ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ *

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ !!!!!!!!!!!!!!



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ :


Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
τα Πρωτοσέλιδα του Σημερινού Τύπου στο Περίπτερο του http://www.newstime.gr/
NewsTime.gr

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται (20:00, ΑΝΤ1) με την Ντιναμό Βουκουρεστίου ώστε να σφραγίσει την πρόκριση. Οι πράσινοι έχουν στο μυαλό τους και τα μεταγραφικά με τον Παλέτα να είναι στο προσκήνιο.

Το τριφύλλι προκρίνεται ακόμα και με ήττα με 1-0 από τους Ρουμάνους αλλά όπως τόνισε και ο Νίκος Νιόπλιας θα παίξει για τη νίκη απόψε στο ΟΑΚΑ. Ο 44χρονος τεχνικός στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ηρακλή. Συγκεκριμένα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καντέ και Μπιάρσμιρ. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται Ο Βύντρα και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος. Οι τρεις χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης και Κατσουράνης με τον τελευταίο να υπάρχει πιθανότητα να ξεκουραστεί με τον Σιμάο να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα εκτός θα μείνει ο Ρουκάβινα με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι στα αριστερά του μοναδικού προωθημένου Σισέ και στα δεξιά θα κινείται ο Νίνης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ,, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος, Δάρλας και Καρνέζης.



Με 4-4-2 η Ντιναμό

Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος του Βουκουρεστίου θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2. Ο Ντόλχα θα είναι στην εστία έχοντας τον Μολινέρο δεξί μπακ, αριστερό τον Πούλχακ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μότσι και Ταμάς. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Εντόι με τον Κονέ με τον Τόρζε να παίζει ως δεξί χαφ και τον Μπόστινα ως αριστερό χαφ. Ο Νικουλάε με τον Αντριάν Κριστέα θα είναι οι επιθετικοί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ματάκε, Σκαρλατάκε, Ντιαμπατέ, Γκοϊάν και Νικουλέσκου.

«Ιδανικός ο ΠΑΟ για Παλέτα»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκάμπριελ Παλέτα από την Μπόκα Τζούνιορς. Ο μάνατζερ του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Εντουάρντο Γκάμαρνικ θεωρεί ιδανικό το τριφύλλι για τον πελάτη του: «Δεν γνωρίζω τις διαθέσεις της ελληνικής ομάδας επίσημα. Πληροφορήθηκα αναφορικά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από δημοσιογράφους. Ωστόσο το ενδεχόμενο πιθανής μεταγραφής του Γκάμπριελ στον Παναθηναϊκό φαντάζει ιδανικό για τον ίδιο. Δεν έχουμε μιλήσει και δεν του έχω μεταφέρει τίποτε. Βρίσκεται σε διακοπές εκτός Μπουένος Άιρες».

Ο εκπρόσωπος του Παλέτα γνωρίζει και αρκετά πράγματα για τους πράσινους: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, ιδανική για την καριέρα του Γκάμπριελ. Συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας του. Γνωρίζω πως εκεί εργάζεται ο Ρότσα και ένας ακόμα παίκτης από την Αργεντινή ο Σεμπαστιάν Λέτο. Συνεπώς, θα έχει παρέα, θα κάνει φίλους, θα μπορέσει να προσαρμοστεί πολύ πιο εύκολα. Σας λέω δεν υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Είναι καλά. Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αποδείξει την αξία του.»

Ρότσα: «Ό,τι καλύτερο να πήγαινε στον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάν Ραμόν Ρ'ότσα γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Αργεντινής και εξέφρασε την άποψη του στην εφημερίδα «Goal» για τον Παλέτα. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη: «Δεν γνωρίζω εάν έχει γίνει κάποια κίνηση από τον Παναθηναϊκό, μπορώ όμως να σας πω ότι πρόκειται για ένα παιδί που είναι 23 στα 24 και παίζει βασικός κεντρικός αμυντικός στην Μπόκα Τζούνιορς. Αυτό δεν είναι τυχαίο, ούτε το ότι στα 21 του χρόνια πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ και όπως ξέρετε η Λίβερπουλ δεν αποκτά στην τύχη παίκτες. Ενα παιδί πολύ δυνατό, πάνω από 1,90 μ., που παίζει σαν θηρίο στο ματς και έξω απ' το γήπεδο είναι ''Παναγία''. Είναι σε ιδανική ηλικία, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είμαι σίγουρος ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι και για τον ίδιο θα ήταν ό,τι καλύτερο να πήγαινε στον Παναθηναϊκό».

Σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα

Ο Νικόλας Πατέρας, ο Κώστας Αντωνίου, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κριστόφ Βαζέχα θα κάνουν σύσκεψη την Δευτέρα ή την Τρίτη για να αποφασίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα ψάξει και θα κινηθεί μόνο για την απόκτηση ενός εξαιρετικού στόπερ με τις πωλήσεις παικτών, πάντως, να έχουν προτεραιότητα.

Ο Βγενόπουλος στο ΟΑΚΑ

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά από περίπου δύο μήνες, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει το παρών σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο «Βγενό» αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή θα βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων. Τελευταία φορά που ο Mr MIG πήγε στο Ολυμπιακό στάδιο ήταν στις 25 Οκτωβρίου ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει για τον ενδιαφέρον του Εντμίλσον.

Αφιέρωμα στον Νίκο Νιόπλια φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Ο Μαρσέλο Κάσας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το τριφύλλι. Ο Παραγουανός αμυντικός αγωνίζεται με την Golden Team.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ 1908 !!

**‹ Α1 ΑνδρώνΣτην κορυφή Σπανούλης, Πέκοβιτς, «Ζοτς» :


Το 2009 φθάνει στο τέλος του και το διάσημο site eurobasket.com ανακοίνωσε τους κορυφαίους της χρονιάς επιλέγοντας στην καλύτερη πεντάδα τους Σπανούλη και Πέκοβιτς και καλύτερο κόουτς τον Ομπράντοβιτς.

Με την ολοκλήρωση της κάθε χρονιάς, έρχεται και η ώρα για κάθε είδους ανασκοπήσεις και ψηφοφορίες για αναδείξεις των κορυφαίων. Η κατάκτηση του τριπλ κράουν από τον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ουσιαστικά και πως η συλλογή των «πρασίνων» θα πλουτίσει από κάθε είδους διακρίσεις.

Το διάσημο site «eurobasket.com» ανέδειξε τους κορυφαίους Ευρωπαίους της χρονιάς και τοποθέτησε στην καλύτερη πεντάδα τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκολα Πέκοβιτς μαζί με τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ραμούνας Σισκάουσκας και Έραζεμ Λόρμπεκ. Πολυτιμότερος εξ αυτών κρίθηκε ο Ναβάρο για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο φάιναλ φορ, την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ με την Ισπανία. Κορυφαίος κόουτς ψηφίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα τοποθετήθηκαν οι: Τερέλ ΜακΙντάιρ, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς, Ερσάν Ιλιασόβα και Τιάγκο Σπλίτερ.

Ειδική διάκριση δόθηκε στους Νόβισα Βελίτσκοβιτς, Τσακ Έιντσον, Γιάννη Μπουρούση, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, Θοδωρή Παπαλουκά, Ρίκι Ρούμπιο, Μάικ Μπατίστ και Τράιαν Λάνγκτον.

Σε μια έξτρα λίστα που παρέθεσε το eurobasket.com με την κορυφαία πεντάδα από Ευρωπαίους που αγωνίζονται και στο ΝΒΑ συμπεριλαμβάνονται οι: Πάου Γκασόλ (MVP), Τόνι Πάρκερ, Ρούντι Φερνάντεζ, Χέντο Τούρκογλου και Ντιρκ Νοβίτσκι.

Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα με Ευρωπαίους ανεξαρτήτως από το που… βγάζουν το ψωμί τους υπάρχουν μόλις δυο που αγωνίζονται στην ήπειρο μας. Αυτοί είναι οι Σπανούλης και Ναβάρο. Στην πεντάδα είναι ακόμα οι: Χοσέ Καλντερόν, Ερσάν Ιλιασόβα και Μαρκ Γκασόλ.-

**Κύριος με Κ κεφαλαίο Ο ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΠΛΙΑΣ !!

Στην φωτογραφία : Νίκος Νιόμπλιας (προπονητής)-Νίκος Πατέρας (πρόεδρος)-Κριστόφ Βαζέχας (βοηθός προπονητής)
Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που έφυγε ο Τεν Κάτε υπάρχει μια προσπάθεια να πέσει στην... πύρα ο Ολλανδός μαζί με τον ενάμιση χρόνο που έμεινε στην Παιανία. Ότι τίποτα δεν γινόταν σωστά και πως τώρα όλα λειτουργούν ρολόι.

Ότι η ομάδα ήταν αδούλευτη και άλλα πολλά. Σε όλα αυτά που λέγονται και γράφονται από την περασμένη Τρίτη η καλύτερη απάντηση δόθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ από τον Νίκο Νιόπλια. Τον νέο τεχνικό των «πρασίνων», ο οποίος είναι υπόδειγμα ήθους και εργατικότητας. Θέλει να πετύχει και το μάτι του... γυαλίζει. Τι είπε, λοιπόν, ο 44χρονος προπονητής; «Ήταν ένας προπονητής αναγνωρισμένος πριν από εμένα.

Δεν πρέπει να μιλάμε για κανέναν αρνητικά, πάντα θετικά. Για εμένα δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Να ισοπεδώνουμε τα πάντα». Έτσι ακριβώς είναι. Και η επιλογή του Νιόπλια να μιλήσει καθαρά ποδοσφαιρικά και όχι να προσπαθήσει να φανεί αρεστός αναλύοντας τι αρνητικό μπορεί να βρήκε αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι Κύριος. Με το Κ πάντα κεφαλαίο.-
** Βιογραφικό για τον Νίκο Βασιλαρά ..Δημοσιογράφος :
O Νικόλας Βασιλαράς γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1975 στην Αθήνα. Αν και παλαιοφαληριώτης, έριξε "μαύρο" στον Ολυμπιακό και μέχρι το 1994 ήταν "τρελός, φανατικός, ήταν Παναθηναϊκός...". Τότε αποφάσισε να κάνει την τρέλα του επάγγελμα. Πήρε το "χαρτί" από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Basket Today, "κατατάχτηκε" στο Sportime. Τελειώνοντας το Στρατό μπήκε στο ρεπορτάζ του τριφυλλιού πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Το Μάρτη του 2007 φόρεσε και με τη βούλα «πράσινα γυαλιά» με τη μεταγραφή του στην ΠΡΑΣΙΝΗ ενώ παράλληλα έγραφε και στον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ". Προηγουμένως είχε εργαστεί παράλληλα στο Τριφύλλι, τον Πράσινο Τύπο, το ραδιόφωνο και το site του Sportime, αλλά και στον Champions. Αυτόν τον καιρό μπορείτε επίσης να τον ακούτε σε εκπομπή με γραμμές κάθε Δευτέρα και Πέμπτη βράδυ στον Arrena 89,2 και να τον βλέπετε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όποιος θέλει...
**** Ο Τεν Κάτε έφυγε, ο Νιόπλιας και ο Βαζέχα ήρθαν… Στο προηγούμενο σχόλιο στάθηκα αρκετά στα πως και τα γιατί του διαζυγίου με τον Ολλανδό.
Νομίζω ότι υπήρξα ξεκάθαρος στην «ανάγνωση» της απώλειας του κόουτς ωστόσο θέλοντας και μη η ζωή συνεχίζεται. Γι’ αυτό και το σταματάω εδώ.
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στηρίξει την «επόμενη μέρα» και αυτή επί του παρόντος αποτυπώνεται στα πρόσωπα των δύο συγκεκριμένων ανθρώπων. Ξαναλέω πως αν ήταν καλοκαίρι δεν θα σκεφτόμουν καν μια τέτοια λύση, αλλά τα δεδομένα της εποχής αποκλείουν οποιαδήποτε επιλογή από το εξωτερικό. Θαρρώ πως θα ισοδυναμούσε με λευκή πετσέτα.
Από τη στιγμή λοιπόν που ο πρόεδρος αποφάσισε ότι «δεν πάει άλλο» όφειλε να πάει σε σίγουρα βήματα και εύχομαι αυτά να είναι του Νιόπλια και του Χρηστάρα. Η πράσινη προϊστορία δείχνει ότι συχνά οι «μικροί» τα πάνε καλύτερα από τους «μεγάλους», αλλά αυτό είναι πάντα σχετικό και δεδομένα εμπεριέχει και μεγαλύτερο ρίσκο.
Επίσης δεν χρειάζεται καν να συζητάμε πως το ματς του Σαββάτου είναι τελικός. Και πλέον αυτό συμβαίνει για περισσότερους από έναν λόγους. Ανεξάρτητα πάντως από το όποιο αποτέλεσμα θεωρώ εντελώς πρόωρο είτε να αναζητηθούν ευθύνες στο δίδυμο σε ενδεχόμενο κακό σκορ. Ούτε βέβαια και να αρχίσουν τίποτα διθύραμβοι στη νίκη.
Εκείνο που θα πρέπει να τους ευχηθούμε είναι «σιδεροκέφαλοι» και «καλή δύναμη». Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Εύχομαι η φυγή του Τεν Κάτε να ηρεμήσει όλους εκείνους που ξεχνώντας όλα αυτά τα άτιτλα (προ του ερχομού του) χρόνια δεν τον άφηναν καθημερινά σε ησυχία. Προφανώς θα θεωρούσαν ότι ο Ολλανδός παρέλαβε την τελειότερη ομάδα στην Ευρώπη και την κατέστρεψε. Και μετά ξυπνήσαμε…
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι νέοι δεν παρέλαβαν «χάος» και «καμένη γη». Αυτά είναι ιστορίες για αγρίους και καλό είναι να μην χρησιμοποιηθούν από κανέναν. Σαφώς και έχει κάνει δουλειά και καλό είναι να ολοκληρωθεί.
Αντί επιλόγου σας καλώ να ξαναδιαβάσετε το φινάλε του προηγούμενού μου σχολίου περί τέλους των άλλοθι με την απομάκρυνση ενός «ιδανικού εξιλαστήριου θύματος». Για μένα είναι και το σημαντικότερο της νέας εποχής…
** Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός. Και πήρε μια νίκη που σημαίνει πολλά περισσότερα από τρεις «σκέτους» πόντους.



Σας είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι το ματς με τον Ηρακλή θα είναι σαν τελικός. Και η μικρή αυτή υπερβολή ήταν αναγκαία για να καταδείξει τη σημασία του συγκεκριμένου τριπόντου στην πιο δύσκολη για μένα εβδομάδα στην μίνι ιστορία του πολυμετοχικού.

Το σημαντικότερο πλην της νίκης είναι και το ότι οι πράσινοι κέρδισαν και χρόνο με την επιτυχία τους αυτή. Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα ακουγόταν αν γινόταν καμιά γκέλα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το σουτ του Νίνη πήγε μέσα και ευτυχώς καθαρίσαμε. Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από την συμπρωτεύουσα «αγοράζοντας» και ηρεμία, κάτι πολύ χρήσιμο για τη συνέχεια.

Όποιος περίμενε ότι στο Καυτατζόγλειο θα χανόταν η μπάλα και θα βλέπαμε άλλα κόλπα είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έφυγε άλλωστε ο... Μπάμπης ο Τακούνας για να έρθει ο Νιόπλιας, οπότε και ο Νικόλας και να θέλει δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά σε τόσες λίγες μέρες. Α και αν επίσης κάποιος σκοπεύει πραγματικά να τον βοηθήσει ας τον αφήσει να το δουλέψει με «κάτω τη μπάλα» και δίχως ένα «περιτύλιγμα» που δεν το έχει ανάγκη.

Το λέω αυτό επειδή δεν μου ακούγεται και τόσο νορμάλ η «σημείωση» ότι «κοιμάται στην Παιανία, άρα κάνει καλή δουλειά». Δηλαδή αν είχε σπίτι (που θα έχει άμεσα) εκτός Παιανίας θα μας κορόίδευε; Συγκεκριμένα πράγματα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός που για τον άλφα ή τον βήτα λόγο δεν τα είχαμε δει. Αν μπορέσει και τα δώσει η νέα τεχνική ηγεσία θα είναι ότι καλύτερο και όλοι μαζί θα του σφίξουν το χέρι. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...

Απέφυγα να γράψω κάτι για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι διότι είδα ότι είδατε και εσείς. Εννοώ ότι λόγω ενός προβλήματος υγείας (αυτή την κωλογρίπη που έχει η μισή Ελλάδα, ασχέτως αν επί της ουσίας να ξέρετε πως είναι της πλάκας) δεν πήγα στο γήπεδο, εκεί όπου σίγουρα έχεις πάντα πληρέστερη εικόνα. Αρα... το ίδιο ματς παρακολουθήσαμε, οπότε τι παραπάνω να πω; Υπήρξε σίγουρα ένα δεδομένο άγχος, κάποιες καλές και κακές στιγμές, ωστόσο τέλος καλό όλα καλά...

Μια σημείωση μονάχα επειδή διάβασα δεξιά και αριστερά διάφορα περίεργα από ανθρώπους που δεν πρόκειται φυσικά να ζητήσουν συγνώμη για το «κλίμα» που τόσο... αθώα έφτιαχναν. Εσπρωξε κάπου ο Σπάθας τον Παναθηναϊκό και δεν το είδαμε στη μετάδοση; Στη φάση με τον Σισέ, αν τελικά τρώγαμε γκολ στη συνέχειά της, θα ήμασταν ακόμη εκεί και θα ψάχναμε (πάλι) τι έγινε; Υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι; Ο δεύτερος επόπτης, γενικώς, τι ρόλο βαρούσε; Αυτά...
** Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα. Αν ένας άνθρωπος στήριζε με χίλια μέσα από τον Παναθηναϊκό τον Τεν Κάτε αυτός ήταν ο Νικόλας Πατέρας (και μετά ο Βγενόπουλος).

Εκείνος δηλαδή που πήρε και την - δύσκολη είναι αλήθεια – απόφαση να τελειώσει τη συνεργασία μαζί του. Αναγκάστηκε να φτάσει εκεί προφανώς για να γλιτώσει αυτά που φοβόταν, μην βλέποντας όλα όσα περίμενε επί 18 μήνες. Ακόμη κι αν χρειάστηκε να πάει σε μια «αντιποδοσφαιρική» για κάποιους απόφαση ή ακόμη και «Κοκκαλική» όπως την βάφτισαν. Το τι ακριβώς είναι θα κριθεί πάντως κυρίως από το αποτέλεσμα.

Για πρώτη φορά η σκέψη του διαζυγίου μπήκε στο μυαλό του προέδρου του τριφυλλιού μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη. Ακολούθησε το παιχνίδι στην Τουρκία στο οποίο η εμφάνιση «παλευόταν». Μετά και το... ντέρμπι με τον Ατρόμητο ο Πατέρας άρχισε πλέον να το σκέφτεται πιο έντονα.

Το βράδυ της Κυριακής ο Τεν Κάτε τον πήρε τηλέφωνο για τα «χρόνια πολλά», έγινε μια ποδοσφαιρική κουβέντα αλλά πέραν τούτου ουδέν. Μια μέρα μετά ο Πατέρας, μην αντέχοντας να βλέπει την ομάδα να μην αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της είχε σχεδόν αποφασίσει αλλά την απόφαση την κράτησε για τον εαυτό του. Δεν την «μοιράστηκε» στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη καθώς πιστεύει ότι τέτοιες συζητήσεις δεν γίνονται σε τέτοια μέρη. Ήθελε επίσης να μιλήσει πρώτα και με τον κόουτς.

Το μεσημέρι της Τρίτης πήρε τηλέφωνο τον Ολλανδό και έκλεισαν ραντεβού στο Κολωνάκι. Πριν τη συνάντηση υπήρχε 1% να μην πάμε σε διαζύγιο, κάτι που «εξαφανίστηκε» έπειτα από κουβέντα 1,5 ώρας. Θεωρείται δεδομένο ότι οι δυο τους θα συνεχίσουν να έχουν εξαιρετική σχέση, από την άλλη όμως είχε γίνει σαφές ότι η ιστορία με την ομάδα δεν περπάταγε άλλο. Από τη στιγμή που οι δυνατότητες του ρόστερ δεν έβγαιναν μέσα στο γήπεδο ήταν αναγκαίο να γίνει ένα ηλεκτροσόκ. Και επιλέχτηκε η αλλαγή προπονητή.

Προσωπικά διαφωνώ ως προς την αντικατάσταση του Τεν Κάτε τη δεδομένη στιγμή και δεν έχω κρύψει ότι τον θαυμάζω και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Δεν είμαι όμως και βέβαιος ότι θα παίρναμε και το πρωτάθλημα μαζί του, οπότε... πάσο. Επειδή είναι Δεκέμβρης και όχι καλοκαίρι δεν βλέπω με κακό μάτι το δίδυμο Νιόπλια-Βαζέχα. Τον Ιούνιο δεν θα το συζήταγα καν και θα ήμουν φουλ αντίθετος, όπως και στο ενδεχόμενο του Ρότσα, που συχνά έπαιζε τον τελευταίο καιρό. Τώρα και τον... Λίπι να έπαιρνες μέχρι να καταλάβαινε που ήρθε θα ήθελε δύο μήνες. Και στο δίμηνο αυτό πιθανότατα θα πέταγε το πουλάκι.

Με την απομάκρυνση πάντως του Ολλανδού θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι τέλειωσαν και τα άλλοθι. Ακόμη και για την αλλαγή του καιρού μπορεί να χρέωναν τον Τεν Κάτε και ήταν το ΤΕΛΕΙΟ εξιλαστήριο θύμα. Λες και πριν έρθει αυτός ο τύπος στην ομάδα τα πάντα κυλούσαν ρολόι και είχαμε πάθει... υπερκούπωση. Δικαιολογίες τέλος λοιπόν. Κι αυτό το λέω κυρίως για τους παίκτες οι οποίοι πλέον είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ να πάρουν το πρωτάθλημα. Ειδάλλως, βλέπω τον Πατέρα να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τους παίρνει με τις κλοτσιές.
** Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον Ατρόμητο. Επαναλαμβάνω: Ο Παναθηναϊκός ΝΙΚΗΣΕ με 3-1 τον Ατρόμητο. Δεν έχασε, δεν βρέθηκε καν πίσω στο σκορ για να χρειαστεί να τρέχει και να μην φτάνει κι αν θέλετε τη γνώμη μου κάθε άλλο παρά κακή ήταν η απόδοσή του αν κι αυτό είναι για τον καθένα σχετικό. Και τα γράφω αυτά γιατί κάπου έχω μπερδευτεί με όσα ακούω.

Ο Παναθηναϊκός είναι λοιπόν και πάλι εδώ, όπως λέει και ο τίτλος του σχολίου. Αν και πολλοί προφανώς θα ήθελαν να μην ήταν μετά τους τρεις αγώνες δίχως νίκη που προηγήθηκαν... Σαφώς και περισσότερο δακρύσαμε με τα χημικά και λιγότερο με την «γεμάτη» εμφάνιση αλλά τουλάχιστον η ομάδα έβγαλε και πάθος και φάσεις. Και συγκεκριμένες αδυναμίες, θα συμπλήρωνα. Αυτές που μας βασανίζουν εδώ και καιρό.

Δεν είναι δυνατόν οποιαδήποτε στημένη φάση να αντιμετωπίζεται ως... πέναλτι και να μην κουνιέται άνθρωπος μέσα στην περιοχή. Κατανοώ ότι είναι ξεκάθαρη η έλλειψη τουλάχιστον ενός ηγέτη στα μετόπισθεν αλλά αυτή η εικόνα διάλυσης σε κάθε «υποψία» φάσης του αντιπάλου πραγματικά χτυπάει στα νεύρα.

Η ουσία πάντως είναι ότι η ομάδα «επέστρεψε» καθώς συγκεκριμένοι παίκτες την πήραν στους ώμους τους. Ο Τεν Κάτε δικαιώθηκε με την επιμονή του στον «σκασμένο» Κατσουράνη ο οποίος με τα δύο του γκολ στο πρώτο μισάωρο έδιωξε το αρχικό άγχος και την παγωμάρα. Ο Ζιλμπέρτο ήταν και πάλι συγκλονιστικός και άκουσε για πρώτη φορά τον κόσμο να τον αποθεώνει σε εντός έδρας παιχνίδι. Η προηγούμενη ήταν στη Λιβαδειά...

Ο Σισέ, αυτό το «κουτσό» άλογο που μας έφαγε τα λεφτά όπως διαδίδεται, έφτασε ήδη τα εννιά «κομμάτια» κι ακόμη δεν τέλειωσε ο πρώτος γύρος. Που να παίξει και μπάλα δηλαδή... Εβαλε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι πήρε και μια αποβολή... Και φυσικά ειδική αναφορά και στον Καραγκούνη που «έφτιαξε» δύο φορές τον Κατσουράνη και τέσσερις πέντε τον Τζιμπρίλ ασχέτως αν ο τελευταίος δεν βρήκε δίχτυα.

Για να συνοψίσουμε. Σαφώς και δεν είναι επιτυχία να είσαι δεύτερος πίσω από αυτόν τον Ολυμπιακό. Όταν βρίσκεσαι όμως στην -1 δεν οφελεί σε κάτι να το διαλύσεις το μαγαζί. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα θα είναι και πάλι πρώτη. Ίδωμεν...
**Καταρχήν εκείνο που συνιστάται προς όλους είναι ψυχραιμία καθώς αν η τρίτη αναμέτρηση δίχως νίκη λογιστεί ως... φαρμακερή τότε την κάτσαμε τη βάρκα. Ο Παναθηναϊκός γύρισε από την Τουρκία δίχως πόντο στις αποσκευές του σε μια τζάμπα στην κυριολεξία ήττα.

Τέτοια ματς σαν αυτό με τη Γαλατά δεν είναι για να χάνονται, τουλάχιστον με βάση την εικόνα του αγώνα που είδαμε. Γιατί τουλάχιστον δεν ήσουν χειρότερος από τον αντίπαλο. Και εδώ είναι πάντως που αρχίζει και ο προβληματισμός αφού εμφανίστηκαν εκ νέου αρκετά από τα κακώς κείμενα των τελευταίων αγώνων.

Εντάξει, σίγουρα έχει και γκίνια η άμυνα ωστόσο σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να λογίζεται ως τέτοια, μιας και τα λάθη δεν διορθώνονται με τίποτα. Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνουν οι πράσινοι αμυντικοί, οι οποίοι με εξαίρεση το ματς της Λιβαδειάς (όπου σημειωτέων ο Τζόρβας ήταν κορυφαίος) δεν υπάρχει ματς που δεν έχουν δει τουλάχιστον μία φορά τη μπάλα στα δίχτυα.

Κι αν στα μετόπισθεν η έλλειψη ποιότητας ήταν εκ των προτέρων πάνω - κάτω γνωστή και ο Τεν Κάτε προσπαθεί με διαρκές ανακάτεμα της τράπουλας να τα μπαλώσει, το πρόβλημα που εμφανίζεται μπροστά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο Ζιλμπέρτο μίλησε για το φονικό ένστικτο που λείπει και δεν έχει άδικο. Αν για να ματώσεις τα δίχτυα πρέπει να κάνει πέντε και έξι φάσεις τότε δεν πας πουθενά.

Επειδή για την ώρα το πρόβλημα είναι... ψυχολογικό εκείνο που ζητείται είναι ένα ξέσπασμα με μια γεμάτη και πειστική εμφάνιση. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι από αυτά που προσφέρονται για να παρακαλάει ο αντίπαλος να λήξει ώστε να μην φάει κι άλλα, όμως καλό είναι να μην προτρέχουμε. Σίγουρα πάντως είναι μια καλή ευκαιρία.

Από το ματς της Τουρκίας κορυφαίος για μένα ήταν ο Ρουκάβινα και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καντέ. Ο Σεντρίκ δείχνει σταθερά καλός σε όλα τα τελευταία του ματς κι αυτό βέβαια έχει δύο αναγνώσεις. Αφενός δείχνει ότι προφανώς κακώς στήθηκε τόσο νωρίς στο απόσπασμα, μα και από την άλλη ότι το επίπεδο που έχει να συναγωνιστεί δεν είναι και τόσο υψηλό. Κι αυτό είναι ένα θέμα ή για την ακρίβεια παραμένει θέμα.

Για τον Τεν Κάτε και τη... μόδα με την σε βάρος του γκρίνια δεν μπαίνω καν στη διαδικασία αφού τη γνώμη μου για τον Ολλανδό. Δεν θεωρώ δε ότι έχει και τόσο μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε ότι έχει να κάνει με τα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεκτή η κάθε διαφωνία, απλώς ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη.

ΥΓ: Σας έχω ξαναπεί ότι ασχέτως αν γουστάρει κανείς ή όχι τον τερματοφύλακα Τζόρβα, η άποψή μου είναι ότι πρόκειται για ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ παιδί. Εν ολίγοις αποκλείεται να κάνει καραγκιοζιλίκια και να λέει παπαριές. Και επειδή το παλικάρι δεν... αυτοπυροβολήθηκε πριν πάει στο Καραϊσκάκη, αλλά τις έφαγε εκεί μέσα στο ψαχνό τις σφαίρες, καλό είναι όλοι όσοι άφησαν σκίες τις τελευταίες μέρες να ζητήσουν τουλάχιστον μια συγνώμη. Τα υπόλοιπα είναι θέμα της δικαιοσύνης...
** ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΡΕΣΤΙΟΥ 3-0
Τα γκόλ 55΄Ρουκάβινα , 80΄ Τζιμπρίλ Σισέ και 85΄ πάλι ο Τζιμπρίλ Σεσέ !!!!!!!!!!!
η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ !! Η σύνθεση της ομάδας : Τζόρβας , Βύντρα, Μπίαρσμιρ , Καντέ , Σπυρόπουλος , Σιμάο , Ζιλμπέρτο Σίλβα , Νίνης , Καραγκούνης , Ρουκάβινα , Σισέ και αλλαγές , Λέτο , Σαλπιγκίδης , και Κατσουράνης .-
Η ποδοσφαιριστές της ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ !Σύνθεση , Ντόλχα, Μαλινέρο , Μότσι , Τάμας , Ντιαμστέ , Εντόϊ , Κονέ , Τόρζε , Αλέξε , Κριστέα , Νικουλάε , ...
ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου 2009 :










**Πέμπτη 17-12-2009 , ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ηττήθηκε από την Ρεάλ Μανδρίτης 67-76 , στην χειρότερη φετινή του εμφάνιση , κιδυνεύοντας σε διασιρμό και να χάσει την πρώτη θέση στον όμιλότ του στο Ευρωμπάσκετ .- .-

* * Με τον καλύτερο τρόπο «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 3-0 στο ΟΑΚΑ τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στον 6ο και τελευταίο αγώνα του 6ου ομίλου. Δύο γκολ πέτυχε ο Σισέ και ένα ο Ρουκάβινα, ενώ η Ντιναμό είχε δύο δοκάρια και κάποιες καλές ευκαιρίες για να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ.

**Η κλήρωση των «16» στο Τσάμπιονς Λη Ευρώπης :
Στις 16,17,23, ή 24 Φεβρουαρίου 2010 .- & δεύτερος αγώνας , 9,19, 16, ή 17 Μαρτίου 2010 .-
Στουτγκάρδη (Γερμανία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς - Μπορντό (Γαλλία)
Ίντερ (Ιταλία) - Τσέλσι (Αγγλία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) - Φιορεντίνα (Ιταλία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Σεβίλλη (Ισπανία)
Λιόν (Γαλλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Πόρτο (Πορτογαλία) - Άρσεναλ (Αγγλία)
Μίλαν (Ιταλία) - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

##** Ιταλικό εμπόδιο ορθώνεται στο δρόμο του Παναθηναϊκού, καθώς η κλήρωση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε ως αντίπαλο των «πρασίνων» την Ρόμα. Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» το νικητή του ζευγαριού Σταντάρ Λιέγης-Σάλτσμπουργκ.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στις 25 Φεβρουαρίου στη Ρώμη
.

** Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κληρώθηκε με ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ο πρώτος αγώνας 18 ή 25 Φεβρουαρίου και ΣΕ περίπτωση πρόκρισης 4 ή 11 Μαρτίου 2010 με Σταντάρ Λιέγης ή .....-

** Αναλυτικά η κατάταξη των πρώτων χωρών: Μια θέση ανέβηκε η χώρα μας στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και ισχυροποίησε τη θέση της στην 13η θέση που είναι ο αρχικός στόχος προκειμένου να εξασφαλίσει η Ελλάδα την απ΄ ευθείας είσοδο του πρωταθλητή στους ομίλους του Τσάμπιος Λιγκ από τη σεζόν 2011-2012.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν η Ελλάδα είχε τερματίσει στην 12η θέση, αλλά τη τωρινή ξεκίνησε από την 15η, καθώς προσμετράται η βαθμολογία της τελευταίας πενταετίας και σε σχέση με πέρυσι αφαιρέθηκε αυτή της σεζόν 2004/05.1. Αγγλία 75.856 (6/7) 2. Ισπανία 74.471 (7/7) 3. Ιταλία 60.910 (7/7) 4. Γερμανία 57.707 (6/6) 5. Γαλλία 49.406 (5/6) 6. Ρωσία 42.458 (2/6) 7. Ουκρανία 39.350 (1/5) 8. Ρουμανία 38.991 (5/6) 9. Πορτογαλία 35.129 (4/6) 10. Ολλανδία 34.880 (4/6) 11. Τουρκία 33.650 (2/5) 12. Ελλάδα 28.699 (3/5) 13. Ελβετία 28.375 (1/4) 14. Δανία 26.950 (1/5) 15. Σκωτία 25.625 (1/6) 16. Βέλγιο 24.100 (3/5) 17. Τσεχία 21.975 (2/5) 18. Βουλγαρία 21.500 (2/4) 19. Ισραήλ 18.125 (2/4) 20. Αυστρία 18.075 (4/4) 21. Κύπρος 17.999 (0/4) Στην τελευταία στήλη αναφέρονται οι ομάδες της χώρας που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απ΄ όσες συμμετείχαν αρχικά. –

**Ιταλικό εμπόδιο ορθώνεται στο δρόμο του Παναθηναϊκού, καθώς η κλήρωση για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε ως αντίπαλο των «πρασίνων» την Ρόμα. Σε περίπτωση που προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» το νικητή του ζευγαριού Σταντάρ Λιέγης-Σάλτσμπουργκ.- Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στις 25 Φεβρουαρίου στη Ρώμη. Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νιόπλιας.

Η πέμπτη στη βαθμολογία του Καμπιονάτο Ρόμα, αν και παρουσιάζεται φέτος αρκετά ασταθής στην απόδοσή της, δεν είναι από τις πιο ομάδες που εύχεσαι να βρεις μπροστά σου και αξίζει να σημειώσουμε ότι στην προηγούμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ τερμάτισε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου με αντιπάλους τις Φούλαμ (πήρε το δεύτερο εισιτήριο), Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Η τρεις φορές πρωταθλήτρια και εννιά φορές κυπελλούχος Ιταλίας Ρόμα διαθέτει μια πλειάδα αστεριών όπως ο αρχηγός της ο Φραντσέσκο Τότι, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» το 2006 στη Γερμανία, ο Σισίνιο, ο Περότα, ο Πιζάρο, ο Ρίισε, ο Μπαπτίστα, ο Ντανιέλε ντε Ρόσι, ο Βούτσινιτς, ο Ταντέϊ κ.α.

Η κλήρωση της φάσης των «32» και των «16» του Γιουρόπα Λιγκ

Τα ζευγάρια της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν:1. Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)-Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)2. Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Αντερλεχτ (Βέλγιο)3. Κοπεγχάγη (Δανία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Ρόμα (Ιταλία)5. Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)6. Αγιαξ (Ολλανδία)-Γιουβέντους (Ιταλία)7. Μπριζ (Βέλγιο)-Βαλένθια (Ισπανία)8. Φούλαμ (Αγγλία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)9. Λίβερπουλ (Αγγλία)-Ουνιρέα Ουρζιτσένι (Ρουμανία)10. Αμβούργο (Γερμανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία)11. Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)12. Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)13. Τβέντε (Ολλανδία)-Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία)14. Λιλ (Γαλλία)-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)15. Εβερτον (Αγγλία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)16. Χέρτα Βερολίνου (Γερμανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 18 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 25 του ίδιου μήνα.

Τα ζευγάρια στη φάση των «16»: Νικητής 10-Νικητής 2Νικητής 1-Νικητής 11Νικητής 5-Νικητής 15Νικητής 16-Νικητής 3Νικητής 4-Νικητής 12Νικητής 14-Νικητής 9Νικητής 6-Νικητής 8Νικητής 7-Νικητής 13

Οι αγώνες θα γίνουν στις 11 και 18 Μαρτίου.

Νιόπλιας: «Να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να μη φοβόμαστε»Aρκετά αισιόδοξος για τις αναμετρήσεις με τη Ρόμα εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Νίκος Νιόπλιας, αμέσως μετά την κλήρωση της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ, που έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τους "τζιαλορόσι". «Είναι μία καλή κλήρωση. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Πιστεύω ότι και οι παίκτες θέλουν να βρίσκουν απέναντί τους τέτοιες ομάδες σαν τη Ρόμα», επισήμανε ο τεχνικός του "τριφυλλιού", μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΝΤ1" και συνέχισε: «Μου αρέσουν οι ομάδες που προέρχονται από μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι κι αυτός μεγάλη ομάδα και ιστορική. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να μη φοβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Θεωρώ ότι η πρόκριση είναι 50-50. Δεν νομίζω ότι η Ρόμα διανύει την καλύτερη της περίοδο τη δεδομένη στιγμή».

** Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 στο Ολυμπιακό Σττάδιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΠΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0 ( 0-0) , Τα γκόλ πέτυχαν: Στο 50΄με πέναλτυ σε ανατροπή του Σιμάο , ο Τζιμπρίλ Σισέ , στο 75΄ ό Τζιμπρίλ Σισέ πετυχαίνει τι 2-0 , στο 82΄ ο Λουκάς Βύντρα κάνει το 3-0 και στο 88΄ο Χριστοδουλόπουλος κάνει το 4-0 τελικό αποτέλεσμα του αγώνα , μέσα σε ένα γήπεδο βάλτος .- Ο Παναθηναϊκος αγωνίστικε με Αλέξη Τζόρβα , Νίκο Σπυρόπουλο , Γιούρκα Σεϊταρίδη , Καντέ , Λουκά Βύντρα , Σιμάο , Γιώργο Καραγκούνη , Κώστα Κατσουράνη , Σεμπαστιάν Λέτο ,Τζιμπίλ Σισέ , Δημ.ήτρη Σαλπιγκίδη και με αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο Σωτήρη Νίνη , Χριστοδουλόπουλο και Ζιλπέρτο Σίλβα , στις θέσεις Σεϊταρίδη , Λέτο και Καραγκούνη .-

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 1-1
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-3
ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ 0-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.

23Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ 1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-2

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1-1

ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ. 1-0

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ 1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3 -0

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 3-0

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Π.Α.Ο.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Π.Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Α.Ε.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ

**

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅