Από το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και άλλα *

Από το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη και άλλα :


· Kenneth Klaus : Από το σκοτάδι του μίσους ...



· Πάντα επίκαιρο το... "Ουγκάγκα μπουμ μπουμ..."



· Οι “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάνε..

Kenneth Klaus : Από το σκοτάδι του μίσους ...



Posted: 20 Apr 2010 11:26 AM PDT
Ο Κλάους Κένεθ γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία το 1945, τη νύχτα που ο κόκκινος στρατός κατέλυε το Γ΄ Ράιχ. Την παιδική του ηλικία σημάδεψαν οι τεράστιες κακουχίες και η γονεϊκή εγκατάλειψη. Σε νεαρή ηλικία κακοποιείται σεξουαλικά από έναν καθολικό ιερέα, πράγμα που τον κάνει να αποστραφεί βαθιά τον Χριστιανισμό... Στα εφηβικά του χρόνια εξωθείται σε αντικοινωνικές και αναρχικές συμπεριφορές, απότοκο των οποίων είναι οι συχνές καταδίκες και φυλακίσεις του. Τριγυρνά με εφηβικές συμμορίες σε όλη τη Γερμανία και ζει έντονη νυχτερινή ζωή παίζοντας μουσική σε κακόφημα κλαμπ. Στα μετεφηβικά του χρόνια επιχειρεί να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Τιβίγγης,...

Ο Κλάους Κένεθ γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία το 1945, τη νύχτα που ο κόκκινος στρατός κατέλυε το Γ΄ Ράιχ. Την παιδική του ηλικία σημάδεψαν οι τεράστιες κακουχίες και η γονεϊκή εγκατάλειψη.
Σε νεαρή ηλικία κακοποιείται σεξουαλικά από έναν καθολικό ιερέα, πράγμα που τον κάνει να αποστραφεί βαθιά τον Χριστιανισμό... Στα εφηβικά του χρόνια εξωθείται σε αντικοινωνικές και αναρχικές συμπεριφορές, απότοκο των οποίων είναι οι συχνές καταδίκες και φυλακίσεις του. Τριγυρνά με εφηβικές συμμορίες σε όλη τη Γερμανία και ζει έντονη νυχτερινή ζωή παίζοντας μουσική σε κακόφημα κλαμπ. Στα μετεφηβικά του χρόνια επιχειρεί να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Τιβίγγης, αλλά γρήγορα εγκαταλείπει τις σπουδές του και βυθίζεται για επτά χρόνια (1967-1973) στον κόσμο των ναρκωτικών.
Περιπλανιέται σ' ολόκληρο τον ανατολικό κόσμο αναζητώντας την αλήθεια και -κυρίως- τη δύναμη να εξουσιάζει τους ανθρώπους, τους οποίους μισεί ολοένα και περισσότερο. Γνωρίζει τον Ισλαμισμό, τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό και θητεύει για χρόνια στις τάξεις τους. Μην μπορώντας να βρει λύση στα προσωπικά του αδιέξοδα ρίχνεται στις καταχρήσεις, ενώ η ενασχόληση του με τη μουσική δεν αρκεί για να κορέσει τη δίψα του για νόημα ζωής. Στη συνέχεια, καταφεύγει στον λατινοαμερικάνικο αποκρυφισμό και τη μαγεία. Όμως, μια απειλή κατά της ζωής του στην Κολομβία, τον φέρνει αντιμέτωπο με το όριο της ζωής του. Το 1981, σε ηλικία τριάντα έξι ετών, επιστρέφει στην Ευρώπη, ξαναπιάνει τις σπουδές του και, ολοκληρώνοντας τις, διορίζεται καθηγητής σε σχολείο. Ταυτόχρονα, αρχίζει να έρχεται σε επαφή με τον Προτεσταντισμό. Μεταστρέφεται σιγά σιγά στον Χριστιανισμό και το 1983 γνωρίζει τον γέροντα Σωφρόνιο, ο οποίος γίνεται πνευματικός του πατέρας και σημαδεύει την μετέπειτα πορεία του. Το 1986 βαπτίζεται Ορθόδοξος στη Γενεύη και η ζωή του αρχίζει να γίνεται μια διαρκής μαρτυρία Χριστού. Μεταφράζει στα Γερμανικά με την ευλογία του γέροντα Σωφρονίου το έργο του τελευταίου "Η ζωή του ζωή μου", καθώς και πληθώρα άλλων ορθόδοξων πατερικών έργων. Περιοδεύει σε όλη την Ευρώπη μιλώντας για την Ορθοδοξία και αφηγούμενος την προσωπική του πορεία σε συνέδρια, παρουσιάσεις, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Το 2000 ιδρύει την Ακαδημία του Βασιλέως Σολομώντα στην Κένυα, καθώς και το Ίδρυμα του Αγίου Σάββα στη Σερβία. Μέσα από το πρώτο ιδρύει σχολεία και ορφανοτροφεία στην Αφρική, ενώ μέσα από το δεύτερο προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές των ορφανών του πολέμου στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Το 2005 συνταξιοδοτείται από την καθηγητική του εργασία και συνεχίζει μέχρι σήμερα να μιλά και να γράφει για τον Χριστό.
Το βιβλίο "Χιλιάδες μίλια προς τον τόπο της καρδιάς: Από το σκοτάδι του μίσους στον γέροντα Σωφρόνιο", αφηγείται τη ζωή του και έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες. PERIZITITO.GR


** Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου σε βιβλίο

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου, που έζησε το πιο πυκνό σκοτάδι του μίσους - μια μαρτυρία για την πρόνοια του Θεού, που αναζητά τον κάθε άνθρωπο ακόμα και μέσα στους πιο απόκρημνους γκρεμούς!

"Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το αφιέρωσα στην αναζήτηση της αγάπης και της αλήθειας... Πέρασα από την Ινδία,το Θιβέτ και την Ταϊλάνδη, καθώς και από μουσουλμανικές χώρες όπως το Ιράν, το Αφγανιστάν, το Μαρόκο και τη Μαλαισία. Ταξίδεψα στην Αλάσκα, στο Μεξικό και στη Βραζιλία για να ... δοκιμάσω άλλα συστήματα, όπως τον κομμουνισμό, τον αθεϊσμό και τη χίπικη κουλτούρα. Επί αρκετά χρόνια μελέτησα ενδελεχώς τις ανατολικές θρησκείες: τον ινδουισμό, τον βουδισμό, τον ισλαμισμό· καθώς και την πνευματικότητα των Αμερικανών αυτοχθόνων.
Άλλες φορές πάλι, έμπλεξα με τον υπόκοσμο των ναρκωτικών και εισχώρησα στον εσωτερισμό και την απόκρυφη γνώση, περιερχόμενος σε κατάσταση έκστασης. Όμως, τίποτα δεν μπορούσε να γεμίσει το κενό που υπήρχε στην ψυχή μου...
Πάντοτε έτρεχα να ξεφύγω από τον Θεό, από τους ανθρώπους και τον εαυτό μου. Ήταν ένα ταξίδι στην κόλαση, γεμάτο μίσος και θάνατο... Άκουσα πολλές φορές να προφέρουν το όνομα του Ιησού και άλλες τόσες φορές Τον απέρριψα και Τον αρνήθηκα...
Ίσως κάποιοι στο άκουσμα του ονόματος του Ιησού να μη θελήσουν να διαβάσουν την ιστορία, αντιμετωπίζοντας καθετί παρόμοιο ως "πνευματική ανισορροπία". Αυτός όμως που ειλικρινά αναζητεί την αλήθεια, θα διαβάσει αυτή την ιστορία με πολλή προσοχή· και θα διαπιστώσει πόσο ζωντανή είναι η παρουσία του Θεού και με πόση αγάπη προστατεύει όλους εμάς, κάθε μέρα, κατά την πορεία μας στη ζωή... troktiko


** Κλάους Κένεθ: "Με βίαζε καθολικός παπάς 7 χρόνια"

“Γνώρισα με τον πιο απαίσιο τρόπο τη χριστιανική ηθική του καθολικισμού”, είναι τα λόγια του Κλάους Κένεθ ο οποίος κακοποιήθηκε σεξουαλικά για επτά χρόνια από καθολικό ιερέα όταν ήταν ανήλικος.
Ο Κένεθ εξέδωσε αυτογραφία στην οποία μιλά για τα άσχημα παιδικά του χρόνια, τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την περιπλάνησή του στις ανατολικές χώρες. “Η εμπειρία μου δε φαίνεται να διαφέρει σε τίποτα από όλα αυτά τα συγκλονιστικά που γράφονται το τελευταίο διάστημα στις γερμανικές εφημερίδες και άλλους, για παιδόφιλους ιερωμένους.
Εξαιτίας των μεγάλων τραυμάτων που είχα υποστεί όταν ήμουν παιδί δεν μπορούσα να δω ό,τι είχε σχέση με τον χριστιανισμό.
Πως να ξεχάσω τα χρόνια που πέρασα κοντά σε αυτόν τον κατ' όνομα μόνο ιερέα”, είπε ο Κένεθ.
Το 1983 ο Κένεθ συναντά το γέροντα Σωφρόνιο ύστερα από χρόνια περιπλάνησης στις ανατολικές θρησκείες, τον εθισμό στα ναρκωτικά αναζητώντας την αγάπη αφού προερχόταν από μια οικογένεια στην οποία ήταν απών ο πατέρας ενώ είχε μια μητέρα “βασίλισσα της νύχτας”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Βέτο, το 1986 ο Κένεθ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος στη Βιένη και το 2000 ίδρυσε την Ακαδημία του Βασιλέως του Σολομώντα στην Κένυα και το ίδρυμα του Αγίου Σάββα στη Σερβία για τα ορφανά από τον πόλεμο.
Ο ίδιος μίλησε για ρηχό χριστιανισμό στις χώρες της Δύσης όπως και για πνευματική φτώχεια λόγω της προσκόλλησης στην εγκεφαλική πίστη και την ακαδημαϊκή φιλολογία.
“Αναζητούσα απελπισμένα την αγάπη. Όχι τον Θεό. Μέχρι τη μέρα που βρέθηκα αντιμέτωπος με επτά όπλα στην Κολομβία.
Τότε μόνο είχα μια συγκλονιστική συνάντηση με τον Άγνωστο σε εμένα Θεό. Του ζήτησα αν υπάρχει να με σώσει. Όχι πνευματικά αλλά σωματικά. Και σώθηκα”, σημείωσε ο Κένεθ.
Προσέθεσε δε, πως γνώρισε προσωπικά τη Μητέρα Τερέζα από την οποία εντυπωσιάστηκε από τη ζεστασιά και την αγάπη της.
Την περασμένη Πέμπτη (15/4) ο Κένεθ βρέθηκε στην Αθήνα όπου παρουσίασε το βιβλίο του “Χιλιάδες μίλια προς τον τόπο της καρδιάς: Από το σκοτάδι του μίσους στο γέροντα Σωφρόνιο”.




** Πάπας: "Η Εκκλησία πληγώθηκε από τις αμαρτίες μας"

Παράλληλα, ο πάπας Βενέδικτος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Μάλτα δήλωσε πως "η Εκκλησία πληγώθηκε από τις αμαρτίες μας" αναφερόμενος στα σκάνδαλα που βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από καθολικούς ιερείς. Ωστόσο, ο Ποντίφικας δεν χρησιμοποίησε τη λέξη κακοποίηση ούτε έκανε κάποια συγκεκριμένη μνεία.
Cosmo.gr Ιωάννα Μαμάη
Παρουσίαση Βιβλίου: Intv.gr
ΟΠΟΥ ΕΠΛΕΟΝΑΣΕΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑΥΠΕΡΕΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΝ Η ΧΑΡΙΣ
http://www.hamomilaki.gr/

Πάντα επίκαιρο το... "Ουγκάγκα μπουμ μπουμ..."
Posted: 20 Apr 2010 06:02 AM PDT

Καλησπέρα σας :);;



Στίχοι: Χάρυ Κλυνν και Γιάννης ΚακουλίδηςΜουσική: Γιώργος ΚριμιζάκηςΠρώτη εκτέλεση: Χάρυ Κλυνν
Σαν ήμουνα κι εγώ μικρό παιδίρωτούσα για να μάθω καθετί.Ρωτούσα κάθε μέρα τον μπαμπά και τη μαμάνα μάθω πώς γεννιούνται τα παιδιά.Κοιτούσε ο μπαμπάς μου τη μαμάκα μου κλεφτάκαι μου 'λεγαν κι οι δυο τα λόγια αυτά:
Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά
αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα. (2x)

Μου λέγαν οι δασκάλοι στο σχολειόπως για να μάθω πρέπει να ρωτώ.ρωτώντας παίρνει βόλτες το μυαλό σου το αργόκαι ρώταγα συνέχεια κι εγώ.Τι, πώς και πού και ποιος και πότε κι όταν και γιατίκαι μου 'λεγαν τραβώντας μου το αυτί
Ουγκαγκα μπουμ μπουμ χι γκαπα γκουμ μπιρλι γκαγκα
αουγκιγκι αουγκιγκι μπαγκαλα γκαουγκα γκα (2x)
Ρωτούσα στη δουλειά το διευθυντήγιατί δεν ανεβαίνουν οι μισθοί.Γιατί θα πρέπει να ψωνίζω εγώ στη λαϊκήκαι να 'χω γίνει εικόνα μαγική.Γιατί να τη βολεύω συνεχώς με δανεικάκι εκείνος μου απαντούσε φιλικά:
Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά
αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα. (2x)
Ο γιόκας μου ρωτάει συνεχώςμπαμπάκα μου τι πάει να πει φτωχός.Τι πάει να πει κονόμα τι θα πει «θα φας καλά»παιδί είναι και ρωτάει για πολλά.Του φτιάχνω χαρακτήρα, του μιλάω σοβαράκαι πάντα του απαντάω καθαρά:
Ουγκαγκα μπουμ μπουμ χι γκαπα γκουμ μπιρλι γκαγκα
αουγκιγκι αουγκιγκι μπαγκαλα γκαουγκα γκα (5x)
http://www.hamomilaki.gr/
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Οι “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάνε..
Posted: 20 Apr 2010 04:30 AM PDT
Η εθελοντική δράση “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάει τη δράση με δύο συνεργασίες. Πρώτα με την «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» κι αργότερα σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» των φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής , που δραστηριοποιείται σε νοσοκομεία παίδων, παιδικούς σταθμούς κ.ά.


Με την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ η δράση θα ξεκινήσει στην Ραφήνα, στην παιδική τους κατασκήνωση. Σκοπός μας είναι να ζωγραφίσουν τους τοίχους εσωτερικούς και εξωτερικούς, στον χώρο αυτό. Ο πάτερ Αντώνιος θα προσφέρει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί. Υπάρχει χώρος, όποιος θέλει να μείνει και να δουλέψει ή να πηγαινοέρχεται.
Αν είσαι καλλιτέχνης, δήλωσε την συμμετοχή σου, για να γίνει κάποια συνάντηση μαζί μας, να οργανωθούν οι ομάδες, τα υλικά κι ό,τι άλλο θα χρειαστεί…Επίσης μπορούν να φιλοτεχνηθούν πίνακες μέχρι 50Χ70, το θέμα θα είναι «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ» ή « ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» κι αυτό θα είναι το θέμα και για τις τοιχογραφίες.
Αν δεν είσαι καλλιτέχνης, αλλά αγαπάς την τέχνη και τα παιδιά, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσεις για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας.
Οι καλλιτέχνες θα χρειαστούν χρώματα, πινέλα, LAPTOP, PROJECTOR, κ.ά , οπότε μπορείς να έρθεις σε επαφή με την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και να καταθέσεις χρήματα δηλώνοντας ότι είναι για την κάλυψη των αναγκών του project «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» κι αν δεν χρησιμοποιηθούν όλα, θα κατατεθούν για την ενίσχυση του έργου της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Επίσης οι καλλιτέχνες θα χρειαστούν και βοηθούς κατά την διάρκεια της ζωγραφικής τους, μέσα μεταφοράς, οπότε σου δίνεται η ευκαιρία να λάβεις μέρος στο καλλιτεχνικό αυτό γεγονός και να συνεισφέρεις….Στο τέλος της πρωτοποριακής μας δραστηριότητας μας έχουμε σκοπό να γίνει μια έκθεση και το γεγονός να καλύψουν τα ΜΜΕ.


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν να στείλουν στο irenekourtz@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στο 6973748298, ώστε να οργανωθούν εγκαίρως οι ομάδες , μέχρι τέλος του μήνα
από Καλά-Νέα
http://www.hamomilaki.gr/






**Ο/Η Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ.
Kostoulas VassilisApril 21, 2010 at 4:22pm
Θέμα: ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ
Ο υμνωδός της του Χριστού εκκλησίας πάτερ Αθανάσιος ο Σιμωνοπετρίτης αφηγείται την μεταστροφή του Χ.Φλωρακή πριν το τέλος του και ένα περιστατικό δείγμα της ευσέβειας των ρώσων προς το Αγιον Όρος http://www.facebook.com/video/video.php?v=1431345545205&ref=mf
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1387848226931&mid=238fbafG56358b7cG1bfcdaeG0&n_m=stamoskal@windowslive.com



**Shtyle.fm
Hi stamoskal,Since the last time you were on Shtyle.fm, the following things have happened.
1 pending friend requests.
tao zhou26 friends4 photos
add all as friends
or choose friends to add
Recent Friend Activity
see all friend activity
Laureano and Lucília Silva Martins are now friends. Laureano and pollolsky homy are now friends. lunetta and Luciano are now friends.
Recent Profile Visitors
see all visitors
No recent visitors.
New Comments
see all comments
No new comments.
Upload and Share files
Share ringtones, songs, documents with your Shtyle.fm friends. Upload 100MB of files to share with your friends!
Your Shtyle.fm login is stamoskal@windowslive.comForgot password?
Visit Your Profile




** Hi stamoskal skoulikas , stamoskal has posted a comment on your profile Click the link below to visit your Shtyle.fm profile. http://www.shtyle.fm/profile.do Your Shtyle.fm login is stamoskal@windowslive.com Forgot password? Get it back by visiting http://www.shtyle.fm/fpasswd.do Share ringtones, songs, documents with your Shtyle.fm friends. 100MB of online storage space with your account. Regards,All of us at Shtyle.fm



** Ο/Η Aidoni Rania έστειλε μήνυμα στα μέλη του art MAGAZINO.
Aidoni Rania
April 21, 2010 at 4:56pm
Θέμα: Κίνηση Αδελφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας - π
Όταν νέοι άνθρωποι με όρεξη για προσφορά, δράση και δημιουργία ενώνουν τις δυνάμεις τους, πάντα προκύπτουν θετικά αποτελέσματα. Ο λόγος για την Κίνηση Αδελφών Ατόμων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας (ΚΙΝ. Α. Ψ.Υ.), που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια σαν παρέα και σήμερα λειτουργεί ως φορέας παρoχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας. Διοικείται από 5 μελές Δ.Σ, αριθμεί 100 μέλη και αποτελεί μια «αγκαλιά» για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.«Στην ψυχική υγεία είμαστε όλοι αδέλφια» είναι το σλόγκαν τους.Εκεί που οι γονείς συναισθηματικά φορτισμένοι, κουρασμένοι, κουβαλώντας ένα παλιό μοντέλο αντίληψης, αδυνατούν να δώσουν λύση, τα αδέλφια κινητοποιούνται για να βοηθηθούν πρώτα οι ίδιοι και να βοηθήσουν στη συνέχεια τα αδέλφια τους.Στόχος τους η ψυχική ασθένεια να απομυθοποιηθεί και να μην συνοδεύεται από προκατάληψη και στίγμα, καθώς και η αλλαγή του παραμελημένου τοπίου της Ψυχικής Υγείας στη χώρα μας.Στην Ελλάδα, ένα στα 10 άτομα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας, σύμφωνα με έρευνες. Σήμερα, με την έγκαιρη διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία το 20% απαλλάσσεται οριστικά από το πρόβλημα.ΔράσειςΗ http://www.facebook.com/l/5ba32;ΚΙΝ.Α.ΨΥ παρέχει μηνιαία ομαδική ψυχολογική στήριξη στα αδέλφια ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας. Τα μέλη της προωθούν την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη των αδελφών τους, μέσα από την διασύνδεση με τα Κέντρα Ημέρας και τους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς. Διεκδικούν λύσεις από το υπουργείο Υγείας, και καλύτερες συνθήκες περίθαλψης στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία και τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας. Στόχος τους είναι η δημιουργία Κέντρου Ημέρας που θα απευθύνεται στα Αδέρφια Ατόμων με Πρόβλημα Ψυχικής Υγείας.Όπως επισημαίνουν μέλη της http://www.facebook.com/l/5ba32;ΚΙΝ.Α.ΨΥ : «Το κράτος αδιαφορεί για την Ψυχική Υγεία και δεν δίνονται χρήματα». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά (10:00 – 18:00) στο τηλέφωνο http://www.facebook.com/l/5ba32;211.7150.259 , να στείλετε email:kinapsi@gmail.com ή να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα url: http://www.facebook.com/l/5ba32;www.kinapsi.org Αν θέλετε να στηρίξετε την http://www.facebook.com/l/5ba32;ΚΙΝ.Α.ΨΥ , ο τραπεζικός Λογαριασμός στην Alpha Bank είναι :1120 0232 0006 049Προσωπική ιστορία-«Άλλαξα άρδην-δεν είμαι μόνη»Η Μαρία Ταχτσή, από τα πρώτα μέλη της http://www.facebook.com/l/5ba32;ΚΙΝ.Α.ΨΥ έχει το θάρρος να μιλάει δημόσια για το πρόβλημα της ψυχικής υγείας του 43 χρονου αδελφού της, που νοσεί από τα 23 του χρόνια.«Αποφάσισα να κοινοποιήσω το πρόβλημα του αδερφού μου και της οικογένειας μας γιατί ''η αποδοχή του προβλήματος είναι η απαρχή της επίλυσης του’’. Η συμμετοχή μου στο http://www.facebook.com/l/5ba32;ΚΙΝ.Α.ΨΥ με έκανε να αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνη. Βρίσκομαι με ανθρώπους που είμαστε σαν αδέλφια».«Ο αδελφός μου είναι ζωγράφος-διακοσμητής, κάνει εκθέσεις και πουλάει κάποια από τα έργα του» τονίζει. «Σήμερα ζει στην επαρχία, μαζί με τους γονείς μου. Κατόρθωσε να τελειώσει τα ΤΕΙ και τον στρατό. Μετά κατέρρευσε. Οι γονείς στην αρχή δεν καταλάβαιναν , απευθύνθηκαν σε ειδικούς αλλά ο ίδιος ποτέ δεν συνεργάστηκε».Πριν ένα χρόνο για πρώτη φορά χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο διάστημα. «Η οικογένεια μου ήταν αρνητική στην ιδέα της νοσηλείας του, γνωρίζοντας ότι οι συνθήκες ήταν άθλιες» τονίζει η Μαρία. «Εκτός από την "απάνθρωπη" διαδικασία εισαγωγής στο νοσοκομείο, η παραμονή εκεί, τις περισσότερες φορές, κρίνεται απαραίτητη.».Σήμερα, εκείνος επισκέπτεται ένα Κέντρο Ημέρας. Ωστόσο, δεν δικαιούται επίδομα, καθώς ενώ είναι ανίκανος για εργασία, η Υγειονομική Επιτροπή του ΙΚΑ αγνόησε την εισήγηση των ψυχιάτρων.«Άλλαξα άρδην μετά την εμπειρία της ΚΙΝ. Α. ΨΥ» εξομολογείται η Μαρία.«Πριν είχα άγνοια, ενοχές και απομακρυνόμουνα από αυτόν. 'Ο, τι κι αν έκανα ένοιωθα μισή χαρά, κάθε μέρα τον σκεφτόμουν. Σήμερα αποδέχομαι το πρόβλημα. Τα άτομα αυτά θέλουν ανθρώπινη επαφή, ειλικρίνεια και αποδοχή. Όλοι μας κουβαλάμε το στίγμα». Η ίδια του συμπαραστέκεται, τον στηρίζει να συνεχίσει τη ζωή του και δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον.--Κίνηση Αδερφών Ατόμων με Προβλήματα Ψυχικής Υγείας - KIN.A.Ψ.Υ. http://www.facebook.com/l/5ba32;Ν.Π.Ι.Δ. - Σωματείο http://www.facebook.com/l/5ba32;www.kinapsi.org./Fax: http://www.facebook.com/l/5ba32;211.71.50.259 Νάξου 19, 152-35, Χαλάνδρι ΑΦΜ: http://www.facebook.com/l/5ba32;997.954.027 - ΔΟΥ ΧαλανδρίουΑριθ. Εθνικού Μητρώου Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα : 09111ΣΥΕ12046Ο67Ν0982
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1274999356043&mid=2390264G3dd6e022G137a65eG0&n_m=snstam%40gmail.com



**Ο/Η ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ 4.
ΠΕΝΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣApril 21, 2010 at 4:44pm
Θέμα: Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ,Ο ΑΓΩΝΑΣ....ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ,ΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ,ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.....Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ,ΗΤΑΝ.....<ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ>ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΙΤΗΜΑ,ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ......ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ.....ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.....ΤΟ
http://www.facebook.com/l/5ba32;Δ.Ν.Τ.
Ο ΚΑΛΥΠΤΩΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ,ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ,ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ....ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ,ΣΟΜΑΛΟΣ,ΚΙΝΕΖΟΣ.....ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΣΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ....ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕ ΥΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΕΣΧΕΔΙΟ....ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΝΑ ΜΠΕΟΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ....ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΙΟ,ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ,ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ.....ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ,ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΞΚΟΣ.ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ....ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΘΑΙΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ........ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ,ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ....ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ,ΟΣΟΙ ΕΙΝΒΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ,ΜΗΝΥΣΕΙΣΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.......Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΥΓΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ....ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ....ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ....ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΘΝΟΣΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΜΗΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ.....ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ,ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ.....ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.....ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ.....ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΤΥΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ....ΓΕΛΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ....ΜΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ.ΓΕΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΞΕΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ,ΠΕΡΙ ΜΟΔΑΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ......ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣΠΡΩΧΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1206828745660&mid=238fedeG3dd6e022G137a443G0&n_m=snstam@gmail.com


**ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ



**Γεια σου Stamatios,
Ο/Η Giota Anastasiadou
A θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.
Giota Anastasiadou A
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Respond now:
Επιβεβαίωση Φίλου
To confirm (or quietly ignore) this request, go to:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=23855d9G3dd6e022G1376448G2&n_m=snstam@gmail.com



*** Scarabeoisland
would like to congratulate the 4 runner-ups of the Dj Contest
Andreas Metaxas
Giorgos Karaoli
Andis P
Dj White
A special thank you to the rest who took part and all the members who voted
and made this possible!
On Sunday 25th of April at 17:00 the 4 Dj's listed above will 'battle' at
SCARABEO.
Each will spin a 50 minute set which will be recorded live.
Following this all 4 sets will be uploaded back onto scarabeoisland.com and
a new voting will begin lasting until the 9th of May.
The winner will receive 500 euros in cash, a 130euro voucher from 34 the
shop and a pair of professional headphones.
You are all welcome to join us this Sunday and show your support for the
locals
Line Up:
7:00 - Dj White
18: 00 - Andis P
19:00 - Giorgos Karaolis
20:00 - Andreas Metaxas
for any questions concerning this event call us on: 96696669
Scarabeoisland Team




**Ο/Η Ömer Erentürk έστειλε μήνυμα στα μέλη του TÜRK DÜNYASI OTAGI.
Ömer ErentürkApril 21, 2010 at 12:53am
Θέμα: Avrupa Türkleri Neden Sevmez ? Prof. Fritz Neumark'ın itirafları..
Prof. Fritz Neumark'ın İtirafları-Avrupa Türkleri Neden Sevmez ? Neumark'tan cevap : 1) Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır, kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince : - Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama faraza, laiklik şöyle dursun, Hristiyan olsanız da, size düşman olarak bakmaya devam eder. 2) Sizler farkında değilsiniz ama onlar şu gerçeğin farkındadırlar: 'Tarihten Türk çıkarılsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarılırsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir. 3) Avrupa'nın pazarı idiniz, şimdi Avrupa'yı pazar yapmaya başladınız. 4) En az 400 yıl, Avrupa'da, sırtımızda, ensemizde at koşturdunuz.5) Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise Orta Avrupa ve Balkanları Haçlı ordusuna mezar ettiler. 6) Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sağladılar.7) Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, -İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi. Kaldı ki;-Vehhabirliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığı'nın adamlarıdırlar. 8) Batı, her yerde İslamiyeti sapık inançlara kanalize etti. Ama Osmanlı Asr-ı Saadeti devam ettirdi.9) Kilise, size kan kusturmaktadır ve sebepleri yukarıdadır. 10) Ben Türkiye'ye geldiğimde 2 üniversitemiz vardı. Şimdi 19 Üniversite var. (o tarihte öyle idi şimdi daha fazla) ?11) Sizler gerçek hüviyetinize döndüğünüz an, Avrupa'nın refah ve medeniyeti yıkılır. 12) Yine sizler, Avrupa'nın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız. -Prof. Dr. Haluk Tarcan'ın ÖN-TÜRK UYGARLIĞI Kitabından Alıntıdır.
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1331055110570&mid=23834f1G3dd6e022G13754c4G0&n_m=snstam@gmail.com



**Ο/Η DjAkis Akis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Dj Akis Fan Club.
DjAkis Akis
April 21, 2010 at 1:44am
Θέμα: Εκστρατεια για την επιστροφη των γλυπτων του παρθενων
Πες το δικό σου“BRING THEM BACK!”Με 1.000.001 συμμετοχές, μπορούμε να θέσουμε το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. http://www.facebook.com/l/87094;www.bringthemback.org/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1171932917498&mid=23830a8G3dd6e022G1375281G0&n_m=snstam@gmail.com



** Ο/Η Δημήτριος Μητρόπουλος έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ.
Δημήτριος Μητρόπουλος
April 21, 2010 at 1:05am
Θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗΚυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNNκαι στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουνvideo σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα.Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο πουπροτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμαπου χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οιχρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσειακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίεςκαι δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!).Διαβάζετε με προσοχή τα email σας και σε καμία περίπτωση μηνεξουσιοδοτείτε sites να εγκαθιστούν λογισμικό.Γενικότερα να είστε καχύποπτοι κατά την καθημερινή τόσο πλοήγησηστο Διαδίκτυο όσο και ανάγνωση των email σας.Ευχαριστώ.-----------------------------------Δ.. ΒΡΑΖΟΣ / D..VRAZOSΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1315802413426&mid=2382cd4G3dd6e022G1375094G0&n_m=snstam%40gmail.com



** Ο Vangelis έγινε θαυμαστής της σελίδας Άγρια Κύματα στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FAgria-Kymata%2F119054748107837&mid=2382192G3dd6e022G1374acfG4c&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook




**Ο/Η Aidoni Rania έστειλε μήνυμα στα μέλη του art MAGAZINO.
Aidoni RaniaApril 20, 2010 at 11:05pm
Θέμα: Επειδή ζω στην Ελλάδα...
Πρέπει να δίνω το 40% του μισθού μου στο κράτος και στο κρατικό ταμείο που δεν χρησιμοποιώ.Πρέπει να πληρώνω γιατρό και φάρμακα από την τσέπη μου διότι οι γιατροί που υπάγονται στο ταμείο μου δέχονται ραντεβού δύο μήνες μετά.Πρέπει να δίνω “φακελάκι” στον γιατρό για να κάνει σωστά τη δουλειά του και να μην με σκοτώσει.Πρέπει να πληρώσω για το παιδί μου φροντιστήρια ώστε να μπει στο πανεπιστήμιο.Πρέπει να σκεφτώ εναλλακτική λύση για το παιδί μου, να το στείλω για σπουδές στο εξωτερικό για να μην σπουδάσει στα εξαθλιωμένα και υποβαθμισμένα ελληνικά πανεπιστήμια.Πρέπει να εργάζομαι σε δύο δουλειές πληρώνοντας εφορία και ταμεία για να επιβιώσω.Πρέπει ως πολίτης να αγοράζω ρούχα και παπούτσια με φόρο 21% επί πλέον.Φοβάμαι μην αρρωστήσω και αναγκαστώ να υποστώ την ταλαιπωρία και τις καθυστερήσεις του υγειονομικού συστήματος.Αναγκάζομαι να παίρνω, τρένο, λεωφορείο και μετρό και να φτάνω στη δουλειά μου μετά από 2 ώρες επειδή εδώ και έναν χρόνο γίνονται έργα στον ΗΣΑΠ.Αναγκάζομαι να κοιτάζω κάτω όταν περπατάω για να μην πέσω σε καμιά λακούβα ή να μην σκοντάψω σε ένα από διαλυμένα πεζοδρόμια της πόλης μου.Δέχομαι πως δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου στα δικαστήρια και δεν μηνύω τον κλέφτη, τον δολοφόνο.Θεωρώ φυσιολογικό να κλέψει ο πολιτικός. Το αντίθετο με εκλπλήσσει.Θεωρώ φυσιολογικό όλες οι κρατικές και ιδιωτικές υπηρεσίες να είναι διεφθαρμένες.Πρέπει να δέχομαι την αργοπορία του υπουργείου εσωτερικών να εκδώσει την πράσινη κάρτα του άντρα μου δύο εβδομάδες πριν λήξει.Ξέρω πως οι πλούσιοι και οι ισχυροί δεν τιμωρούνται για τα εγκλήματά τους, ενώ οι φτωχοί τιμωρούνται και χωρίς να έχουν εγκληματίσει.Δεν έχω απολύτως καμία εμπιστοσύνη στην πολιτεία, την αστυνομία, το δήμο.Ξέρω πως η μόνη στιγμή που νιώθω πως το πολίτευμα της χώρας μου είναι δημοκρατικό είναι όταν ψηφίζω μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια.Θεωρώ φυσιολογικό να αυξάνονται τα προϊόντα λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανατίμησής τους. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καρτέλ.Πρέπει να ανέχομαι πως η πολιτεία θεωρεί την δολοφονία και τον βασανισμό ενός ζώου ως πταίσμα. Η αστυνομία δε, δεν ασχολείται.Πρέπει να προσέχω να μην καταλήξω στη φυλακή επειδή ήμουν σε διαδήλωση όπως ο Μάριος Ζ και ο Θεόδωρος Ηλιόπουλος.Πρέπει σε διαδηλώσεις να στέκομαι μακριά από ζαρντινιέρες, πόρτες και σκάλες.Πρέπει καθημερινά να αγωνίζομαι και να υπενθυμίζω στην εξουσία τα συνταγματικά και εργασιακά μου δικαιώματα.Θεωρώ φυσιολογική την αγένεια των συμπολιτών μου καθημερινά.Δεν πιστεύω ό,τι βλέπω στα τηλεοπτικά κανάλια.Νομίζω πως ζω σε μία Ευρωπαϊκή χώρα, ενώ βαθιά μέσα μου ξέρω πως ζω σε μία παρικμασμένη, διεφθαρμένη χώρα.Συνεχίζεται… http://www.facebook.com/l/87094;art-magazino.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1253942160902&mid=2381e05G3dd6e022G13748c5G0&n_m=snstam@gmail.com



**Ο/Η Tennesy Williams έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.
Tennesy WilliamsApril 20, 2010 at 10:13pm
Θέμα: Οι ανησυχίες σου για το μέλλον του τόπου μας
THE TRAVELS OF ANCIENT GREEK CIVILIZATION http://www.facebook.com/l/dee56;www.youtube.com/watch#!v=QdxPK6S8Y54&feature=related Τί να πω, Λεωνίδα μου, έχω μείνει άφωνη με το ταλέντο σου, το πάθος και το ζήλο σου για αυτό που κάνεις. Κάνεις κάτι πολύ ιερό, να προβάλλεις τον Ελληνικό Πολιτισμό μας, αυτόν που δυστυχώς πολλοί έχουν ξεχάσει και όπως είπες νομίζουν ότι Ελλάδα είναι μόνο τα σουβλάκια, τα μπουζούκια και τα τζατζίκια :)) Σε συγχαίρω, Λεωνίδα μου, και χαίρομαι πραγματικά που σε έχω γνωρίσει έστω και από εδώ! Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω φίλους σαν εσένα. Ανθρώπους με αστείρευτη δημιουργικότητα και τέτοιο ταλέντο, μπράβο σου σου βγάζω στην κυριολεξία το καπέλο. Οι ανησυχίες σου για το μέλλον του τόπου μας είναι και δικές μου ανησυχίες. Αγαπώ και εγώ πολύ την πατρίδα μας και λυπάμαι πολύ για όσα συμβαίνουν. Μας έχουν βάλει σε ένα τούνελ και δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Για άλλη μία φορά σε συγχαίρω για ό,τι κάνεις για την Ελλάδα μας, δεν είναι μόνο μία δική σου προσωπική ευχαριστήση, αλλά περνάς σπουδαία μηνύματα στον κόσμο και αυτό είναι πολύ σπουδαίο και ιερό. Να συνεχίσεις έτσι και εύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη και κουράγιο, ώστε να λάμπεις πάντα. Είμαστε Έλληνες, που σημαίνει ότι είμαστε παιδιά του Φωτός και αυτό το φως πρέπει να το διοχετεύουμε προς τα έξω, όχι μόνο εντός Ελλάδας και στο Εξωτερικό. Και αυτό εσύ το έχεις πετύχει, να είσαι πάντα καλά, φίλε μου! http://www.facebook.com/l/dee56;www.youtube.com/watch#!v=QdxPK6S8Y54&feature=related0410 greek den ehw logia haireto to ergo sas agapite kai axiotime Leonida Loizidi! b.k eilikrinia1 Συγχαρητήρια για την προσπάθεια να αποκτήσει ο ελληνικός πολιτισμός φίλους! MastroMissas μπραβο σας. αμα ειχαμε κανενα σοβαρο κρατος τετοια ατομα θα ειχαν πολυ μεγαλη υποστηριξη madddoggGR μπράβο σας, συνεχείστε mimipalooza bravo leonida v inspiring, your passion is really touching xxxDionDelazante Mpravo paidiaproxwrateeeeeeeeeeeeeee eleonardou ΕΤΣΙ, με τσαμπουκά!
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=382509463207&mid=23816e3G56358b7cG1bf58dcG0&n_m=stamoskal@windowslive.com



** Ο Ιθύνων Νους άλλαξε το όνομα της ομάδας ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ 4 σε ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ 4.- Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=305055493553&mid=23816bfG3dd6e022G1374471G40&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook



**Ο/Η 'Nikos Orfanoudakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Όλα για το "ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ" μετά απο 18 χρόνια πείρας.
'Nikos OrfanoudakisApril 20, 2010 at 10:09pm
Θέμα: Χανιώτικα Νέα 21/4/10 Αρθρο του Κου Κάκανου για μας
http://www.facebook.com/l/87094;www.yanniskakanos.gr/reportaz/politistika/127.htm
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1405001801800&mid=2381455G3dd6e022G13742feG0&n_m=snstam@gmail.com


**

*** ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ :

~** http://www.atdhe.net , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ ''

~** http://georgelaios.blogspot.com/2009/10/10_24.html , .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/eidhseis-ta-nea-mas-shmera-17042010.html , Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 EIDHSEIS TA NEA MAS SHMERA 17/04/2010 .-

~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/18042010.html , Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 18/04/2010 .

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/160412010.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 16/0412010 .-

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 .-

*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010.html , Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 14/04/2010 .-

** * http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html , Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_17.html , Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 Η ζωή μας εν Χριστώ σήμερα .-

~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/15042010.html , Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ- ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 15/04/2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_18.html , Κυριακή, 18 Απριλίου 2010 Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη ΚΑΙ άλλα πολλά .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/19042010.html ., Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 19/04/2010 .- ANADHMOSIEYSH KATAGGELIAS

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html , Τρίτη, 20 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html , Τρίτη, 20 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη .-

****
** ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Εθνικός Ύμνος της ΕΛΛΆΔΑ westrock1974 .-
~** Άγιο Φως westrock1974 .-
~** ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΗΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ westrock1974 .-

**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅