ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ~~

ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ......Απαντάμε ...κατά δύναμη !!!!! :



--- Dark wrote:


Nα θυμάσαι:

1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα.
2. Τουλάχιστον 15 σ'αυτόν τον κόσμο σ'αγαπούν με κάποιο τρόπο.
3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα.
4. Ενα χαμόγελό σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.
5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.
6. Είσαι ο κόσμος ολόκληρος για κάποιον.
7. Είσαι μοναδικός και ξεχωριστός άνθρωπος.
8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει.
9. Ακόμα και όταν κάνεις το μεγαλύτερο λάθος, κάτι καλό βγαίνει από αυτό
10. Οταν σκέφτεσαι οτι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, ξαναρίξε μια ματιά
11. Πάντα να θυμάσαι τους επαίνους που δέχεσαι και να ξεχνάς τις προσβολές.

Αν λοιπόν είσαι αγαπημένος φίλος, στείλ'το σε όλους, ακόμα και σ'αυτόν που σου το έστειλε. Αν το λάβεις πίσω τότε πραγματικά σε αγαπούν.

και πάντα να θυμάσαι....όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι,

και κάλεσέ με να έρθω!

Οι καλοί φίλοι είναι σαν τα αστέρια........
Δεν τους βλέπεις πάντα, αλλά ξέρεις οτι υπάρχουν.
Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! (live orthodoxy).
** Όμορφα δόντια - τα προσέχω για να τα έχω !!!!** Πάντα χαμογελώ , για να ΖΩ !!!!

--------------------
Θέμα: ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΗΡΩΩΝ

Αφιερωμένο στην μνήμη του ήρωα Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη για την συμπλήρωση 3 χρόνων απο το τραγικό γεγονός στις 23/5/2006, που κτυπήθηκε πάνω απο τον ουρανό της Καρπάθου, εκτελώντας στο ακέραιο την αποστολή που του είχε ανατεθεί.

http://www.facebook.com/l/;http://www.youtube.com/watch?v=lU3IZlNpv5Y

http://www.facebook.com/l/;http://www.youtube.com/watch?v=V9Sf0IFDQKg

http://www.facebook.com/l/;http://www.youtube.com/watch?v=B9uW5DRV0xY&feature=related
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1149531186476&mid=857b3eG56358b7cG727623G0

**Εργάζομαι ....και ζώ!!!
~* 25 ΜΑΪΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 και ώρα 12μμ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, όπου με την συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης:
- Ανακοινώθηκαν τα επίσημα στατιστικά για τις Εξαφανίσεις Ανηλίκων σε Ελλάδα και εξωτερικό από την Ελληνική Αστυνομία και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ενδεικτικά βάσει των στατιστικών στοιχείων από την Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056:
Για το έτος 2008 το 91% των παιδιών που εξαφανίστηκαν,
επέστρεψαν με ασφάλεια σπίτι,
ο αριθμός αυτός για το α΄Τετράμηνο του 2009 ανέρχεται στο 90%!
- Ταυτόχρονα σε 10 Ευρωπαϊκά κράτη παρουσιάστηκε η λειτουργία και χρησιμότητα της Κοινής Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000. Η προώθηση γίνεται στα πλαίσια εναρμονισμένης καμπάνιας με τίτλο: «Εξαφάνιση Παιδιού - Τώρα, η βοήθεια έχει αριθμό:116000» σε Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Ολλανδία, στις χώρες δηλαδή στις οποίες έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί ήδη η Γραμμή.
Παράλληλα τονίστηκε η σημασία λειτουργίας της Γραμμής 116000 και στα υπόλοιπα κράτη μέλη. Συνολικά οι παραπάνω ενέργειες συντονίζονται από το Missing Children Europe (www.missingchildreneurope.eu), του οποίου είμαστε μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο.
- Ταυτόχρονα σε 9 κράτη παγκοσμίως ενώσαμε τις φωνές μας οργανισμοί και Αστυνομικές Αρχές: «Μαζί θα κάνουμε την διαφορά! Μαζί θα βρούμε τα παιδιά μας»

Τα 9 αυτά κράτη συγκροτούν με άλλα 8 το Global Missing Children’s Network, το οποίο έχει έδρα την Washington των Η.Π.Α. και δρα υπό τον συντονισμό του International Centre for Missing and Exploited Children (www.icmec.org), μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Μετά την συνάντηση στην πλατεία Συντάγματος όλοι μαζί απελευθερώσαμε -ομοίως με τα υπόλοιπα συμμετέχοντα κράτη- μπαλόνια λευκά και γαλάζια με τις φωτογραφίες παιδιών που συνεχίζουμε και αναζητούμε από όλο τον κόσμο!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε τηλεοπτικό spot στα Ελληνικά που έχει δημιουργήσει η Αυστραλιανή Αστυνομία. Αποσπάσματα από την εκδήλωση στην Ελλάδα εντάχθηκαν σε video που θα προβληθεί διεθνώς.
Επισυνάπτονται:
- Επίσημα Στατιστικά Στοιχεία 2008 ΕΛ.ΑΣ.
- Επίσημα Στατιστικά Στοιχεία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 2008
- Επίσημα Στατιστικά Στοιχεία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Α' τετράμηνο 2009
- Ευρωπαϊκό Δ.Τ. Γραμμή 116000
- Παρουσίαση Γραμμής 116000: Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
- Δ.Τ. Διεθνές Δίκτυο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά Διεθνή Στατιστικά Στοιχεία
- Δ.Τ. Διεθνές Δίκτυο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά διεθνείς Ενέργειες
- TV SPOT Αυστραλιανής Αστυνομίας στα Ελληνικά.
- Αφίσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής καμπάνιας για την προώθηση της Γραμμής 116000

Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΑΟΔΑΚΗΣ μαζεύει σε κουβάρια το νήμα που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι. «Το υφαντουργείο είναι ένα μέρος που μου δίνει χαρά και ικανοποίηση, ειδικά όταν παίρνω και 50 ευρώ την εβδομάδα» λέει γελώντας.
«Έχω όρεξη για δουλειά και εδώ, σε τελική ανάλυση, έχω και φίλους. Η ζωή μου πριν ήταν γεμάτη μοναξιά και δυστυχία. Έπινα, κάπνιζα και έβλεπα από το πρωί μέχρι το βράδυ τηλεόραση».
«Έγινα άνθρωπος, το καταλαβαίνετε;»
«ΑΝ Η ζωή ενός ανθρώπου βαθμολογείται έως το δέκα, η δική μου ζωή δεν έπιανε ούτε μισή μονάδα. Δεν ήταν ζωή αυτή, ήταν ένα ολοστρόγγυλο τίποτα! Υπήρχα, δεν υπήρχα, ήταν το ίδιο. Η δουλειά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω σαν άνθρωπος, ξυπνάω και έχω έναν σκοπό, νιώθω χρήσιμος, ξέρω ότι προσφέρω στον εαυτό μου, αλλά και σε άλλους ανθρώπους. Η ζωή μου τώρα πιάνει επτάμισι μονάδες και θα την πάω ψηλότερα!» Ήταν 20 χρονών ο Κώστας όταν εκδήλωσε σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί τρεις φορές σε ψυχιατρικά τμήματα και ακολουθεί ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή εδώ και 27 χρόνια που «σταθεροποίησαν», όπως λέει, την κατάστασή του. Οι μέρες του όμως ήταν ίδιες και απαράλλακτες: «Κοιμόμουν στις 12 τη νύχτα, ξυπνούσα στις 10 το πρωί και δεν είχα να κάνω απολύτως τίποτα.
Περίμενα απλώς, κλεισμένος στο σπίτι, να νυχτώσει και πάλι. Ένιωθα άχρηστος».
Δουλεύει στο μαγειρείο από τον Φεβρουάριο που άνοιξε σαν βοηθός του μάγειρα, του κ. Χρήστου Λεωνίδου: «Βγήκα επιτέλους έξω από το σπίτι και όλα άλλαξαν. Έγινα άνθρωπος, το καταλαβαίνετε;».

Μετά τη Λέρο, τώρα είναι πανηγύρι
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥμπορεί να γνώρισε τη Στέλλα στο ψυχιατρείο της Λέρου, όπου πέρασε δύο σκληρά χρόνια, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα. Η αλλαγή δεν είναι απλά μεγάλη, «είναι σαν να είναι δύο άνθρωποι και δύο ζωές...».
Όταν η Στέλλα έφτασε από τη Λέρο στον ξενώνα για ψυχικά πάσχοντες στο Περιστέρι όπου μένει μέχρι σήμερα, ανταποκρινόταν ελάχιστα. Δεν μιλούσε, δεν γελούσε, δεν συμμετείχε, δεν ενδιαφερόταν.
Σήμερα είναι μια χαρούμενη και δραστήρια γυναίκα που δουλεύει, γελάει, αστειεύεται και δεν σταματά να μιλά. Το πιο σημαντικό, όπως λέει, «προσέχω και περιποιούμαι το εαυτό μου!». Η δουλειά για τη Στέλλα είναι...
~*

Δώρα: «Όλα είναι πιο ανθρώπινα και η ζωή έχει νόημα»
ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ μετρημένη. Ο λόγος της, βαθύς και μεστός, ξαφνιάζει. Γεννήθηκε, λέει, στη Ρουμανία από Έλληνες γονείς. Όλα καλά, μέχρι την εφηβεία που... «πέρασα κάποιες δυσκολίες που είχαν αντίκτυπο στη συμπεριφορά και στην καθημερινότητά μου. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, πάλεψα πάρα πολύ, αγωνίστηκα να τα καταφέρω.... Ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή και βρίσκομαι πάντα υπό την επήρεια φαρμάκων για την αντιμετώπιση της αρρώστιας. Εργάζομαι στο ταπητουργείο εδώ και δύο χρόνια και η δουλειά μού έδωσε τα φτερά που δεν είχα. Νιώθω προστατευμένη από τους ανθρώπους που μας άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας υπολογίζουν, νιώθω ασφαλής, έχω ορίζοντες. Ζω με την οικογένειά μου στο Γαλάτσι, όμως τα χρήματα που κερδίζω, με βοηθούν να είμαι πιο ανεξάρτητη και άνετη. Είναι σημαντικό να κοπιάζεις για κάτι και να πληρώνεται ο κόπος σου, έστω με έναν μισθούλη...».
Η δουλειά για την Ειρήνη «είναι παράδεισος». Όλα είναι πιο εύκολα πια...


«Τέλος η μοναξιά»


Ο Κώστας και η Στέλλα εργάζονται βοηθοί στο μαγειρείο. Η Δώρα, ο Μανόλης, ο Νίκος, ο Βασίλης, ο Γιάννης και η Ειρήνη στο ταπητουργείο. Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί το ξυλουργείο. Εδώ πιάνουν δουλειά κάθε πρωί ο Θοδωρής και οι δύο Γιάννηδες.
Ο Γιάννηδουλεύει στο ξυλουργείο και είναι άριστος στις δημόσιες σχέσεις
Συνολικά σαράντα δύο άνθρωποι, 28 άνδρες και 14 γυναίκες, με προβλήματα ψυχοκοινωνικά και ψυχικής υγείας είναι μέλη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ευ Ζην, που υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και φιλοξενείται στο κτίριο της οδού Δωδεκανήσου 14, στο Αιγάλεω.
Οι άνθρωποι αυτοί ζούσαν για δεκαετίες, όπως εξηγεί η κοινωνική λειτουργός και πρόεδρος του Κοι.Σ.Π.Ε. Ευ Ζην Πόλα Νικολάου, «δίχως να περιμένουν τίποτα! Από τότε που άρχισαν να απασχολούνται, απέκτησαν ζωή με περιεχόμενο και σκοπό, παράγουν έργο και αμείβονται γι΄ αυτό, παρουσιάζουν εκπληκτική βελτίωση στην υγεία τους και έως τώρα δεν έχουμε καμία υποτροπή και νοσηλεία»!
Σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στην κοινωνική επιχείρηση Ευ Ζην έχουν νοσηλευτεί για μεγάλα διαστήματα σε ψυχιατρεία, τώρα ορισμένοι μένουν σε ξενώνες ή σε οικοτροφεία του Προγράμματος Ψυχαργώς και οι υπόλοιποι με τις οικογένειές τους.
Διπλός ρόλος
«Οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί είναι η μόνη θεσμοθετημένη μορφή απασχόλησης για άτομα με ψυχικά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα», επισημαίνει η κ. Νικολάου. «Σε όλη τη χώρα λειτουργούν 15 Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης, στους οποίους απασχολούνται 180 άνθρωποι με ψυχικά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Επί της ουσίας, οι μονάδες αυτές είναι κέντρα ψυχικής υγείας και ταυτόχρονα επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν νόμιμους μισθούς στους εργαζομένους χωρίς εκείνοι να χάνουν τα επιδόματα και τις συντάξεις τους».
Για να μπορέσει να εργαστεί ένας ψυχικά πάσχων, ακολουθείται μια διαδικασία «ωρίμασης» από 6 έως 12 μήνες. Όπως εξηγεί η κ. Νικολάου, «οι υποψήφιοι συμμετέχουν σε εβδομαδιαίες ομάδες υποστήριξης που τους προετοιμάζουν με εξειδικευμένο τρόπο για την εργασία».
«Άψογη συνεργασία»
Όλη του τη ζωή είναι μάγειρας ο Χρήστος Λεωνίδου και είναι ένας από τους επτά που εξασφάλισαν θέση εργασίας στον Ευ Ζην από την ελεύθερη αγορά. Το εγχείρημα του μαγειρείου με ντελίβερι και κέτερινγκ έπειτα από παραγγελία (τηλ. 210-
59.88.697) άρχισε πριν από δύο μήνες και οι οιωνοί είναι καλοί. Στην ομάδα του κ. Λεωνίδου συμμετέχουν συνολικά 26 άνθρωποι που εργάζονται σε τρεις βάρδιες και η συνεργασία είναι άψογη. Όπως λέει, «όλοι συνεργάζονται μεταξύ τους και ο καθένας κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει χωρίς να μπαίνει στα χωράφια του άλλου».
Είναι 12 το μεσημέρι και τα πρώτα ταψιά με τις γεμιστές ντομάτες, τους γίγαντες, το κοτόπουλο και το κλέφτικο αρνάκι είναι έτοιμα και μοσχομυρίζουν. Ο χώρος πεντακάθαρος. Ο Κώστας αρχίζει τη διαδικασία για τις σαλάτες και στον διπλανό νεροχύτη η Στέλλα πλένει τα τελευταία σκεύη.
Στο ταπητουργείο
Στην πλαϊνή αίθουσα τα έξι παιδιά που εργάζονται στο ταπητουργείο δημιουργούν χειροποίητα χαλιά στους αργαλειούς. Η δουλειά για δυο μεγάλα χαλιά μπορεί να κρατήσει και οκτώ μήνες, εξηγεί η εκπαιδεύτρια Ειρήνη Παπιγκιώτη: «Οι εργαζόμενοι αμείβονται με βάση την τιμή πώλησης του προϊόντος που παράγουν, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα».
Στο ξυλουργείο εργάζονται συνολικά τέσσερα άτομα με τον εκπαιδευτή τους. Ο Θοδωρής και οι δύο Γιάννηδες τελειώνουν με τις λεπτομέρειες και το πακετάρισμα των επίπλων μιας κουζίνας που πρέπει να παραδώσουν. Ο Γιάννης, ο μικρότερος, έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του Συνεταιρισμού στην περιοχή και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον γνωρίζει.
«Βρήκα τα φτερά που δεν είχα...»
~*ΔΕΝ αντέχεται αυτό!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!

Υ.Γ.:
Η εικόνα της μάνας που ξεψυχά χτυπημένη από σφαίρα, όλμο, πύραυλο, στα χέρια του ανήλικου παιδιού της μπορεί να ακουμπήσει ακόμα και την πιο σκληρή ψυχή... αλλά κάνω λάθος!! δυστυχώς!
Προσωπικά ευχαριστώ τους bloggers που το δημοσίευσαν και τους φίλους που το προώθησαν. Ήταν μια ωραία ψυχρολουσία και, την χρειαζόμουν.
Είναι τρομακτικό να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη... Τζάμπα όλα, αυτοκίνητα, σπίτια, πανάκριβα ρούχα, σινιέ αρώματα και οι γαλαντόμοι τρόποι μας... Η βρωμιά της ψυχής μας δεν μπορεί με τίποτε να κρυφτεί τελικά....


** ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ...ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΤΙΑ !!!!!
25 ΜΑΪΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Την Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 και ώρα 12μμ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε Συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος, όπου με την συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Δικαιοσύνης:
- Ανακοινώθηκαν τα επίσημα στατιστικά για τις Εξαφανίσεις Ανηλίκων σε Ελλάδα και εξωτερικό από την Ελληνική Αστυνομία και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ενδεικτικά βάσει των στατιστικών στοιχείων από την Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056:
Για το έτος 2008 το 91% των παιδιών που εξαφανίστηκαν,
επέστρεψαν με ασφάλεια σπίτι,
ο αριθμός αυτός για το α΄Τετράμηνο του 2009 ανέρχεται στο 90%!
- Ταυτόχρονα σε 10 Ευρωπαϊκά κράτη παρουσιάστηκε η λειτουργία και χρησιμότητα της Κοινής Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000. Η προώθηση γίνεται στα πλαίσια εναρμονισμένης καμπάνιας με τίτλο: «Εξαφάνιση Παιδιού - Τώρα, η βοήθεια έχει αριθμό:116000» σε Ελλάδα, Βέλγιο, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Ολλανδία, στις χώρες δηλαδή στις οποίες έχει ενεργοποιηθεί και λειτουργεί ήδη η Γραμμή.
Παράλληλα τονίστηκε η σημασία λειτουργίας της Γραμμής 116000 και στα υπόλοιπα κράτη μέλη. Συνολικά οι παραπάνω ενέργειες συντονίζονται από το Missing Children Europe (www.missingchildreneurope.eu), του οποίου είμαστε μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο.
- Ταυτόχρονα σε 9 κράτη παγκοσμίως ενώσαμε τις φωνές μας οργανισμοί και Αστυνομικές Αρχές: «Μαζί θα κάνουμε την διαφορά! Μαζί θα βρούμε τα παιδιά μας»

Τα 9 αυτά κράτη συγκροτούν με άλλα 8 το Global Missing Children’s Network, το οποίο έχει έδρα την Washington των Η.Π.Α. και δρα υπό τον συντονισμό του International Centre for Missing and Exploited Children (www.icmec.org), μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Μετά την συνάντηση στην πλατεία Συντάγματος όλοι μαζί απελευθερώσαμε -ομοίως με τα υπόλοιπα συμμετέχοντα κράτη- μπαλόνια λευκά και γαλάζια με τις φωτογραφίες παιδιών που συνεχίζουμε και αναζητούμε από όλο τον κόσμο!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε τηλεοπτικό spot στα Ελληνικά που έχει δημιουργήσει η Αυστραλιανή Αστυνομία. Αποσπάσματα από την εκδήλωση στην Ελλάδα εντάχθηκαν σε video που θα προβληθεί διεθνώς.
Επισυνάπτονται:
- Επίσημα Στατιστικά Στοιχεία 2008 ΕΛ.ΑΣ.
- Επίσημα Στατιστικά Στοιχεία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 2008
- Επίσημα Στατιστικά Στοιχεία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Α' τετράμηνο 2009
- Ευρωπαϊκό Δ.Τ. Γραμμή 116000
- Παρουσίαση Γραμμής 116000: Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
- Δ.Τ. Διεθνές Δίκτυο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά Διεθνή Στατιστικά Στοιχεία
- Δ.Τ. Διεθνές Δίκτυο για τα Εξαφανισμένα Παιδιά διεθνείς Ενέργειες
- TV SPOT Αυστραλιανής Αστυνομίας στα Ελληνικά.
- Αφίσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής καμπάνιας για την προώθηση της Γραμμής 116000

• Παρακαλούμε προωθείστε το νέο video παιδικής κακοποίησης Η συναισθηματική-σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών
• Art-ος και θεάματα εν Αθήναις
• Σχολικό Λεύκωμα: 6ο Γυμνάσιο Σερρών Η Μανούλα μου η Ηρωίδα
Παρακαλούμε προωθείστε το νέο video παιδικής κακοποίησης Η συναισθηματική-σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών
Posted: 26 May 2009 12:41 PM PDT
Το βίντεο αποτελεί το τέταρτο μέρος της σειράς που ετοίμασε το Χαμομηλάκι
και αναφέρεται στη Συναισθηματική-Σεξουαλική κακοποίηση.
Παρακαλούμε προωθήστε το βίντεο σε όσο περισσότερους μπορείτε,
για την ενημέρωση όλων μας και την προστασία των παιδιών μας.
.
.
Η συναισθηματική-σεξουαλική κακοποίηση
Είναι μια σχετικά άγνωστη αλλά πολύ συνηθισμένη μορφή κακοποίησης. Δεν περιλαμβάνει ασέλγεια ούτε σωματική βία. Σπάνια αναγνωρίζεται από τους δράστες, από τα θύματα ή από τον περίγυρο ως κακοποίηση. Απεναντίας, ο κόσμος συνηθίζει να τη βλέπει ως «υπερβολική αγάπη» ή ότι «του έχει μεγάλη αδυναμία».
Οι συνέπειές της όμως είναι πολλές φορές εξίσου σοβαρές με αυτές της ασέλγειας, ενώ η βαθιά άρνηση που την περιβάλλει προκαλεί μεγάλη σύγχυση στο παιδί: το κάνει να μην εμπιστεύεται την ίδια του την πραγματικότητα.

Συναισθηματική (ή «κεκαλυμμένη») σεξουαλική κακοποίηση έχουμε όταν ο γονιός χρησιμοποιεί το παιδί ως συναισθηματικό σύντροφο. Ο γονιός δεν είναι εκεί για να καλύψει τις ανάγκες του παιδιού, αλλά το αντίστροφο. Ο γονιός δεν καλύπτεται συναισθηματικά από τη σχέση του με τον σύντροφό του (είτε γιατί αυτός δεν υπάρχει είτε γιατί είναι συναισθηματικά απών είτε λόγω άλλων προβλημάτων) και για να γεμίσει τη δική του μοναξιά δίνει στο παιδί (συνήθως του αντίθετου φύλου) τον ξεχωριστό ρόλο του έμπιστου συντρόφου.

Υποκατάστατο σχέσης
Έτσι, για παράδειγμα: Η μοναχική μητέρα μιλά συνέχεια στον γιο της για τα δικά της προβλήματα, για τη μοναξιά της, ακόμη και για την έλλειψη ερωτικής ικανοποίησης στη ζωή της.
Ο πατέρας κάνει την κόρη του «μικρή πριγκίπισσα» και εκείνη τον συνοδεύει παντού, σχεδόν ως παρτενέρ.
Η μητέρα κοιμάται μαζί με τον γιο της (ακόμη και σε ηλικία 7, 9 ή 11 ετών) με τη δικαιολογία ότι το παιδί φοβάται να κοιμηθεί μόνο του (ενώ στην πραγματικότητα εκείνη χρειάζεται ένα ζεστό σώμα δίπλα της).
Ο πατέρας γίνεται πολύ αυστηρός με τις εξόδους της έφηβης κόρης «για να την προστατέψει», ενώ στην πραγματικότητα ζηλεύει τα φλερτ της.
Η συναισθηματικά αιμομικτική μητέρα υπονομεύει σε σημείο χωρισμού την ερωτική σχέση του γιου με μια γυναίκα με την οποία είναι πραγματικά ερωτευμένος, καθώς απειλούνται η κυριαρχία της και η ικανοποίηση των δικών της αναγκών.
Όταν ο έφηβος ή νεαρός ενήλικας επιθυμεί να αποδεσμευτεί, να φύγει από το σπίτι, ο γονιός τού επιτίθεται ότι «είναι αχάριστος, εγωιστής» ή απλώς «ότι θα πάθει η καρδιά μου...».


Συνέπειες
Όλες οι παραπάνω συμπεριφορές είναι κακοποιητικές και τραυματίζουν το παιδί. Ίσως φουσκώνει το «εγώ» του παιδιού καθώς ο γονέας έχει εξιδανικεύσει το παιδί, το έχει βάλει στο βάθρο του ήρωα, του «σωτήρα» του. Αυτή η ιδιαίτερη θέση πληρώνεται, όμως, πολύ ακριβά.
Το παιδί φέρει ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη και μια ψευδή αίσθηση παντοδυναμίας («εγώ μπορώ να καταστρέψω τη μητέρα μου ή να την κάνω ευτυχισμένη»). Γεμίζει ενοχές, ντροπή, οργή και λύπη γιατί του κλάπηκε η παιδική ηλικία του, η ηλικία της ξεγνοιασιάς, όπου δεν χρειάζεται να ανησυχεί εκείνο για τους γονείς του. Νιώθει την εγκατάλειψη από τον αιμομικτικό γονιό γιατί, στην πραγματικότητα, «η υπερβολική αδυναμία» δεν αφορά καθόλου τις ανάγκες του παιδιού. Νιώθει εγκατάλειψη και από τον άλλο γονιό, ο οποίος συνήθως βολεύεται και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με τον ανικανοποίητο σύντροφο.

Οι συνέπειες, όμως, δεν σταματούν εδώ. Κατατρέχουν το παιδί σε όλη του τη ζωή και σχεδόν σίγουρα θα έχουν αρνητικές συνέπειες στην ικανότητα του παιδιού, όταν θα ενηλικιωθεί, να συνάψει μια ουσιαστική ερωτική σχέση επικοινωνίας - κάτι που πιθανόν να σαμποτάρει και ο γονιός. Το παιδί δεν έχει μάθει να αναγνωρίζει και να καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες καθώς πάντα προηγούνταν οι ανάγκες της μαμάς ή του μπαμπά. Η ανικανότητα αυτή μαζί με τα καταπιεσμένα συναισθήματα οργής, ενοχής, ντροπής και βαθιάς αναξιότητας καθιστούν τον μελλοντικό ενήλικα πολύ ευάλωτο σε εθισμούς διαφόρων ειδών.
Η συναισθηματική αιμομιξία από τη μητέρα είναι κάποιες φορές ο βαθύτερος λόγος για την ανικανότητα του άνδρα να συνάψει ή να «δεσμευτεί» σε μια ουσιαστική σχέση και να επιζητεί με καταναγκαστικό σχεδόν τρόπο ανακούφιση στον σεξουαλικό εθισμό, π.χ. μέσω πορνογραφίας, πορνείας ή αλλεπάλληλων εφήμερων σχέσεων (καθώς αυτά είναι κοινωνικώς αποδεκτά για το ανδρικό φύλο).
Η δέσμευση σε μια ουσιαστική σχέση σημαίνει κατά βάθος «εγκατάλειψη της μαμάς» και ο νεαρός (ή όχι και τόσο νεαρός) άνδρας νιώθει πολύ μεγάλες ενοχές.

Αντιμετώπιση
Καθώς οι διαδικασίες αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητες, και από το γονιό και από το παιδί, είναι σημαντική για τη θεραπεία η επίγνωση αυτού που πραγματικά συμβαίνει.
Είναι, επίσης, σημαντικό να καταλάβει το παιδί ότι δεν φταίει εκείνο που ωθήθηκε σε τέτοιου είδους σχέση και να απενοχοποιηθεί. Η πραγματική αγάπη σημαίνει ότι αφήνουμε το παιδί ελεύθερο να βρει τον δικό του δρόμο.
Αυτό ταυτόχρονα ελευθερώνει και τον γονιό προς μια πιο ουσιαστική αναζήτηση του εαυτού του και κάλυψη των αναγκών του μέσα από δικά του ενδιαφέροντα και συνομήλικες παρέες."



This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Art-ος και θεάματα εν Αθήναις
Posted: 26 May 2009 10:24 AM PDT
Τέχνη, άτεχνη.
Η έκθεση τέχνης των «σωμάτων» (bodies), δεν πέτυχε. Λίγοι πήγαν στην αρχή, είδαν και αποείδαν. Και μετά, από στόμα σε στόμα δεν πάτησε κανείς. Έχασκε ο χώρος και τότε σκέφτηκαν. Έπιασαν τα πρακτορεία τουρισμού και καπέλωσαν τις μαθητικές εκδρομές. Κάθε 3ημερη ή 5ήμερη εκδρομή περιελάμβανε στο πρόγραμμά της και επίσκεψη στην έκθεση των «σωμάτων». Έκθεση κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μπήκαν μέσα τα παιδιά και θαύμασαν τον.. άνθρωπο και τον καλλιτέχνη!!
Και επειδή του περίσσεψαν τα δέρματα των ανθρώπων, ο καλλιτέχνης έντυσε καθίσματα και καρέκλες με δέρματα ανθρώπων.

Δεν θα επιμείνουμε στην θεολογική στήριξη της άποψης μας, δεν θα τονίσουμε ότι το σώμα μας είναι ο ναός της ψυχής και γι αυτό είναι σεβαστό.
Θα πούμε ότι, κατά την αρχαιοελληνική μας παράδοση, ο νεκρός ανήκει στον άνθρωπο που … αναχώρησε.

Δεν είναι ο νεκρός άνθρωπος, είναι ο νεκρός του ανθρώπου.
Είναι ο νεκρός του αδερφού της Αντιγόνης που θυσίασε τη ζωή της για να του αποδώσει τις νεκρικές τιμές. Είναι σεβαστός ο νεκρός του ανθρώπου, του κάθε ανθρώπου. Είναι δέρμα δωρητών σώματος υποστηρίζουν. Θα δώριζαν το σώμα τους, αν ήταν ενήμεροι για το που θα καταλήξει;
Ποιος από μας θα αγόραζε πορτοφόλι από δέρμα ανθρώπου;

Δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας, δεν κάνω λογοκρισία, κριτική κάνω, κρίνω και κατακρίνω αυτόν τον πολιτισμό που μας πλασάρουν.
Στο Κλεινόν Άστυ, πολιτισμός υπό την αιγίδα του πολύφερνου άρτι αφιχθέντος υπουργού πολιτισμού!!
Άρτι πολιτισμός στην Art Αθήνα.
Πολιτισμός ;
Τέχνη;
Ποια τέχνη;

Τέχνη είναι η προσομοίωση της ζωής του ανθρώπου με σκοπό την προαγωγή του ανθρώπου.

Η τέχνη πρέπει να βγάζει τα καλύτερα στοιχεία του ανθρώπου, να τα εξιδανικεύει. Όποιος πετυχαίνει καλύτερα αυτό τον σκοπό αυτός κάνει καλή τέχνη, γι αυτό τις είπαν και Καλές τέχνες και τον δημιουργό Καλλιτέχνη.
Μα τα ευτελέστερα, τα χειρότερα τα επονείδιστα χαρακτηριστικά του ανθρώπου, να τα κάνουμε τέχνη; Που ακούστηκε;

Όταν πρόσφατα, δημόσια και προς χάριν της τέχνης ρήμαξαν ένα φτωχό σκυλάκι, βασανίζοντας και εκθέτοντας το, τότε εξανέστησαν οι πάντες.
Μα τι διαφορά έχει αυτό που γίνεται σήμερα στον άνθρωπο μ’ αυτό που έγινε στον σκύλο;
Θα μου πείτε, ότι εδώ γίνεται με την θέληση του. Ποια θέληση του; Το ίδιο με τον σκύλο του φέρθηκαν. Τον υποχρέωσαν, τον εξαγόρασαν, τον εκμεταλλεύτηκαν, τον εξευτέλισαν.
Η βία είναι μέρος της ζωής του ανθρώπου, πράγματι, αλλά όταν την προβάλλεις σαν μορφή τέχνης, την προάγεις ως συμπεριφορά, την αναδεικνύεις, την εξιδανικεύεις, τελικά την αποδέχεσαι.

Κάνε ό,τι θες στο δωμάτιο σου, αλλά δημόσια;

Ποιος, πέστε μου έναν που μπορεί να απαντήσει στην απορία ενός παιδιού μπροστά σε αυτό το θέαμα. Αφού δεν μπορούμε να απαντήσουμε τότε δεν μπορούμε και να προβάλουμε τα ευτελέστερα, τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου.

Ντροπή. Αιδώς
Άνθρωποι,
ακυρώστε αυτήν την Έκθεση.
Ακυρώστε την με την απουσία σας.
Ακυρώστε την παρακαλώ.




Σχολικό Λεύκωμα: 6ο Γυμνάσιο Σερρών Η Μανούλα μου η Ηρωίδα
Posted: 26 May 2009 07:18 AM PDT

~***

............. Stamatty yassu' ti kanys ............? Exys dikyo elpiso imis na ghinome me ton ghero'..................Ghia' tora su stelno ena filly'...............

Da: Stamatios Skoulikas
Inviato: 27 maggio 0.10
A: lunetta sommariva
Oggetto: (nessun oggetto)
* ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .- http://snsarfara.blogspot.com/ ,
Θέμα: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εστάλη: 14/5/2009 4:40:27 πμ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΛΑΒΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΟΥ

http://komanjohn.spaces.live.com/
~* Θέμα: ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΜΙΛΤΟ !!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΕΡΕΣ ΑΠΡΙΛΗ


Μέρες γεμάτες φως,
γεμάτες πάθη.

Συμπόσιο μουσικής και ύμνων,
ανακάτεμα έρωτα και αγάπης.
Μια άλλη ζωή ζω αυτόν τον καιρό.

Μέρες γεμάτες αγωνία,
γεμάτες μελαγχολία.

Κόψιμο χλωρών και ξερών,
καπνοί λαμπάδων και τσιγάρων.
Μια άλλη εποχή πλησιάζει σε λίγο.

Μέρες γεμάτες ποίηση,
γεμάτες στίχους.

Μίξη συναισθημάτων και επιθυμιών,
συνταίριασμα θλίψης και κατάνυξης.
Μια άλλη περιπέτεια που μόνος θα περάσω.

ΜΙΛΤΟΣ ΓΗΤΑΣ
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1122545994964&mid=8686f1G56358b7cG731405G0

~* Άρθρο: "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;"
Ρoύλα Καλλιτσάρη Μαθήτρια
του 6ου Γυμνασίου Σερρών
Υπεύθ Καθηγητής: Βαγγέλης Γκιμπερίτης
"Υπάρχουν ήρωες σήμερα;" Αυτό είναι ένα ερώτημα στο οποίο πολλές φορές ζητάμε απάντηση.
Μερικοί λένε: "Όχι, δεν υπάρχουν. Αφού δεν υπάρχει τρόπος να γίνουν".
Άλλοι πάλι υποστηρίζουν: "Ήρωες είναι αυτοί που κάνουν γενναίες πράξεις, κάτι που σπανίζει σήμερα".
Εγώ όμως πιστεύω πως ήρωες ή μάλλον ηρωίδες είναι οι εργαζόμενες μητέρες. Αυτές που έχουν διπλό ρόλο στο κοινωνικό σύνολο: του εργαζόμενου και της μητέρας. Πολλοί θεωρούν αυτή την ιδέα εγωιστική και φεμινιστική. Όμως αυτό είναι, πιστεύω, το μεγαλύτερο λάθος τους. Γιατί κάθε ρόλος είναι δύσκολος. Κάθε δουλειά είναι σκληρή είτε αντρική είτε γυναικεία.
Σκεφτείτε μια μητέρα που ένα μεγάλο μέρος της ημέρας της εργάζεται σ' ένα γραφείο, μια βιοτεχνία, μια επιχείρηση, ένα σχολείο... Και όμως μετά απ' όλη αυτή την κούραση βρίσκει το κουράγιο και την αντοχή για να μεγαλώσει ένα, δύο, τρία ή και περισσότερα παιδιά. Και ας μη ξεχνάμε πως τα παιδιά έχουν προβλήματα, φόβους και δυσκολίες. Και όμως βρίσκει πηγές και αντλεί αυτή την πολύπλευρη δύναμή της. Και η πηγή αυτή είναι το κάθε χαμόγελο ή η κάθε επιτυχία των παιδιών της ή δική της.
Είναι λοιπόν ή όχι υπομονετική, ισχυρή, δυνατή, γεμάτη αντοχή, άξια αυτού του τίτλου; Ναι, μπορεί επομένως να αισθάνεται περήφανη γι' αυτό που είναι: μια "ΗΡΩΙΔΑ"
.

πηγή: 6ο Γυμνάσιο Σερρών




You are subscribed to email updates from To hamomilaki
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Inbox too full? Subscribe to the feed version of To hamomilaki in a feed reader.

If you prefer to unsubscribe via postal mail, write to: To hamomilaki, c/o Google, 20 W Kinzie, Chicago IL USA 60610
~* To hamomilaki - Save Our Children
~* Ο Eleni Samioti έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Θέμα: Κίνηση ακαδημαϊκών

"Κινητοποίηση http://www.facebook.com/l/;Μ.Μ.Ε. για την επιστολή ακαδημαϊκών πρός τον Ομπάμα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κάτι πρόσκαιρο.
http://www.facebook.com/l/;http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/05/26/ellinika-mme-gia-epistoli-epifanon-akadimaikon-olon-kosmo-pros-obama/ "

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1013329870424&mid=867972G56358b7cG730d94G0
~* Ο Mixalis Loizidis έστειλε μήνυμα στα μέλη τουCyprus Green Party.

--------------------
Θέμα: Ο παραλογισμός της αφίσας .. βοηθήστε στην ενημέρωση

Αγαπητοί φίλοι , καθώς πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών και επειδή το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Περιβαλλοντιστων στελεχώνουν αξιόλογα πρόσωπα σας παρουσιάζω πιο κάτω τα βιογραφικά τους.

Εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα του διαδικτύου αφού μπορείτε να γνωρίσετε τους υποψηφίους αποφεύγοντας την αλόγιστη σπάταλη χαρτιού . Στο group μπορείτε να βρείτε και τα προσωπικά blogspot των υποψήφιων του πράσινου κόμματος της Κύπρου .

Το κίνημα μένει σταθερό στις αρχές του και δεν θα κάνει αφισορυπανση ούτε άσκοπη χρήση χαρτιού για αυτό μπορείτε να καλέσετε κόσμο και τους βοηθήσετε να γνωρίσουν τους υποψηφίους απο εδώ .

Άλλοι μιλούν πράσινα, εμείς δρούμε ΠΡΑΣΙΝΑ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ευρωεκλογές 2009

1 Γιάγκου Άδωνις http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpartycy.com/el/ekloges/173-adonis-yangou.html

2 Θεοπέμπτου Εύη http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpartycy.com/el/ekloges/180-evi-

3 Λεπλάνκ Λίντα http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpartycy.com/el/ekloges/181-linda-leblanc.html

4 Ξάνθου Έφη http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpartycy.com/el/ekloges/179-efi-xanthou.html

5 Παναγιώτου Ιωάννα http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpartycy.com/el/ekloges/161-cv-of-ioanna-panayiotou.html

6 Περδίκης Γιώργος http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpartycy.com/el/our-news/articles/giorgos-perdikes.html ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1014120010350&mid=8547b0G56358b7cG725fddG0
~* Penelope Penny Stavropoulou commented on your μήνυμα στον τοίχο:

«ΕΙΧΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΝΑ
ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ



Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1558954514&v=feed&story_fbid=1126561735103&mid=84c9b9G56358b7cG7207afG36

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
~* Ο Dimitris Liolios έστειλε μήνυμα στα μέλη του BΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (organic agriculture).

--------------------
Θέμα: Εμποδίστε την έγκριση του γενετικά μεταλλαγμένου ρυζι

Εμποδίστε την έγκριση του γενετικά μεταλλαγμένου ρυζιού στην Ένωση ως τρόφιμο. Η καλλιέργεια του σε τρίτες χώρες θα έχει ως συνέπεια την επιμόλυνση του ρυζιού, αλλά και την αύξηση της χρήσης τοξικών φυτοφαρμάκων. Περιττό να σημειωθούν οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία εάν ληφθεί υπ όψιν ότι το ρύζι αποτελεί βασικό είδος διατροφής για πέραν του μισού παγκόσμιου πληθυσμού.

Καλούμαστε όλοι να υποστηρίξουμε αυτό το ψήφισμα.

Υπόγραψε και εσύ στο http://www.facebook.com/l/;http://www.greenpeace.org/international/campaigns/genetic-engineering/hands-off-our-rice/hands-off-our-rice
~* Ο Hlias Palioudakis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ. FUN CLUB.

--------------------
Θέμα: Καλησπέρα φίλε/η.

Ο Ηλίας Παλιουδακης και οι συνεργάτες του, σας ευχαριστούν για την αγαπη σας και την υποστήρηξη σας.
Ο Ηλίας αποφάσισε να σας χαρίσει αποκλειστικά μόνο μέσω διαδικτύου το νέο του τραγούδι.
Περιμένει από εσάς την υποστήριξη αλλά και τα σχόλια σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε και να αγαπήσετε μια καλλιτεχνική προσπάθεια.
Γι’ αυτό περιμένουμε τα μνήματα σας και τις προτάσεις σας.
Σας ευχαριστούμε.


http://www.facebook.com/l/;http://www.youtube.com/watch?v=7EIho4VSLnc
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1102495816554&mid=8490e4G56358b7cG71de10G0
~* Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
η 1001 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/1001/
~*( Socratis made a comment about your link:
«Καλησπερα φιλε μου Σταματη,να εχεις μια καλη εβδομαδα.»

Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?posted.php&id=1446349692&share_id=108302702387&post_id=108302702387&comments&mid=8485e6G56358b7cG71d901Ge

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
~*Σας εύχομαι μία καλή ημέρα.-

* Θέμα: mikres xammenes meres

"einai o hlios pou pernaei, einai h siwph pou kybernaei einai ayth... Mia stigmh... Einai h anasa pou akouw mesa apo to 8orybo ths polhs,einai to xeri pou kratw san koimh8w kai san ksypnhsw einai ayth... Mia stigmh...Kai an einai grhgores san sfaires einai mikres xammenes meres ki oses pernoun exoun xa8ei, pote kammia tous den 8a ksana r8ei...
Einai to ksafniasma ths meras h myrwdia pou fernei o aeras einai ayth... Mia stigmh... Einai enas hxos sto skotadi h monaksia meta apo to xadi.Mia stala idrwta sto laimo sou kai mia grammh sto metwpo sou einai ayth... Mia stigmh...".-

* ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .-
« ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ » { Γιάννης Ρίτσος }.-
« Ένα άφωνο χαμόγελο που είναι το πιο αξιαγάπητο από το πλουσιότερο γέλιο .-
Είναι μια μικρή σεμνόπρεπη νίκη πάνω στις άγριες επιθυμίες μας, στα βάσανά μας , στους φόβους μας , στο ανικάνοποίητό μας μια νίκη που δεν μας δόθηκε , μα την κερδίσαμε μόνοι μας με μόχθους , με θέληση, με εργασία , αντίκρυ σε μεγάλες δυσκολίες και εχθρότητες , σε ένα εσωτερικό σθωπηλί και άφαντο πεδίο ατέλευτης μάχης .».- Αυτοί οι στίχοι χαρίζονται από μένα σε σένα με απόλυτη αγάπη , εκτίμηση, σεβασμό, κατανόηση και πολύ ανθρωπιά .!!! Stamatis N. Skoulikas Arfara -Kalamata - Hellas-Love .-
** ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΝΑΩ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ !!!!

** ΟΙ ΦΙΛΟΙ , κατατάσονται σε τρείς κατηγορίες : τους περιστασιακούς(ή περαστικούς), τους στενούς (ή ελάχιστα χάνονται ), και τους κολλητούς (ή αχώριστους).-
* Οι περιστασιακοί φίλοι είναι οι πιο συχνοί , (στο επαγγελματικό περιβάλλον, στο συμφέρον, στη δημιουργεία προσωπική του αποδοχής κ.α.).- Η φιλία τους δεν είναι δεσμευτική , μ΄αυτούς πάμε βόλτα , κουτσομπολεύουμε , μοιραζόμαστε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και για άλλες προσωπικές επιθυμίες , χωρίς αποκάλυψη προσωπικών μιυστικών , κ. α. -
* Οι στενοί φίλοι , μοιραζόμαστε μαζί τους τις σκέψεις μας , τα συναισθήματά μας και αισθήματά μας , την παρηγοριά μας (χαρα , λύπη, προβληματισμοί , εντάσεις , έχθρες κ.α ).- Αυτή η φιλία , στηρίζεται στην εντιμότητα , στην ειληκρίνεια , στην αλήθεια , στην αγάπη , στην κατανόηση , στην τιμιότητα και ίσως στην ανθρωπιά .-
* Οι κολλητοί φίλοι , είναι οι πιο στενοί από τους στενούς μας φίλους . Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη , δυνατό συναισθηματικό δέσιμο , εντιμότητα , εμπιστοσύνη , αλληλεγγύη , ανθρωπιά , με το σύνολο των καλών ανθρώπινων ιδανικών .-
**Οι προσωπικές σχέσεις , ουσιαστικά περνάνε μέσα από τρείς -πέντε5 , φάσεις : τη γνωριμία, τον πειραματισμό , -ενδυνάμωση, και την αφομοίωση, - ένωση .-
Ο Αριστοτέλης έλεγε: Οι φίλοι είναι πηγή ζωής , αλλά και διέξοδος καταφύγιο σε μια δύσκολη στιγμή .- ** - Η φιλία δεν πρέπει να διαρκεί όσο το συμφέρον , διότι τότε δεν λέγεται φιλία , αλλά ίσως σκυλία .- Να προσέχουμε , διότι το σάπιο λεμόνι σέπει και το γερό . Κι ΄όταν προσέχουμε , πάντα και θα έχουμε .- Όταν τους φίλους τους διαλέγουμε , ποτέ μας και δεν θα τους πεδεύουμε .- Δείξε μου το φίλο σου για να σου πω πιο,(τι) είσαι . Ο αλήθινός φίλος ποτέ δεν μαχαιρώνει πισώπλατα , πάντα μαχαιρώνει από μπροστά , στο στήθος .-

** Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :

Είναι η γλώσσα που συνίσταται για την χρήση και προβολή πληροφοριών στις οθόνες των Η/Υ, με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και εικόνας .- Στον Η/Υ αποθησαυρίστηκαν 6 εκατομμύρια λεκτικοί τύποι τηυς Ελληνικής γλώσσας , όταν η Αγγλική έχει συνολικά 490.000 λέξεις και 300.000τεχνικούς όρους, δηλαδή σαν γλώσσα είναι μόλις το 1/100 της Ελληνικής γλώσσας .- Στον Η/Υ Ίμυκο ταξινομήθηκαν 8.000 συγγράμματα , 4.000 αρχαίων Ελλήνων και το έργο της ταξινόμησης συνεχίζεται.- ( Η γλωσσολόγος -Ελληνίστρια Μακ Ντόναλι και οι καθηγητές Η/Υ , Πληροφορικής , Μπρούνερ και Πάκαρι ), ασχολήθηκαν και ασχολούντε με την Ελληνική γλώσσα …Οι Ελληνικοί λεκτικοί τύποι θα φτάσουν στα 90 εκατομμύρια , έναντι των 9 εκατομμυρίων της Λατινικής Γλώσσας .-
* Τα λόγια μας μπορεί να κρύβουν τις σκέψεις μας, οι πράξεις μας όμως τις φανερώνουν.Αν μου πεις κάτι θα το ξεχάσω. Αν μου διδάξεις κάτι θα το θυμάμαι. .-


*** Ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γη έχει ένα θησαυρό που τον περιμένει. -Πάολο ,-

** Έφαγε πίτσα και έγινε , σουπίτσα .- *** Παρακαλώ , Ένα μαλλάκι , για το παπαδάκι .- ** Πάντα δυο σακούλια κρατάμε , το ένα μπρός μας για τους ξένους και ένα πίσω μας το δικό μας , γεμάτα από λάθη κι΄αμαρτήματα , μπροστά των άλλων και πίσω μας των δικών μας (Αίσωπος ),.-
~ ** Ο Έρωτας είναι ένα εξαίσιο λουλούδι , που όμως πρέπει να έχεις το θάρρος να πας να το κόψεις στην άκρη , ενός φοβερού γκρεμού .-
~ ** Αν δεν ξέρειε να αγαπάς ,…μάθε τουλάχιστον να μην πληγώνεις ,…να μη μισείς , ..
~ ** Πρεσέχουμε για να έχουμε , ποτέ την τρίχα τριχιά και το σκουλήκι Οχιά .-
~ ** Το αίμα μας , είναι το μελάνι της Ιστορίας μας …της Ζωής μας , …
~ ** Οι Έλληνες ,είναι φώς! , φιλοσοφία ! , δημιουργία !, ρητορία ! , ….Φώς και πάλι φώς ..κι΄η ψυχή του , μια ψυχή που πάντα μάχεται ..ακατανίκητα …για την Ζωή όλων μας ..
~ ** Του χέστει η μάννα κλαίει …του Υπερηφανο κι΄υποκριτού ποτέ …συνήθως γελάει ..!

~ ** « Να προσέχουμε τους θεούς των ανθρώπων , γιατί αυτά τα <<Όντα >> , είναι πάρα πολύ επικύνδινα .- Σταμάτης .-


~ ** ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ !!!!!! :
Μάνα !
Ψάχνω ένα φιδοπουκάμισο , μέσα του για να γλυστρήσω …
Για να το κάνω σπίτι μου , τον κόσμο αυτό ν΄ αφήσω …
Μάνα ! μου….
Την μέρα πούπε ο θεός , εσένανε να πλάσει - φτιάξει, …
Πήρε πρώτα , το φώς των αστεριών … και τα πουλιά των ουρανών ..
Μαζί τους στα ΄ λήθεια να πετάξει .-
Πήρε το φως του φεγγαριού , …τα χρώματα του δειλινού …
Και ύφασμα μετάξι !..
Μάνα μου!!!
Για σένανε ..χρυσά στεφάνια με φωτιά ,…..τριφύρω σου ν΄ απλώσω ….
Για να χορέψεις στη βροχή , τριαντάφυλλα ,..επίσης θα σου στρ΄ώσω ..
Χόρεψε νύφη της βροχής , για να σε καμαρώσω.!!! …
Μάνα ! γλυκιά μανούλα μου,… που πάντα με θυμάσαι ….
Υπόσχεσει δίνω στο Θεό …ποτέ μη σε ξεχάσω!! …. ( Στάμος).-
~ *** Όταν γεράσει ..ο κάθε άνθρωπος δεν έχει προθεμία ,…καμία …
γιατί , σαν το γραμμάτιο κι΄ αυτός που λίγει η προθεμία .. χάνει την ανθρώπινη κοινωνία-ελευθερία .- ** Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες ..κι΄ όχι οι Έλληνες σαν ήρωες .-
*** Γυναικίο δάκρυ , σκέτο νερό , ..και γυναίκα που κλαίει ξέρει να υποκρίνεται ..!!!

~..πάντα παραμονεύει ! Ζωή και θάνατος μαζί πάντα μαζί πηγαίνουν .!!!.

*** ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ! :


ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μάνα! Χιονίζει σήμερα ,- έβγα να δεις το χιόνι , - έβγα να δεις το δειλινό … -
Που μοιάζει μες΄ τον ουρανό - κατάλευκο σεντόνι .-
~ Έλα να δούν τα μάτια σου - τον κόσμο που παγώνει , - τον ήλιο τον αδύναμο -
που τα σπαθιά , διπλώνει , - και χάνεται μες το χιονιά - σαν φοβισμένο αηδόνι , -
- που ψάχνει στέγη να κρυφτεί - και τρέμει μές ΄ το χιόνι .- Γλυκό μου Αηδόνι .!!
~ Οι πεταλούδες του χιονιά - στη γή άλλαξαν φορεσιά - την έντυσαν , στα άσπρα , -
και ζευγαρώνουν τα πουλιά - μες ΄του χιονιού την ομορφιά - στα χιονισμένα κάστρα, -
που ζητιανεύουν ζεστασιά - απ΄ του ουρανού τα άστρα .- Γλυκιά μου πεταλούδα .-
~ Έλα Μανούλα μου , να δεις , --λίγο κι΄εσύ για να χαρείς , - τη γή ντυμένη Νύφη!! -
έβγα ν΄ακούσεις ουρλιαχτά - από αγρίμια δυνατά - που ψαχνουνε να βρούνε κρύπτη ,- και ν΄αγναντέψεις μάνα μου τους αετούς - στων ουρανών τα ύψη -
~ Έλα Μανούλα μου γλυκιά , για να χαρείς ….- σε λίγο , θα ΄ρθεί η δύση -
κι΄ αυτή τη σπάνια ομορφιά , - η νύχτα μ΄άλλη φορεσιά - θα έρθει να την ντύσει.-
~ Μάνα! Χιονίζει σήμερα - έβγα να δεις το χιόνι . -Για να χαρείς λιγο κι εσύ ..-
το τέλος τούτης της ζωής , --που όλους κάπια στιγμή …μας προσμένει -


** Η ΠΟΡΕΙΑ Της ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ
Ζωή !!!!!! αλλαγή , εναλλαγή …αλλά πολλές φορές συναλλαγή …και τέλος Ο Θάνατος .-
Ότι γεννιέται , στα σίγουρα πεθαίνει ..Μόνοι μας γεννιώμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε .!
Στη Ζωή μας πάντα πρέπει να χαράζουμε πορεία .. αλλιώς δεν πάμε ούτε στο σπίτι μας , ούτε στην πόλη μας , …πουθενά …χανόμαστε !!!
Η ζωή μας πάντα θέλει στόχους , πάντα θέλει να χαράζουμε πορεία .._ _ .-
Πρέπει να ασχολιόυμαστε με τα σημαντικά και να αφήνουμε τα΄ασήμαντα .-
Πάντοτε ας μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τις πράξεις μας , τόσο τις δικές μας , όσο και των άλλων .- Αν δεν πάθεις , ποτέ σου δεν πρόκειται να μάθεις .- Το σακούλι της Ζωής μας έχει και τα καλά και τα κακά , έχει και τα άσπρα και τα μαύρα , έχει και τη χαρά και τη λύπη

….και τι δεν έχει , όλα τα έχει …και Αγώνα , κι΄αγωμία !!!!! .- Πάντα το κατά φύση επεδίωκε και το παρά φύση να αποφεύγεις .- Stamos .-

~*Great job! You recruited Stelios Savourdos to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN. You have recruited 9 people to the cause so far.
Go ahead and thank Stelios Savourdos now.
Thanks for all that you do,The Causes Team
Recruiting tip: Set your status message for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN
Great job! You recruited Stelios Savourdos to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -

~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Magnitis σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα, σε μια πρώτη επίσκεψη στοhttp://snsarfara.blogspot.com/?zx=8b6be4467e01bd1,μου έβγαλε προειδοποίηση περιεχομένου!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Magnitis/ ,
~*
Θέμα:
ΑΠ: (χωρίς θέμα)
Εστάλη:
27/5/2009 3:37:51 μμ
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες!!! Όπως και η ζωή είναι ένα παιχνίδι που μέσα της κρύβει πολλά εμπόδια και παγίδες, και εμείς είμαστε οι παίκτες!!! Εάν το παίξουμε σωστά το παιχνίδι της ζωής χωρίς να πέσουμε τις παγίδες και στα εμπόδια τότε βγαίνουμε νικητές. Εάν έχουμε πέσει πάνω σε αυτά τότε χάνουμε και την παρτίδα και όλο το παιχνίδι μαζί!!! Να είσαι καλά!!! Καλά να περνάς!!!

Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 27 Μαΐου 12:45 πμΠρος: Eui MitsΘέμα: (χωρίς θέμα)
onclick="i = new Image(); i.src = 'http://g.live.com/_9uxp9el-gr/ic_dn?? su=http://shared.live.com/Live.Spaces';uxp_imgClipClick(this); " alt="Κόκκινο τριαντάφυλλο" title="Κόκκινο τριαντάφυλλο" v:shapes="_x0000_i1026">Πέρασα για μια γλυκιά καλησπέρα . http://snsarfara.blogspot.com/ ,
Καλή μου , ....
** ΟΙ ΦΙΛΟΙ , κατατάσονται σε τρείς κατηγορίες : τους περιστασιακούς(ή περαστικούς), τους στενούς (ή ελάχιστα χάνονται ), και τους κολλητούς (ή αχώριστους).-
* Οι περιστασιακοί φίλοι είναι οι πιο συχνοί , (στο επαγγελματικό περιβάλλον, στο συμφέρον, στη δημιουργεία προσωπική του αποδοχής κ.α.).- Η φιλία τους δεν είναι δεσμευτική , μ΄αυτούς πάμε βόλτα , κουτσομπολεύουμε , μοιραζόμαστε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και για άλλες προσωπικές επιθυμίες , χωρίς αποκάλυψη προσωπικών μιυστικών , κ. α. -
* Οι στενοί φίλοι , μοιραζόμαστε μαζί τους τις σκέψεις μας , τα συναισθήματά μας και αισθήματά μας , την παρηγοριά μας (χαρα , λύπη, προβληματισμοί , εντάσεις , έχθρες κ.α ).- Αυτή η φιλία , στηρίζεται στην εντιμότητα , στην ειληκρίνεια , στην αλήθεια , στην αγάπη , στην κατανόηση , στην τιμιότητα και ίσως στην ανθρωπιά .-
* Οι κολλητοί φίλοι , είναι οι πιο στενοί από τους στενούς μας φίλους . Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη , δυνατό συναισθηματικό δέσιμο , εντιμότητα , εμπιστοσύνη , αλληλεγγύη , ανθρωπιά , με το σύνολο των καλών ανθρώπινων ιδανικών .- Σταματης
~*Θέμα:
ΑΠ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Εστάλη:
28/4/2009 5:21:04 μμ
καλησπερα και απο μενα σταματη....να εισαι παντα καλα ευχομαι!
Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 28 Απριλίου 4:42 μμΠρος: katrina flosΘέμα: ΑΠ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΟΥ . ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Από: katrina flosΕστάλη: 19/4/2009 8:00:51 μμΠρος: Stamatios SkoulikasΘέμα: ΑΠ: ΕΥΧΕΣ
ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ...ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 19 Απριλίου 2:41 μμΠρος: katrina flosΘέμα: ΕΥΧΕΣ
ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ , ΠΕΡΑΣΑ , ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ . ΣΤΑΜΑΤΗΣ , ΜΕ ΑΓΑΠΗ , ΕΚΤΙΜΗΣΗ , ΣΕΒΑΣΜΟ , ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ .- ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ , DENTIST .-

~* Great job! You recruited Socratis Karagiozopoulos to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN. You have recruited 6 people to the cause so far.
Go ahead and thank Socratis Karagiozopoulos now.
Thanks for all that you do,The Causes Team
Recruiting tip: Set your status message for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN
~*Eui έγραψε:
Καλησπέρα Σταμάτη!!! Τι κάνεις??? Σε ευχαριστώ για την αποδοχή!!! Να είσαι καλά!! Καλά να περνάς και καλό απόγευμα!!!
Πριν από 3 ώρες Διαγραφή
apokara . έγραψε:
Σταμάτη εδώ αρχισαν οι ζέστες εκεί κάτω πώς πάτε απο ζέστη ;
Πριν από 8 ώρες Διαγραφή

Βαγγελης Ιωαννου έγραψε:
Εν θερμώ Αγαπητέ φίλε Σταμάτη,η κουβέντα,θα είναι ,ή υπερβολική, Η κατακρεουργημένη,γι αυτό δεν μιλάμε καθόλου.Το μόνο που κάνω σήμερα είναι να σε καταχωρήσω στο βιβλιο της ψυχής μου. Το κάνω με όλη μου τη δύναμη γιατι στηρίζω τους νέους που έχουν όνειρα.Σταμάτη,να περιμένεις νεα μου.
16 Μάιος Διαγραφή

apokara . Καλό μήνα Σταμάτη .Εδω βρέχει δεν βλέπω να ψήνουμαι έξωΑπόστολος
1 Μάιος Διαγραφή

MARIOS wraiopoulos έγραψε:
na se kala k kalinixta stamati.
8 Μάρτ. Διαγραφή

MARIA PAPA έγραψε:
'' ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ''''ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ''ΦΙΛΙΑ
1 Μάρτ. Διαγραφή

VICKY έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!
25 Φεβρ. Διαγραφή

Rutinéia έγραψε:
Ola.. tudo de bombjuzz ate logo....
21 Φεβρ. Διαγραφή

Ŧ〶кℓєισ ♥ I lσvε Tσкισ Hσтε... έγραψε:
Hey buddy!Thanks for your invitation!Have a nice night!
20 Φεβρ. Διαγραφή

Μαρία ...... έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ!!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ..ΜΗ ΤΕΜΠΕΛΑ!!!----Άκη..ντροπή!!!!!--
20 Φεβρ. Διαγραφή

akis gionan έγραψε:
καλησπερα φιλε μου.Ακης Αθηνα τεμπελης
20 Φεβρ. Διαγραφή

ANNITAKI K- έγραψε:
eyxaristo,kalo bradi na exeis,filakia polla polla
15 Φεβρ. Διαγραφή

margarita m έγραψε:
Καλό μήνα και καλή εβδομάδα
1 Φεβρ. Διαγραφή

Μαρία ...... έγραψε:
γεια σου Σταμάτη...καλωσόρισες...χάρηκα που είδα νέα σου...και που με θυμήθηκες...
27 Ιαν. Διαγραφή

Μαρία ...... έγραψε:
γεια σου Σταμάτη! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

You have invited 0 of 100 friends to ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN.
Invite today's friends now:http://apps.facebook.com/causes/invite_pledges/5444617?m=ce8bba54
Thanks,The Causes Team
~* Ο Eleni Samioti έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. --------------------Θέμα: Ας μην περάσει απαρατήρητο ! Έτσι γκρεμίζονται πολιτισ Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το βιντεάκι στο you tube.Ασφαλώς και δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε όλα τα μεγέθη που παρατίθενται. Ωστόσο κοιτάζοντας γύρω μας, μάλλον επιβεβαιώνονται !Μεθαύριο είναι η επέτειος της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως. Ωστόσο ακόμη μία άλωση, ειρηνική , χωρίς κλαγγές όπλων ή πολεμικές ιαχές αποκτά σάρκα και οστά, υπόσταση, ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Κ Α Ι ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ συνδρομή !Μήπως να αλλάξουμε ρότα έγκαιρα? http://www.facebook.com/l/;http:/www.facebook.com/ext/share.php?sid=96917993536&h=MQtcU&u=ASbZq&ref=nf
~* Great job! You recruited Τσαγκαρης θεόδωρος to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN. You have recruited 7 people to the cause so far.
Go ahead and thank Τσαγκαρης θεόδωρος now.
Thanks for all that you do,The Causes Team
Recruiting tip: Set your status message for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN
~*Great job! You recruited Petroulla Theodosiou to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN. You have recruited 8 people to the cause so far.
Go ahead and thank Petroulla Theodosiou now.
Thanks for all that you do,The Causes Team
Recruiting tip: Set your status message for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN ,

~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Magnitis σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα, σε μια πρώτη επίσκεψη στοhttp://snsarfara.blogspot...μου έβγαλε προειδοποίηση περιεχομένου!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Magnitis/ ,
~*
Θέμα:
ΑΠ: (χωρίς θέμα)
Εστάλη:
27/5/2009 3:37:51 μμ
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες!!! Όπως και η ζωή είναι ένα παιχνίδι που μέσα της κρύβει πολλά εμπόδια και παγίδες, και εμείς είμαστε οι παίκτες!!! Εάν το παίξουμε σωστά το παιχνίδι της ζωής χωρίς να πέσουμε τις παγίδες και στα εμπόδια τότε βγαίνουμε νικητές. Εάν έχουμε πέσει πάνω σε αυτά τότε χάνουμε και την παρτίδα και όλο το παιχνίδι μαζί!!! Να είσαι καλά!!! Καλά να περνάς!!!

Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 27 Μαΐου 12:45 πμΠρος: Eui MitsΘέμα: (χωρίς θέμα)
Πέρασα για μια γλυκιά καλησπέρα . http://snsarfara.blogspot.com ,
Καλή μου , ....
** ΟΙ ΦΙΛΟΙ , κατατάσονται σε τρείς κατηγορίες : τους περιστασιακούς(ή περαστικούς), τους στενούς (ή ελάχιστα χάνονται ), και τους κολλητούς (ή αχώριστους).-
* Οι περιστασιακοί φίλοι είναι οι πιο συχνοί , (στο επαγγελματικό περιβάλλον, στο συμφέρον, στη δημιουργεία προσωπική του αποδοχής κ.α.).- Η φιλία τους δεν είναι δεσμευτική , μ΄αυτούς πάμε βόλτα , κουτσομπολεύουμε , μοιραζόμαστε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και για άλλες προσωπικές επιθυμίες , χωρίς αποκάλυψη προσωπικών μιυστικών , κ. α. -
* Οι στενοί φίλοι , μοιραζόμαστε μαζί τους τις σκέψεις μας , τα συναισθήματά μας και αισθήματά μας , την παρηγοριά μας (χαρα , λύπη, προβληματισμοί , εντάσεις , έχθρες κ.α ).- Αυτή η φιλία , στηρίζεται στην εντιμότητα , στην ειληκρίνεια , στην αλήθεια , στην αγάπη , στην κατανόηση , στην τιμιότητα και ίσως στην ανθρωπιά .-
* Οι κολλητοί φίλοι , είναι οι πιο στενοί από τους στενούς μας φίλους . Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη , δυνατό συναισθηματικό δέσιμο , εντιμότητα , εμπιστοσύνη , αλληλεγγύη , ανθρωπιά , με το σύνολο των καλών ανθρώπινων ιδανικών .- Σταματης
~*
Θέμα:
ΑΠ: (χωρίς θέμα)
Εστάλη:
27/5/2009 11:25:43 μμ
Σε ευχαριστώ αυτό που μου έστειλες !!! Να είσαι καλά!!! Να έχεις ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ!!!

Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 27 Μαΐου 7:07 μμΠρος: Eui MitsΘέμα: ΑΠ: (χωρίς θέμα)
Σε ευχαριστω. Καλησπέρα καλή μου και όλες σου οι επιθυμίες και δικές μου Ευχές .-
Η ΠΟΡΕΙΑ Της ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ …
Ζωή !!!!!! αλλαγή , εναλλαγή …αλλά πολλές φορές συναλλαγή …και τέλος Ο Θάνατος .- Μπορώ να πω , πως η ζωή μας είναι μιά τομάτα , αλλος την τρώει σρη μάπα , κι΄άλλος σαλάτα .!!
Ότι γεννιέται , στα σίγουρα πεθαίνει ..Μόνοι μας γεννιώμαστε και μόνοι μας πεθαίνουμε .! Έτσι μπορώ να πω, πως η ζωή μας δεν είναι άνοιξη , αλλά η άνοιξη είναι ζωή ,-
Στη Ζωή μας πάντα πρέπει να χαράζουμε πορεία .. αλλιώς δεν πάμε ούτε στο σπίτι μας , ούτε στην πόλη μας , …πουθενά …χανόμαστε !!!
Η ζωή μας πάντα θέλει στόχους , πάντα θέλει να χαράζουμε πορεία .._ _ .-
Πρέπει να ασχολιόυμαστε με τα σημαντικά και να αφήνουμε τα΄ασήμαντα .-
Πάντοτε ας μαθαίνουμε από τα λάθη μας και τις πράξεις μας , τόσο τις δικές μας , όσο και των άλλων .- Αν δεν πάθεις , ποτέ σου δεν πρόκειται να μάθεις .- Το σακούλι της Ζωής μας έχει και τα καλά και τα κακά , έχει και τα άσπρα και τα μαύρα , έχει και τη χαρά και τη λύπη , ένα σακούλι μπροστά μας για τα λάθη των άλλων , κι΄ένα σακούλι πίσω μας , για τα δικά μας λάθη !!! Προσέχουμε περισσότερο , κακώς το μπροστινό μας σακούλι , και σχεδόν καθόλου το πίσω μας δικό μας σακούλι ....
….και τι δεν έχει , όλα τα έχει …και Αγώνα , κι΄αγωμία !!!!! .- Φιλικότατα , Σταμάτης , http://snsarfara.blogspot.com,
Από: EuiΕστάλη: 27/5/2009 3:37:51 μμΠρος: Stamatios SkoulikasΘέμα: ΑΠ: (χωρίς θέμα)
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες!!! Όπως και η ζωή είναι ένα παιχνίδι που μέσα της κρύβει πολλά εμπόδια και παγίδες, και εμείς είμαστε οι παίκτες!!! Εάν το παίξουμε σωστά το παιχνίδι της ζωής χωρίς να πέσουμε τις παγίδες και στα εμπόδια τότε βγαίνουμε νικητές. Εάν έχουμε πέσει πάνω σε αυτά τότε χάνουμε και την παρτίδα και όλο το παιχνίδι μαζί!!! Να είσαι καλά!!! Καλά να περνάς!!!

Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 27 Μαΐου 12:45 πμΠρος: Eui MitsΘέμα: (χωρίς θέμα)
Πέρασα για μια γλυκιά καλησπέρα . http://snsarfara.blogspot.com ,
Καλή μου , ....
** ΟΙ ΦΙΛΟΙ , κατατάσονται σε τρείς κατηγορίες : τους περιστασιακούς(ή περαστικούς), τους στενούς (ή ελάχιστα χάνονται ), και τους κολλητούς (ή αχώριστους).-
* Οι περιστασιακοί φίλοι είναι οι πιο συχνοί , (στο επαγγελματικό περιβάλλον, στο συμφέρον, στη δημιουργεία προσωπική του αποδοχής κ.α.).- Η φιλία τους δεν είναι δεσμευτική , μ΄αυτούς πάμε βόλτα , κουτσομπολεύουμε , μοιραζόμαστε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και για άλλες προσωπικές επιθυμίες , χωρίς αποκάλυψη προσωπικών μιυστικών , κ. α. -
* Οι στενοί φίλοι , μοιραζόμαστε μαζί τους τις σκέψεις μας , τα συναισθήματά μας και αισθήματά μας , την παρηγοριά μας (χαρα , λύπη, προβληματισμοί , εντάσεις , έχθρες κ.α ).- Αυτή η φιλία , στηρίζεται στην εντιμότητα , στην ειληκρίνεια , στην αλήθεια , στην αγάπη , στην κατανόηση , στην τιμιότητα και ίσως στην ανθρωπιά .-
* Οι κολλητοί φίλοι , είναι οι πιο στενοί από τους στενούς μας φίλους . Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη , δυνατό συναισθηματικό δέσιμο , εντιμότητα , εμπιστοσύνη , αλληλεγγύη , ανθρωπιά , με το σύνολο των καλών ανθρώπινων ιδανικών .- Σταματης
~*
Θέμα:
ΑΠ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Εστάλη:
27/5/2009 7:33:36 μμ
καλησπερα αγαπητε φιλε σταματη,συμφωνω μαζι σου,να προσθεσω και εγω λοιπον κατι περι φιλιας..μερικες φιλιες δημιουργουνται απο τη φυση...αλλες παλι απο υποχρεωση..αλλες απο συμφερον...και αλλες απο την ψυχη...να σαι καλα ευχομαι...ομορφο βραδακι να εχεις...
Από: Stamatios SkoulikasΕστάλη: 27 Μαΐου 7:19 μμΠρος: katrina flosΘέμα: ΑΠ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Γλυκία μου , Κατερίνα , καλήσπέρα και σε ευχαριστώ , αντευχόμενος πάντα για σένα .- ΟΙ ΦΙΛΟΙ , κατατάσονται σε τρείς κατηγορίες : τους περιστασιακούς(ή περαστικούς), τους στενούς (ή ελάχιστα χάνονται ), και τους κολλητούς (ή αχώριστους).- * ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .-
* Οι περιστασιακοί φίλοι είναι οι πιο συχνοί , (στο επαγγελματικό περιβάλλον, στο συμφέρον, στη δημιουργεία προσωπική του αποδοχής κ.α.).- Η φιλία τους δεν είναι δεσμευτική , μ΄αυτούς πάμε βόλτα , κουτσομπολεύουμε , μοιραζόμαστε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και για άλλες προσωπικές επιθυμίες , χωρίς αποκάλυψη προσωπικών μιυστικών , κ. α. -
* Οι στενοί φίλοι , μοιραζόμαστε μαζί τους τις σκέψεις μας , τα συναισθήματά μας και αισθήματά μας , την παρηγοριά μας (χαρα , λύπη, προβληματισμοί , εντάσεις , έχθρες κ.α ).- Αυτή η φιλία , στηρίζεται στην εντιμότητα , στην ειληκρίνεια , στην αλήθεια , στην αγάπη , στην κατανόηση , στην τιμιότητα και ίσως στην ανθρωπιά .-
* Οι κολλητοί φίλοι , είναι οι πιο στενοί από τους στενούς μας φίλους . Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη , δυνατό συναισθηματικό δέσιμο , εντιμότητα , εμπιστοσύνη , αλληλεγγύη , ανθρωπιά , με το σύνολο των καλών ανθρώπινων ιδανικών .- ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Από: katrina flosΕστάλη: 28/4/2009 5:21:04 μμΠρος: Stamatios SkoulikasΘέμα: ΑΠ: ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Ο Δημήτρης Τ. έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΣυνεχίζουμε να γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες! Θέμα: Βλαχο-ελληνικό γλωσσάρι "http://www.facebook.com/l/;http://www.vlahoi.net/index.php?option=com_glossary&func=display&Itemid=125&catid=30" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1129611331214&mid=878376G56358b7cG73990cG0.-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο KAIRIKAXRISTOS σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΚαλησπέραTO NEO KΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-METEO NEWShttp://kairikaxristos.nin...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/KAIRIKAXRISTOS/ .-
~* Ο Eleni Samioti έστειλε μήνυμα στα μέλη τουΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. --------------------Θέμα: Αν μπορείτε ...... Στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο μπορεί όποιος πληρεί τις προδιαγραφές να συνυπογράψει την επιστολή ακαδημαϊκών προς τον Ομπάμα.Εάν μπορείτε ή γνωρίζετε άτομα που πληρούν τις προδιαγραφές καλό θα ήταν να γιγαντώσει η προσπάθεια. http://www.facebook.com/l/;http://macedonia-evidence.org/faq-operations.html#q1-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1014059529678&mid=8778f5G56358b7cG738f8eG0 .-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η 1001 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/1001/ .-
~* Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η 1001 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/1001/ .-
~*
Θέμα:
\
Εστάλη:
27/5/2009 6:56:32 μμ
ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ!!!!!.-
~* You have entered the Top Recruiters for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN!
To invite more friends, follow the link below:http://apps.facebook.com/causes/cause_invitations/new?m=5ca919c5&cause_id=239299
Thanks,The Causes Team .-
~* Great job! You recruited Voula Shone to the cause ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN. You have recruited 10 people to the cause so far.
Go ahead and thank Voula Shone now.
Thanks for all that you do,The Causes Team
Recruiting tip: Set your status message for ΕΝΩΣΗ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" -TOGETHER FOR CHILDREN .-

~*

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅