ΑΠ ΄ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ με Αγάπη *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ !!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ !!!...

**Έφτιαξαν σημαία για τη Θράκη μας! http://www.youtube.com/watch?v=XV-wyx3WhwE ,
maiandros1December 21, 2009
(more info)
(less info)
Want to Subscribe?Sign In or Sign Up now!
ΣΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;



**· ** Αρχιεπίσκοπος στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Αν δεν υπάρχει ανθρωπιά και αξιοπρέπεια, όσους νόμους κι αν φτιάξεις και όσα χρήματα κι αν διαθέσεις, δεν φτιάχνεις κοινωνία συνοχής... ».
· «Παιδίον εγεννήθη υμίν» Τα παιδιά μας και τα Χριστούγεννα
Χριστούγεννα Αγάπης
Posted: 22 Dec 2009 11:47 AM PST

Το χαμομηλάκι σάς εύχεται
Καλά Χριστούγεννα...
Σας παρακαλούμε πολύ,
μη προσπεράσετε το βίντεο,που με περίσσια αγάπη φτιάξαμε.

Τα φετινά Χριστούγεννα
ας κάνουμε κάτι...
...επί της ουσίας:

ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν...
For I was hungry and you gave me something to eat...


Ας δώσουμε Αγάπη... είναι εύκολο, πολύ εύκολο...

Ο Αρχιεπίσκοπος στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Αν δεν υπάρχει ανθρωπιά και αξιοπρέπεια, όσους νόμους κι αν φτιάξεις και όσα χρήματα κι αν διαθέσεις, δεν φτιάχνεις κοινωνία συνοχής... ».
Posted: 22 Dec 2009 10:26 AM PST
22 Δεκ 2009 Τη συνεδρίαση του Υπουργικού παρακολούθησε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος νωρίτερα μαζί με τον πρωθυπουργό είχαν επισκεφθεί το κέντρο σίτισης αστέγων του Δήμου Αθηναίων.Στη συνεδρίαση ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι τα προβλήματα των ανθρώπων αυτών μπορούν να αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο της συνεργασίας Κράτους-Εκκλησίας, προσθέτοντας ότι η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στο Υπουργικό Συμβούλιο υπογραμμίζει την τιμή που περιποιεί τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση στην ανθρωπιστική προσφορά της Εκκλησίας.Το προνοιακό έργο της Εκκλησίας είναι στην πρώτη γραμμή, επισήμανε ο Αρχιεπίσκοπος, αναφέροντας πως η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από τη Λιβαδειά, όπου και διακονούσε επί 40 έτη ως μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας, και μάλιστα προσκάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθούν μαζί τη Λιβαδειά, πρόσκληση την οποία ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε.Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και γενικότερα η Εκκλησία πέραν των αστέγων και απόρων έχει εκπονήσει προγράμματα για χρόνια πάσχοντες και κατάκοιτους που χρήζουν βοήθειας, καθώς και για αυτιστικά και τετραπληγικά παιδιά και παιδιά με νοητική καθυστέρηση.Ο κ. Ιερώνυμος ζήτησε να βοηθηθεί η Εκκλησία με τα δεσμευμένα κτήματά της ώστε να δημιουργηθεί ένας φορέας «τα χρήματα του οποίου δεν θα γίνουν ούτε μετοχές της Εκκλησίας, ούτε θα πηγαίνουν στον κρατικό κορβανά», αλλά θα γίνουν προνοιακές δομές.Επίσης ζήτησε τη μείωση της γραφειοκρατίας σχετικά με τις δομές αυτές, ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η δημιουργία τους.Απαντώντας ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους διακριτούς ρόλους Εκκλησίας-Κράτους, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης των προγραμμάτων εκ μέρους του κράτους και υπογράμμισε την πρόταξη της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας, καθώς, όπως ανέφερε «αν δεν υπάρχουν αυτά, όσους νόμους κι αν φτιάξεις και όσα χρήματα κι αν διαθέσεις, δεν φτιάχνεις κοινωνία συνοχής που να μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα».Ο πρωθυπουργός επισήμανε επίσης ότι είναι πολλά τα ζητήματα προς συζήτηση με την Εκκλησία και κατέληξε λέγοντας «ελπίζω να είναι καρποφόρος ο εποικοδομητικός διάλογος που έχουμε αρχίσει».Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί το «μικρό κοινοβούλιο», όπως είπε, της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.πηγή: aktines
Πηγή της πηγής:http://www.in.gr/

«Παιδίον εγεννήθη υμίν» Τα παιδιά μας και τα Χριστούγεννα
Posted: 22 Dec 2009 09:34 AM PST
Είπαν πως τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών! Κι όλοι ξέρουμε με πόση λαχτάρα όλοι, αλλά τα παιδιά μας ιδιαιτέρως περιμένουν τη μεγάλη αυτή γιορτή! Που είναι πράγματι η δική τους γιορτή, αφού ο Μεγάλος Θεός, γεννιέται ως ένας απλός, μικρός άνθρωπος, ένα βρέφος.
Στον ταπεινό στάβλο της Βηθλεέμ «Παιδίον εγεννήθη υμίν»

Έχετε, όμως, αναρωτηθεί, πως γιορτάζουν τα παιδιά μας τα Χριστούγεννα;
Ας επιχειρήσουμε μιαν απλή προσέγγιση.
Κι ας δούμε πρώτα στο Σχολείο τι γίνεται.
Σε πολλά Σχολεία ασφαλώς προετοιμάζουν οι δάσκαλοι τα παιδιά μιλώντας τους για το νόημα των Χριστουγέννων. Για τα γεγονότα εκείνης της ξεχωριστής νύχτας, που χώρισε την ιστορία του κόσμου στα δύο. Κι ίσως να βρίσκουν το χρόνο να διοργανώνουν και σχολικές γιορτές, με τραγούδια, με ποιήματα και θεατρικά έργα. Άλλα θα δραματοποιούν τα γεγονότα της Γέννησης.
Κι άλλα, δυστυχώς, θα μιλάνε για καλικάντζαρους, για πέταλα, για καζαμίες κι ονειροκρίτες, για ροδομάγουλους, χοντρουλούς, ξενόφερτους, εισαγόμενους, κοκκινωπούς Αη-Βασίληδες... Ίσως, μερικοί, να μην τονίζουν καν τη μεγάλη σημασία, για όλη την ανθρωπότητα, αυτής της γιορτής με τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αλλά να διοργανώνουν «πάρτι», με μοντέρνα χορευτική μουσική, φαγοπότι και τα συναφή...
Ασφαλώς αυτά δεν έχουν καμιά σχέση με το νόημα και το περιεχόμενο της Γιορτής.
Πώς, όμως τα παιδιά μας ζουν τα Χριστούγεννα;
Με τα έτοιμα γλυκά που αγοράζει πια και δε φτιάχνει η μητέρα, να μοσχοβολήσει το σπίτι; Με τα κάλαντα που δεν ξέρει να πει ή κι όταν βγει να τα πει, βρίσκει τις πόρτες μας κλειστές με τη δικαιολογία «μας τα 'παν άλλοι»; Με τα πλούσια, πανάκριβα δώρα; Με το ξενύχτι στα «ρεβεγιόν» της πιο Μεγάλης Νύχτας; Με τους ξέφρενους χορούς και την άμετρη κατανάλωση του αλκοόλ; Μα, είναι αυτά Χριστούγεννα; Χριστούγεννα χωρίς Χριστό, γίνεται;

Μετά, γιατί διαμαρτυρόμαστε όταν ακούμε τα παιδιά μας να λένε ότι «οι πιο βαρετές μέρες είναι οι μέρες των γιορτών»; Και δεν συγκλονιζόμαστε από το φοβερό γεγονός ότι αυτές τις ημέρες ακριβώς διαλέγουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, και νέοι δυστυχώς οι περισσότεροι, για να δώσουν ένα τραγικό τέλος στην τραγική ζωή τους, τις «άδειες» μέρες... «Άδειες», γιατί εμείς τις αφήσαμε άδειες! Βγάλαμε τον Χριστό, την ουσία, το νόημα, αφήσαμε μόνο τα στολίδια, τα γλέντια και τα σχετικά και τρέχουν τα παιδιά μας να βρουν σε άλλες «ουσίες», που - τι τραγικό! - σκοτώνουν στο τέλος τα παιδιά μας!
Ο μακαριστός Γέροντας π. Παΐσιος, ο Αγιορείτης, συνιστούσε να
πανηγυρίζουμε πνευματικά τις μεγάλες γιορτές. Να 'χουμε το νου μας στις άγιες ημέρες κι όχι στις δουλειές.
για τη συνέχεια: Δημοτικό Σχολείο Πυλών Καρπάθου

· **Η Μαριλίζα άναψε τη "Φλόγα"! Κάνει περήφανους τους Έλληνες!
· Συνέλαβαν 60 άτομα για παιδκή πορνογραφία! Ανάμεσά τους και τέσσερις γυναίκες!!!
· Εμπηξαν 42 βελόνες σε δίχρονο!
Η Μαριλίζα άναψε τη "Φλόγα"! Κάνει περήφανους τους Έλληνες!
Posted: 21 Dec 2009 08:03 PM PST
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009
Στην τελική ευθεία το Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο Παίδων
Στην τελικη ευθεια για τη λειτουργια του μπαινει επιτελους, μετα απο πολυετεις αγώνες και αγωνίες των οικογενειων παιδιων με καρκινο αλλα και γιατρων των Ογκολογικων κλινικων, το ειδικο Ακτινοθεραπευτικο Κέντρο Παίδων. Αυτο ανακοίνωσε η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του "Συλλογου Γονιων Παιδιων Με Νεοπλασματικη Ασθενεια Η ΦΛΟΓΑ" με τους οποιους ειχε συναντηση στο υπουργειο.
Συγκεκριμενα, η υπουργος ενημερωσε τα μελη της διοικησης της ΦΛΟΓΑΣ οτι με κοινη υπουργικη αποφαση εγκρίθηκε η τροποίηση – συμπλήρωση του Οργανισμού του Νοσοκομείου Παίδων Π.&Α. Κυριακού προκειμένου να συμπεριληφθούν σε αυτην οι θέσεις εργασίας εξειδικευμένου ιατρικου, νοσηλευτικου και τεχνικου προσωπικού που απαιτούνται για τη λειτουργία τουΑκτινοθεραπευτικου Κέντρου Παίδων.
Την αποφαση, που ηδη δημοσιευτηκε στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως, υπογραφουν οι Υπουργοι Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης και Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Συμφωνα ανακοινωση του Υπουργειου η κα Ξενογιαννακοπούλου ενημέρωσε τη Φλογα ότι μετά την τροποποιηση του Οργανισμου που ηδη εγινε προχωρουν οι αναγκαιες προκηρυξεις για την καλυψη των κενων θέσεων προκειμενου με ταχυτατες διαδικασιες να λειτουργησει το Κεντρο. Και αυτο, οπως αναφερθηκε, για να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρονος και τα ασθενη παιδιά να έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει. Επισης διαβεβαίωσε για τη στήριξη των προσπαθειων της Φλογας τοσο απο την ιδια οσο και την υφυπουργο κ. Φωφη Γεννηματα η οποια δεν μπορεσε να ειναι παρουσα στην συναντηση.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους προς την ηγεσια του Υπουργειου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους για την λειτουργία του Ακτινοθεραπευτικού Κεντρου, η λειτουργια του οποίου θεωρείται υψίστης σημασίας για τη ασφαλη θεραπεία των παιδιών που νοσηλευονται στα Ογκολογικα Τμηματα των Παιδιατρικων Νοσοκομειων της Αθηνας.
Οπως δηλωσε η Προεδρος του Συλλογου κ. Μαρια Τρυφωνιδου μετα τη συναντηση " με την αλλαγη του Οργανισμου και την δρομολογηση των αναγκαιων προσληψεων φτάνει στο τέλος του ο αγώνας τόσων χρόνων των γονιών της Φλόγας και των γιατρων μας για την ίδρυση στη χώρα μας ενός ειδικού Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου για ασθενη παιδιά"".
Υπενθυμίζεται ότι ενω το κτιριο ειναι ετοιμο απο τις αρχες της δεκαετιας διπλα στο Νοσοκομειο Παιδων στο Γουδι, ο ακτινοθεραπευτικός εξοπλισμός αποκτηθηκε προσφατα μετα απο πολυετεις αγωνες της Φλογας και τα υπερσυγχρονα συστηματα έχουν ήδη παραδοθεί με χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε. και της ιδιας της Φλόγας. ("ΤΑ ΝΕΑ")
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Τρίτη, Δεκέμβριος 22, 2009

Συνέλαβαν 60 άτομα για παιδκή πορνογραφία! Ανάμεσά τους και τέσσερις γυναίκες!!!
Posted: 21 Dec 2009 11:30 AM PST
Λύσσαξαν oι παλιάνθρωποι...
Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε 60 άτομα και απήγγειλε κατηγορίες σε άλλα 25, μεταξύ των οποίων τέσσερις γυναίκες (!!!) στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης κατά της παιδικής πορνογραφίας στο Ίντερνετ, ανακοινώθηκε σήμερα από αστυνομική πηγή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην επιχείρηση πήραν μέρος 200 αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τους υπόπτους σε 28 επαρχίες της χώρας.
Πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 80 διευθύνσεις, όπου κατασχέθηκαν 180 σκληροί δίσκοι, 28 υπολογιστές και περίπου 1.500 CD και DVD.
Η έρευνα ξεκίνησε όταν πολλοί χρήστες του Ίντερνετ κατήγγειλαν ότι εντόπισαν πορνογραφικά βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά και με "πολύ σκληρές εικόνες".
skai
my-greek.blogspot

Εμπηξαν 42 βελόνες σε δίχρονο!
Posted: 21 Dec 2009 04:39 AM PST
Με 42 βελόνες καρφωμένες στο σώμα του βρέθηκε ένα δίχρονο αγόρι στη Βραζιλία, τις οποίες είχε μπήξει ο 30χρονος πατριός του μικρού κατά τη διάρκεια ενός μήνα τελετουργικών με την ερωμένη του, από την οποία ισχυρίζεται ότι λάμβανε οδηγίες μέσω ύπνωσης.

Ο 30χρονος αρχικά αρνήθηκε ανάμειξη στο γεγονός, όταν ρωτήθηκε για πρώτη φορά, ωστόσο όταν κρατήθηκε από την αστυνομία, παραδέχθηκε την ενοχή του.
Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι ο 30χρονος διέπραξε αυτό το έγκλημα ως πράξη εκδίκησης της συντρόφου του και μητέρας του παιδιού. Ο 30χρονος και η σύντροφός του προσποιήθηκαν ότι πλήρωσαν για να αποκτήσουν τις βελόνες των 5 εκατοστών, τις οποίες είχε ευλογήσει η Dizanta Maria dos Santos Nascimento, η οποία κλήθηκε σε ανάκριση.
Η Νασιμέντο, όπως αναφέρθηκε, ασπάζεται την αφρο-βραζιλιάνικη θρησκεία Candomble και έπεισε τον 30χρονο, ότι βάζοντας στο κορμί του μικρού τις βελόνες θα του επιτρέψει να είναι μαζί με τη γυναίκα που αγαπάει.
Η μητέρα του αγοριού εκτιμάται ότι δεν είναι μέλος κάποιας θρησκευτικής ή άλλης ομάδας και οι Αρχές πιστεύουν ότι η ιδέα για τα τελετουργικά ήταν δική της.
Η ίδια είπε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι κατηγορείται αδίκως.
Επίσης, οι Αρχές έχουν υπό κράτηση και τη γυναίκα που «ευλόγησε» τις βελόνες, αλλά ο αξιωματικός τόνισε ότι πιθανότατα θα αφεθεί ελεύθερη καθώς δεν γνώριζε πού θα χρησιμοποιούνταν οι βελόνες.
Το παιδί διακομίστηκε με αεροπλάνο σε νοσοκομείου της πόλης Μπαρέιρας της Βραζιλίας, καθώς δύο από τις βελόνες βρίσκονται πολύ κοντά στην καρδιά του και οι γιατροί δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν μπορούν να τις αφαιρέσουν. Οι χειρουργοί αποφάσισαν να μην προσπαθήσουν να αφαιρέσουν τις βελόνες, φοβούμενοι μήπως προξενήσουν χειρότερη ζημιά στο αγοράκι.
Ακτίνες Χ αποκάλυψαν τις 42 βελόνες στο σώμα του αγοριού, η κατάσταση του οποίου χαρακτηρίζεται σταθερή μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου τόνισε ότι χρειάζεται να γίνει επέμβαση σύντομα, χωρίς να προσδιορίσει όμως το χρόνο.
Το αγοράκι νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και υποβάλλεται σε σειρά ακτινογραφιών, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.
Υπάρχει κάποια εσωτερική αιμορραγία, ωστόσο το αίμα έχει ξεραθεί και δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη αιμορραγία.
Μετά τις ακτινογραφίες, η μητέρα τόνισε ότι δεν γνώριζε πώς μπήκαν εκεί οι βελόνες.
Έθνος

** Ο/Η Anastasia Pavlidou σχολιασε το μήνυμα στον τοίχο σου. «καλησπέρα απο μένα...!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=103229579697257&id=100000306461120&mid=19afe34G3dd6e022Gd62671G36 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
** Ο/Η Dina Gianakakos σχολίασε την φωτογραφία σας. «Episis Stamati! Na eise kala!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30552441&id=1037492258&mid=19b016aG3dd6e022Gd628f5G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
** Ο Haris Neofytou έστειλε μήνυμα στα μέλη του DYNAMIC SPORTS & NUTRITION. Θέμα: DYNAMIC SPORTS & NUTRITION CHRISTMAS EDITION;) "DYNAMIC SPORTS & NUTRITION Sas euxomaste kala xristougena k kalo neo etos, gemato ugeia k thetiki energia. k sas enumerwnoume gia tis eidikes mas prosfores se organa gymnastikis, podilata, dromous k.a pou isxioun gia autes tis meres mexris kai tis 31-01-2010." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1279273658497&mid=19b0b34G56358b7cG144a4aaG0 .-
**
Γεια σου Stamatios
Ο Georgios Beneas σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Georgios για να γίνετε φίλοι στο Facebook.


Georgios Beneas
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε τον Georgios ως φίλο σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=19b0bf3G3dd6e022Gd632c7G2

** Ο Nikos Nikolopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΦΙΛΟΙ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. --------------------Θέμα: ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδίες μας με Αγάπη, Ανθρωπιά και Ευτυχία. Αγάπη για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε την καρδία και την σκέψη μας από τα βάρη και τις πικρίες της καθημερινότητας. Ανθρωπιά για να μπορέσει η ψυχή μας να χωρέσει τον πόνο και την αγωνία του συνάνθρωπου μας. Ευτυχία από την επίτευξη των προσωπικών μας στόχων και την οικογενειακή μας αρμονία. Ας δώσουμε προτεραιότητα σε σκέψεις και πράξεις που απαλύνουν τον πόνο, που μειώνουν τις ανισότητες και τις αδικίες. Ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε εκείνα που είναι σημαντικά και απαραίτητα για την κρίσιμη χρόνια που έρχεται. Οι ευχές μας ας γίνουν ορμή και ελπίδα για το 2010.-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1226848804759&mid=19b0e99G3dd6e022Gd634b1G0 .-
** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Maiandros σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Έφτιαξαν σημαία για τη Θράκη μας! www.youtube.com/watch?v=XV-wyx3WhwE - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Maiandros/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Aν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για τα μηνύματα του πίνακα σου, επέλεξε το link ρυθμίσεις στο Πινακαhttp://www.sync.gr/account/apps/index.html .-
** Ο Premieraclub Premiera-club έστειλε μήνυμα στα μέλη του premiera club. --------------------Θέμα: LIVE ΣΤΟ PREMIERA CLUB ΒΑΛΕΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΑΣΑΛΩΜΑ ΣΤΙΣ 25 & 26 -12-2009 ΜΕ ΒΑΛΕΡΗ - ΡΑΛΛΗ - ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ LIVE ΣΤΟ PREMIERA CLUB !!!!!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ......... PREMIERA CLUB ...ΤΗΛ.2105773990ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..........-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1168657460270&mid=19b41f3G3dd6e022Gd65bbaG0 .-
** Ο Antreas Αποελ άλλαξε το όνομα της ομάδας AΠΟΕΛ ★★ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε AΠΟΕΛ ★★ Μπορούμε να μαζευτούμε όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες σε ένα γκρούπ ;. Για να δείτε την ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=55492067738&mid=19b2269G56358b7cG144bb2aG40Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-
** Ο Christos Karagkiozis έστειλε μήνυμα στα μέλη του i zwi thelei trela... ki emeis tin exoume!!! --------------------Θέμα: xik... methismeni trela! meta apo mia koubenta me tous admins.... eipame kapoia stigmi prepei na pioume ena poto oloi mazi na tous trelanoume olous!!!! To group exei edra ti Thessaloniki...opote osoi sumfwneite... grapste sto wall mas tin apopsi sas gia thema auto... px perioxi pou thelete... magazia isws pou sas aresoun kai na pote tha mporouse na ginei.... Filika, Christos-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1069611796224&mid=19b21d3G3dd6e022Gd643b9G0 .-
** Djkostis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "26/12 & 01/01 O ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ !!" την Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. Εκδήλωση: 26/12 & 01/01 O ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ !!Τύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 2 Ιανουαρίου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: DIKASTIRIOLIVE[κασου 11 πλατεια πετρουπολης] Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=206150823518&mid=19b1dfeG3dd6e022Gd640beG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
~**Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: Να πως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ διοδια ΔΕΙΤΕ το VIDEO.... Φτανει πια η ΚΟΡΟΙΔΙΑ....... ΔΕΙΤΕ το http://www.facebook.com/l/020de;news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1193367516170&mid=19b1544G3dd6e022Gd63a28G0.-
**Ο Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: Ελληνίδες Top Models σε… Όργια ΔEITE τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....... http://www.facebook.com/l/88e5e;news24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1098688527922&mid=19c5420G3dd6e022Gd71c45G0 .-
~** Για το κύπελλο Ελλάδας ημιτελικά στο Μπάσκετ Μπώλ 1ος αγώνας , Τετάρτη 23-12-2009 : ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 64-80 ( 29-47) { δεκάλεπτα 21-21, 29-47, 54-62 64-80 } .-
** ήσιμα Καθημερινά
Φαρμακεία Αττικής Φαρμακεία Θεσσαλονίκης Εφημερίες Νοσοκομείων Κέντρα Εξυπηρέτησης πολιτών Χρυσός Οδηγός Τηλεφωνικός Κατάλογος Ταχυδρομικοί Κώδικες Φορολογικές Δηλώσεις online Δρομολόγια Πλοίων Δρομολόγια Αεροπλάνων (Ελ Βενιζέλος) Φθηνό τηλέφωνο μέσω Ιντερνετ Voice over IP Skype Φθηνό τηλέφωνο μέσω Ιντερνετ. Ορθόδοξο Εορτολόγιο

Υπουργεία
Υπουργικό Συμβούλιο Υπουργείο Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Υπουργείο Ανάπτυξης Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας Υπουργείο Δικαιοσύνης Υπουργείο Δημόσιας Τάξης Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Υπουργείο Εξωτερικών Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών Υπουργείο Περιβάλλοντος Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων Υπουργείο Πολιτισμού Υπουργείο Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών


Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαροκόπειο ΠανεπιστήμιοΠολυτεχνείο Κρήτης Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Πανεπιστήμιο ΠειραιάΠανεπιστήμιο Πατρών Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών & Κοινωνικών ΕπιστημώνΠανεπιστήμιο Κρήτης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Πανεπιστήμιο ΑιγαίουΑνώτατη Σχολή Καλών ΤεχνώνΑριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΔημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςΙόνιο Πανεπιστήμιο


Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα
ΑΣΠΑΙΤΕ (Ανώτατη Σχολή Παιδαγ. και Τεχνολ. Εκπ/σης) ΤΕΙ Αθήνας ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ΤΕΙ Ηπείρου ΤΕΙ Ηρακλείου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΤΕΙ Καλαμάτας ΤΕΙ Καβάλας ΤΕΙ Καστοριάς ΤΕΙ Λαμίας ΤΕΙ Λάρισας ΤΕΙ Μεσολογγίου ΤΕΙ Πάτρας ΤΕΙ Πειραιά ΤΕΙ Σερρών ΤΕΙ Χαλκίδας
Ιστοσελίδα:
http://www.facebook.com/group.php?gid=43739436387http://www.facebook.com/group.php?gid=20130804294http://www.facebook.com/group.php?gid=9214879035http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgroup.php%3Fgid%3D51278490922&h=88e5e4e9dae5d5054905e3d5b9ea06f6http://www.facebook.com/group.php?gid=49707108281http://www.facebook.com/group.php?gid=30498034080http://www.facebook.com/group.php?gid=93532223393http://www.facebook.com/group.php?gid=41540013156http://www.facebook.com/group.php?gid=52566028182http://www.facebook.com/group.php?gid=115387951544http://www.facebook.com/group.php?gid=116859198898http://www.facebook.com/group.php?gid=152421410727&ref=...

** Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας Artemis Media Group στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FArtemis-Media-Group%2F99090803051&mid=19c53e0G3dd6e022Gd71c1aG4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο trelopeiraiotes σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Συγχαρητήρια για το blog σας!!Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/trelopeiraiotes/ .-
** Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας videoportal.gr στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς.Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2Fvideoportalgr%2F214299260756&mid=19c5343G3dd6e022Gd71b73G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Nikos Nikolopoulos commented on Vagelis Katselas's κατάσταση: «kales giortes kai se sena. xronia pollaaaaaaaa» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=218468601259&id=1057597004&mid=19c4850G3dd6e022Gd71102G37 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Ο Christos Karagkiozis έστειλε μήνυμα στα μέλη του i zwi thelei trela... ki emeis tin exoume!!! --------------------Θέμα: treli giagia!!!!! http://www.facebook.com/l/88e5e;www.youtube.com/watch?v=xYapJ_hD8qk einai kai sto wall!!! apisteuto!.-
**Ο Stathis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "HAPPENING @ YACHT CAFE BAR" την Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. Εκδήλωση: HAPPENING @ YACHT CAFE BARΤύπος: Πάρτυ Διακοπών'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Τοποθεσία: VASILIKI LEFKAS Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=253683651037&mid=19c3b41G56358b7cG145a9d2G7&bcode=8eTKm Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Ο Stathis Vasilatos έστειλε μήνυμα στα μέλη του YACHT cafe bar. --------------------Θέμα: HAPPENING @ YACHT CAFE BAR YACHT CAFE BAR ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑΣΣΤΗΣ 01/01/201021:00ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΚΑΙΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
**Ο Stathis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "HAPPENING @ YACHT CAFE BAR" την Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. Stathis says, "came to join us..... HAPPY NEW YEAR". Εκδήλωση: HAPPENING @ YACHT CAFE BARΤύπος: Πάρτυ Διακοπών'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. Τοποθεσία: VASILIKI LEFKAS Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=246179871421&mid=19c366eG56358b7cG145a415G7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Ο Premieraclub σας προσκαλεί στην εκδήλωση "O ΒΑΛΕΡΗΣ LIVE STO PREMIERA CLUB" την Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. Εκδήλωση: O ΒΑΛΕΡΗΣ LIVE STO PREMIERA CLUBΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου στις 7:00 π.μ. Τοποθεσία: ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 20 1os ΟΡΟΦΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ PREMIERA CLUB Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=218892210881&mid=19c2bf8G3dd6e022Gd6f81aG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**H agp surgical + medical, ο διευθυντής της εταιρίας Κος. Πατεράκης Αλέξανδρος και το προσωπικό της σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο Νέο Έτος 2010 με υγεία !!!!!!
Κάν'τε ένα χρήσιμο χριστουγεννιάτικο δώρο σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους όπως το κάθισμα της Salli Systems, το οποίο θα εξασφαλίσει υγεία ευεξία και απόδοση στην εργασία.
Σε ένα Salli Saddle κάθισμα παύουν οι πόνοι στη μέση και τον αυχένα. Δεν είναι τυχαίο που το Original Salli System βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων σε εργονομικά καθίσματα παγκοσμίως.Τώρα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
Έχει βοηθήσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων να απαλλαγούν από τα μυσκελετικά προβλήματα. Το διάσελο που διαθέτει το Salli Saddle Chair, βελτιώνει αποτελεσματικά τη γεννετική και σεξουαλική υγεία των ανδρών.Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Salli, τις έρευνες και τη χρήση τους μπορείτε να βρείτε στο site μας www.agp-sm.gr ή στο www.salli.com
Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε πως έχουμε προσφορά στην IPL συσκευή αποτρίχωσης για οικιακή χρήση. Με την αγορά μίας συσκευής HPLight σας κάνουμε δώρο δύο αναλώσιμες λάμπες του παλμικού φωτός της συσκευής. Δώρο συνολικής αξίας 155 €.
Η μικρότερη σε μέγεθος IPL συσκευή αποτρίχωσης στον κόσμο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι ιδανική για χρήση στο σπίτι με πιστοποιημένους μηχανισμούς πραστασίας και ασφάλειας προς τον χρήστη και το περιβάλλον.Η φορητή IPL συσκευή αποτρίχωσης παρέχεται με την ποιότητα και την αξιοπιστία ενός γερμανικού προϊόντος.
Για περισσότερες πληροφορίες για την IPL συσκευή αποτρίχωσης: http://www.agp-sm.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=32&Itemid=68&lang=el
Με εκτίμηση,
Πατεράκης Αλέξανδρος
Διευθυντής
agp surgical + medical
**Ο Vasiliou Victoras έστειλε μήνυμα στα μέλη του Boutique Uptown. --------------------Θέμα: hot party me lava kai elina APOPSE boutique up town!!!!!!!!!!!! tetarth 23 dekembriou kateutheian apo thn ellada mono gia sas O DJ KAI MC LAVA(TORA feat stikoudi) στο Boutique Uptown .....! Μαζί του η πιο LAVA χορεύτρια (Elina Bekakou) ....... και ο Ντιτζέϊ ΤΖΑΚ...! apopse.DOORS OPEN 23:00!!!!!!! φρι εντρανς!!!!!!!!SAS PERIMENOUME GIA KSEFRENO PARTY KAI TRELH DIASKEDASH-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1174965576411&mid=19c2132G3dd6e022Gd6ef59G0
** Theodosia Kriketou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια. --------------------Θέμα: Γέννηση >>> Αναγέννηση Γέννηση σημαίνει Αναγέννηση, Υπάρχει μια γιορτή που οι άνθρωποι την αποκαλούν Χριστούγεννα και την γιορτάζουν με επισημότητα και λαμπρότητα σε όλο το γνωστό Σύμπαν. Αλλά για να γεννηθεί κάτι κάτι πρέπει να έχει πεθάνει. Τι άραγε? Ξέρεις? Τι γεννιέται και τι πεθαίνει ξέρεις? Γεννιέται ο Χριστός λες? αυτό είναι η ουσία? γενέθλια γιορτάζουμε? Ποιά είναι η ουσία των Χριστουγέννων?Η Γέννηση του "Είναι" είναι η ουσία να γίνει.Η Γέννηση του Χριστού έγινε πριν 2000 χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα όσες φορές κι αν ξανά γεννηθεί ο Χριστός, ο άνθρωπος είναι ο ίδιος.. Ούτε ξαναγεννιέται αλλά ούτε και Αναγεννιέται. Τίποτα ο ίδιος. Καμιά αλλαγή προς το καλύτερο, προς την ελευθερία, την ζωή, την Ακεραιότητα, την Αναγέννηση. Τίποτα, Στάσιμος, ούτε μπρός ούτε πίσω. Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος. Ήταν και είναι σε φρικτή κατάσταση. Χωρίς βούληση, Αυτογνωσία, Αυτοέλεγχο, περιφέρει το ασήμαντο, μικρό "εγώ του" πιστεύοντας πως είναι το κέντρο του κόσμου. Στον δικό μου κόσμο στον κόσμο του Μάγου, του Σοφού, του Άχρονου Φιλόσοφου και μόνο να σκεφτείς την λέξη "Εγώ" είναι βλασφημία. "Εγώ", μπορεί να πει μονάχα όποιος είναι ελεύθερος, όποιος έχει αυτογνωσία, όποιος είναι κύριος της ζωής του, όποιος έχει βούληση, αυτός που είναι κυρίαρχος της Ζωής του, Ο ξαναγεννημένος μόνο αυτός.'Εγώ" μπορεί να πει ο Χριστός, ο Βούδας, ο Σωκράτης, ο Λάο, ο Μπρούνο, ο Πυθαγόρας... αλλά αυτοί οι τόσο σημαντικοί άνθρωποι ποτέ δεν πρόφεραν αυτή την λέξη. Επειδή ήξεραν. Δεν υπάρχει "Εγώ". Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ... http://www.facebook.com/l/55975;theodosialife.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html Αφησε να σε παραμυθιάσουν ξανά και ξανά και πίστεψε και στις νεραίδες και στον αη Βασίλη και στους μάγους και στα δώρα... Πίστεψε σε όλα, μην ακούς που λένε πως είναι παραμύθια για μικρά παιδιά... όχι μην ακούς.. Πίστεψε και πέρνα καλά.. Καλά να περάσεις και ακόμη καλύτερα να γιορτάσεις... Αφέσου να νοιώσεις όχι την μαγεία των Χριστουγέννων??? Αλλά απλά την Μαγεία!!!-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1332686360159&mid=19c13dfG56358b7cG1457b37G0 .-
**
Γεια σου Stamatios
Ο Abdulqudoos σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.


Abdulqudoos Durrani
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Abdulqudoos που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Ozer SahinΠροσθέστε ως Φίλο

Irina SlutskyΠροσθέστε ως Φίλο

Barak ZaiΠροσθέστε ως Φίλο

Abbas HatifΠροσθέστε ως Φίλο

Abdulhakim BashardostΠροσθέστε ως Φίλο

Natalia FranceschiΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του Abdulqudoos:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του Abdulqudoos ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=652614888&mid=19c0f09G3dd6e022Gd6dde0G1b
** Voula Shone commented on her φωτογραφία: «lol...Stamatios says good afternoon!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19bfafcG3dd6e022Gd6ce8fG10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
** Vlds Ko έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ HIT!!!!!!!!! --------------------Θέμα: !!!TOP 5 23/12/09!!! TOP 5 FOR THIS WEEK1.Avicii & Philgood - Record Breaker(Original Mix) (http://www.facebook.com/l/88e5e;www.youtube.com/watch?v=O60IXAK662g)2.Hypnotic Hour - Violins(Christos Fourkis Deep Guitar Remix) (http://www.facebook.com/l/88e5e;www.youtube.com/watch?v=RQcTMLKMC2I)3.DJ Project - Miracle Love (http://www.facebook.com/l/88e5e;www.youtube.com/watch?v=J-_ZasUeqSA)4.Bingo Players - Devotion(O...riginal Mix) (http://www.facebook.com/l/88e5e;www.youtube.com/watch?v=QYen6mnNgvQ)5.Tristan Garner - Panama(Original Mix)(http://www.facebook.com/l/88e5e;www.youtube.com/watch?v=sKcN9Ylt2Zc)-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1280313938647&mid=19bea88G3dd6e022Gd6c10bG0
**
Chamber Office has something to tell you

View message


Subject: TO, Stamatios Skoulikas

Αλλάξτε τα άτομα που μπορούν να σας στέλνουν προσκλήσεις και αιτήσεις

Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά δεδομένα σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

**Ο Haris Neofytou έστειλε μήνυμα στα μέλη του HarNeo Photography Studio. --------------------Θέμα: HarNeo Photography Studio Ek tis dieuthinseos,sas euxomaste apo kardias ths genisis to asteri,Xronia polla, xronia kala sto spiti sas na feri...Episis sas enumerwnoume pws mexri kai to telos tou 1ou mina tou neou etous, sas xarizoume to http://www.facebook.com/l/55975;Φ.Π.Α se ola mas ta paketa prosforwn. HarNeo Pictures, Bringing your Pictures Back to Life...http://www.facebook.com/l/55975;www.harneophotography.comJoin the Evolution Art...
**Ο Giannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "I'm Facehooked! - Get a Free Facehooked T-Shirt!". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=213471588877&mid=19bc69cG3dd6e022Gd6ab5dG6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Hola Amix!,pinguita_7@hotmail.com te ha invitado a probar MSNReview.com!.MSNReview.com te permite revisar los contactos de tu MSN totalmente gratis.! De este modo podrás: - Averiguar quién te ha eliminado de su MSN.- Limpiar tu MSN de quien no quiere hablarte.- Recuperar contactos eliminados.- Ver quién te tiene agregado que no tienes en tu lista.Ingresa a MSNReview.com: CLICK AQUI ¡Te esperamos!

**Maria Katikaridou commented on Vagelis Katselas's κατάσταση: «Καλές γιορτές Βαγγέλη, με υγεία.» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fprofile.php&v=feed&story_fbid=218468601259&id=1057597004&mid=19b89e9G3dd6e022Gd68f4fG37 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Russell Purser commented on Voula Shone's φωτογραφία: «That must be British English.» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=3728047&id=646482340&mid=19c603aG3dd6e022Gd72755G10 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Maiandros σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Έφτιαξαν σημαία για τη Θράκη μας! www.youtube.com/watch?v=XV-wyx3WhwE - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Maiandros/.-


**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅