Στο αγιάζι της ενημέρωσης 29/10/2012

Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  29/10/2012 :

Από  εκδηλώσεις εθνικής γιορτής στο  Αρφαρά  28/10/2012


Το  ποντικάκι  του Η/Υ πάντα κοντά στην ενημέρωση !
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  πολλά  Άλλα !
Η  Εφημερίδα  μας !

***  Βουδούρης: "Τέλος στη "συγκυβέρνηση" ή πολιτική κολοτούμπα;"  :
Βουδούρης: "Τέλος στη "συγκυβέρνηση" ή πολιτική κολοτούμπα;"
*   Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς βρίσκεται μπροστά σε ένα απλό αλλά ανελέητο δίλημμα: να θέσει τέρμα στη λεγόμενη "συγκυβέρνηση" ή να αναγκαστεί σε μια πολιτική κολοτούμπα. Είναι πλέον σαφές ότι η Τρόικα δεν θα υποχωρήσει επί της ουσίας, άσχετα αν χαρίσει ένα επίδομα γάμου ή τροποποιήσει κάποια "πλαφόν". Είναι επίσης σαφές ότι ο κ. Σαμαράς θέλει να κάνει επίδειξη "τόλμης", όπως λέει, για να συγκρατήσει τις φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα του.
Η θέση που πρόβαλε δημόσια ο Φώτης Κουβέλης δεν επιδέχεται ερμηνείας. Δήλωσε εξαρχής ότι τα "εργασιακά" δεν μπορούν καν να μπουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Και σωστά έπραξε. Αντίθετα, αυτό που τώρα δηλώνουν ορισμένοι, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να τα δεχθεί "ως έχουν", υπονοώντας ότι μπορεί να τα δεχθεί κάπως διαφορετικά, αποτελεί αθέτηση της αρχικής τοποθέτησης του Φ. Κουβέλη και δεν ξεγελάει κανέναν. Τα "εργασιακά" είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου μιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής, στην οποία η ΔΗΜΑΡ πρέπει συνολικά να αντιταχθεί. Εξάλλου είναι γνωστή η τακτική της Τρόικα. Ρίχνει στο τραπέζι, "από το πουθενά", 10 απαράδεκτα μέτρα και δηλώνει ότι είναι έτοιμη για διαπραγμάτευση, δηλαδή να περάσει μόνο τα μισά… Και τα υπόλοιπα τα ξαναφέρνει λίγο μετά. Αυτό το παιχνιδάκι επαναλαμβάνεται εδώ και πολύ καιρό. Και όποιος κάνει πως δεν το καταλαβαίνει είναι ή αφελής ή υστερόβουλος. Ως εκ τούτου, η μετάθεση των εργασιακών για το επόμενο κύμα μέτρων, θα αποτελούσε μόνο μια προσπάθεια παραπλάνησης της Τρόικα και του κ. Σαμαρά για να προτρέψουν την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ να ακυρώσει την αρχική της τοποθέτηση.
Είναι προφανές, ότι από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ εξαρτάται πλέον αν το κόμμα επανασυνδεθεί με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και με την Προγραμματική Συμφωνία του Ιουνίου ή αν θα διολισθήσει ακόμα πιο πέρα στη στήριξη μιας πολιτικής, που οδηγεί στην οικονομική κατάρρευση και στην κοινωνική διάλυση.-  
Ανδρέας Νεφελούδης Οδυσσέας Βουδούρης
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Βουλευτής, μέλος της ΚΟ ΔΗΜΑΡ   
*** Η Ρόδη Κράτσα στην Πύλο  :
Η Ρόδη Κράτσα στην Πύλο
* Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, η Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδη Κράτσα, τίμησε με την παρουσία της τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Πύλο. Η κ. Κράτσα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Πύλου, όπου συζήτησαν με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Καφαντάρη για θέματα που αφορούν την περιοχή. Η κ. Κράτσα εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Δήμο, θεωρώντας ότι υπάρχουν σπουδαίες δυνατότητες ανάπτυξης. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης προσέφερε στην κ. Ρόδη Κράτσα τοπικά προϊόντα, ως δώρο για την επίσκεψή της και σε επισφράγιση της καλής συνεργασίας που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.
Μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο, η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ο Λιμενάρχης και η Προϊσταμένη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου και παρακολούθησαν την τέλεση της δοξολογίας. Μετά το πέρας της λειτουργίας, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων και θυμάτων των εθνικών αγώνων, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου και έγινε κατάθεση στεφάνων. Πλέον του Δημάρχου, των εκπροσώπων των Αρχών και των Σχολείων, η κ. Ρόδη Κράτσα κατέθεσε επίσης στεφάνι εκπροσωπώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τέλος, ακολούθησε σύντομη δεξίωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ
*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ   της  Δευτέρας  29/10/2012 :
**  Για  την Σούπερ Λίγκα  8η  αγωνιστική :
ΟΦΗ   -  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   2-2  (1-2) .-
Τα  γκόλ : 10΄ Τοτσέ , 27΄ Κουστιανικούλης , 30΄Χάρης Μαυρίας , 72΄Παπαζογλου .-

 ~ ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς     2-2  ,  ( 1-1) .- Τα γκόλ : 3΄ Μανώλης  Παπαστεργιανός ,  9΄ πεν. Αμπτούλ , {ανύπαρκτο πέναλτι -σε χέρι Ψυχογιού-υπέρ ΟΣΦΠ} ,  78΄ Αγκάνθο , 82΄ Χολέμπας ,

Κόκκινη : στο  81΄ Ο Νίκος Ψυχογιός με  δύο κίτρινες .-
 Διαιτητής : Αλέξαν. Αρετόπουλος . -

** Γιά  την Α1  στο ελληνικό πρωτάθλημα  Μπάσκετ :
~ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  - ΑΟΓ ΡΕΘΥΜΝΟ   92-50   , .- ^
 γ΄περίοδο : 68-39  ,  ημίχρονο: (53-28)    , α΄10λεπτο:  26-16  .-

*** Σύλληψη εμπόρου στην Καλαμάτα για μη απόδοση ΦΠΑ 126.000 ευρώ  :
Σύλληψη εμπόρου στην Καλαμάτα για μη απόδοση ΦΠΑ 126.000 ευρώ
*     Συνελήφθη σήμερα στην Καλαμάτα γνωστός καταστηματάρχης επειδή δεν είχε αποδώσει στο Δημόσιο ΦΠΑ ύψους 126.000 ευρώ. Σε βάρος του συλληφθέντος έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.-

*** Απο  την παρέλαση στην Κυπαρισσία
Φωτογραφίες από την παρέλαση στην Κυπαρισσία

***  Από την παρέλαση στο Γύθειο
  Φωτογραφίες από την παρέλαση στο Γύθειο

***Εκδηλώσεις για τον ΟΗΕ με μαθητές στο Γύθειο :
Εκδηλώσεις για τον ΟΗΕ με μαθητές στο Γύθειο (φωτογραφίες)
* Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στο Γύθειο. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας και της Κύπρου στο γραφείο του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες Δημήτρης Φατούρος επισκέφθηκε το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Γυθείου.
Αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών είχε συναντήσει τον κ. Φατούρο στις αρχές του χρόνου στις Βρυξέλλες στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης , ενώ οι μαθητές του ΕΠΑΛ συμμετείχαν στο διαγωνισμό Drop by drop- The future we want με θέμα την προστασία του νερού. Ο κ. Φατούρος είχε, την ευκαιρία να αναλύσει και να παρουσιάσει στους μαθητές το έργο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Η Έδρα των Ηνωμένων Εθνών είναι στη Νέα Υόρκη όπου 192 χώρες συναντώνται προκειμένου να επιτύχουν τη συναινετική επίλυση των προβλημάτων του πλανήτη. Ο ΟΗΕ ιδρύθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1945 από 51 χώρες οι οποίες δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν την ειρήνη μέσα από τη διεθνή συνεργασία και τη συλλογική ασφάλεια. Σήμερα, σχεδόν κάθε έθνος του κόσμου ανήκει στον ΟΗΕ- οι χώρες μέλη είναι 192.
Οι αρχές στις οποίους κινούνται τα κράτη μέλη είναι
* διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλεια
  • η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ των εθνών
  • η συνεργασία για την επίλυση των διεθνών προβλημάτων
  • η προώθηση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και
  • η εναρμόνιση των δράσεων των κρατών.
 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι μαθητές άκουσαν τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ στη χώρα μας, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από το Γύθειο επισκέφθηκε και σχολικές μονάδες στα Ιωάννινα. Οι Διευθυντές των σχολείων η κα Παναγιώτα Μένεγα και ο κ. Νικόλαος Κατσαφούρος τον καλωσόρισαν με θερμά λόγια ενώ του δόθηκαν και αναμνηστικά δώρα. Από την πλευρά του, μεταξύ άλλων, χάρισε στους μαθητές την μεγάλη γαλάζια σημαία του ΟΗΕ στη σκέπη της οποίας βρίσκει καταφύγιο όλος ο κόσμος. Ο κ. Φατούρος παρακολούθησε και την κατάθεση στεφάνων από την μαθητική κοινότητα στο Ηρώο του Γυθείου. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Ανατολικής Μάνης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Ανδρεάκο. Το κλίμα, δε, της συνάντησης ήταν θερμότατο. Παρούσες ήσαν η Αντιδήμαρχος κα Γεωργία Λυροφώνη και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκαπίδευσης Δ.Σ. και Ελένη Δρακουλάκου. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι, στο αίθριο του Δημαρχείου, στο Γύθειο, υπάρχει έκθεση φωτογραφίας με θέμα το νερό (είδος υπό εξαφάνιση εξ΄ αιτίας της αλόγιστης χρήσης).
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ανατολικής Μάνης


*** Η 28η Οκτωβρίου στο Γεράκι Λακωνίας :
Η 28η Οκτωβρίου στο Γεράκι Λακωνίας (φωτογραφίες)
* Με σύμμαχο τον καιρό και με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος του ιστορικού «ΟΧΙ» στο Γεράκι . Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον κεντρικό ναό του χωριού « Η Κοίμησης της Θεοτόκου» παρουσία επισήμων, όλων των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθηγητών,δασκάλων και πλήθος κόσμου. Η καθηγήτρια του Λυκείου Γερακίου κ.Κατερίνα Κυρίου εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στις πολύπαθες αλλά ηρωικές εκείνες ημέρες.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών των σχολείων μας στο δρόμο πάνω από το Δημοτικό Σχολείο συνοδευόμενη από τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας. Στη συνέχεια, έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων, κατάθεση στεφάνων και απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων όλος ο κόσμος μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού μας όπου απόλαυσε την υπέροχη φθινοπωρινή μέρα πίνοντας το καφεδάκι του. Και του χρόνου να είμαστε καλά!

Χρήστος Μπαλαμπάνος
Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου
***  Ανοιχτή επιστολή των τριτέκνων Μεγαλόπολης στους βουλευτές  :
Ανοιχτή επιστολή των τριτέκνων Μεγαλόπολης στους βουλευτές
*    Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων απέστειλε ο Σύλλογος Ττιτέκων Μεγαλόπολης "Ο Αρκάς". Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:
Αξιότιμε(η) κύριε(α) Βουλευτά σήμερα με την παρούσα επιστολή μας:
  Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για την πολιτική ΄΄αναισθησία΄΄ και τον στρουθοκαμηλισμό της Πολιτείας για το σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδας μας,με δείκτη γονιμότητας της Ελληνίδας 1,1 και με δείκτη γήρανσης του πληθυσμού να έχει φτάσει σήμερα στο 27% και σε μια 10ετία να έχει μειωθεί ο πληθυσμός της Χώρας κατά 1.060.000 άτομα,
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για την συρρίκνωση της ελληνικής οικογένειας με τα εξουθενωτικά φορομπη-χτικά μέτρα και χαράτσια που έχουν λάβει οι Κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια,
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε, που η Κυβέρνηση με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσεως έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση το 35% των οικογενειών με τρία παιδιά και άνω με τις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων,
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε που καθημερινά πλέον είμαστε μάρτυρες της αδυναμίας των γονέων να ανταποκριθούν στις στοιχειώδης ανάγκες των παιδιών τους για σωστή διατροφή, ανατροφή και εκπαίδευση λόγω του ότι 1 στους 2 γονείς είναι άνεργοι και η μέριμνα του Κράτους για την οικογένεια έχει σχεδόν εξαφανισθεί,
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για την κακοδιαχείριση, διασπάθιση και κατάχρηση του δημοσίου χρήματος από αυτούς που είχαν αναλάβει τις τύχες της,
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε που η διαπλοκή ήταν η βασική λειτουργία των κρατικών λειτουργών, που ακόμη και σήμερα να μην βλέπουμε πράξεις και ενέργειες για την πραγματική εξάλειψή της.
Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα που ψήφισαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τώρα οι μισοί κάνουν το εξαπτέρυγο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και οι άλλοι μισοί το εξαπτέρυγο της Ν.Δ. περιμένοντας καρέκλα.
Κάνοντας τα παιδιά μας τεκμήριο η Ν.Δ. πιστεύει ότι θα φέρει την ανάπτυξη και θα σώσει την Ελλάδα όχι για τα παιδιά μας αλλά για κάποιους άλλους
 ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
 Δεν θα δεχθούμε ποτέ:
  Να καταστρέφετε το μέλλον των παιδιών μας,
Να στερείτε την ελπίδα για το αύριο,
Να καταρρακώνετε και ευτελίζετε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων από τις παλινωδίες, την υποχωρητικό-τητα και την προσωπική επιβίωση των πολιτικών,
Να επιτρέπετε την ευημερία των τραπεζών και οι οικογένειες να οδηγούνται στην ένδεια και την πενία,
Να βυθίζεται η Ελλάδα ολοένα και περισσότερο σε ένα καταστροφικό αδιέξοδο,
Να ρίχνετε στον καιάδα της παγκοσμιοποίησης τις αξίες, αρχές, ήθη και παραδόσεις μας με το πρόσχημα εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης, θεσμών και δομών,
Να εκχωρείτε εθνική κυριαρχία χωρίς εξουσιοδότηση ούτε από τον Λαό ούτε από το Σύνταγμα,
Να καταστρατηγούνται βασικές διατάξεις του Συντάγματος με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης,
Τα ψεύτικα διλήμματα που εκπορεύονται από την Τρόϊκα αλλά και από εσωτερικούς ΄΄αυτόκλητους σωτήρες΄΄ που συχνά προβάλλονται για να δικαιολογηθούν ανικανότητες, συντεχνιακά συμφέροντα και συμφέροντα των δανειστών,
Την στάση ΄΄γη και ύδωρ΄΄ των Ελλήνων πολιτικών στους ΄΄τροϊκανούς΄΄, σε κέντρα εκτός και εντός Ελλάδος,
Το θέατρο του παραλόγου της δήθεν καταπολέμησης της γραφειοκρατίας και ευθυνοφοβίας,
Και ο αγώνας μας θα είναι συνεχής
Σας καλούμε να είσθε μαζί μας. Είναι ώρα ευθύνης και ο καθένας σας οφείλει να την αναλάβει στο μέτρο που του αναλογεί. Η ευθύνη και οι ΄΄ λεονταρισμοί ΄΄ αναλαμβάνονται εντός της Βουλής και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα. ΜΗΝ βάλλεται με την ψήφο σας την ταφόπλακα στην επιβίωση της Ελληνικής οικογένειας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Όχι στην στήριξη άδικων μέτρων κατά των οικογενειών με παιδιά, Είσθε βουλευτές που έχετε εκλεγεί από τον Λαό και είσθε υπόλογοι σε αυτόν και σε κανέναν άλλον,
   Αλλιώς παραιτηθείτε.
ΘΕΛΟΥΜΕ Σε Κάθε Γειτονιά να Ακούμε το Γέλιο Περισσότερων Παιδιών και Όχι τον Θρήνο από απώλειες όλων και περισσοτέρων γερόντων.
Εκ του Δ.Σ.      

*** Επεισοδιακή έναρξη της παρέλασης στην Κυπαρισσία  :        
Επεισοδιακή έναρξη της παρέλασης στην Κυπαρισσία
* Του  Κώστα  Μπούρα
Επεισοδιακή ήταν η έναρξη της παρέλασης στην Κυπαρισσία, καθώς ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών. Η καθυστέρηση προκάλεσε διαμαρτυρίες και εκνευρισμό, ενώ η παρέλαση ξεκίνησε χωρίς οι επίσημοι να έχουν πάρει την θέση τους στην εξέδρα.
Η ώρα έναρξης ήταν για τις 11 το πρωί όμως προφανώς δεν είχε γίνει καλώς προγραμματισμός με συνέπεια ο Μητροπολίτης Τριφυλίας Χρυσόστομος να καθυστερήσει μέχρι να ολοκληρώσει τα ιερατικά του καθήκοντα. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον κόσμο που περίμενε για περίπου 40 λεπτά. Ακολούθησε διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και το ξεκίνημα της παρέλασης έγινε χωρίς όλοι οι επίσημοι να έχουν ανέβει στην εξέδρα. Μάλιστα ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας έσπευσε να σταματήσει την φιλαρμονική που προπορευόταν , ενώ ταυτόχρονα ήρθε και ο Μητροπολίτης , με τον κόσμο να διαμαρτύρεται έντονα. Μετά από αυτό το μικρό επεισόδιο η παρέλαση διεξήχθη κανονικά.

***Από την παρέλαση και τις πορείες στην Καλαμάτα
Βίντεο από την παρέλαση και τις πορείες στην Καλαμάτα
*  Στην Καλαμάτα. Μετά την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έκαναν ξεχωριστές πορείες στην Αριστομένους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΣΥΑ.-

***

~** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΤΩΒΡΙΟΥ 2012 :
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/01-2012-blogger-10-2012-1830.html , Στο αγιάζι της καθημερινότητας Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012-01-2012-1912-2012-p-1030004.html , Ιστρορία μας (μέρος της ) μέσα από Βιντεοπαρουσιάσεις 2012 , Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , Τρίτη 02 Ο τωβρίου 2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα .-
~*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Αθλητική Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/video-2012.html , ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ σε VIDEO 2012 , Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html ,H ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από Βίντεο , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/06102012.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ Σάββατο 06/ Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης  Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012 .-
 ~**http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html , ΕΛΛΑΔΑ μέσα από ΒΙΝΤΕΟ , Μένουμε Βλέπουμε και Ζούμε Ελλάδα , Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8.html , Μεσσηνιακή ενημέρωση και Άλλα , Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012.
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης στην καθημερινίτητά μας , Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Μεσσηνιακά και Άλλα από το ποντικάκι μας , Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 .-
~***
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης - Ενημέρωση Παρουσίαση, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 .-
~***  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Αυτοί που έκαψαν την Ελλαδα μας στο αγιάζι της καθημερινότητας , Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Ταξιδεύοντας στη γνώση ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ  , Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 ,.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης , Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/10/m.html , MΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης : , Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 .-
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html ,. Εθνική Ελλάδας Ανδρών στο ποδόσφαιρο , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 .-
~**  ~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/10/blog-post_18.html , Ενημέρωση και καθημερινότητα ,
Μεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης
,Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013.html , Ευρωμπάσκετ 2012-2013 , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 .
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012.html , Γιατροί ΕΥΟΠΥ στο Ν. Μεσσηνίας 2012 , Παρασκευή 19/10/2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2012-2013_20.html , Σούπερ Λίγκα στην Ελλάδα 2012-2013 , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html , Σαββατο-Κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/blog-post_20.html , ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεσσηνιακών Ποδοσφαιρικών Σωματείων
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/m.html , Mένουμε ζούμε και Βλέπουμε Ελλάδα , μέσα από Βίντεο .. , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post_21.html ,  Κυριακάτικο αγιάζι ενημέρωσης  , Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/2-1.html , ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ -Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΙΑ 2-1 την Κυριακή 21/10/2012 , ΔΕΥΤΕΡΑ 22Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_22.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της ενημέρωσης , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/h.html , H Ιστορία ενός χωριού Δ΄ συνέχεια , ΤΟ ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/m.html , Mεσσηνιακά και Άλλα στο αγιάζι της Ενημέρωσης , Δευτέρα , 23 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html , ΑΘΛΗΤΙΚΑ της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μεσσηνιακά και Άλλα , Τετάρτρη 24 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_25.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 , MΕΣΣΗΝΙΑΚΑ καί Άλλα
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/10/blog-post_26.html , Σο αγιάζι της ενημέρωσης , Ειδήσεις και ...... άλλα , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και πολλά Άλλα ...στην ενημέρωση , Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/10/blog-post_26.html , Μεσσηνιακά και Άλλα στην εφημερίδα μας , Μεσσηνιακά και Άλλα στην εφημερίδα μας ,Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 20-12 .
~*** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/10/blog-post_27.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 27 και 28 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/10/27-10-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης του Σαββάτου 27 /10 /2012 .-
~**  http://snsarfara.blogspot.gr/2012/10/blog-post_28.html  , Αληθινές  Παρουσιάσεις από την ίδια τη Ζωή μας , Παρουσιάσεις ΚΥΡΙΑΚΗ 28 Οκτωβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html  , Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωση , Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012 .-    ~**
 ~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/10/29102012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  29/10/2012 .-

*
ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  για  σήμερα :

~*Κηπουρός Αλβανός 2012 P1030336.MP4

http://youtu.be/hKgWvanUhKU ,



~** Μπρουλίντα και δουλειά 2012 P1030340.MP4 :

http://youtu.be/nMir2DLfrbc ,



~** Αεροπορική επίδειξη 1 2012 P1030341.MP4 :

http://youtu.be/f6KD-NEjOqo ,



~** Επίδειξη αεροπλάνου 2012 P1030342.MP4 :

http://youtu.be/TTTWTfDFbMs ,



~** 28 Οκτωβρη 2012 Αρφαρα P1030343.MP4 :

http://youtu.be/koB6onw0E48 ,




  
~ ** Σαν σήμερα 29-10 1 :


http://youtu.be/6aN9SRLatOo ,




~** ΣΑΝ Σήμερα 29-10 2 :

http://youtu.be/JVYoshHUxxQ ,


**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ