Aπ΄ το Χαμομηλάκι *

ΑΠ΄ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :


· Επιτέλους στο σκαμνί, δύο χρόνια μετά, οι παιδεραστές στο Ίλιον

· Τα δικαιώματα των παιδιών συνεχίζουν να καταπατώνται

· Η αγάπη της για τα μαθηματικά την ξύπνησε από το κώμα!!

Επιτέλους στο σκαμνί, δύο χρόνια μετά, οι παιδεραστές στο Ίλιον
Posted: 23 Nov 2009 12:26 PM PST

Αντιμέτωποι με τη δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης, αλλά και με τα παιδικά προσωπάκια των τριών ανηλίκων που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- βίαζαν και κακοποιούσαν για πολλά χρόνια, θα βρεθούν αύριο οι τέσσερις «παιδεραστές» του Ιλίου.
Σχεδόν δυο χρόνια από το Δεκέμβριο του 2007, όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης ότι μια 35χρονη μητέρα έπαιρνε την κόρη της αλλά και τα δυο παιδάκια που φιλοξενούσε και τα «πάσαρε», έναντι αμοιβής 50 ευρώ, σε ηλικιωμένους άντρες, η μάνα – μαστροπός, Ειρήνη Τσονοπούλου, ο φίλος της, Σπύρος Σουχλέρης, ο ιερέας, Σωτήρης Παπαδόπουλος, και ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, Αθανάσιος Κανάκης, θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Επί 20 και πλέον μήνες, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, βρίσκοντας διάφορα δικονομικά «πατήματα», κατάφερναν να αποφύγουν να δικαστούν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι σήμερα, η διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας έχει αναβληθεί τέσσερις φορές, ενώ από τον περασμένο Ιούνιο οι φερόμενοι ως παιδεραστές είναι ελεύθεροι μετά την παρέλευση της 18μηνης προσωρινής τους κράτησης!
Χθες, πάντως, για ακόμα μια φορά, η πλευρά της υπεράσπισης «έπαιξε» το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να αναβληθεί εκ νέου η υπόθεση.
Κατέθεσε ένσταση, υποστηρίζοντας πως η σύντμηση εκδίκασης της υπόθεσης (αρχικά είxε προσδιορισθεί για τις 10 Μαΐου του 2010) παραβιάζει τα δικαιώματα των κατηγορουμένων, ενώ με άλλο αίτημα που υπέβαλε στο δικαστήριο, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας καθώς, όπως είπαν, δυο εκ των κατηγορουμένων (η Ειρήνη Τσονοπούλου αλλά και ο Σπύρος Σουχλέρης) δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγω προβλημάτων υγείας, που φέρονται να αντιμετωπίζουν. Μόνο ως οξύμωρο μπορεί, βέβαια, να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο κ. Σουχλέρης έδωσε κανονικά το παρών το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ένοιωσε αιφνίδια αδιαθεσία και αποχώρησε από το Εφετείο, όταν αντίκρισε ένα από τα παιδιά που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά. Πάντως, η έδρα του δικαστηρίου, ύστερα και από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, απέρριψε και τα δυο αιτήματα, με αποτέλεσμα η πολύκροτη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα διαλευκανθούν άγνωστες πτυχές της δυσώδους υπόθεσης, να αρχίσει αύριο. Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη που θα φέρει τους τέσσερις κατηγορούμενους ενώπιον των φυσικών τους δικαστών, ικανοποίησε την πλευρά της πολιτικής αγωγής με την Κατερίνα Ζαγγανά, μία εκ των δικηγόρων των παιδιών-θυμάτων να δηλώνει στη zougla.gr: «Μετά από πολλές αναβολές και λίγο πριν συμπληρωθεί η διετία, βρέθηκε επιτέλους ένα τολμηρό δικαστήριο, το οποίο να δικάσει αυτή την υπόθεση. Στο ακροατήριο θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα συγκλονίσουν και ίσως ασκηθούν διώξεις και για άλλα πρόσωπα, τα οποία δεν κατηγορούνται σήμερα». Το κατηγορητήριο της… αμαρτίας!
Τα όσα περιγράφονται αναλυτικά στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, βάσει του οποίου παραπέμπονται τα τέσσερα πρόσωπα της φρίκης, προκαλούν σοκ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία –η οποία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου 2007- φέρεται να είχε η 35χρονη μητέρα, Ειρήνη Τσονοπούλου. Η αδίστακτη –κατά το κατηγορητήριο- γυναίκα εμφανίζεται να έπαιρνε από το… χέρι την ανήλικη κόρη της, αλλά και τα δυο παιδάκια (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) μιας οικογενείας που φιλοξενούσε και τα «σερβίριζε στο πιάτο» των άλλων κατηγορούμενων έναντι αμοιβής. Η αρχή έγινε το 2002. Η κόρη της είχε ηλικία έξι ετών, όταν η Τσονοπούλου την πάσαρε στο συνταξιούχο Αθανάσιο Κανάκη. Για την ακρίβεια, τη μετέφεραν στην περιοχή Προφήτης Ηλίας του Καματερού, της αφαίρεσαν τα ρούχα και ο συνταξιούχος τη βίασε, δίνοντας στη μητέρα της πουρμπουάρ 50 ευρώ…! Αυτή ήταν, όμως, η αρχή. Το προσεχές διάστημα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα, η 35χρονη κατηγορούμενη φέρεται να πήγαινε την κόρη της δυο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του Κανάκη, στα Λιόσια. Εκεί υποχρέωναν το μικρό κοριτσάκι να «αφαιρεί τα ενδύματά του και να ανέχεται τις θωπείες του Κανάκη στα γεννητικά του όργανα αλλά και σε παρά φύσιν ασέλγεια».
Επίσης, οι κατηγορούμενοι «την ανάγκαζαν να λαμβάνει γυμνή διάφορες προκλητικές στάσεις, τις οποίες απαθανάτιζε η μητέρα της…».
Το εξάχρονο κοριτσάκι φέρεται όμως να βίαζε, την τριετία 2002-2005, και ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος. Βάσει του βουλεύματος, η μικρή μεταφερόταν και πάλι από τη μητέρα της στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Ίλιον, όπου έναντι της ταρίφας των 50 ευρώ ο κληρικός εμφανίζεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Ωστόσο, από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις των κατηγορούμενων φέρονται να μη γλίτωσαν ούτε τα δυο ανήλικα παιδιά της Πωλίνας Αμιλήτου, που από το Μάρτιο του 2006 έως και τον Ιούνιο του 2007, φιλοξενούνταν στο σπίτι της Τσονοπούλου, καθώς η 35χρονη κατηγορούμενη εμφανίζεται να τα είχε οδηγήσει και εκείνα στο σπίτι του Αθανάσιου Κανάκη!
Σε ό, τι αφορά τις ακριβείς κατηγορίες που θα κληθούν οι τέσσερις «παιδεραστές» να αντικρούσουν αύριο στο δικαστήριο είναι:
α) Σωτήρης Παπαδόπουλος: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού μη συμπληρώσαντος το 10ο έτος της ηλικίας τουβ) Αθανάσιος Κανάκης: βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιούγ) Ειρήνη Τσονοπούλου: βιασμός κατά συναυτουργία, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετών δ) Σπύρος Σουχλέρης: βιασμός τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ΄ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, κ.α.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009, 21:12
Πέτρος Κουσουλός

Τα δικαιώματα των παιδιών συνεχίζουν να καταπατώνται
Posted: 23 Nov 2009 10:19 AM PST
H Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού μπορεί να κλείνει σήμερα τα 20, ο κύκλος καταπάτησης των δικαιωμάτων αυτών όμως δεν φαίνεται πως μπορεί να «κλείσει» εύκολα. Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία όσον αφορά την προστασία του παιδιού, τόσο στο σκέλος που αφορά την Ελλάδα, όσο και τον κόσμο ολόκληρο. Εν έτει 2009 πολλά πράγματα φαίνεται πως δεν είναι αυτονόητα και τα προβλήματα ζητούν επιτακτικά λύσεις.
Δημοσίευση: 20-11-2009 15:22 από Ομάδα TVXS


H Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού
Η Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού υιοθετήθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 20 Νοεμβρίου του 1989 και καθορίζει το εύρος των δικαιωμάτων τα οποία οφείλουν να απολαμβάνουν τα παιδιά οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ θέτει τις βασικές προϋποθέσεις για την ευημερία των παιδιών στα διάφορα στάδια της ανάπτυξής τους. Η Σύμβαση αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο νομικό ρυθμιστικό πλαίσιο για τα δικαιώματα των παιδιών. Μέχρι σήμερα, έχει επικυρωθεί από193 χώρες, με τις ΗΠΑ και τη Σομαλία να μην έχουν δώσει στη Σύμβαση νομική ισχύ, αν και την έχουν υπογράψει. Η Ελλάδα την επικύρωσε στις 2 Δεκεμβρίου του 1992.
Το κείμενο της Σύμβασης συνίσταται σε 4 ευρύτερους άξονες δικαιωμάτων:
1. Δικαιώματα Επιβίωσης
Αφορά στις υποχρεώσεις που ορίζονται με γνώμονα το δικαίωμα επιβίωσης, κατά συνέπεια σε επιμέρους δικαιώματα του παιδιού για την εξασφάλιση της ύπαρξης του. Τέτοιες ανάγκες μπορεί να είναι ένα επαρκές επίπεδο διαβίωσης, η στέγη, η διατροφή αλλά και η πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες.
2. Δικαιώματα Προστασίας
Σύμφωνα με τη Σύμβαση τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να χαίρουν προστασίας από κάθε είδους κακοποίηση, αμέλεια και εκμετάλλευση. Έτσι, προβλέπεται ειδική φροντίδα για προσφυγόπουλα, βασανιστήρια, εμπόλεμες διαμάχες, εργασία ανηλίκων, χρήση ναρκωτικών και σεξουαλική εκμετάλλευση.
3. Δικαιώματα Ανάπτυξης – Εξέλιξης
Τα παιδιά έχουν επίσης το δικαίωμα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Στο πλαίσιο της Σύμβασης προστατεύονται τα δικαιώματα της εκπαίδευσης, της θρησκείας, της αναψυχής, κτλ.
4. Δικαιώματα Συμμετοχής
Τα παιδιά έχουν επίσης τα ίδια δικαιώματα με τους ενήλικους όσον αφορά την υπόσταση τους στις κοινωνίες και τα έθνη τους. Κάτω από αυτόν τον άξονα δικαιωμάτων, χαίρουν απόλυτης ελευθερίας ως προς το να εκφράζουν γνώμη, να έχουν λόγο σε ζητήματα που αφορούν στη ζωή τους και να συμμετέχουν σε οργανώσεις ή να συναθροίζονται ειρηνικά.
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, εδώ

Η αγάπη της για τα μαθηματικά την ξύπνησε από το κώμα!!
Posted: 23 Nov 2009 04:32 AM PST
Η αγάπη του για τα παιδιά του τον κράτησαν στην ζωή», είναι μια από τις φράσεις που ακούμε συχνά.
Η αγάπη του για τα μαθηματικά όμως;
Η 15χρονη Vicki Alex είχε λατρεία για τα μαθηματικά, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ήταν αιτία να της σώσουν την ζωή.
Η κοπέλα από την Βρετανία βρισκόταν σε κώμα για τρία εικοσιτετράωρα και ο εγκέφαλος της δεν ανταποκρινόταν, μέχρι που ο μπαμπάς της απελπισμένος και μέσα στην στενοχώρια του πήρε στα χέρια του ένα από τα αγαπημένα της βιβλία και άρχισε να της κάνει μαθηματικού περιεχομένου ερωτήσεις!Με έκπληξη διαπίστωσε ότι η κόρη του ανταποκρινόταν! Αυτό είναι που λέμε: πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι!Αναρτήθηκε από Messa-pios


ΧΡΟΝΙΚΟ 23ης ? 24ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Την 23η Νοεμβρίου ε.ε. η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος εδέχθη στην Πατριαρχική Καθέδρα τον κ.Edward White, Αʼ Γραμματέα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αίγυπτο, και τους κ.κ. karim Sobhy και Reham Soliman από το Αμερικανικό Κέντρο Αλεξανδρείας, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν στην πολιτιστική και πνευματική συνεργασία, κυρίως μεταξύ της περιωνύμου Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης και του Αμερικανικού Κέντρου.
Την επομένη, 24η Νοεμβρίου, ο Μακαριώτατος χοροστάτησε κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στο Ιερό Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο των Αγίων Θεοδώρων, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Πέτρου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας (300-311μ.Χ) προ του πέρατος της οποίας ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπάυσεως της ψυχής του μακαριστού Προκατόχου Του Πέτρου Ζʼ, ο οποίος εόρταζε τα ονομαστήριά του κατʼ αυτήν τήν ημέρα.

Αρχιμ.Π.Αράθυμος



If you want to unsubscribe please click here

Eπειδή υπάρχει ακόμα ΑΝΘΡΩΠΙΑ και αυτή την στιγμή καλούμαστε να το αποδείξουμε..! Διαβάστε με προσοχή το παρακάτω.. http://www.erotokritos.gr/index.php?topic=news&nid=1461 ,,,, Δέσποινα

** ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΣΑΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.......http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/11/bloggers_24.html--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα.Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.comΓια να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el ,

*** Σ`ευχαριστώ πολύ alki για την τιμή που μου κάνεις:)))))
nefeloma.blogspot.com ,Στις 21 Νοεμβρίου 2009 3:40 μ.μ., ο χρήστης alkis <anemos521@gmail.com> έγραψε:«Ζωή δεν είναι να περιμένεις να σταματήσει η βροχή. Είναι να μάθεις να χορεύεις κάτω από τη βροχή.>>:))))http://nefeloma.blogspot.com/ ,



Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ: http://www.youtube.com/watch?v=3RHTWgP4cbU ,



http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q , Μωρό Dancing να Beyonce - ORIGINAL! - Www.singlebabies.com - @ babycory για Twitter


Stamos-dynami
** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ Arfara-Messinias
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ ** STAMOS -ARFARA –GREECE
http://snsarfara.blogspot.com/ ** Arfara-Messinias 2 http://snsstamoskal.blogspot.com/ ** Arfara-Messinias 1 - FOTOS http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ vlasios http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , .-

** http://www.youtube.com/watch?v=qwn0wA-KeI0 ,


·
Αισθητική Οδοντιατρική
Νέο Ψυχικό, Αθήνα - Λεύκανση Λευκά Σφραγίσματα, Όψεις Πορσελάνης
http://www.dental-esthetics.gr/
·
Αισθητική Ορθοδοντική
Αποκτήστε το χαμόγελο που ονειρεύεστε, υγιές και αστραφτερό
http://www.pkarpodinis.com/
Πήραμε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.Ευχαριστούμε. RS Radiohttp://www.rs-radio.gr/

**
Pictures - g3ihpd


**
Pictures - http://www.graphicshunt.com/upload/images/www.tvn.hu_7e70d973b92d4a2e0c7bff703ccec744,-23857.html


**
Pictures - E9des20E1lom


Fotis invited you to " O ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ LIVE ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟLIVE 04/12/2009" on Friday, December 4 at 11:00pm. Event: O ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ LIVE ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟLIVE 04/12/2009What: ConcertStart Time: Friday, December 4 at 11:00pmEnd Time: Saturday, December 5 at 7:00amWhere: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟLIVE To see more details and RSVP, follow the link below:

http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=182334279638&mid=174f40eG3dd6e022Gbc99abG7 Thanks,The Facebook Team___Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to:

http://www.facebook.com/find-friends/?ref=emailHi My name is Mercy how are you doing today?hope fine.CAN WE BE FREINDS? hope to tell you more about myself as soon as I hear from you okay,thanks and have a lovely day.Mercy________________________________
Free POP3 Email from http://www.gawab.com/
Sign up NOW and get your account @gawab.com !!

News from your Viadeo network


Hello Stamatios Skoulikas, here is the latest news from your Viadeo network
Your profile Your network

Tips and advice


How to maximise your visibility on Viadeo!Spend the time to fully complete your profile: each word you add will be indexed by our search engine. The use of targeted keywords will help other relevant members find your profile.
> Implement this tip
12

Increase the traffic to your blog with Viadeo!By installing the Viadeo Gadget on your blog it can be seen by up to 3 million business professionals! Your blog will appear on the dashboard of all Viadeo members amongst the list of most recently visited blogs whenever any Viadeo member visits your blog!In addition you will be able to see who reads your blog!
> Implement this tip

Member testimonials

Baljit SooraeResearcher, The Curzon PartnershipA great way to make new contacts in similar industries and keep in touch with old colleagues too!
Sujay GhoshConsultant, Software Architect, Bangalore, IndiaViadeo is great; in someways it's better than LinkedIn
See all the testimonials Add a testimonial



Invite your business contacts!

Develop a trusted business network by inviting (or "mentoring") your business contacts to join you on Viadeo.Earn a free month's Premium Services each time you mentor 10 members! Useful tip : To quickly invite your business contacts!Import your Outlook / Hotmail / GMail/Linked'in address books... and invite your business contacts that are not yet members of Viadeo !
Invite Import your address books

This week's featured Hubs

Meet interesting business contacts in Hubs
>
Data Integration
>
Recruitment Forum
>
Analysis, Strategic Watch and Competitive Intelligence, Eco-Intelligence
See all the Hubs Create your own Hub

Statistics from your network

Level
Contacts
Increase
-
You need only mentor additional persons to earn another free month's Premium Services!
See more statistics

**

Sujay Ghosh
Σύμβουλος, Software Architect, Bangalore, Ινδία
Bangalore - Ινδία
Προς το παρόν εργάζομαι ως Σύμβουλος. Skiills μου είναι σε C + +, STL, Visual C + +, MFC, COM, ATL, STL,. NET, C #.Ο ρόλος εργασίας παρέχει περίπου λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Προτιμώ τη χρήση μοντέλων σχεδιασμού και refactoring εκτενώς στην εργασία μου - δεν παρέχει μόνον ένα εξαιρετικό πλαίσιο για την εργασία, αλλά και με αποσυνδέει την πολυπλοκότητα του λογισμικού ...

2006 - 2009: Τεχνική Αρχιτέκτων


Patni Computers, Ινδία
Επί του παρόντος, είμαι εξετάζει το σχεδιασμό και το λογισμικό αρχιτέκτονα? Εξετάζει πώς SaaS, S + S, υπολογιστική σύννεφο, και άλλες αρχιτεκτονικές αναδυόμενες μπορεί να μας προσφέρει ένα καλύτερο περιβάλλον για να εργαστεί με. Εκτεταμένη εμπειρία μου για το κομμάτι αυτό μου δίνει ...
Υπολογιστών υπηρεσίες Τεχνική Αρχιτέκτων

2006: Τεχνική Αρχιτέκτων


FEI Company
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της FEI να εναρμονιστεί η νανοτεχνολογία δραστηριοτήτων της, μαζί με το χώρο ημιαγωγών (η οποία είναι επίσης νανο χαρακτήρα), FEI είχε αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες ημιαγωγών επιχειρήσεων του λογισμικού στην Ινδία.Ακόμη και αν το υπάρχον προϊόν το οποίο ήταν πολύ καλά ...
Υπολογιστών υπηρεσίες Τεχνική Αρχιτέκτων

2005 - 2006: Team Leader


Αναρριχητικός Λύσεις
Αναρριχητικός Solutions κύριος στόχος ήταν η PLM (Product Lifecycle Management) το διάστημα? Και όταν μπήκα ότι προσπαθούν να εμπλουτίσουν την εμπειρογνωμοσύνη τους με το να είναι οι φορείς παροχής υπηρεσιών για ένα προϊόν PLM, MatrixOne.Ωστόσο είχα μέλος της οργάνωσης για να ...
Υπολογιστών υπηρεσίες Team Leader

2004 - 2005: Team Leader


VMoksha Technologies Ltd
Εγώ μέλος της οργάνωσης στην ικανότητα του επικεφαλής της ομάδας των μηχανικών προϊόν για ένα νέο προϊόν των πελατών τους.Ήμουν ρόλο στην καθοδήγηση της ομάδας, και την επίλυση βελτιώσεις των δυνατοτήτων ζωτικής σημασίας διορθώσεις σφαλμάτων για το προϊόν. Το προϊόν ήταν σε ...
Υπολογιστών υπηρεσίες Team Leader

Ενδιαφέροντα


Ακούτε μουσική (Αγάπη Classic Rock και άλλα παλιά πράγματα) Ταξιδεύοντας Watching σπορ (κατά προτίμηση το ποδόσφαιρο και κρίκετ) και δαπάνες για τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου
Baljit Soorae
Ερευνητής, Curzon Η εταιρική
Λονδίνο - Ηνωμένο Βασίλειο
Προϋπηρεσία Baljit ήταν εκπαιδευμένοι στην Κένυα και ξεκίνησε την καριέρα της ως δασκάλα στο Callan Σχολή Αγγλικά. Πήγε για να εργαστούν στον τομέα των λιανικών και των προσλήψεων αναψυχής και αφού αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία στην πρόσληψη συμβούλων υψηλού δρόμο, άρχισε να εργάζεται για μια εκτελεστική εταιρεία έρευνα το 2006, ειδικεύεται στην κατασκευή και την παγκόσμια κατάντη ...

Ερευνητής


Η Curzon εταιρικής

Το δίκτυό σας είναι πιο ισχυρόςαπ 'όσο νομίζετε.

Δίκτυα
Βρείτε τους συναδέλφους και τους αποφοίτουςΠροσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεωνΑνταλλαγή, Διαφήμιση, Communicate
Επιχείρηση
Δημοσιότητα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.Βρείτε τις προοπτικές και τους πελάτεςΑναφέρετε τους εμπειρογνώμονες του κλάδου σας
Καριέρα
Επαφές σας μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του εργοδότη σαςΔείτε τις γνώσεις σας: να συνεχιστεί!Βρείτε το μέλλον τους συναδέλφους
**
Το δίκτυό σας είναι πιο ισχυρόςαπ 'όσο νομίζετε.

Δίκτυα
Βρείτε τους συναδέλφους και τους αποφοίτουςΠροσθήκη στο βιβλίο διευθύνσεωνΑνταλλαγή, Διαφήμιση, Communicate
Επιχείρηση
Δημοσιότητα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.Βρείτε τις προοπτικές και τους πελάτεςΑναφέρετε τους εμπειρογνώμονες του κλάδου σας
Καριέρα
Επαφές σας μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του εργοδότη σαςΔείτε τις γνώσεις σας: να συνεχιστεί!Βρείτε το μέλλον τους συναδέλφους
**

Το φαράγγι του Βίκου , http://www.youtube.com/watch?v=KlNKsLi3UlQ ,




Το γεφύρι της Άρτας , http://www.youtube.com/watch?v=S1OtDbcX5vQ ,



Το αστρονομικό ρολόη της Πράγας http://www.youtube.com/watch?v=xZaf4pWrNEY ,



Ο Πρώτος Θηλασμός του μωρού , http://www.youtube.com/watch?v=1HmDo9aK3jc στην Πράγα
http://www.youtube.com/watch?v=mbkw9Yrqa3g ,



http://www.youtube.com/watch?v=NN4pZGXAj1U , ΘΗΛΑΣΜΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ :



Αγάπη love http://www.youtube.com/watch?v=LN_XHgaE8qs ,

Έντονα

Stamos-dynami ** http://snsarfara-stamos-d... Arfara-Messinias
http://arfara-messinia-st... ** STAMOS -ARFARA –GREECE
http://snsarfara.blogspot... ** Arfara-Messinias 2
http://snsstamoskal.blogs... ** Arfara-Messinias 1 - FOTOS
http://arfara-messinias-s... vlasios
http://vlasisarfarablogsp... , .-

** http://www.youtube.com/watch?v=qwn0wA-KeI0 ,


·
Αισθητική Οδοντιατρική
Νέο Ψυχικό, Αθήνα - Λεύκανση Λευκά Σφραγίσματα, Όψεις Πορσελάνης
www.dental-esthetics.gr
·
Αισθητική Ορθοδοντική
Αποκτήστε το χαμόγελο που ονειρεύεστε, υγιές και αστραφτερό
www.pkarpodinis.com
Πήραμε το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.Ευχαριστούμε. RS Radiohttp://www.rs-radio.gr .-

* *

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΅