποφυγή penalties.The προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής, έχει σε μεγάλο βαθμό προεφοδιασμού, με τα φορολογικά μέτρα που ισοδυναμούν με περίπου 8 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ πραγματοποιηθεί το 2010. Σε αυτές περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μείωση 15% των μισθών στο δημόσιο τομέα, μείωση κατά 10% των συντάξεων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό του ΦΠΑ, και σημαντικές αυξήσεις των ειδικών φόρων κατανάλωσης στη βενζίνη, οινόπνευμα και tobacco.As ένα αποτέλεσμα των μέτρων αυτών, έως το τέλος του 2010 το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού θα είναι 37% χαμηλότερη από το 2009 (μειώθηκε από 30.866 εκατ. ευρώ σε 19.473 εκατ. ευρώ), ενώ το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης θα ανέλθει στο 43% χαμηλότερη (μειώθηκε από 32.752 εκατ. ευρώ σε 18.508 εκατ. ευρώ) και την επίτευξη 7,8% του ΑΕΠ, χαμηλότερο από το 8,1% στόχου του προγράμματος. Αυτό τηρεί τη δέσμευσή Ελλάδα στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής του προγράμματος και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ολοκληρώθηκε και επαληθεύεται από τη Eurostat τα στοιχεία γενικής κυβέρνησης θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στον προϋπολογισμό του 2011 που πρόκειται να υποβληθεί στο Κοινοβούλιο το November.Fiscal εξυγίανση το 2010 συνοδεύτηκε από εκτεταμένες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στην οικονομία: η δημιουργία μιας ανεξάρτητης στατιστικής αρχής , ένα νέο φορολογικό νόμο, ένα νέο φορολογικό πλαίσιο, την αναμόρφωση της τοπικής διοίκησης μείωση του αριθμού των δήμων, μια σαρωτική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας, η μεταρρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα, η απελευθέρωση των υπηρεσιών, την απλούστευση των διαδικασιών για την ίδρυση επιχειρήσεων, και η απελευθέρωση των οδικών μεταφορών profession.By το τέλος του 2010, η μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης, ένα νέο πλαίσιο για τη φορολογική δικαιοσύνη, την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης, με ένα νέο πλαίσιο για τη διευκόλυνση των επενδύσεων, την αναδιάρθρωση των ζημιογόνων σιδηροδρομικό τομέα, οι απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και ενός σχεδίου δράσης για ιδιωτικοποιήσεις θα επισημαίνει completed.Venitis έξω Pasokleptocrats συνεχίσει να δίνει sinecures για ψήφους. Πολλές χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έχουν προσληφθεί στις δημόσιες υπηρεσίες. Όποτε οι Έλληνες ζητούν Θεόδωρος Πάγκαλος του ΠΑΣΟΚ, η δεύτερη πιο διεφθαρμένη μέρος στη Γη, τι συνέβη με τα χρήματά τους, Πάγκαλος απαντά: Τους έφαγαν μαζί! Η Ελλάδα έχει πάνω από πέντε φορές περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι ανά κεφάλαιο σε σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο για κλεπτών για να πάρει ψήφους. φουσκωμένα συσκευές κυβέρνηση της χώρας καταναλώνει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αλλά Πάγκαλος αναφέρει ποτέ τα € 80000000000 κατατεθεί στο μυστικές offshore λογαριασμούς Graecokleptocrats.Fourth Ράιχ (ΕΕ) ανάγκασε τον μισητό ΦΠΑ για την Ελλάδα το 1987 και είναι το πιο αηδιαστικό έμμεσο φόρο. Οι Έλληνες είναι σε πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης τους, κατά τη διάρκεια των αποτρόπαιο ΦΠΑ 23%. Vatmonger ελληνική κυβέρνηση παρενοχλεί τους Έλληνες από τους πιέζουν να απαιτούν αποδείξεις όταν αγοράζουν προϊόντα. Οι Έλληνες που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν πολλά έσοδα τιμωρούνται με περισσότερους φόρους! Venitis ισχυρίζεται ότι η μετατροπή των πολιτών σε ΦΠΑ επιβολής είναι αηδιαστικό, αναξιοπρεπή, και κατά βασικές ανθρώπινες ελευθερίες. Πρόεδρος Van Rompuy θα πρέπει να καλέσει vatmonger Πρωθυπουργού για το χαλί τώρα. Venitis μούσες που Λυσιστράτη έχει πείσει ελληνική γυναίκες να μην γεννούν περισσότερα vatstrucks! Ναι, οι Ελληνίδες είχαν σταματήσει να παράγουν τα μωρά μέχρι το αποτρόπαιο ΦΠΑ καταργείται! Αυτή είναι η δεύτερη απεργία οργανώθηκε από Λυσιστράτη. Η αρχική απεργία οργανώθηκε από Λυσιστράτη ήταν η άρνηση σεξ μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Τώρα οι γυναίκες θα δώσει σεξ, αλλά δεν τα μωρά! Αν Graecokleptocrats vatmonger θέλουν να έχουν απογόνους, να τις καταργήσουν τον ΦΠΑ, καθαρή και απλή! Venitis θρηνεί εκατομμύρια αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει από υπέρταση που προκαλείται από τον ΦΠΑ απογοήτευση. Vatstrucks αισθάνονται έναν αυξανόμενο πανικό δεδομένου ότι προσέχουν συνταγματική δημοκρατία τους πέφτουμε σε μια δημοκρατία vatmonger. Ο Μαχάτμα Γκάντι είπε ότι θα πρέπει να είναι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε. Γκάντι είπε επίσης ότι η πολιτική ανυπακοή γίνεται ιερό καθήκον, όταν η κατάσταση έχει καταστεί άναρχη και διεφθαρμένη. Vatsruckss ενστικτωδώς κατανοήσουμε αυτό που είναι ο λόγος της βάσης της αντοχής σε ΦΠΑ θα οδηγήσει σε Γκάντι στιλ κίνημα της πολιτικής ανυπακοής αρκετά ισχυρό για να αναιρέσετε αυτό το τερατούργημα. Οι περισσότεροι Ηράκλειος καθήκοντα του παγκόσμιου φόρου Επανάσταση αρχίζει με τον Ηρακλή να πάρει παραγγελίες από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με φωτογραφίες των vatmongers και τις πληροφορίες που εξηγεί τον πόλεμο κατά του ΦΠΑ. Το e-mail ξεκινά πάντα με "Καλημέρα Ηρακλή», εξηγεί την κατάσταση, και τελειώνει με "Η αποστολή σας, αν αποφασίσετε να την αποδεχθεί», με σύντομη επεξήγηση του στόχου της αποστολής εις βάρος του ΦΠΑ, μαζί με μια υπενθύμιση ότι "ως πάντα, θα πρέπει εσείς ή κάποιος δύναμη σας να πιαστούν ή να θανατωθούν, Baz θα αποκηρύξει οποιαδήποτε γνώση των ενεργειών σας ». Στο τέλος της οδηγίες του e-mail του, ο Ηρακλής έχει κοινοποιήσει αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σταματήσει να υφίσταται.
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση στην ομάδα Απάντηση μέσω ταχυδρομείου Ιστού Ξεκίνησε ένα νέο θέμα Τα μηνύματα σε αυτό το θέμα (1) .-

**Πρέπει το όνειρο , που ονομάζουμε ζωή , να είναι γλυκύτερο .Να είναι πρόγευση της αληθινής ζωής στην καθ΄ αυτό πατρίδα μας , στην οποία το ζων πνεύμα δεν θα φέρει την άλυσι του σώματος , την σκευοθήκη του χώρου , την μάστιγα των γήινων πόνων και όπου δεν θα το πιέζουν οι πειρασμοί των πολύ μικρών μας αναγκών και επιθυμιών . Ας φέρουμε με θάρρος και χωρίς γογγυσμό το φορτίο μέχρι τέλους χωρίς να λησμονούμε καθόλου εκείνον τον υψηλότερο σκοπό . Θα είμαστε γεμάτοι χαρά , όταν θα σημάνουν οι τελευταίες ΄ώρες της ζωής μας , για να αποθέσουμε το φορτίο και να βλέπουμε να φεύγει από επάνω μας κάθε τι το φθαρτό .-(Κάρολος Γκάους ).-

**Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

*** Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ , πατέρα της Ιατρικής , που γεννήθηκε στην Κω , το 460 π. χ. : < ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ , ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΟΣΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ .........>.-
** Ο όρκος του Ιπποκράτη αποτελεί ένα μνημείο αγάπης και σεβασμού για τον άνθρωπο και τη ζωή , και σκιαγραφεί ένα πρότυπο γιατρού με ήθος και φιλανθρωπία και συναντά μετά την αγάπη της διδασκαλίας του ΧΡΙΣΤΟΥ .-
** Ο ΌΡΚΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ , ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΈΝΟΣ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΛΈΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ , ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΜΙΑ ΑΝΕΞΆΝΤΛΗΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΑΞΊΑ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ .- Στην Ιπποκρατική ρήση " ωφελέειν ή βλάπειν " με τρεις λέξεις που αγγίζουν την ψυχή του θεραπευτή δίνεται το απόλυτο στίγμα και η ουσία της υποχρέωσης του Ιατρού.-
** ΤΕΛΟΣ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ :
Μιά νέα τεχνολογία , που διαιστώνει τη διάβρωση , τερηδόνα των δοντιών , μόλις αυτή ξεκινά , και υπόσχεται να απαλλάξει τους ασθενείς από τηριδόνα των δοντιών , και από τον τροχό του οδοντογιατρού και τα σφραγίσματα , διαδικασία κάθε άλλο παρά ευχάριστη για τους περισσότερους . Η φοβία του τροχού κρατά μακριά από τον οδοντογιατρό χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο σε όλες τις χώρες , με σοβαρές συνέπειες για την υγεία των δοντιών τους . Σύμφωνα με μελέτη του King' s College του Λονδίνου , που περουσιάστηκε πρόσφατα{ 09-2008}, στο περιοδικό Chemistry & Industry , η νέα τεχνολογία , που μπορεί να είναι διαθέσιμη στα οδοντιατρεία σε μιά περίπου πενταετία , βασίζεται στο φασματοσκόπιο Ραμάν , με το οποίο χημικά στοιχεία , διακρίνοντας το μοναδικό " αποτύπωμα " κάθε μορίου οδοντικού ιστού . Η νέα τεχνολογία κατευύνει μια οπτική ίνα πάνω στα δόντια για να διακρίνει έγκαιρα τις χημικές αλλοιώσεις τος λόγω φθοράς. Οι χημικές μεταβολές στα δόντια ανιχνεύονται αναλύοντας πως το φως διαχέεται όταν μια ακτίνα λέϊζερ πέφτει πάνω στα δόντια . Όταν υπάρχουν βακτήρια , μικρόβια, λόγω αναπτυσσόμενου , αλλά αόρατου από το γυμνό μάτι , προβλήματος σε κάποιο δόντι , τότε το φως διαχέεται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με ένα υγειές δόντι . Η εγκαιρει διαπίστωση του προβλήματος θα μειώσει την ανάγκη για σγραγίσματ ,εμφράξεις , δοντιών . Σήμερα η ζημιά σε ένα δόντι εντοπίζεται είτε με το μάτι , είτε με ακτίνες Χ , όταν όμως είναι αργά και ο τροχός έχει καταστεί αναπόφευκτος . Το μόνο μειονέκτημα της νέας μεθόδου είναι ίσως το υψηλό κόστος του μηχανίματος με το γεγονός ότι , ο ασθενής πρέπει να μείνει απολύτως ακίνητος για 30 '' δευτερόλεπτα . - Αναμένομεν ...την εφαρμογή .......της νέας τεχνολογίας ...και να μη πέσει στις κ΄λένδες ή στον κάλαθο των αχρήστων . Είδωμεν...!!!!

**ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ : Τα δόντια έχουν 5 επιφάνειες α/. μία από πάνω που μασάμε (μασητική) β/. μια προς τα μάγουλα (παρειακή) γ/. μια προς τον ουρανίσκο και τη γλώσσα (υπερώια-άνω γνάθος// γλωσσική -κάτω γνάθος) δ/. μπροστά από το δόντι (εγγύς) και ε) πίσω από το δόντι (άπω), επίσης πρέπει να βουρτσίζουμε και τη γλώσσα και τον ουρανίσκο. Πως βουρτσίζουμε: Tοποθετούμε την οδοντόβουρτσα με τις τρίχες σε γωνία 45 μοιρών μέσα στην ουλοδοντική σχισμή (σχισμή μεταξύ ούλων και δοντιών) και βουρτσίζουμε με τη μισή οδοντόβουρτσα το μισό δόντι και με την άλλη μισή τα ούλα (κάνουμε δηλαδή μασάζ στα ούλα) οι κινήσεις είναι κυκλικές και στο τελείωμα αυτών προς τα κάτω (στην άνω γνάθο) και προς τα πάνω (στην κάτω γνάθο). Έτσι βουρτσίζουμε την παρειακή και την γλωσσική επιφάνεια στην κάτω γνάθο την παρειακή και την υπερώια στην άνω γνάθο.- Η μασητική επιφάνεια βουρτσίζεται οριζόντια ενώ για της εγγύς και άπω επιφάνειες χρησιμοποιούμε το οδοντικό νήμα. Μια μικρή δυσκολία συναντάμε στο βούρτσισμα των γλωσσικών επιφανειών της κάτω γνάθου και των υπερώιων της άνω γνάθου όπου η οδοντόβουρτσα πρέπει να τοποθετηθεί κάθετα προς τα δόντια έτσι ώστε οι τρίχες να μπουν μέσα στην ουλοδοντική σχισμή με ελαφριά πίεση. .- Sns Arfara -Dentist-Stamos 2010 .-

** Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΟΙ .- { Άγιος Ισαάκ ο Σύρος }.-

** ΜΑΚΑΡΙΟΣ Ο ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ .- { Όσιος Νείλος ο Ασκητής }.-

** ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΗ ΩΦΕΛΕΙΑ .- { Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος }.-

** ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕς .- { Ιωάννης Σιναϊτης }.-

** Από της Μουζίνας τη χαράδρα έχουν να περάσουν πολλά και κάθε λογής ασκέρια για την Πόλη ( Κωνσταντινούπολη) .- Τα γυναικόπαιδα να βγούν στα βουνά .- Θα σας ρωτήσουν ; Πόσο μακρυά είναι η Πόλη; Εσείς να πήτε : Κοντά είναι ! Μη μαρτυρήσετε την αλήθεια για να μη τραβήξετε πολλά κακά .-{ Προφητείες Αγίου Κοσμά του Αιτωλού για την Πόλη } .- " Το ποθούμενον " , " Αυτό μια μέρα θα γίνει Ρωμαίϊκο " .- έλεγε ο Πατρο-Κοσμάς .-

** " Οταν θα δείτε το χιλιόρμενο στα Ελληνικά νερά , τότε κοντά θάναι να λυθεί το ζήτημα " .- " Το ποθούμενο στηριζόμενο από τον Ελληνικό στόλο " .- " Μετά τον πόλεμο θα ζήσουν οι λύκοι και τα πρόβατα μαζί " { Η λυκοποίηση του προβάτου } .- Από τις Προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού (1714 - 1779 ) .- Γεννήθηκε στο Μέγα Δένδρο της Αιτωλίας και μαρτύρησε στο Κολικόντασι της Αλβανίας .-

**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ